MEGOSZTÁSOK

MEGTAPASZTALÁSOK azoktól, akik részt vettek vagy a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson:

Kovács Zsuzsanna

Kovács Zsuzsanna

Egy évvel ezelőtt én éppen egy tudatosságfejlesztő iskola első évfolyamára jártam, mikor a barátnőm szólt, hogy nincs-e kedvem menni vele egy ilyen deekshára vagy mire…kérdeztem hogy az milyen?...azt mondta transzlégzés van és sírnak az emberek….húúú hát ez nekem egyáltalán nem volt szimpatikus, nem is akartam menni. Aztán csak nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy az apáról fog szólni (és naná hogy azzal nekem is vannak gondjaim :) ráadásul pont a névnapomon február 19-én volt….így hát a rossz érzések ellenére elmentem az első programomra 2018. 02.19-én Klárihoz.

Bővebben


Szabó Csaba

Szabó Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba


Kata

Kata

Több mint 32 éven át folytattam könyörtelen harcot az életemmel, a sorsommal, önmagammal mélységes fájdalomban, félelemben, a szenvedés olykor elviselhetetlennek tűnő állapotaiban. Ellenségként tekintettem a múltamra, a környezetemre, a benne élőkre, hibáztatva Őket minden traumáért melyet el kellett szenvednem. Az életemben bekövetkezett minden élethelyzetre csak a düh és agresszió szélsőséges állapotaiból voltam képes reagálni. Képtelen voltam megtapasztalni a szeretetet áramlását, melyet még az a csoda sem tudott áttörni, amikor először tarthattam a kezemben gyönyörűséges, csöppnyi kisfiamat. A meseszép gyermekem, születésének első pillanatától kezdve hatalmas tükörként mutatta meg számomra azt az énemet, melyet képtelen voltam elviselni, sőt mérhetetlen önutálattal viseltettem iránta. Gyűlöltem önmagam, és nem szerettem a gyermekem sem. 2015 októberére tökéletesen megsemmisülve, a tükör előtt állva szembesültem azzal, hogy „szörnyetegként” szeretetem teljes hiányában önmagamon keresztül teszem tönkre a kisfiamat, a környezetemet és zúzok szét mindent magam körül. Ezzel a felismeréssel a kezemben indultam el egy fantasztikusan mélységes utazáson befelé, önmagam felé.

Segítő módszerek gyors egymásutánban követték egymást kísérletet téve arra, hogy mindig egy picivel több fénnyel ragyoghassák be napjaimat, a valódi áttörés azonban csak 2017 februárjában köszöntött be az életembe és töltötte meg azt már-már varázslatos változásokkal, visszafordíthatatlan fejlődési folyamatokkal. A Kapcsolatok Programsorozattal új korszak köszöntött az életembe és én szépen lassan elkezdtem lefejteni magamról mindazt, amivel addig önmagamat azonosítottam. Térképet kaptam a kezembe ahhoz, hogy a múltamban elszenvedett eseményektől elindulva egy egészen tisztán belátható és szakadékoktól mentes biztonságos úton eljuthassak oda, ahol a valódi önmagamra találhatok. Megérkezett a felismerés és világossá vált számomra, hogy minden ami voltam, csupán a gyermekkoromból és az őseimtől hozott, fájdalmas tapasztalások és programok együttállásának leképeződése a jelenemben. Megértettem, hogy minden, amit tapasztaltam eddigi életemben, az nem más, mint az éveken át cipelt és elraktározott gyermekkori sérülések átörökítése mindennapjaimba.

A tapasztalásom újjászületést hozott az életembe, beköszöntött a hála mélységes megélése, az elfogadásra, a békére, és a szeretetre való képesség megtapasztalása a napjaimban. Felébredtem arra, hogy nem létezik rossz csupán elszenvedett fájdalmak, hogy a szüleink sem képesek többet adni annál, melyet Ők maguk örökségként kaptak saját felmenőiktől, hogy rájuk nézve és valóban megpillantva a bennük élő belső gyermeket már nem marad más ott, csak a szeretet és a megbocsájtás. Eltűnnek a hibák, feloldódnak a sérelmek, begyógyulnak a sebek. Képessé váltam az ellenem elkövetett legelfogadhatatlanabbnak tűnő „bűnök” megbocsátására is. Elkezdtem szeretet áramlásban élni, és szeretettel átölelni azt a picinyke gyermeket, aki bennem él. Elkezdtem megtapasztalni azt, hogy Ő maga csodálatos, szerethető függetlenül a tetteitől, az eredményeitől, fantasztikus pontosan úgy, ahogyan van, nem kell többnek vagy másnak lennie annál, mint ami valójában. Majd a külvilág is szépen lassan elkezdte visszatükrözni azt az állapotot, ami a belvilágomban már napvilágot látott. Mérhetetlenül sok szeretet, elfogadás és öröm áramlott, és áramlik azóta is az életembe. A kapcsolataim gyógyulása a létem minden területét varázslatos változásokkal hatja át; az éveken át tartó sikertelenséget csodálatos karrierbéli sikerek, anyagi bőség váltotta fel, minden könnyedén és akadályok nélkül köszönt az életembe. Az élet ellenségből szövetségessé vált, és bármit adjon is abban mindig a segítő szándékot találom és tapasztalom, szívből élem, hogy mindig értem és sohasem ellenem dolgozik. Megszülettem Édesanyának lenni és a kisfiam a legcsodálatosabb tanítóként foglalja el a szívem legszentebb helyét. Tapasztalom, hogy bár kihívással teli időszakok léteznek az életemben, tudatos jelenléttel vagyok képes azokkal együtt áramolni és megfigyelni mindet. Megszűnt a menekülés a fájdalom elől, és meg tudom tapasztalni azt ami van, nem elemzek múltat vagy teremtem a jövőt, csupán élem a jelent egyre többször és egyre hosszabban már. Ateistából igaz „hívővé” váltam és barátságot kötöttem a saját Istenimmel, akinek feltételek nélküli tiszta szeretetét élvezem. A Kapcsolatok programsorozat egy csodálatos, szavakkal le nem írható boldogságos élet forrása, melynek elvégzésével megérkezel a szenvedésekkel teli vegetálásból a csodálatos tapasztalásokkal fűszerezett mesés életbe.


S. Anna

S. Anna

Kihívás megfogalmazni egyszerűen, mitől is olyan csodálatos és hatásos ez a programsorozat. Számomra az önismeret és a mély tudatalatti folyamatok ismerősek voltak már, amikor egy kedves barátnőm elhívott a bemutató alkalomra. Számomra a legcsodálatosabb benne az egyszerűsége. Életközelivé, mindennapokban használhatóvá hozta az együttérzés, szeretet, öröm fogalmát. Megértettem, átérzem, hogy bármi történt, a jelen a fontos. Nem is vettem észre, mennyire bántottam -akaratomon kívül- a körülöttem élőket. Egyszerűen nem tudtam, nem éreztem, mit csináltam velük. A deeksha segített megérezni, hogy nem körülöttem forog a világ. Megláttam, tapasztaltam, hogy a legjobb szándékkal, milyen sebeket lehet szerezni másoknak, ugyanakkor a megbocsátás csodálatos erejét is. Sokkal kedvesebben fordulok másokhoz, és az embertársaim is kedvesebbek velem.

A Kapcsolatok programsorozat hatására kezdett az összes eddigi munkám beérni. Szüleimmel ma már nem harcolunk, örömmel hívom fel őket, örömmel találkozunk. Nagy családom van -ajándéktestvérekkel együtt, mivel a szüleim elváltak és új kapcsolatban élnek mindketten. Örülök, hogy boldog a környezetem és örülök, hogy a magam életét is egyre boldogabbá teszem.  Komoly önbántalmazásban éltem, nagyon nehezen kecmeregtem ki belőle. Most már tapasztalom, hogy a boldogságom csak tőlem függ, én vagyok a felelős. Ahogy azért is, hogy megyek-e a szívem irányába vagy sem. Sokszor vártam másoktól, hogy löknek, vagy nekik jó, ha nem lépek. Úgy is lehet, de választhatok mást. Most a saját vállalkozásomat építem, ez volt a nagy vágyam. Párommal jobb a kapcsolatuk, mint valaha, mindketten rengeteget teszünk érte nap mint nap. De a változást nem várhattam tőle, nem kenhettem rá, magamnak kellett rájönni, hogy figyeljek rá, és úgy szeressem, ahogy Neki jó. Tanulom még persze, nagyon nem mondom hogy teljesen oké, de haladok. És tudom elfogadni a szeretetét. Sőt, el tudom fogadni a környezetemből érkező szeretetet is, ami meg nem épít, arra nemet tudok mondani. Még fél évvel ezelőtt sem tudtam vagy mertem volna leírni, de ma már elhiszem és egyre inkább tapasztalom, élem, hogy szerethető vagyok, és az örömöm, boldogságom mindenki más javát is szolgálja.


Tina

Tina

Amikor először vettem részt Klári „tudatalatti hatása az életünkre” című programján, úgy mentem oda, hogy épp a tudatalatti programozás foglalkoztatott, a hiedelmek tudatalatti átírása. A segítők és ő is kiegyensúlyozottnak tűntek, eldöntöttem, hogy én is szeretnék ilyen kiegyensúlyozottá válni. Sugárzott róluk valami elégedettség és nyugodtság, belülről. Vágytam arra, hogy megöleljem őket, mintha abból a szeretetcsomagból, ami sütött róluk, én is kapnék ilyenkor. Eldöntöttem, hogy végig fogom járni a programsorozatot, ami ezt követően kezdődött. Két és fél programsorozatot csináltam végig azóta, és elvégeztem másodjára a Deeksha-adói beavatást. Részt vettem egyéb programokon is pl: egynapos Újjászületés program, Tízmilliószoros napi programok, Ősök megszabadítása program, stb. 

A programoknak segítettek abban, hogy felismerjem: én magam vagyok a szeretet, illetve, hogy mind azok vagyunk. Nem vagyok/vagyunk elválasztva tőle sosem, csak az elme igyekszik hatásos sikerrel elhitetni velünk ennek az ellenkezőjét. Már az első programsorozat után tűnt fel, hogy nem vágyom mások ölelésére többé, azért, hogy szeretetet kapjak. Ha vágyom rá, azért vágyom igazán, hogy szeretetet adjak. Azóta tudom, hogy tisztán ebből vagyunk, és ez kiapadhatatlan.

Én attól szenvedtem, hogy másoktól vártam, hogy igazolják vissza azt, hogy értékes vagyok. Szeretettel, törődéssel, dicsérő szavakkal, tettekkel. Hála a programoknak és Önmagamnak, hogy részt vettem rajtuk; mára nincs szükségem semmilyen külső megerősítésre ahhoz, hogy tisztában legyek önmagam értékével, azzal, hogy tiszta szeretet vagyok a személyiségem illúzióján túl.
Az, hogy Isteni lények vagyuk mind, egy olyan alap-igazság, amit nehezen fogadott el a racionális elmém.

A szeretet felismerése önmagamban ad egy belső békét, és segít, hogy mindenkiben ezt a szeretetenergiát lássam a személyiség mögött, így mára képes vagyok visszatükrözni azt a csodát/fényt, ami a másikban ragyog. Megértettem szívvel, mit is jelent mélyen a „Namaste” mint kifejezés.

A fejlődés örök, sosem leszek „kész”. Mindig lesz ezen életemben, ahová tovább fejlődhetek. Fontossá vált, hogy többet adjak önmagamnak, és ezáltal többet tudjak adni másoknak.
Mi, akik elvégeztük a programsorozatot és programokat, egyszer/többször, többek lettünk azok által. A problémák a mi életünkben is jönnek-mennek. Veszítünk el számunkra fontos embereket. Mi is megéljük a gyászt, a fájdalmat, a kétségbeesést, és időnként mi is el tudjuk veszíteni a hitünket egy-egy pillanatra. A különbség az, hogy már csak pillanatokra. Amint jön egy gondolat, hogy hol van Isten, jön rá válasz azonnal belülről, hogy Mindenhol, többek között Bennem Is. Azonnal tudom, hogy sosem vagyok egyedül, mert van egy kapcsolatom az Istenivel, amiért igazán hálás vagyok, mert nem tudok többé „elveszni” és annak érezni se tudom többé magam. Már tudom, hogy sosem vagyok/vagyunk egyedül, és ehhez a belső igazsághoz bármikor fordulhatok, végtelen.
Elfogadtam a gyengeségeimet, és már nem szeretnék mindenen változtatni magamban. Vannak dolgok, amikben érzem, hogy fejlődhetek és van hova, és vannak, amik az egyéniségemhez tartoznak, még ha gyengeségnek is tűnnek, nem változatnék többé rajtuk.

Elfogadni és szeretni magunkat az esendőségeinkkel és gyengeségeinkkel együtt, ugyanakkor látva önmagunkban azt a csodát, amik vagyunk. Ezt tudja adni a programsorozat.
Egy szemléletváltást, hogy sokkal kevesebb ideig maradj beleragadva egy érzésbe. Segít elsajátítani a megengedés művészetét, őszintén megélni az érzéseket.

Sokáig próbáltam elfojtani dühöt, félelmet, aggódást, és igyekeztem nem panaszkodni. Aztán ezeket alig győztem kidolgozni magamból a programok során J
Felismertem azt is, hogy rendben van a düh, ami átmegy rajtam, hiszen érző lény vagyok és épp a dualitást tapasztalom. Mára már Minden érzést megélek. A panaszkodást igyekszem pozitív gondolatra cserélni, amikor jön, de ezen kívül semmit nem teszek másképp. Csak megengedem, hogy sajnáljam magam kicsit, ha fáj valami, átengedem magam a szenvedésnek, és így nagyon gyorsan átmegy rajtam minden negatív érzés. Utána újra tudok „ragyogni”, élvezni az életet és annak sok-sok pillanatát, egyre többet vagyok a jelenben és egyre jobban tudom ezt élvezni.

Manapság már mindenért hálás tudok lenni, lassan a nap minden percében.
Sikerült a hálát tudatalatti programmá tenni - bármi nehéz érzés elfog, azonnal reagál a tudatalattim: vajon ez miben szolgálja épp a fejlődésemet? – Ezt is a számos csodás önmunkás programnak köszönhetem.

Hálás vagyok az Egység Egyetemért, az EKAM-ért, a hiteles emberekért, mint Klári, és az általa tartott csodás programokért is. Ma ezzel lehetek az, aki vagyok. Mára segítőként és résztvevőként veszek részt a programokon, és külön Áldásnak tartom, hogy közvetíthetem ezt a csodát, amit a Deeksha tud adni.


Pál Kriszti

Pál Kriszti

Mit adott nekem a kapcsolatok programsorozat? Mit adott nekem a deeksha?

Egy teljesen új szemléletmódot, csodákat, barátokat, anyagi bőséget, jobb kapcsolatot a családommal, tiszta érzéseket, gondolatokat a jövőre nézve. 2017 végén megszületett bennem egy vágy, hogy találjak egy olyan módszert, ami kimozdít a holtpontomtól, kértem Istent imában, hozzon elém egy lehetőséget. A Deekhsa előtt jó pár módszerrel csiszoltam személyiségem, amiért igen hálás vagyok, sokat adtak nekem, mégis vágytam valamire, ami gyorsabb és erőteljesebb eredményeket hoz az életembe. 2018 januárjában a facebook oldalon megláttam egy cikket, ami megragadta a figyelmem, lázba jöttem, és elmentem az akkor induló kapcsolatok programokra. Az első este olyan szintű katarzist éltem meg, hogy azt mondtam, ott a helyem és azóta is számos előadáson, tanfolyamon, programon vettem részt Klári vezetésével. 2018 áprilisában áldásadó lettem, ( ami csodás élmény - megtapasztalás, fejlődés volt, köszönöm ) egy csodálatos csapat tagjaként, segítőként segíthetem ma a közösséget. Az életem egy év alatt nagyot változott. 2018 nyarán felmondtam, és önálló munkába kezdtem ahol most  jól érzem magam, szabadon, kreatívan dolgozhatok és a jövedelmem magasan túlszárnyalta az elképzelésem. Magabiztosabbá, céltudatosabbá, erősebbé váltam, felismertem az életemért én vagyok a felelős, a kudarcaimért senkit nem hibáztathatok. 2018 januárjában egy dekoncentrált, önbizalomhiánytól szenvedő, kaotikus élettel kezdtem az évet, (a jövő kép kurzuson), családommal nem volt a legjobb a viszonyom akkoriban, barátaimtól elfordultam, -ők is tőlem- nem voltam jó társaság, magányos voltam, ami így utólag azt mondom rendjén is volt, és kellett a tisztánlátáshoz, tisztuláshoz. Párkapcsolatom akkor nem volt igazi,- igaz ma sincs, de legalább eljutottam oda, hogy felismertem azért nincs, mert nem is akartam. Ma már megengedem magamnak azt, hogy legyen, és elhiszem biztonságos, ha kapcsolatban élek, így 2019-ben megérkezik majd tudom. Az életem romokban hevert, el kellett engednem mindent ami fontos volt, ami meghatározta az elmúlt 20 évemet. Az életem szinte nullára tettem, de így tiszta lappal indultam. Ma már tisztábbak a kapcsolataim, pénzügyi helyzetem rendben van és egyre jobbá válik, vannak céljaim, tiszták a gondolataim, magabiztossá váltam, eltudom hinni képes vagyok teljes életet élni, párkapcsolatban. Folyamatosan teszek ma is azért, hogy az életem még kiteljesedettebb és boldogabb legyen, újra végig csinálom a kapcsolatok programot, tervezek idén Indiába menni, hogy még több szép, jó áramoljon az életembe amivel boldogabbá tehetem a körülettem élőket és saját magam. Tervezek tanulni, fejlődni. A végeredmény a fontos amit elértem, mert az út során jöttek kihívások, néhányba majd beleroskadtam 2018-ban. Mindez a lelki fejlődés velejárója, ha nem lennének, akkor nem is lennék jó helyen, mert az új érkezését sok esetben rombolás előzi meg, és az bizony tud fájni, de akkor kell leginkább örülni, résen lenni, nem feladni és kitartani, mert a felhők  felett mindig süt a nap. Ahhoz, hogy megtudjon változni az élet, mi magunknak kell belülről változni, így tud a külvilágban is bekövetkezni a változás, van, hogy hamarabb, van, hogy később, nem szabad feladni. Meg kell engedni azt, hogy fájjon az ami éget belül, ami kihat az életünkre negatívan. Nem tudok elég hálás lenni Klárinak az állhatatos, kemény munkájáért, amivel kicsit ide hozta nekünk Indiát, lehetőséget adva nekünk a fejlődésre, szebb életre, csodákra az életünkben. Én nem hagyom abba a tanulást, fejlődést még élek itt a földön, mert csak akkor van értelme az életnek ha azt tudatosan élhetem békében!


Vasas Krisztina

Vasas Krisztina

Hogy mit adott nekem a deeksha? Vagy mit nem adott más módszer? Több mint 10 éve van tele a könyvtáram agykontrolltól kezdve, a karrierépítésen át a jógáig mindenféle csodálatos könyvvel. Nagyon szépen működik is mindegyik, ideig-óráig. Aztán jön valami törés az ember életében, mert miért ne jönne… És azt veszi észre, hogy az utolsó dolog amire ilyenkor kíváncsi az a gondolkodj pozítívan mondat. Mert csak az a belső fájdalom marad, semmi más. Ez a másik dolog, amivel a deeksha kapcsán szembesültem először, hogy minden ember, kivétel nélkül, tele van ilyen fájdalmakkal. Ki hogyan menedzseli, takargatja, küzd vele, de senki nem mentes tőle. És itt jön el az a pont, ahol a deeksha minden más módszernél többet tud, és különbözik, legalábbis az én tapasztalásom szerint. Elkezd az ember nem fájdalomból cselekedni, és ez óriási dolog! Azért írtam, hogy az én tapasztalásom szerint, mert valóban, a való élet, valós helyzeteiben kiállta a próbát a módszer. Olyan élethelyzetekben ahol a régi énem akár fél évig ült volna egy problémán, egy fájdalmon, most legrosszabb esetben is, 24 órán belül más választ adok. Nem hiába mondják, hogy a deeksha, neurobiológiai változást okoz az agyban, mert más magyarázat erre nem is lehetne, egyszerűen nem ismerek magamra, jó értelemben. És persze az ember barátai, környezete is észreveszi, hogy valami változás van, valódi változás. Mert maguktól rászánják magukat, hogy eljöjjenek egy-egy programra. És azt hiszem ez a második legjobb dolog, amit a deekshától kaptam, az a jó érzés, hogy segíthetek rajtuk is ezáltal, olyan módszert ajánlva, amivel garantáltan előrébb fognak tartani az életükben, és rengeteg segítséget kaphatnak ők is, hogy egy olyan minőségű életet éljenek, amire mindig is vágytak. És elkezdhetném sorolni az összes csodaszámba menő történést, amit automatikusan hozott magával a deeksha az életembe. Mégsem teszem, azt ajánlom mindenki aki nyitott, próbálja ki, és aztán kis idő elteltével majd ezek az új, nyitott emberek, amilyen én is voltam 2 éve, lehet azt veszik észre, hogy ide szerkesztenek egy bemutatkozó szöveget:)


Bernadett

Bernadett

"Hogy mit adott nekem a deeksha, kapcsolatok programsorozat és drága Klári? Két legjobb barátot: az Istenimet és saját magamat. Az életemet, a boldogságomat, a lelki egyensúlyt és csodás kapcsolatokat. Mikor elmentem a programsorozat első részére egy szenvedő, rossz kapcsolatokban élő, boldogtalan önutáló ember lépett be a terembe. Az utolsó programról széles és őszinte vigyorral, belső békével, hálával és virágzó kapcsolatokkal a szívemben távoztam. Jelen vagyok a saját életemben, és ennél nagyobb gazdagság nincs. Meggyógyult a kapcsolatom a szüleimmel, el tudtam engedni a sérelmeimet, tudjuk egymást feltétel nélkül szeretni, és ez hatalmas kincs. Szeretettel nézek bele a tükörbe és gondolok magamra nap, mint nap. Elfogadtam saját magamat, és ez felszabadított. A gyerekkorom óta életemet végig kísérő bőrbetegségemnek nyoma sincs, pedig fizikailag semmivel sem kezeltem máshogy. Leszoktam a dohányzásról, szinte egyik napról a másikra. Már nem folyik ki a kezem közül a pénz. Sokkal egészségesebben élek. Meg tanultam helyesen megtapasztalni a fájdalmat és azt örömmé varázsolni. És hogy ehhez mit tettem? Elmentem minden Kapcsolatok programra, ott beletettem minden energiámat, a többi pedig mind magától történt. Egyszerűen csak beáramlott a csoda az életembe, és azóta is folyamatosan. Hála, szeretet, boldogság és elfogadás van a szívemben. Mindenkinek kívánom ezt a gyönyörű tapasztalást!

Szeretettel, Bernadett"


Pásztor Erika Katalina

Pásztor Erika Katalina

A Deaksha szanszkritül Áldást jelent. Az, ahogyan megtapasztalom külső és belső világomat, amit érzek, amit gondolok, ahogy élek, ahogy cselekszem és mindezek által ahogyan a körülöttem lévő világra hatok, lehet áldással vagy szenvedéssel teli. Ez az én választásom, az én felelősségem.

A tanítások, amelyek a Deakshán - és Gálik Klári tréneren - keresztül hozzám jutnak, egyszerűek és lényegre törőek. Általuk évezredes tapasztalatokat értek meg és tudok alkalmazni a hétköznapi életben. Néha a szofisztikált és magasröptű filozófiák, elmélkedések, vallási tézisek, nem a mai ember nyelvén kifejezett egyházi tanítások pont az ellenkezőjét érik el: az elmélet elválaszt a gyakorlattól, és magunkra maradunk fájdalmaink és igencsak összekuszálódott bel- és külvilágunk kezelésével. De a pszichoterápiának is lehet ilyen elidegenítő hatása: az elme meg akarja érteni a történéseket, de nem ad választ arra, hogy milyen módszerekkel kezd el a gondolkodásodat, állásfoglalásaidat - saját belső dogmáidat, ergo a saját magad elé állított akadályokat - átalakítani.

 

Bővebben


Lados Éva

Lados Éva

Hálás vagyok a Kapcsolatok programsorozatért és az inspirációdért, hogy elvégeztem és részt vettem a programon, hétről hétre, alkalomról alkalomra.

A változás, amit létrehozott:

  1. az anyukámmal való kapcsolatom elmélyült, jobban értem őt és a lelkünk mélyén szavak nélkül is érezzük egymást.
  2. az édesapámmal már máskor is dolgoztam, azt gondoltam, hogy elengedtem őt, mivel már nem él, a program hatására hihetetlen erős düh szakadt fel belőlem, amit nem akartam megváltoztatni, csak figyeltem és aztán szépen kitisztult és eltűnt az érzés.
  3. önmagammal kapcsolatban sok elégedetlenség szakadt fel belőlem, a „kellene” elvárások, amit szinte mulatságos volt megfigyelni, nem is akartam megváltoztatni, így egyszer csak megsemmisült.

Bővebben


Tóth Attila

Tóth Attila

Hosszú spirituális útkeresés - agykontroll, családállítás és sok más minden - után találkoztam a Deeksha-val 2013 elején, egy 7 alkalmas csakratisztítási gyakorlat-sorozaton. Neki köszönhetően sikerült számomra hatalmas gyerekkori sérelmeket, fájdalmakat végre magam mögött hagynom, és a sok (néha szenvedéssel járó) tisztulás révén, mindössze néhány év leforgása alatt egy olyan életet tudtam magamnak teremteni amit előtte mindig szerettem volna. A Deeksha képes volt számomra egy olyan életfelfogást és szemléletmódot is biztosítani, aminek segítségével csökkenteni tudom az életemben elkerülhetetlenül részt vevő fájdalmat és szenvedést. Segítségével képes voltam meglátni azokat a jeleket az életemben, amik segítettek emberi kapcsolataim, munkám rendbetételében. Számomra hihetetlen módon rövidesen párkapcsolatom is lett, ezzel egy több mint tíz éves kereséssel, önsajnálattal, szomorúsággal teli időszaknak lett mindörökké vége. Csodálatos volt látni a Deeksha tanításait, az isteni jelenlétet, a megfelelő időben történő "véletleneket" az életemben. Én a saját tapasztalataim alapján mindenkinek bátran ajánlanám, aki valamilyen módon megrekedt az életében, és szeretne tovább lépni, ez egy nagyszerű módszer saját magunk megismerésére, elfogadására, fejlesztésére, és ezáltal egy sokkal boldogabb és teljesebb élet elérésére.

Attila, 2017


K. Réka

K. Réka

Körülbelül három évvel ezelőtt a kíváncsiság vitt el az első Deeksha programra, amely már akkor is mély hatással volt rám, azonban ekkor még egy másik módszert tanultam, gyakoroltam, amely szintén csodákat hozott az életembe, de ekkor még nem akartam keverni a dolgokat, elégedett voltam azzal a gyógyító technikával, amelyet közel 7 évig tanultam. Néhány év elteltével a tanult módszernél azt kezdtem érezni, hogy ugyan csodás és rengeteget segített, még sem teljes a kép, valami hiányzik. Ekkor lépett újra a képbe a Deeksha, egyértelmű volt számomra, hogy mennem kell, így 2016 nyarán elkezdtem járni Klári nagyszerűen felépített programsorozatára. Hétről-hétre megéltem benne a változást, minden alkalom után történt valami a kapcsolatokban, de leginkább bennem. Békésebb lettem, magabiztosabb és teljesebb, persze voltak alkalmak, amelyek kifejezetten nehezek voltak, azonban végig tudtam, hogy mindez értem van. Nem csüggedést, hanem lelkesedést okozott, hogy folytatnom kell. 2016 decemberében elmentem a 2 napos Egység Felébredés Kurzusra, próbáltam elvárások nélkül menni, teljesen leválasztani mindattól, amit eddig tanultam, nyitottan hallgatni a tanításokat és befogadni a gyakorlatokat. Titkon volt egy vágyam, még közelebb kerülni Istenhez... sikerült:)

Már a tanfolyam befejezésének napjakor elkezdődtek a visszajelzések. Aznap este mikor hazajöttem olyan ajándékok vártak, amelyekre már nagyon vágytam. Egy új laptop, egy új telefon és a következő napokban mindez folytatódott, megleptek olyan emberek, akiktől nem is számítottam rá. Régi kedves ismerősök bukkantak fel. Talán a legnagyobb változás amit a Deeksha hozott az a párkapcsolat területén jelent meg. Egy küzdelmes kapcsolatban éltem, ahol szeretet, megértés volt, de mindez sok-sok fájdalom, küzdelem kísért és nagyon sokat kellett érte tenni, hogy valamennyire működjön, inkább egy elfogadható, mintsem boldog kapcsolat. A tanfolyamon az egyik kérésem az volt Istenhez, hogy engedje meg nekem, hogy egyszer megélhessem a szerelmet, egy férfit, aki mellett lehetek Nő, és ő mellettem Férfi, aki tényleg velem szeretné az életét tervezni. Azt kértem, hogy segítsen nekem a döntésben, maradni vagy menni. Néhány nap múlva erre is megérkezett a válasz... Megjelent a Férfi az életemben, megkaptam a szerelem lehetőségét, és egy olyan életet vázol fel most nekem az élet, amelyre mindig is vágytam :) Mindemelett olyan emberekkel sodor össze az élet az elmúlt időszakban, akik szakmailag támogatnak az előrelépésben, ha elakadok valamiben, hirtelen segítséget kapok. Számomra ezt hozta a Deeksha és még csak január van...:))) Ez a módszer tényleg fantasztikus!Közelebb kerülsz Istenhez, a kapcsolatok jobbá válnak, az életedben minőségi változások történnek. Hálával tölt el, hogy sok-sok éve megismerhettem Klárit és általa kaphattam meg a csodákat!


Mező Andrea

Mező Andrea

Nagyon régóta szerettem volna írásban is megosztani milyen változásokat hozott az életembe a deeksha, örömmel teszem most, és remélem segíthetek a személyes történemmel másoknak. Szóban már nagyon sok embernek továbbadtam a megtapasztalásaimat, csodálatos megtisztulásaimat és azt az új utat, ahonnan már soha többet nem szeretnék letérni. Nem is tudnék, hiszen bár naponta vannak az életemben kihívások, nehéz helyzetek, problémák de mégis most vagyok a legboldogabb, önmagammal azonos, az életem irányítása a kezembe került, úgy érzem tényleg csak azon múlik, hogy milyen irányban szeretnék tovább lépni, nincsenek határok, meg tudom teremteni a boldogabb jövőt önmagamnak és ezáltal a családom, környezetem részére is.

Bővebben


Alpár Dávid

Alpár Dávid

A „Kapcsolatok programsorozatról”
A Deeksha, és a „Kapcsolatok programsorozat” olyan, mint egy hosszú, mély tartalmú, az elején nehezen érthető, ezért többszöri megnézést igénylő film. De aztán látjuk, és tapasztaljuk, hogy milyen gyönyörűen, érthetően, logikusan van fölépítve az egész. Előfordul, hogy nehezen állunk neki, mert tudjuk, hogy hosszú, és nehéz, de érezzük legbelül, tudjuk, hogy nagyon kell, mert sejtjük, hogy a végén fantasztikus dolgokat fog adni nekünk, és mi is csodálatos dolgokat érhetünk el a segítségével.
Én is nehezen álltam neki 2014 február 4-én, mert erős volt bennem a büszkeség, de borzasztó mélyen voltam lelkileg. Szerettem a kedvesemet, de nem tudtam élvezni az életemet, a szüleimmel folyamatos harcokban voltam. A gyenge fizetésemmel csak vergődtem. Úgyhogy minden mindegy alapon, erős daccal, és ellenállással elmentem egy Deeksha programra Klárihoz, ha jól emlékszem, a „Kapcsolatok programsorozat, „Önmagunkkal való kapcsolat gyógyítása” programra, és azóta egyértelműen kiderült, és számtalan konkrétum, eredmény bizonyítja, hogy életem egyik legjobb döntése volt emberileg. Azóta az életem gyökeresen átalakult, és anyagi téren is olyan mély felismeréseim lettek, olyan tisztulásokon megyek át folyamatosan, amik megnyitották a kapukat, és az utat, hogy megvalósítsam a pénzügyi vágyaimat. A hálám, az elfogadásom, a lelki stabilitásom hatalmas mértékben javult, ami hozzásegít, hogy élvezzem az életemet, és megvalósítsam a céljaimat.
Köszönöm, hogy elolvastál!
Alpár Dávid
2017. július 21.


Szabó Pólika

Szabó Pólika

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. Nekem nem az életemmel voltak problémáim, azzal minden rendben volt. Párkapcsolat, család, hivatás, karrier - nekem mindez meg volt/van.
Viszont belülről nagyon rosszul éreztem magam, szinte folyamatosan. Nem szerettem senkit igazán és úgy éreztem, hogy engem sem szeretnek. Folyton haragudtam valakire, bosszankodtam, képes voltam igen régi dolgok miatt is haragudni és bosszút is állni. A múlton bánkódtam vagy a jövőtől rettegtem. Úgy éreztem, hogy mindenki fenyeget és rosszat akar nekem. Borzalmas volt, mintha belül fekete lettem volna.

Bővebben


Barna Judit

Barna Judit

Azt hiszem, lehetetlen igazán megfogalmazni és visszaadni, hogy mennyire hálás vagyok neked, mennyire hálás vagyok azért, hogy megismerhettelek és rajtad keresztül a deekshát. Még nincs egy éve, hogy elkezdtem a kapcsolatok programsorozatot, elsősorban azzal a nem titkolt szándékkal, hogy imádott gyermekemmel, a nagyobb lányommal rendbe hozzam a 24 évvel ezelőtt megpecsételt sorsunkat, amit az édesapjával való válásunk okozott. Még csak 3 éves volt akkor, őszinte, ártatlan gyermekként mindent elhitt, amit mondtak neki. Innentől pokol volt az életem. 24 évnyi szenvedést kellett felülírni, amit a deekshának köszönhetően, alig több mint 10 hónap alatt sikerült is.

Bővebben


Daoda Zoltán

Daoda Zoltán

Szia Klári, el sem tudom rendesen mondani, hogy mennyire hálás vagyok neked. Megváltoztattad az életem eddigi értelmét,s olyan világba vagyok éppen csöppenve, ami eddig varázslatos. Ahogy mondtam, mindig is éreztem azt, hogy valami nem az igazi, DE napi szinten egyre jobban erősödnöm kellett ahhoz, hogy fenntartsam magam, s túl éljek. Erre rendezkedtem be és így tudtam a magam módján eddig eljutni az életemben. De nem volt az igazi, valahol belül éreztem valami betöltetlen űrt. Hálás vagyok, hogy már arra rájöttem, hogy mire kell elkezdenem figyelnem a jövőben. Még soha nem vágytam semmire úgy, mint erre az érzésre, de eddig nem hatott rám semmi. Nagyon sokat kell még tanulnom, sokat kell gyakorolnom. Deeksha-adóként egy olyan tartást kaptam, amivel az első napokban a való világban nem tudtam mit kezdeni, de néhány napot követően egy MÉLY szereteten alapuló belső egyensúly alakult ki bennem. Köszönet és Hála! Zoli


V. Bea

V. Bea

Először is nem győzök elég hálás lenni, hogy ismerhetem Klárit. Általa cseppentem bele ebbe a csodálatos világba. Néhány egy napos program után vágtam bele a deeksha adó beavatás 3 napos kurzusába. Úgy éreztem a csodát, amit az áldás ad meg kell osztanom másokkal is. A három nap alatt hihetetlen mélységekben tapasztaltam meg a saját belső világomat. Az érzelmek és a szeretet olyan intenzíven voltak jelen, hogy az valami megfoghatatlan és csodálatos élmény volt. Azóta nap mint nap tapasztalom a csodákat az életemben. A gondolataim formát öltenek a fizikai világban. Csodálatos a tudat, hogy tudok segíteni másoknak is és az Egység része lehetek. Nyugalom és béke költözött a lelkembe. Nem lettem más ember csak másképp élem meg a dolgokat, szeretettel. Maga a hely is varázslatos ahol a napfény szívecske formában árad be a szobába. Klári és Timi pedig gyönyörűséges szintre emelik a szeretet rezgéseit. Köszönöm! Ölelés: Bea


B. Ildikó

B. Ildikó

Az elmúlt pár hónapban azt érzem, hogy életem Nagy Utazása kezdődött el. Már egy ideje próbáltam kinyitni azt a hátizsákot, amit a hátamon cipelek, és benne vannak eddigi életem önmagam elől eltemetett emlékei, élményei és titkai, de nagyon nehéz feladatnak bizonyult… Tizenéves korom óta küzdöttem pánikbetegséggel, ami eleinte csak egy-két évente jelentkezett, majd mikor befejeztem a tanulmányaimat és dolgozni kezdtem, állandósult. Ez volt talán a legfőbb oka, hogy elkezdtem keresni a kiutat a nyomasztó gondolatokból, és valahol éreztem, hogy a megoldás nem a gyógyszerekben keresendő. Sok mindent kipróbáltam, de az áttörést végül egy pszichoterápia hozta meg, ahol megtanultam más szemszögből látni az életem történéseit. Egy év után a rohamok visszavonultak, és a pszichológusom és én is éreztük, hogy eljött az a pont, amikor a saját lábamra kell állnom. Tudtam, hogy egy sokkal tudatosabb időszak kezdődött el az életemben, de még nagyon sok dolgot meg akartam ismerni önmagammal kapcsolatban, ezért keresni kezdtem olyan lehetőségeket, amik lehetővé teszik számomra, hogy tovább dolgozhassak magamon. Így találtam rá a Deekshára.

Bővebben


Vajó Melinda

Vajó Melinda

Kedves Klári! A Süttőn történt elvonulás óta óriási változások történtek az életemben, szeretném megosztani veled, veletek. A 3 napos elvonulást úgy összegezném, hogy csak testileg voltam jelen, a lelkem az utazott, csodálatos tisztulások indultak meg bennem, a folyamatok alatt mérhetetlen apáthia és üresség érzés kerített a hatalmába, amit akkor nem tudtam miért történik, most már megértettem. Köszönöm, hogy megtapasztalhattam. 1 hónap alatt fenekestől felfordult az életem, beindultak a dolgok körülöttem, amik eddig csak döcögtek, vagy éppen döcögni látszottak. Felajánlottak nekem április 25.-én (előtte való nap vitted el a kéréseinket hogy Bhagavan áldását adja rá) egy Dél-Franciországi állást, egy magyar-francia családnál. Döntenem 1 nap alatt kellett, vagy 26 másik ott tobzódott mögöttem. Mérhetetlen támogatást kaptam a tágabb családomtól, mivel a kisfiamat otthon hagytam, majd csak később jön ki hozzám. Minden segített, mindenki mellettem volt és a dolgok elkezdtek automatikusan történni. Ez csengett a fülembe: "Minden automatikusan törénik, Létezés, Tudatosság, Áldás vagyok" Mindez az elvonulásról.

Bővebben


M. Diána

M. Diána

Akár három szóban is meg tudnám fogalmazni milyen hatással volt rám a deeksha: Visszaadta az életem! 2013 nyarán, egy balatoni nyaraláson hallottam róla először, ahol már végső elkeseredettségemben egy házaspár ajánlotta fel a segítségét, bátorítva, hogy ez a módszer megoldást jelenthet a régóta húzódó, egyre inkább súlyosbodó egészségügyi problémámra. Nos, így is lett! Számtalan próbálkozás után olyan életmódra bukkantam, amely támaszt nyújt a mindennapokban, megerősítésként szolgál a világszemléletem kialakításában és formálásában, illetve olyan hasznos tanácsokkal és gyakorlatokkal lát el, amely tökéletes eszköz a kiegyensúlyozott testi, lelki és szellemi állapot eléréséhez. Azelőtt hitemet és kitartásomat is elveszítve, céltalanul éltem a szürke hétköznapokat, fiatal korom ellenére kilátástalannak éreztem a helyzetem, a modern nyugati orvostudomány fittyet hányva a panaszaimra, legyintett rám, mondván ilyen fiatalon, látszólag ép testben nem produkálhatok ennyi kóros tünetet. A nyaralásból hazaérkezve azonnal belevágtam az új életembe, saját akaraterőmből újra talpra álltam, amelyben hatalmas szerepet játszott a deeksha, hiszen már az első pár alkalom után éreztette hatását, így megerősített abban, hogy a lehető legjobb úton haladok a teljes értékű élet felé! Köszönetemet és hálámat nem tudom eléggé kifejezni azoknak az embereknek, akik mindvégig támogattak és biztattak engem! Bízom benne, hogy az esetem más számára is tanulságos lehet, illetve ösztönzőleg hat azokra, akik félnek kilépni a megszokott, biztos, bár keserű rutinból! Nehezen találom a megfelelő szavakat, de azt hiszem nem létezik lehetetlen. Határ a csillagos ég! Egyik kedvenc mondásomat idézném végszóként: Nincs más hátra, mint előre! Imádom az életem! Dia


B. Kriszti

B. Kriszti

A megosztásomat valahogy kezdhetném úgy, hogy „Azon a szép augusztusi napon 2013-ban, elkezdődött az életem!”… Merthogy ez volt az a csütörtök este, amikor először találkoztam Kláriékkal és a deekshával. Éppen a nyári szabadságomat kezdtem, amikor a legjobb barátnőm hívott, hogy menjek el egy ingyenes bemutatóprogramra. Fogalmam sem volt, hogy mi vár rám, viszont nagyon szimpatikusnak tűntek Klári sorai, számos hasonlóságot véltem felfedezni az Ő deeskha előtt élete és a sajátom között. Rólam röviden annyit, hogy nagyjából anyatejjel szívtam a spiritualitást, igazán hálás vagyok azért, hogy a szüleim révén már egész kiskorom óta tudom, hogy nem csak hús-vér emberek vagyunk, akik nap mint nap felkelnek, dolgozni mennek, elvégzik a napi feladataikat és így telik el az életük, mely a halállal véget ér. Jópár dologba belekóstoltam - tanultam Feng Shuit, kineziológiát, radiesztéziát, agykontrollt, jógáztam és persze elolvastam millió és egy könyvet. Mindig azt éreztem, hogy jó-jó, de nem tökéletes.

Bővebben


P. Roland

P. Roland

Az elsődleges célom a három napos beavatással az ellenállásom feloldása volt. Az ellenállás feloldása önmagam igazi valójával szemben. Ezt a lépést én magamtól nem tudtam megtenni, elérni, mivel mindez a kegyelem által teremtődik meg. Megérkezésemkor tisztában voltam félelmeimmel, türelmetlenségemmel. Minél előbb le szerettem volna tudni ezt a három napot, aztán végre elmenni és egy jó helyen élvezni az elért boldogságot. A tökéletes helyszín mellett a csapat remeknek tűnt, így belevetettem magam a folyamatba. A gyakorlatokat többnyire ismertem korábbi Deekshával foglalkozásaim során és rengeteg olyan dolgot jegyzeteltem le, néztünk kivetítőn, amikkel már korábban találkoztam. Itt kezdődött egy igazi csoda, ami másnak semmiségnek tűnhet, de én nagyon figyelek a részletekre, minden apró látszólag lényegtelen dolgot a tanítás részeként érzékelek. A folyamat során észrevétlenül elkezdtem természetes békével részt venni minden részén a beavatásnak.

Bővebben


Sz. András

Sz. András

A világban minden az egyensúlyra törekszik, minden! Mindegy, hogy mit rakunk egy kétkarú mérleg egy-egy oldalára, ha egyeznek a súlyok, akkor a mérleg egyensúlyban van. Így van ez az embernél is, és ahhoz, hogy egyensúlyban legyünk sokszor kompenzálunk. Kompenzáljuk az önbizalomhiányt, a csalódottságot, a kishitűséget, stb. Hogyan? Nagyképűséggel, mások alázásával vagy okolásával, addikciókkal (alkohol, dohányzás, édesség, stb.), teljesítménykényszerrel, és így tovább. Nem úgy néz ki, hogy a kompenzálás a boldog, kiegyensúlyozott élet receptje. Ennek ellenére én is ezt az utat tapostam. Látszólag minden rendben volt, sok barátom volt, karrierem, voltak csajaim, sokat jártam szórakozni... A belső világom viszont sokszor szorongással teli volt, sosem elégedtem meg az elért eredményeimmel, 35 évesen a leghosszabb párkapcsolatom nem tartott tovább bő 1 évnél, romló tendenciával, és még sorolhatnám. Sok, sok éve tisztában voltam a problémákkal, de ahelyett, hogy gőzerővel kerestem volna a megoldást, a kompenzálást választottam, valamint azt gondoltam, hogy idővel „kinövöm” ezeket, de egyre nehezebben viseltem, hogy nem változom.

Bővebben


D. Szilvia

D. Szilvia

Nagyon vallásos családba születtem, amiben Isten a mindennapjaink része volt, legalábbis és én akkor így gondoltam. Aztán eltelt 30 év és én egy anya elvesztésén, a család szétesésén, egy befuccsolt házasságon és sok párkapcsolati kudarcon túl, karriert kergetve ott találtam magam Istenkép nélkül a mély gödörben érzelmileg, anyagilag lecsúszva, minden nap túlélve. Reménykedve, hogy valaki megment. Valaki más, nem én. Amúgy nem vagyok egy elveszett ember. Minden döntésemet én hoztam és sosem féltem a következményektől. Mindig kerestem a fejlődési lehetőségeket. 2008 óta, a testem jelzett, hogy baj van az életemmel és úgymond Odafentről rálöktek a spiritualitás ösvényére amely mindig vitt valamerre. Arra, amire épp szükségem volt akkor és ott, aztán jött egy újabb fejlődési lehetőség és én nem voltam lusta, tettem a dolgom. 2012-ben először egy buddhista gyógyító állított pályára, majd a sors úgy hozta, hogy eljutottam egy 10 milliószoros napra ahol először kaptam deekshát.

Bővebben


K. Klára

K. Klára

Szeretnék pár sort írni a tapasztalataimról. Bár mindannyian mások vagyunk és mindenkire másképp hat, lehet hogy találunk hasonlóságokat.Azzal a gondolattal kezdem, hogy sokkal hamarabb "regisztrálja" az agyunk, hogy "Még mindig fáj!", mint azt, hogy JÉ, már egy hete nem is érzem a fájdalmat. Erre alapozva, biztos, hogy nem teljes a felsorolás. Amikor találkoztam a Deeksha-val, már kezdtem "függő" lenni. Szinte minden este bevettem egy nyugtató tablettát, a jobb alvásom biztosítása miatt. Ez már két hete tartott, és kezdett szokásommá válni. Jelenleg, 2-3 hetente veszek be 1-1 nyugtató tablettát. Az első alkalommal, amikor a Kapcsolatok programsorozat egyik programján vettem részt, különleges megtapasztalásom volt. Csakra-tisztításnál még csak a 2. vagy 3-ik csakránál tartottunk, mikor a torkomnál nagyon erős nyomást éreztem (5-ös csakra). Ez még 2-3 alkalommal megismétlődött, majd elmúlt. Problémát okozott a szinte minden napos fájdalommal járó - 35 éve eltávolított epehólyag "helye". A fájdalom gyakorisága most már nem napi, hanem heti 1-1 alkalom, és nagyon rövid ideig tart. A fentiek miatt nagyon bizakodó lettem és elvégeztem a 21 napos Varadeeksha Mala szertartást.Volt, amikor frissebbnek, kiegyensúlyozottabbnak éreztem magam, volt amikor látszólag nem hatott rám.

Bővebben


T. Heni

T. Heni

Azóta amióta elvégeztem a Kapcsolatok programsorozatot, csak a pozitív dolgok történnek velem, minden téren, úgy érzem tudatosabb vagyok, békét érzek belül, és általában azt, hogy minden úgy jó, ahogy van. Így bármi negatív történik velem, úgy érzem, hogy minden rendben van, és majd kiderül, hogy miért is jó hogy úgy történt. Ebben az évben mostanában hetek alatt annyi jó dolog, jó élmény történik velem, mint máskor évek alatt.