KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT

Ez a programsorozat az én saját szellemi alkotásom, mely a saját, személyes tapasztalataimon, a tanulmányaim, és az indiai Egység Egyetem tanításain alapszik. 2012-ben álmodtam meg és fejlesztettem folyamatosan az évek során. Eleinte 4 programból állt, majd 8-ra bővült és 2016-ban lett 11 alkalmas a programsorozat.

Miért jött létre?

Mert az életünk összes problémája a kapcsolatainkból jön. Amikor a kapcsolataid nincsenek rendben, az látható az egész életedben. HOGYAN? „A külvilág a belvilág kivetülése”, mondja Sri Bhagavan, az Egység Egyetem egyik alapítója. Amikor nem jók a kapcsolataink, és nem dolgozunk rajtuk, akkor az elkezd hatással lenni a külvilágunkra.

Életünk során számos kapcsolathoz kapcsolódunk, mint a szüleinkkel való kapcsolathoz, a házastársunkkal való kapcsolathoz, a gyermekeinkkel, a barátainkkal, a munkahelyi kollégákkal való kapcsolathoz, és sok máshoz. A kapcsolatok azok, amelyek a legnagyobb fájdalmat és a legnagyobb örömöt adják számunkra, hiszen a kapcsolatokban jön előtérbe az érzelmeink teljessége, legyen az negatív vagy pozitív, kellemes vagy kellemetlen. Tükörként szolgálnak és segítenek minket abban, hogy éberek legyünk önmagunkkal kapcsolatban, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz.

Miben tud segíteni?

MINDENBEN! Ahogy a legfőbb kapcsolatokat meggyógyítjuk a problémáink automatikusan megoldódnak, egyre nagyobb kapcsolódást és egységet fedezünk fel ezekben a kapcsolatokban, az élet egyre jobban beteljesítő élmény lehet. Bármilyen problémánk van: kapcsolati, pénzügyi, egészségügyi, párkapcsolati, szexuális, stb. a programsorozat arra nyújt megoldást, amire éppen szükséged van!

Sri Bhagavan: „Mi konrollálva vagyunk egy program által. Ez a program tartalmazza, hogy mi történt az előző életedben, a fogantatásod pillanatában, mi történt miközben te az anyaméhben voltál, amikor megszülettél, természetesen születtél-e vagy használtak-e fogót/csipeszt, vagy császármetszéssel születtél-e. Az első 6 órában meg lettél-e érintve vagy nem, vagy betettek-e inkubátorba. Aztán az első 6 év. Ez alkotja a programodat, ez kontrollálja az életedet, ez kontrollálja a pénzügyeidet, az egészségedet, a kapcsolataidat, mindent az életedben.” 

Mi a Kapcsolatok programsorozat? Hogyan kell ezt elképzelni?

Ez egy beszéd nélküli, csak gyakorlatokból álló, intenzív mélységekbe hatoló belső utazás. A (3-4 órás) programokon különböző vezetett meditációkkal, erős, Indiából származó gyakorlatok segítségével a belső világunk kinyílik előttünk és hatalmasat lépünk előre a céljainkét, a boldogságunkért.

A programsorozathoz bármikor lehet csatlakozni, és lehet egy-egy programot is elvégezni. Azonban életünkben akkor érhetünk el MARADANDÓ, pozitív változásokat, akkor írhatjuk felül HATÉKONYAN a tudat alatt bennünket irányító  és romboló programokat, ha a teljes Kapcsolatok programsorozatot elvégezzük. Minden egyes program egyre közelebb visz önmagunkhoz, hogy a végére egy teljes más MINŐSÉGBEN tudjuk élni a hétköznapokat. Kevesebb stressz lesz bennünk, kevesebb konfliktus bennünk és a kapcsolatainkban, kevesebb akadály a sikereink, anyagiak területén, jobb lesz az egészségügyi állapotunk és kevesebb szenvedés lesz az életünkben, elkezdünk egy nagyon összekapcsoltságot és belső békét érezni.

„Minden törekvésünk arra, hogy megváltoztassuk az életünket haszontalan, addig amíg nem hozzuk rendbe és gyógyítjuk meg a kapcsolatainkat.”
Sri Amma Bhagavan


A KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT RÉSZLETESEN

KAPCSOLATOK 1/1: A SZÜLEINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA: ÉDESANYA

KAPCSOLATOK 1/1: A SZÜLEINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA: ÉDESANYA

Ezen a programon csak az édesanyánkkal való kapcsolaton dolgozunk, gyógyítjuk azokat a sebeket, lelki sérüléseket, amelyeket az édesanyánk okozhatott nekünk a fogantatásunktól kezdve. Kioldhatjuk a múltból rögzült mintákat, tudatalatti programokat, amelyek a mai napig hatással vannak nőként a nőiségünkre, a nőkkel való kapcsolatunkra (férfiak esetében is), nőként az önmagunkkal való kapcsolatunkra, az anyaságunkra, stb.

Bővebben


KAPCSOLATOK 1/2: A SZÜLEINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA: ÉDESAPA

KAPCSOLATOK 1/2: A SZÜLEINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA: ÉDESAPA

Ezen a programon csak az édesapánkkal való kapcsolaton dolgozunk, gyógyítjuk azokat a sebeket, lelki sérüléseket, amelyeket az édesapánk okozhatott nekünk a fogantatásunktól kezdve. Kioldhatjuk a múltból rögzült mintákat, amelyek a mai napig hatással vannak férfiként a férfiasságunkra, a férfiakkal való kapcsolatunkra (nők esetében is), férfiként az önmagunkkal való kapcsolatunkra, az apaságunka, az anyagi bőségünkre, az életcélunk megtalálásában, stb.

Bővebben


KAPCSOLATOK 2/1: A PÁRUNKKAL/VOLT PÁRUNKKAL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

KAPCSOLATOK 2/1: A PÁRUNKKAL/VOLT PÁRUNKKAL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

 „Amikor kapcsolati problémáink vannak, akkor el kell kezdenünk kinyílni önmagunk felé, mert nem ismerünk egy óriási, hatalmas részt önmagunkból. Mindazt, amit nem néztünk meg önmagunkban, az életünk egy hatalmas részét. Ezt a hatalmas részt fel kell fedni, meg kell tapasztalni. Amma Bhagavan áldása segít abban, hogy felfedjétek és megtapasztaljátok életetek elfedett részeit.” India, Egység Egyetem

Bővebben


KAPCSOLATOK 2/2: A BOLDOG PÁRKAPCSOLAT – GENERÁCIÓS PÁRKAPCSOLATI MINTÁK OLDÁSA

KAPCSOLATOK 2/2: A BOLDOG PÁRKAPCSOLAT – GENERÁCIÓS PÁRKAPCSOLATI MINTÁK OLDÁSA

A program a Kapcsolatok programsorozat: Párunkkal való kapcsolat gyógyításának a folytatása. Ezen a programon még mindig az óriási jelentőséggel bíró kapcsolaton, a párkapcsolaton dolgozunk, de már más megközelítésből.

Bővebben


KAPCSOLATOK 3: ÖNMAGUNKKAL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

KAPCSOLATOK 3: ÖNMAGUNKKAL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

„Minden szeretet csak önmagunk szeretetével kezdődhet. Tudd, hogy te csak azt teheted meg a másikkal, amit a magaddal is képes vagy megtenni. Ha ezt megfigyeled, felfedezed, hogy a mód, ahogy saját magadhoz kapcsolódsz, pontosan az a mód, ahogyan kapcsolódsz a másikhoz...” Sri Bhagavan, az Egység Egyetem alapítója

Bővebben


KAPCSOLATOK 4: A SZÍV KIVIRÁGZÁSA – MEGBOCSÁTÁS, ELENGEDÉS

KAPCSOLATOK 4: A SZÍV KIVIRÁGZÁSA – MEGBOCSÁTÁS, ELENGEDÉS

Ez egy nagyon különleges program a Kapcsolatok programsorozatban, melyben egy csodálatos gyakorlat során megtapasztalhatod a saját bőrödön a feltétel nélküli szeretetet, és azt az igazi elfogadást, amire egész életedben vágytál.

Bővebben


KAPCSOLATOK 5: A TESTVÉRÜNKKEL/TESTVÉREINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

KAPCSOLATOK 5: A TESTVÉRÜNKKEL/TESTVÉREINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

Ha van testvéred, akkor ajánlom ezt a programot, hogy megnézzük, milyen tudatalatti programok erednek a testvérünkkel való kapcsolatunkból, és átírjuk ezeket a programokat, felfedezzük a szeretetet ebben a kapcsolatban is.

Bővebben


KAPCSOLATOK 6: GYERMEKÜNKKEL/GYERMEKEINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

KAPCSOLATOK 6: GYERMEKÜNKKEL/GYERMEKEINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

Ha már van gyermekünk és nem tudtuk neki megadni neki érzelmileg, anyagilag mindazt, amit szerettünk volna, vagy a kapcsolatunk nem felhőtlen, és ez miatt konfliktus van bennünk/köztünk, akkor a program segítségével feloldhatjuk a sérüléseket, a megbántódást, ami bennünk és gyermekünkben van.

Bővebben


KAPCSOLATOK 7: A TESTÜNKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA  SZERESD A TESTED, A LELKED TEMPLOMÁT!

KAPCSOLATOK 7: A TESTÜNKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA SZERESD A TESTED, A LELKED TEMPLOMÁT!

A program során harmonizáljuk a kapcsolatunkat a testünkkel. A harmonizáció segítségével tudatába kerülhetünk annak, hogy milyen a kapcsolatunk a testünkkel, mely a lelkünk otthona. S a test elárulja, hogy miért beteg, és mit tegyünk azért, hogy egészségesebb legyen, s segítse az utunkat az egészséges, teljesebb élet, a felébredés felé.

Bővebben


KAPCSOLATOK 8: A BŐSÉGGEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA VÁLTS VALÓRA A VÁGYAIDAT ÉS LÉGY SZABAD!

KAPCSOLATOK 8: A BŐSÉGGEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA VÁLTS VALÓRA A VÁGYAIDAT ÉS LÉGY SZABAD!

A bőséggel való kapcsolatunk gyógyítása segít abban, hogy képesek legyünk kapcsolódni a bőség forrásához, és meg tudjuk teremteni magunk számára azt a bőséget, amire szükségünk van. A bőség nem csak anyagi bőséget jelent, hanem elegendő időt, pihenést, szabadságot az életünkben, a kapcsolatainkban, stb.

Bővebben


KAPCSOLATOK 9: ÚJ SORS MEGTEREMTÉSE – 4 KOSÁR FOLYAMAT (ÚJJÁSZÜLETÉS)

KAPCSOLATOK 9: ÚJ SORS MEGTEREMTÉSE – 4 KOSÁR FOLYAMAT (ÚJJÁSZÜLETÉS)

Sri Bhagavan azt mondja, hogy az életünk kontrollálva van egy program által. Ez a program tartalmazza azt, hogy mi történt az előző életeinkben, a fogantatás pillanatában, mi történt miközben az anyaméhben voltunkamikor megszülettünk...

Bővebben


TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK:

Ha nem tudsz ezen az időpontokon részt venni, akkor lehetőséged van egyéni oldás keretein belül, számodra kedvező időpontban is elvégezni a programsorozatot.

A programsorozathoz bármikor lehet csatlakozni, és lehet egy-egy programot is elvégezni. Azonban életünkben akkor érhetünk el visszafordíthatatlan, pozitív változásokat, akkor írhatjuk felül a tudat alatt bennünket irányító  és romboló programokat, ha a teljes programsorozatot elvégezzük.

A Kapcsolatok programsorozat egy belső utazás, amennyiben szeretnél egy elméleti tudást is elsajátítani, tudatosan tenni az életedért, akkor van lehetőséged elvégezni az Indiából származó, kizárólag Indiában képzett trénerek által tartható Egység Felébredés Kurzust, melyet én „Boldog embert képző” kurzusnak hívok. A Kapcsolatok programsorozat és az Egység Felébredés Kurzus elvégzése után az életed teljesen megváltozik, és képessé válsz Te is Egység Áldást közvetíteni, ezzel segítve az embereket magad körül. EGYSÉG FELÉBREDÉS KURZUS >>