Barion Pixel

Kapkodás helyett…

Turbózd fel a napod 2%-ával a maradék 98%-ot:

férj hozzá MÉG TÖBB meditációhoz!

Az elmúlt 30 napban megtapasztalhattad, milyen fantasztikus hatással lehet a rendszeres meditáció az életedre. Miért állnál meg ennyinél?

Itt a lehetőség, hogy még több meditációhoz férj hozzá és megteremtsd a békét és az egyensúlyt az életed legfontosabb területein!

Miért van szükségünk meditációra?

Manapság mindenki rohan, kapkod, állandó feszültségben tölti a napjait. Akkor is, ha ezt tudatosan nem is veszi észre.
A stressz pedig – a közhiedelemmel ellentétben – nem a barátunk.
Nem leszünk tőle hatékonyabbak, nem hajt előre. Sőt, kimondottan árt a kreativitásnak, akadályozza a produktivitást és egy szorongó állapotot állandósít, ami az egészségünkre is negatív hatással van.
A meditáció segít abban, hogy rendszeresen feltöltsd magad energiával és el tudd engedni a stresszt.
Ezáltal képes leszel jobban koncentrálni, könnyebben megtartod a fókuszt, javul a memóriád, az alvásod minősége és még az egészséged is. Többféle meditációval az életed több területére gyakorolhatsz pozitív hatást.
Bővítsd ki az eszköztáradat szuper hatékony meditációs videókkal, hogy igazán nyugodt, boldog életet teremthess!

Ha rendszeresen meditálsz…

Mit tartalmaz a meditációs csomag?

 1. Tudatos Légzés Meditáció
 2. Vágyak Megteremtése Meditáció
 3. Teljes Relaxáció Meditáció
 4. Édes Álom Meditáció
 5. Édes Álom PLUSZ Meditáció
 6. Feloldom a Stresszt Meditáció
 7. Feloldom a Félelmet Meditáció
 8. Feloldom a Szorongást Meditáció
 9. Légzőgyakorlatot Pánikrohamra
 10.  Pozitív Rezgés Meditáció
 11. Hála Meditáció
 12. A Boldog Párkapcsolat Megteremtése Meditáció
 1. Tudatos Reggeli Rutin Gyakorlatok
 2. Esti Tudatos Rutin Feladatok
 3. A Nap Elengedése Meditáció
 4. Relaxáció Meditáció Gyerekeknek
 5. Megerősítések a Jó Egészségért
 6. Megerősítések a Bőséggel Teli Életért
 7. Légzés Meditáció
 8. Mosoly Meditáció
 9. Sétáló Meditáció
 10. Szerető Kedvesség Meditáció
 11. Önszeretet és Együttérzés Meditáció
Ha megrendeled a csomagot, mind a 23 meditációhoz 1 éves hozzáférést kapsz – ez idő alatt pedig bármikor, bármennyiszer, igény szerint tudsz majd meditálni.
A csomag ára 13.900 Ft/év.

De VÁRJ! Mi lenne ha…

Inkább csatlakoznál a Kapcsolatok Akadémiájához havi 9.900 Ft-ért, ahol NEM CSAK a meditációkhoz férhetsz hozzá: számos értékes és hasznos tartalom, élő online programok és egy támogató közösség segít az új életed megteremtésében.
Nagyon sokan szenvednek attól, hogy nem tudnak igazán boldogok lenni. Néha annak ellenére sem, hogy látszólag minden adott lenne hozzá.

Ha Te is hasonló problémákkal küzdesz, a tudatalattid lesz a kulcs: az itt jelenlévő negatív minták gátolnak abban, hogy boldog életet teremts magadnak. Amíg ezek megvannak, nem tudsz tartós változást elérni.

A Kapcsolatok Akadémiáján megismerheted az érzelmi transzformációt, melynek segítségével megtisztíthatod a tudatalattidat. A negatív programok helyett új, pozitív programokat hozhatsz létre, így az elért változás sem csak ideiglenes lesz.
Kulcsfontosságú, hogy dolgozzunk a múltunkon, mert csak így leszünk képesek szebb jövőt teremteni magunknak. Ebben segít a Kapcsolatok Akadémiája.

Nézd meg ezt a videót,

ha kíváncsi vagy rá, mi mindent kaphatsz Kapcsolatok Akadémiája tagként:

A tudományos kutatások már felfedték, hogy az életünk 95%-át a tudatalatti programok határozzák meg. Ha ezek a programok negatívak, könnyen lehet, hogy a saját boldogságod szabotálod. Ha elindulsz befelé és kigyomlálod ezeket, akkor nemcsak belsőleg leszel boldog, de a külvilágban is sikereket fogsz elérni.

Ennek leghatékonyabb eszköze az érzelmi transzformáció, melynek során feloldjuk a múltunk miatt bennünk feszülő negatív mintákat és új, pozitív programokat rögzítünk helyettük. Az agyban történik változás: új idegi kapcsolatokat tudunk létrehozni.
Ezt a technikát is megtanulhatod a Kapcsolatok Akadémiáján.

A Kapcsolatok Akadémiájának megálmodója:

Gálik Klára

Robbins-Madanes life Coach

Munkásságával több ezer embernek segített már a tudatalatti programokat átírni és a múltbeli érzelmi sérüléseket feloldani. 2012-ben létrehozta a Kapcsolatok Programsorozatot®, ami rengeteg embernek segített a teljes érzelmi átalakulásban. Az elmúlt években 16 kurzust végzett és 3 tréneri képesítést szerzett Indiában.

2022-ben az USA leghíresebb coaching iskolájában szerzett Life Coach képzettséget, hogy egyéneknek, teljes családoknak és munkahelyi közösségeknek is stratégiai segítséget nyújthasson.

Olvass el pár véleményt,

amit a tagok írtak

Mit tartalmaz pontosan a tagság?

Építsd be az életedbe a rendszeres meditációt –

kérd a csomagot vagy csatlakozz a kapcsolatok Akadémiájához!

A teljes meditációs csomag különböző gyakorlatokkal

13.900 Ft/év

Egyszeri díj, ami a meditációkat tartalmazza.

LEGJOBB VÁLASZTÁS!

Csatlakozás a Kapcsolatok Akadémiájához

havi 9.900 Ft

Havi ismétlődő díj, ami a meditációkon felül hozzáférést biztosít a Kapcsolatok Akadémiájának összes anyagához.

Kérdések, amik talán benned is felmerültek:

A Kapcsolatok Akadémiája tartalmaihoz hozzáférsz a tárgyhavi tagsági díj beérkezését követő naptól addig, ameddig fizeted a havi előfizetési díjat. A meditációkhoz a fizetést követően azonnal kapsz hozzáférést.
A havi élő online programokat minden hónap utolsó szombatján rendezzük meg. Ha ettől eltérünk, akkor időben tájékoztatjuk a tagokat.
Amennyiben az élő programon nem tudsz részt venni, akkor egy “esőnapot” biztosítunk, ahol az élő program felvételét játsszuk le (az 1. és a 2. programét). Így a transzformációs folyamatokról nem maradsz le. Azoknak tudjuk ezt a lehetőséget biztosítani, akik az élő program napján 11 óráig nem lépnek be a programra. Az “esőnap” általában az élő programot követő első hétfőn este történik, kivételes esetekben a második hétfő este, melyről a tagokat előre tájékoztatjuk.
1 éves hozzáférést kapsz, ezen az 1 éven belül pedig bármikor, bármeddig igénybe tudod venni a gyakorlatokat. Összesen 23 meditációval tudsz segíteni magadnak a mindennapokban.
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”