Rólam

Hallgasd meg az én történetem:

Mindig éreztem, hogy az élet sokkal több annál, hogy felkelünk reggel, elmegyünk dolgozni, hazajövünk, megfőzzük a vacsorát, megházasodunk, küzdünk az élet mindennapi problémáival, s egy napon, a sok nehézség után meghalunk. Sosem akartam így élni.

Valahogy belül mindig is éreztem, hogy van egy olyan élet, amit ÉRDEMES ÉLNI.

Elindultam hát az odafelé vezető úton 2005-ben, 2010-ben pedig meg is találtam a saját utam, melyről azóta sem tértem le.

Indiát a második otthonomnak tekintem, ahol a távoli családom tagjai élnek és ahol felfedeztem azt a Belső Forrást, ami azóta is minden nehézségen átsegít az életemben, és csodálatos szinkronicitásokkal teszi egyre boldogabbá az életem.

Racionális beállítású ember vagyok, de egy napon mégis úgy döntöttem, hogy hátrahagyva a pénzügyi területen lévő vezetői munkakörömet, elkezdjem a spirituális munkámat.

Az életemben eddig két mélypont volt, amin sikerült túljutnom a meditációs folyamatok, tudatosság és az Egység Áldás segítségével:

2009-től ügyfélszolgálat vezetőként dolgoztam egy biztosító társaságnál, és nem került el engem sem a menedzser-betegség, a kiégés. A hétfőtől vasárnapig tartó napi 12 óra munka hamar ráment az egészségemre. Több évig tartó súlyos alvás problémám volt, erős allergiám, amitől már levegőt is alig kaptam néha, jelentős túlsúly vagy éppen hirtelen fogyás a stressz miatt, mindez mellett pedig napi 1 doboz cigarettát szívtam el a rám nehezedő nyomás miatt. 2010-ben ilyen állapotban mentem el az első meditációs programra. Az életem innentől elkezdett pozitív irányt venni. 2012-ben elmentem Indiába, ahol ráébredtem arra, hogy ezt az életet nem tudom tovább élni és változtatnom kell. Ekkor lettem tréner, mely teljesen átformálta az életemet, az Egység Áldás hatására a több évig tartó álmatlanság 3 hét alatt teljesen elmúlt, a dohányzást abbahagytam az egyik napról a másikra, az allergiám is elmúlt, valamint azóta egészségesen és tudatosan élek.

A második mélypont 2015-ben kezdődött, amikor az idősebbik bátyámmal sorozatos tragédiák történtek, aztán hosszú fizikai és lelki szenvedés után 2016. március 30-án örökre lehunyta a szemét.  Ez volt életem legnehezebb pillanata, hiszen kicsi gyerekkorom óta rajongtam a testvéremért. Azt éreztem, hogy nincs ember, terapeuta, terápia, ami a fájdalmamon enyhíteni tudna, de mivel már meg volt a repülőjegyem Indiába, ezért belekapaszkodtam abba a módszerbe, amit évek óta tanulok és tanítok. Az igazat megvallva, fogalmam sem volt, hogy hogyan fogom túlélni. Az Indiában töltött 32 nap alatt azonban teljesen rábíztam magam a kinti szerzetesekre és az Egység Áldásra. Belementem minden folyamatba és engedtem, hogy fájjon a testvérem elvesztése. A gyász minden egyes periódusán átmentem 32 nap alatt! A kurzus végére az életem már soha többé nem volt a régi, ráébredtem arra, hogy mit jelent megbocsátani, elengedni és ezzel együtt kivirágzott a szívem. Azóta olyan szeretetet érzek, amire nincsenek szavak, s nem pazarlom az időmet arra, ami nem számít (harag, veszekedés, szenvedés). Hiszen amikor elhagyjuk ezt a világot, csak az számít, hogy mit adtunk az embereknek és a SZERETET.

Eldöntöttem, hogy szeretném segíteni az embereket, hogy felfedezzék a feltétel nélküli szeretetet önmagunkban, hogy boldogok legyenek.

A saját gyógyulásommal, fejlődésemmel kezdtem és amikor ráébredtem arra, hogy megtaláltam azt, amit mindig is kerestem, ezért kidolgoztam 2012-ben a Kapcsolatok Programsorozatot(r), hogy másoknak is segítsek, mely a saját személyes tapasztalataimon alapszik és velem együtt fejlődik folyamatosan. Ezt a programsorozatot 2016-ban védjegy oltalom alá helyeztem, hogy megtartsam a tisztaságát és a pozitív energiáját, így ezzel a programsorozattal más segítőknél nem találkozhatsz.

Fő célom, hogy megmutassam az embereknek a saját példámon keresztül, hogy amikor elindulunk befelé, felfedezni a bensőnket, feldolgozzuk a múltbeli fájdalmainkat, szembenézünk a félelmeinkkel, és alkalmazzuk a megfelelő eszközöket, akkor képesek leszünk egy boldog és teljes életet élni. Egy olyan életet, melyben az életünk nagyobb részét egy boldog állapotban töltjük és könnyedén szembenézünk az élet kihívásaival. Ekkor az egész élet egy áramlás lesz, és stresszmentesen, tudatosan tudjuk a saját utunkat felfedezni és a vágyainkat valóra váltani.

Nekem sikerült, neked miért ne sikerülne?

Tanulmányaim

2012 óta képzem magam az általam használt módszerek használatával Indiában és Magyarországon. Évente veszek részt különböző kurzusokon, hogy mélyüljön a tudásom és emelkedjen a tudatosságom. Ezeken kívül az alábbi segítői tanfolyamokat végeztem:

2012 – 2017 Oneness University – Egység Egyetem (India)

  • 2012 Egység Tréner
  • 2014 Haladó Egység Tréner

2013-2014 Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet (Budapest)

  • 2014 Bakalavr tudományos fokozatú légzés tréner

2017-2017 Sarasvati Alapítvány, Jóga-, és Oktatási Központ

  • 2017 Dúla

2017 – napjainkig O&O Academy – O&O Akadémia (India, az Egység Egyetem utódja)

  • 2018 Egy Tudatosság Tréner
  • 2017-2018-2019 Egy Tudatosság Megvalósítók Köre – Filozófiai Tanár képzés

Remélem, hogy hamarosan találkozunk!

Képek az O&O Alapítóival

Segítők

Inczédy Anna

áldásadó, légzéstréner
Budapest, Vác

_
Klárinak segít az egyéni konzultációkban, de a csoportos programokon is találkozhatsz vele.
Bővebben…

Juhász Ildikó

áldásadó, légzéstréner
Kecskemét
_
Klárinak segít az egyéni konzultációkban, de a csoportos programokon is találkozhatsz vele.

Bővebben…

Rostás Ildikó

áldásadó, egy tudatosság tréner
_
Ildivel a csoportos programokon a regisztrációnál találkozhatsz. Deeksha esteket tart és a tudásával fordítói csoportot erősíti. 2015 óta áldásadó és a csapat tagja.

Horváth Pál

áldásadó
_
Palival a csoportos programokon találkozhatsz. Gáborral együtt gondoskodnak a programokon a hangosításról. A nyomdai feladatokban nyúlt még segítő kezet. 2013 óta áldásadó és a csapat tagja.

 

Barna Judit

áldásadó
_
Judittal a csoportos programokon találkozhatsz, a regisztrációnál segít az érkezőknek. 2014 óta áldásadó és a csapat tagja.

 

Balogh Tina

áldásadó
_
Tinával a csoportos programokon találkozhatsz, a regisztrációnál segít az érkezőknek. 2010 óta áldásadó és a csapat tagja.

 

Budai Gábor

áldásadó
_
Gáborral a csoportos programokon találkozhatsz. Segít eligazítani Téged és Palival együtt gondoskodnak a programokon a hangosításról. 2017 óta áldásadó és a csapat tagja.

 

Vasas Krisztina

áldásadó
_
Krisztivel a csoportos programokon találkozhatsz, és a debreceni kurzusok szervezésében segédkezik. 2015 óta a közösségünk tagja

Nagyon fontos a számunkra, hogy példát mutassunk, így az egész csapat velem együtt elkötelezett híve az önkéntes szolgálatnak.
LÉGY TE IS ÖNKÉNTES SEGÍTŐ ÉS GYŰJTS JÓ KARMÁT!

Amennyiben szeretnéd segíteni a közösséget a felajánlott szolgálatoddal, keress minket bizalommal!

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek.
A tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Pszichológus, pszichoterapeuta végzettséggel nem rendelkezem. Az általam nyújtott szolgáltatások nem tartoznak a pszichológia tárgykörébe és nem helyettesítik a pszichoterápiát vagy egyéb pszichoanalitikus módszereket.