Barion Pixel

Az Akadémiához kizárólag a visszaszámláló lejártáig lehet csatlakozni!

nap
óra
perc
másodperc

Kapcsolatok Akadémiája

Mert az életed minősége
a kapcsolataid minőségén múlik

Kapcsolatok Akadémiája

Mert az életed minősége
a kapcsolataid minőségén múlik

Hullámzó kapcsolatok, háborgó lélek -
ismerős?

Az emberek ultraszociális lények: hosszútávon nem tudunk jelentőségteljes kapcsolatok nélkül élni. Ez viszont azt is jelenti, hogy a kapcsolataink minősége befolyásolja, mennyire tudunk boldogok lenni.

Ezt támasztja alá a Harvard Egyetem 75 éven át tartó kutatása is, mely szerint azok, akiknek rendben vannak a kapcsolataik, boldogabbak, egészségesebbek és tovább is élnek.

FIGYELJ: Minél több negatív megélés kötődik a kapcsolataidhoz, annál kevésbé leszel képes kiegyensúlyozott, boldog életet élni – éppen ezért kulcsfontosságú, hogy dolgozz a múltadon. Ebben segít a Kapcsolatok Akadémiája.

A Kapcsolatok Akadémiája
neked való, ha:

Mi az a Kapcsolatok Akadémiája,
és hogyan működik?

Sokszor érezheted azt, hogy annak ellenére, hogy megpróbálsz pozitívan gondolkodni, mégis ugyanazok a negatív események és érzések ismétlődnek az életedben, és beleragadtál egy-egy élethelyzetbe. Ez nagyon sok energiát visz el, amit arra is fordíthatnál, hogy az új életedet építed.

A hosszan tartó pozitív változáshoz arra van szükség, hogy a múltbeli stresszt, fájdalmakat, félelmeket, traumákat feloldjuk, és új, pozitív programot tegyünk a magunkévá.

Ezt a teljes érzelmi transzformációt garantálja
neked a kapcsolatok akadémiája!

Minden fejben dől el,
de leginkább
tudat alatt

A tudományos kutatások már felfedték, hogy az életünk 95%-át a tudatalatti programok határozzák meg, amik az első 6-7 évünkben alakultak ki.

Tudományos tény az is, hogy ezeket az első éveinket egyfajta hipnotikus állapotban, mélyebb tudati állapotban töltjük. Figyeljük a körülöttünk lévő embereket, letöltjük a környezetünkből áradó információkat, és ezek alapján alakulnak ki a benyomásaink, hitrendszereink és a tudatalatti viselkedésformáink.

Ha ezek a programok negatívak, könnyen lehet, hogy a saját boldogságod szabotálod. Mintha egy láthatatlan lánc meggátolna téged abban, hogy irányítsd az életed.

Ha elindulsz befelé és kigyomlálod a tudatosságodból a régi sérelmeket, a negatív meggyőződéseket, hitrendszereket, korlátozó programokat, akkor nemcsak belsőleg leszel boldog, de a külvilágban is sikereket fogsz elérni.

Nézd meg, hogyan segít neked Kapcsolatok Programsorozat!

Kapcsolatok Akadémiája - Magyarország egyedülálló, tudatos, öngyógyító közössége

Minden egy helyen

Foglalkozunk a múlttal, jelennel, jövővel, a tudatos és a tudatalatti és a szupertudatos részeinkkel.

Indiai tanítások

Az itt elérhető tanítások legjavát egyenes Indiából hozzuk, sehol máshol nem elérhetők Magyarországon

Mély érzelmi transzformáció

Elsajátíthatod az érzelmi transzformáció és a tudatos teremtés egyedülálló módszerét.

Hova fogsz eljutni a
következő hónapokban, ha csatlakozol
a Kapcsolatok Akadémiájához?

Kiegyensúlyozott leszel,
megtalálod önmagad

Nagyobb lesz
az önbizalmad

Gyógyulnak
a kapcsolataid

Elmozdulsz a vágyott
életed irányába

Tanulj és fejlődj az egyik legerőteljesebb és leghatékonyabb technikával, amely a világon egyedülállóan úgy lett felépítve, hogy a lehető leggyorsabban érjen el Nálad tartós és hatásos eredményt: a múlt áttranszformálásával.

Mit jelent ez a transzformáció?

Olyanok vagyunk, mint egy beprogramozott számítógép, a programunkat pedig a múltunk határozza meg. Ahhoz, hogy új programot írhassunk, fel kell dolgoznunk a múlt csalódásait, traumáit, tüskéit, negatív mintáit.

A transzformáció az, amikor feloldjuk a múltunk miatt bennünk feszülő negatív mintákat és új, pozitív programokat hozunk létre helyettük.

Az agyban történik változás: új idegi kapcsolatokat tudunk létrehozni.

Az Akadémia hamarosan zárja kapuit, később már nem tudsz csatlakozni. Már csak ennyi idő van, hogy jelentkezz:

nap
óra
perc
másodperc

Az akadémia kapu jelenleg zárva vannak.

Jelenleg nincs lehetőség újabb tagok csatlakozására. 

Mennyire lehet
tartós a változás?

A Kapcsolatok Akadémiájával maradandó változásokat érhetsz el az életedben.

A kulcs a transzformáció, enélkül a változás és a pozitív létállapot nem lehet tartós: visszatér az érzés, hogy nem vagy elég jó, rövid időn belül újra elégedetlen leszel, sóvárogsz a szeretet és a siker után, a beteljesedés érzésének hiányát fogod érezni.

Az Akadémia 3 pillérre épül, amelyek támogatják a visszafordíthatatlan változást az életedben:

1. pillér
Online tanfolyamok, ahol megkapod az elméleti tudást: minden hónapban egy online tanyagot fogsz kapni, ami segíteni fog fejlődni és felkészülni a havi élő transzformációs folyamatra.

2. pillér
Transzformációs folyamatok (a kibővített Kapcsolatok Programsorozat®): Minden hónap utolsó szombatján 5-6 órás élő transzformációs esemény, ahol 3 programban lesz részed, melyek célja, hogy megszabadulj a korlátozó tudatalatti programoktól, felszabadítsd a szíved és elkezdd a saját életed úgy formálni, ahogy szeretnéd.

3.pillér
21-30 napos kihívások, hogy rögzüljön az átalakulás az idegi struktúrában: minden hónapban indítunk egy közös kihívást, hogy együtt-közösen ültessük a gyakorlatba a tanultakat, alakítsuk át tudatosan az idegi struktúrákat és programozzuk magunkat a pozitív gondolkodásra és egy boldogabb életre. Teljesen új meditációkat is tartalmaz, kizárólag tagoknak elérhető.

Mit tartalmaz a Kapcsolatok Akadémiája?

Kapcsolatok Programsorozat®: élő transzformációs folyamatok Ahol az átalakulás megtörténik! Minden hónapban 5-6 órás élő transzformációs esemény, ahol 3 programban lesz részed, hogy megszabadulj a korlátozó tudatalatti programoktól, felszabadítsd a szíved és elkezd a saját életed teremteni úgy, ahogy szeretnéd.
Havi online tanfolyamok Minden hónapban egy online – előre felvett – tananyagot kapsz, ami segít fejlődni és felkészülni a havi élő transzformációs folyamatra.
Havi meditációs kihívások Minden hónapban indítunk egy közös kihívást, hogy együtt ültessük a gyakorlatba a tanultakat, alakítsuk át tudatosan az idegi struktúrákat és programozzuk magunkat a pozitív gondolkodásra és egy boldogabb életre. Teljesen új meditációkhoz kapsz exkluzív hozzáférést, ami kizárólag a tagoknak jár.
Havi coaching Klárival Klári minden hónapban élő online programon válaszolja meg az előre összegyűjtött kérdéseiteket. A programot a Facebook-csoportban tudod követni.
Indiai tanítások és rituálék Kizárólag az Akadémia tagjai számára elérhető, választható programrész a havi élő transzformációs napokon.
Havi kollektív asztrológiai elemzés Neisz Andrea asztrológus segítségével támogatunk abban, hogy a legtudatosabban haladhass az önismereti utadon.
Zárt Facebook-közösség Egy zárt, támogató Facebook-csoport is elérhető a tagoknak, ahol egymásnak is tudnak segíteni, kérdéseket feltenni, válaszolni. Hiszen egy nagy, szerető családként veszünk részt együtt ezen a belső utazáson, ahol mindenkit támogatunk, és senki nem marad egyedül.
Személyes találkozók A személyes találkozások erősítik az összetartozást. Ha szeretnél részt vehetsz offline programokon is a többi taggal.
Podcastok szakértőkkel Minden témához elhozom neked a legjobb magyar és nemzetközi szakértőket, ezáltal egy olyan programban vehetsz részt, ahol minden tudást elsajátíthatsz, és nem kell száz különböző tanfolyamra beiratkoznod.
Negyedévente szakértői kérdezz-felelek Összegyűjtjük a szakértőknek szóló kérdéseiteket, amikre ők videós beszélgetésben válaszolnak majd. A videó mindig az Akadémia weboldalán lesz elérhető az adott hónap tartalmai között.
Negyedéves transzlégzés: engedd el a negatív érzéseket! Az online workshopon egy különleges Vivation légzés folyamaton mennek keresztül a résztvevők, mely segít az elnyomott érzelmek, a stressz könnyed feloldásában és felszabadításában, és az öröm állapotába vezet.
Elsősegély: Örömteli Élet Mindfulness Meditációk A meditációk segítségével a mindennapjaidban fenntarthatod a stresszmentes, nyugodt és csodálatos állapotot. A tagság ideje alatt ingyenesen hozzáférsz a 20 meditációt tartalmazó albumhoz.
Mentorprogram A belépés utáni első két hónapban egy régi tag segít eligazodni az Akadémián.
Elszámoltató partner lehetőség Ha szeretnéd, választhatsz magad mellé egy partnert, akivel közösen követhetitek az eredményeidet a jobb haladás érdekében.
Állandó kedvezmények Egyedi kedvezményeket kapsz a weboldalon lévő online tanfolyamokból, a Tudatos Tervezőből, ezzel is támogatva a további fejlődésedet és álmaid megvalósítását. Együttműködő partnereinknél is jelentős kedvezményekben részesülnek a tagjaink.
Applikáció, weboldal Könnyen kezelhető weboldalon találod a tananyagokat, de mobilapplikáción is bármikor elérheted őket.

Egy kis ízelítő az Akadémia tanfolyamaiból

Siker, bőség

Digitális minimalizmus
Tökéletes időzítés művészete
Barátom a pénz
Manifesztáció titka
Győzd le az önszabotázst

Tudatosság, egészség, stresszkezelés

Stresszoldás minden szinten
Az élet ünnepe és a légzés
A tudatosság felébresztése a mindennapokban
Energetikai egyensúlyunk helyreállítása
Nem az érzelmeid vagy

Önbizalom, önszeretet

Határaink meghúzása
Az önszeretet felébresztése
Az igazi/autentikus énünk
Az igazi szeretet felébresztése
A boldog emberek szokásai

Párkapcsolat

Párkapcsolati problémák gyakori oka és megelőzése
Szexualitásunk alapja és működése
Odafigyelés művészete, vagyis mire vágyik a másik a párkapcsolatban?

Családi kapcsolatok

A Megbocsátás Művészete
Családi Energetika, férfi és női szerepek
A szülővé válás művészete
Belső gyermek gyógyítása
Traumás kötődések és a gyógyulás útja

Egó munka

Elköteleződés az önismereti úton
Tudatos elengedés - a ragaszkodás elengedése
Ego munka: Találkozás az Egóval
Öleld át az árnyoldalad

Ezen kívül még legalább 100 tananyag vár rád.

A Kapcsolatok Akadémiájának megálmodója:

Gálik Klára

Life Coach

Munkásságával több ezer embernek segített már a tudatalatti programokat átírni és a múltbeli érzelmi sérüléseket feloldani. Az általa kidolgozott módszertan házasságokat mentett meg, segített párt találni, családot alapítani vagy éppen harmóniát teremteni évtizedes fájdalmak után.

  • 2012-ben létrehozta a Kapcsolatok Programsorozatot®, ami már több ezer embernek segített a teljes érzelmi átalakulásban
  • Az elmúlt 10 évben 14 kurzust végzett és 3 tréneri képesítést szerzett Indiában
  • Okleveles légzéstrénerként több, mint 5.000 órán keresztül segítette klienseit
  • 2020-ban vált meditációs és mindfulness tanárrá egy amerikai iskolában, majd létrehozta az Örömteli Élet Mindfulness meditációkat
  • Jelenleg a Kapcsolatok Akadémiája online közösség alapítójaként segíti a hozzá fordulókat – belső transzformáció által – a vágyott céljaik elérésében.
  • 2022-ben az USA leghíresebb coaching iskolájában szerzett Life Coach képzettséget, hogy egyéneknek, teljes családoknak és munkahelyi közösségeknek is stratégiai segítséget nyújthasson

Szakértőink

Szakértői interjúk

Néhány példa arra, milyen témákat dolgozunk fel szakértőink segítségével

Hogyan változtatja meg az életed
a Kapcsolatok Akadémiája tagság

A résztvevők a programok után ezeken a területeken éreztek javulást:

Hálaérzet növekedése
93%
Produktivitás növekedése
85%
Harmónia növekedése
84%
Optimizmus növekedése
80%
Elégedettség növelése
80%
Boldogság növekedése
75%
Depresszió csökkentés
65%

Légy Te is az Akadémia tagja! Szabadulj meg a láthatatlan láncoktól a programsorozat transzformációs folyamatainak segítségével, tapasztald meg a változást. 

Egy év múlva már nem leszel ugyanaz az ember: a belső átalakulás, amin keresztülmész, pozitív hatással lesz minden életterületedre, és így képes leszel egy új életet, egy új sorsot teremteni önmagad számára. Készen állsz? TARTS VELÜNK!

A résztvevők személyes története

Dóri

,,Szó szerint megmentetted az életem!”

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek…

Kati

,,Visszakaptam az apukámat 27 év után!”

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek…

Csaba

,,Életem legmélyebb pontjáról indultam és megérkeztem a boldogságba!”

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam…

Mennyibe kerül,
hogy álmaid életét élhesd?

Az Akadémia hamarosan zárja kapuit, később már nem tudsz csatlakozni. Már csak ennyi idő van, hogy jelentkezz:

nap
óra
perc
másodperc
Havi mindössze
9.990 Ft
2 hónap ajándék!
ÉVI MINDÖSSZE
99.900 Ft
Ezért az összegért minden hónapban több mint 104.000 Ft-nyi értékes anyagot kapsz:

Mi történik
a Kapcsolatok Akadémiája
első évében?

ISMERD MEG A 12 HÓNAP RÉSZLETES PROGRAMJÁT!

A Kapcsolatok Akadémia egy folyamatos fejlődés. Az első év az alapozás minden életterületen. A következő évfolyamokban pedig mélyítjük a tudást folyamatosan és a transzformáció is, mint a hagyma héja, egyre mélyebb és mélyebb lesz, így egyre nagyobb hatást gyakorolva a mindennapi életünkre. Ez egy hosszú távú elköteleződés számodra, ami hosszú távon kifizetődik, csak ne add fel. Ehhez minden segítséget és támogatást megadunk a tagoknak az egész év folyamán.

Január
GYŐZD LE A KORLÁTAIDAT!
Az életünk a gondolataink eredménye, a gondolataink pedig a hitrendszereink eredményei. Ahhoz, hogy megváltozzon a gondolkodásunk, a mélyen gyökerező hitrendszereinket kell átalakítanunk. Mindezek a mai napig tudat alatt szabotálják a beteljesedett életedet. Ezen a programon dolgozunk mindazokon a negatív elképzeléseken, amik korlátozzák a lehetőségeidet a mindennapjaidban, felülírjuk a régi romboló gondolkodásmódot, amelyek még mindig eltávolítanak attól az élettől, amire egész életedben vágytál.

Amikor igaznak hisszük azt, amit mondtak vagy mutattak nekünk az életről, akkor mindez egy tudattalan programmá, sokszor korlátozó hitrendszerré alakul és akadályoz bennünket abban, hogy azt az életet éljük, amire születtünk.
Február
AZ ÉLETÜNK ALAPJA 1.: ÉDESANYA ÉS A NŐKKEL VALÓ KAPCSOLAT
Életünk alapját a szüleink és a hozzájuk fűződő kapcsolatunk határozza meg. A születésünktől kezdve ők kondicionáltak arra bennünket, hogy milyen gondolataink, érzéseink és véleményünk legyen a világról, a nőkről, férfiakról, a bőségről, arról, hogy kik vagyunk, és mire vagyunk képesek, stb.

Amikor igaznak hisszük azt, amit mondtak vagy mutattak nekünk az életről, akkor mindez egy tudattalan programmá, sokszor korlátozó hitrendszerré alakul és akadályoz bennünket abban, hogy azt az életet éljük, amire születtünk.
Március
AZ ÉLETÜNK ALAPJA 2.: ÉDESAPA ÉS A FÉRFIAKKAL VALÓ KAPCSOLAT
Életünk alapját a szüleink és a hozzájuk fűződő kapcsolatunk határozza meg. A születésünktől kezdve ők kondicionáltak arra bennünket, hogy milyen gondolataink, érzéseink és véleményünk legyen a világról, a nőkről, férfiakról, a bőségről, arról, hogy kik vagyunk, és mire vagyunk képesek, stb.

Amikor igaznak hisszük azt, amit mondtak vagy mutattak nekünk az életről, akkor mindez egy tudattalan programmá, sokszor korlátozó hitrendszerré alakul és akadályoz bennünket abban, hogy azt az életet éljük, amire születtünk.
Április
SZERELMI ÉLETÜNK
A párkapcsolat egy igazi tükör a számunkra. Ez az a kapcsolat, mely önmagunk megismerésének nagyon hatékony eszköze lehet, hiszen ebben a kapcsolatban hajlamosak azok a dolgok felszínre törni, melyeket nem ismerünk vagy nem fogadtunk el önmagunkban az életünk során. Párkapcsolati kudarcaink elvezethetnek önmagunkhoz, ezért fontos feloldani a párkapcsolatunkban/volt párkapcsolatokban egymásnak okozott sérelmeket, fájdalmakat, és megbocsátani egymásnak. Amíg ez nem történik meg, addig a múltbeli gondolatok, érzelmek és tapasztalatok újra és újra ismétlődnek annyi kapcsolatban, amennyibe csak belelépünk.
Május
MEGSZABADULÁS - GENERÁCIÓS PÁRKAPCSOLATI MINTÁK FELOLDÁSA
Számos tényező van hatással az életünkre. Ezek közül az egyik nagyon fontos ilyen tényező az őseink, mert 7 generációra visszamenőleg hatással vannak az életünkre. Ez több mint 100 ember az elmúlt évszázadokból. Mindaz, amit tapasztaltak az életükben, amin keresztülmentek, amit nem tudtak megoldani és feldolgozni, óriási hatást gyakorol az életünkre a mai napig. Ezek olyan információk, melyekről lehet, hogy nincs tudomásunk, sem emlékünk, sem információnk, azonban a májusi különleges alkalommal több módszerrel is feltárhatjuk az őseink életében történteket és képesek leszünk áttranszformálni a feldolgozatlan tartalmakat és megszabadulni az évszázados terhektől.
Június
ÖLELD ÁT MAGAD SZERETETTEL
A emberek többsége állandó harcot vív magával legbelül. Önmagunkkal vagyunk a legkritikusabbak és képesek vagyunk ezzel fájdalmat okozni magunknak. Sokszor elfelejtünk a számunkra legfontosabb emberrel szeretettel törődni és róla gondoskodni: SAJÁT MAGUNKKAL. Nem érezzük magunkat elég értékesnek ahhoz, hogy az elsődleges prioritást élvezzük az életünkben, így kívülről próbálunk visszaigazolást szerezni az emberektől, eredményektől, külsőségektől. Amikor ezt nem kapjuk meg, rálépünk a boldogtalanság ösvényére. Igenis ÉRTÉKESEK vagyunk!
Július
MEGGYÓGYÍTOM A BENNEM ÉLŐ GYERMEKET
Mindannyiunkban él egy gyermek, melynek a sérült részei gyógyulásra várnak. Egy olyan gyermek, akit lehet, hogy elhanyagoltak, lehet, hogy bántottak vagy nem azt kapta a szüleitől, a világtól, amit szeretett volna: szeretetet, biztonságot, támogatást. Lehetséges, hogy nem volt része a teljes elfogadásban és a feltétel nélküli szeretetben, abban a támogatásban mely minden kisgyermek természetes vágya. Amennyiben ezeket nem kaptuk meg gyermekként, felnőttként megpróbáljuk ezt megszerezni más kapcsolatainkban, ami sajnos nem lehetséges. A megoldás arra, hogy szeretetteljes kapcsolataink legyenek és így hosszantartóan boldogok legyünk, ha meggyógyítjuk ezeket a sebeket, elvárásokat, csalódásokat, amiket elszenvedtünk, így többé nem elvárunk a kapcsolatainkban, hanem szeretetet és elfogadást teszünk bele és azt is kapjuk vissza.
Augusztus
A SZÍV KIVIRÁGZÁSA
Egész életünkben arra vágyunk, hogy tapasztaljuk a feltétel nélküli szeretetet a kapcsolatainkban. Ez egy teljesen egészséges vágy, amit be kell teljesíteni a földi életünk során. Viszont felmerül a kérdés, hogy hogyan? Csakis a saját gyógyulásunk során történhet ez meg. Életünk során számos sebet szereztünk, mely nem engedi, hogy kivirágozzon a szívünk és azt a szeretetet tapasztaljuk, amire vágyunk. A szív sebeinek meggyógyítása nélkül a szenvedés lesz az állandó társunk a mindennapokban. Emberi lényként a boldogság, az igaz szeretet és az öröm megtapasztalására születtünk, itt az ideje ledobni a fájdalom láncait és felébreszteni önmagunkban a szeretetet, hogy ezt fogadjuk be és ezt is adjuk a szeretteinknek.
Szeptember
TISZTELEM A (BELSŐ) GYERMEKEM
Felnőttként akármennyire nem szeretnénk, újra teremtjük a saját gyerekkorunkat. Akár tervezünk gyermeket, akár van már gyermekünk, akár nincs gyermekünk, mindenképp szülővé válunk a fejlődésünk során: önmagunk szülőjévé. Akármit is tapasztaltunk gyerekkorunkban, azt adjuk tovább az életünkben lévő gyermekeknek és a belső gyermekünknek is. Fontos megértenünk, gyermekként milyen tapasztalatokon mentünk keresztül, ez milyen hatással van a szülői szerepünkre (önmagunkra nézve is), hogyan tudunk egy szerető és pozitív tapasztalása lenni a körülöttünk lévő gyermekeknek és hogyan válhatunk egy boldog és egészséges emberré, aki ezt a pozitív élményt adja tovább a következő generációnak.

Ezen a kurzuson szeretném megtanítani neked, hogyan szeresd jól a gyermekeket, a belső gyermekedet és válj egy szerető szülővé, mert így képes leszel egy sokkal boldogabb és teljesebb életet élni, és ezt teremted meg a szeretteid számára is.
Október
SZERETETTEL TÖRŐDÖM ÖNMAGAMMAL ÉS A TESTEMMEL
Mindannyian tudjuk, milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy egészségesen éljünk, de néhányunknak mégis olyan ez, mint egy lehetetlen küldetés. Tudjuk, hogy valami nem jó a számunkra, mégis megtesszük. Miért nincs energiánk, miért bántjuk a lelkünk templomát, miért nem fogadjuk el a kinézetünket? Ebben az online tanfolyamban megoldást nyújtok arra, hogyan tudsz tartósan egészséges életet teremteni magadnak minden szinten. Bepillantást nyersz az indiai tanokba, mely szerint nem csak egy fizikai test vagyunk, hanem annál sokkal több és megtanulod, hogyan tudod táplálni azt a csodát, amit emberi lénynek hívunk, hogyan tudsz testi, lelki, mentális, és spirituális egyensúlyt teremteni.
November
BŐSÉGTUDAT KIALAKÍTÁSA
Minden ember vágyik arra, hogy bőségben éljen, hogy minden meglegyen számára, amit csak szeretne. A bőség nem csak az anyagi javakat jelenti, hanem azt, hogy mindenünk megvan, amit csak szeretnénk, akkor, amikor arra szükségünk van. A pénzügyi gazdagságon kívül jelent még szépséges és szeretetteljes kapcsolatokat, nagyszerű egészséget, tudást, csodálatos tapasztalatokat. Amikor az ember azt érzi, szegény, akkor nem a világ működik rosszul, hanem az ember nem képes befogadni a hozzá áramló bőséget. Az Univerzum tele van bőséggel. Amikor körbenézünk a világban, látunk olyan nagyszerű embereket, akik rendkívül szegény családból származva váltak sikeres, boldog és beteljesedett lényekké, mert át tudták alakítani a hozzáállásukat a bőséggel és önmagukkal kapcsolatban, így pedig példaként járnak előttünk abban, hogy BÁRMI LEHETSÉGES. Mindent elérhetünk és megkaphatunk, ha a megfelelő nézőpontból látjuk és éljük az életünket.
December
A KAPCSOLÓDÁS FELÉBRESZTÉSE
Ezen a tanfolyamon tanulunk a ragaszkodás káros hatásairól az életünkben. Elkezdjük egyre jobban felfedezni az egónkat, és felismerni, amikor átveszi az irányítást. Tudatosan képesek vagyunk megállítani az egó játszmáit, amikor sarokba szorít és képesek leszünk elengedni mindazt, amin már nem tudunk változtatni, aminek lejárt az ideje és elfogadni azt, hogy az életben semmi sem állandó, minden folyamatosan változásban van. Amikor ez megtörténik az életünk egy sokkal teljesebb és kellemesebb tapasztalás lesz.
Previous slide
Next slide

A résztvevők így éreztek az Akadémia előtt:

Szomorúság
63%
Elégedetlenség
68%
Szorongás
66%
Bizonytalanság
66%
Kimerültség
45%
Reménytelenség
55%
Frusztráció
62%
Álmatlanság
43%
Harag, düh
29%

A programok után az alábbi javulást érzékelték:

Szomorúság
9%
Elégedetlenség
5%
Szorongás
11%
Bizonytalanság
11%
Kimerültség
4%
Reménytelenség
4%
Frusztráció
2%
Álmatlanság
2%
Harag, düh
9%
Gálik Klára

Az Akadémia tagjaként megtapasztalod milyen, amikor megtörténik:

Csatlakozz Te is mindössze 9.990 Ft-ért!

Hallgasd meg az
Akadémia tagok
visszajelzését

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A Kapcsolatok Akadémiájához csak akkor tudsz csatlakozni, mikor a kapuk nyitva vannak, ami évente általában 2x történik meg. Azért, hogy biztos ne maradj le a nyitásról regisztrálj és iratkozz fel a hírlevélre!

Ha nincs bankkártyád használd egy ismerősöd vagy családtagod bankkártyáját, másképp sajnos nem tudsz csatlakozni az Akadémiához. Merülhetnek fel problémák ERSTE, illetve K&H bankkártyákkal a fizetés során, ezért kérjük, ha rendelkezel más bankkártyával, akkor inkább azt használd. Amennyiben problémád merült fel és nem tudtad elvégezni az újra regisztrációt, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a support@galikklara.com e.mail címen.

A tranzakció minden hónap 15-én történik meg.
A tárgyhavi tagsági díj beérkezését követő naptól addig, ameddig fizeted a havi előfizetési díjat.
A havi élő online programok minden hónap utolsó szombatján kerülnek megrendezésre. Ha erről eltérünk akkor időben tájékoztatjuk a tagokat.
Ha nem tudsz résztvenni a szombati programokon két programrész pótlására lehetőséget biztosítunk a következő hétfőn. Ha erről eltérünk akkor időben tájékoztatjuk a tagokat.

Kérlek jelezd, ha tudod, hogy a szombati programon nem tudsz részt venni, és 1-2 nappal a program ismétlése előtt küldjük a belépő kódokat.
Amennyiben az élő programon nem tudsz részt venni, akkor egy “esőnapot” biztosítunk, ahol az élő program felvétele kerül lejátszásra, (de csak az 1. és a 3. programé). Így a transzformációs folyamatokról nem maradsz le. Azoknak tudjuk ezt a lehetőséget biztosítani, akik az élő program napján 11 óráig nem lépnek be a programra. Az “esőnap” általában az élő programot követő első hétfőn este történik, kivételes esetekben a második hétfő este, melyről a tagokat előre tájékoztatjuk. Vedd figyelembe, hogy ezek az alkalmak élőben a legerőteljesebbek, tekintettel Klári és a csoport jelenlétére és az energiák összeadódására.

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).