MEGOSZTÁSOK

MEGTAPASZTALÁSOK azoktól, akik részt vettek vagy a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson:

Vasas Krisztina

Vasas Krisztina

Hogy mit adott nekem a deeksha? Vagy mit nem adott más módszer? Több mint 10 éve van tele a könyvtáram agykontrolltól kezdve, a karrierépítésen át a jógáig mindenféle csodálatos könyvvel. Nagyon szépen működik is mindegyik, ideig-óráig. Aztán jön valami törés az ember életében, mert miért ne jönne… És azt veszi észre, hogy az utolsó dolog amire ilyenkor kíváncsi az a gondolkodj pozítívan mondat. Mert csak az a belső fájdalom marad, semmi más. Ez a másik dolog, amivel a deeksha kapcsán szembesültem először, hogy minden ember, kivétel nélkül, tele van ilyen fájdalmakkal. Ki hogyan menedzseli, takargatja, küzd vele, de senki nem mentes tőle. És itt jön el az a pont, ahol a deeksha minden más módszernél többet tud, és különbözik, legalábbis az én tapasztalásom szerint. Elkezd az ember nem fájdalomból cselekedni, és ez óriási dolog! Azért írtam, hogy az én tapasztalásom szerint, mert valóban, a való élet, valós helyzeteiben kiállta a próbát a módszer. Olyan élethelyzetekben ahol a régi énem akár fél évig ült volna egy problémán, egy fájdalmon, most legrosszabb esetben is, 24 órán belül más választ adok. Nem hiába mondják, hogy a deeksha, neurobiológiai változást okoz az agyban, mert más magyarázat erre nem is lehetne, egyszerűen nem ismerek magamra, jó értelemben. És persze az ember barátai, környezete is észreveszi, hogy valami változás van, valódi változás. Mert maguktól rászánják magukat, hogy eljöjjenek egy-egy programra. És azt hiszem ez a második legjobb dolog, amit a deekshától kaptam, az a jó érzés, hogy segíthetek rajtuk is ezáltal, olyan módszert ajánlva, amivel garantáltan előrébb fognak tartani az életükben, és rengeteg segítséget kaphatnak ők is, hogy egy olyan minőségű életet éljenek, amire mindig is vágytak. És elkezdhetném sorolni az összes csodaszámba menő történést, amit automatikusan hozott magával a deeksha az életembe. Mégsem teszem, azt ajánlom mindenki aki nyitott, próbálja ki, és aztán kis idő elteltével majd ezek az új, nyitott emberek, amilyen én is voltam 2 éve, lehet azt veszik észre, hogy ide szerkesztenek egy bemutatkozó szöveget:)


Bernadett

Bernadett

"Hogy mit adott nekem a deeksha, kapcsolatok programsorozat és drága Klári? Két legjobb barátot: az Istenimet és saját magamat. Az életemet, a boldogságomat, a lelki egyensúlyt és csodás kapcsolatokat. Mikor elmentem a programsorozat első részére egy szenvedő, rossz kapcsolatokban élő, boldogtalan önutáló ember lépett be a terembe. Az utolsó programról széles és őszinte vigyorral, belső békével, hálával és virágzó kapcsolatokkal a szívemben távoztam. Jelen vagyok a saját életemben, és ennél nagyobb gazdagság nincs. Meggyógyult a kapcsolatom a szüleimmel, el tudtam engedni a sérelmeimet, tudjuk egymást feltétel nélkül szeretni, és ez hatalmas kincs. Szeretettel nézek bele a tükörbe és gondolok magamra nap, mint nap. Elfogadtam saját magamat, és ez felszabadított. A gyerekkorom óta életemet végig kísérő bőrbetegségemnek nyoma sincs, pedig fizikailag semmivel sem kezeltem máshogy. Leszoktam a dohányzásról, szinte egyik napról a másikra. Már nem folyik ki a kezem közül a pénz. Sokkal egészségesebben élek. Meg tanultam helyesen megtapasztalni a fájdalmat és azt örömmé varázsolni. És hogy ehhez mit tettem? Elmentem minden Kapcsolatok programra, ott beletettem minden energiámat, a többi pedig mind magától történt. Egyszerűen csak beáramlott a csoda az életembe, és azóta is folyamatosan. Hála, szeretet, boldogság és elfogadás van a szívemben. Mindenkinek kívánom ezt a gyönyörű tapasztalást!

Szeretettel, Bernadett"


Pásztor Erika Katalina

Pásztor Erika Katalina

A Deaksha szanszkritül Áldást jelent. Az, ahogyan megtapasztalom külső és belső világomat, amit érzek, amit gondolok, ahogy élek, ahogy cselekszem és mindezek által ahogyan a körülöttem lévő világra hatok, lehet áldással vagy szenvedéssel teli. Ez az én választásom, az én felelősségem.

A tanítások, amelyek a Deakshán - és Gálik Klári tréneren - keresztül hozzám jutnak, egyszerűek és lényegre törőek. Általuk évezredes tapasztalatokat értek meg és tudok alkalmazni a hétköznapi életben. Néha a szofisztikált és magasröptű filozófiák, elmélkedések, vallási tézisek, nem a mai ember nyelvén kifejezett egyházi tanítások pont az ellenkezőjét érik el: az elmélet elválaszt a gyakorlattól, és magunkra maradunk fájdalmaink és igencsak összekuszálódott bel- és külvilágunk kezelésével. De a pszichoterápiának is lehet ilyen elidegenítő hatása: az elme meg akarja érteni a történéseket, de nem ad választ arra, hogy milyen módszerekkel kezd el a gondolkodásodat, állásfoglalásaidat - saját belső dogmáidat, ergo a saját magad elé állított akadályokat - átalakítani.

 

Bővebben


Lados Éva

Lados Éva

Hálás vagyok a Kapcsolatok programsorozatért és az inspirációdért, hogy elvégeztem és részt vettem a programon, hétről hétre, alkalomról alkalomra.

A változás, amit létrehozott:

  1. az anyukámmal való kapcsolatom elmélyült, jobban értem őt és a lelkünk mélyén szavak nélkül is érezzük egymást.
  2. az édesapámmal már máskor is dolgoztam, azt gondoltam, hogy elengedtem őt, mivel már nem él, a program hatására hihetetlen erős düh szakadt fel belőlem, amit nem akartam megváltoztatni, csak figyeltem és aztán szépen kitisztult és eltűnt az érzés.
  3. önmagammal kapcsolatban sok elégedetlenség szakadt fel belőlem, a „kellene” elvárások, amit szinte mulatságos volt megfigyelni, nem is akartam megváltoztatni, így egyszer csak megsemmisült.

Bővebben


Tóth Attila

Tóth Attila

Hosszú spirituális útkeresés - agykontroll, családállítás és sok más minden - után találkoztam a Deeksha-val 2013 elején, egy 7 alkalmas csakratisztítási gyakorlat-sorozaton. Neki köszönhetően sikerült számomra hatalmas gyerekkori sérelmeket, fájdalmakat végre magam mögött hagynom, és a sok (néha szenvedéssel járó) tisztulás révén, mindössze néhány év leforgása alatt egy olyan életet tudtam magamnak teremteni amit előtte mindig szerettem volna. A Deeksha képes volt számomra egy olyan életfelfogást és szemléletmódot is biztosítani, aminek segítségével csökkenteni tudom az életemben elkerülhetetlenül részt vevő fájdalmat és szenvedést. Segítségével képes voltam meglátni azokat a jeleket az életemben, amik segítettek emberi kapcsolataim, munkám rendbetételében. Számomra hihetetlen módon rövidesen párkapcsolatom is lett, ezzel egy több mint tíz éves kereséssel, önsajnálattal, szomorúsággal teli időszaknak lett mindörökké vége. Csodálatos volt látni a Deeksha tanításait, az isteni jelenlétet, a megfelelő időben történő "véletleneket" az életemben. Én a saját tapasztalataim alapján mindenkinek bátran ajánlanám, aki valamilyen módon megrekedt az életében, és szeretne tovább lépni, ez egy nagyszerű módszer saját magunk megismerésére, elfogadására, fejlesztésére, és ezáltal egy sokkal boldogabb és teljesebb élet elérésére.

Attila, 2017


K. Réka

K. Réka

Körülbelül három évvel ezelőtt a kíváncsiság vitt el az első Deeksha programra, amely már akkor is mély hatással volt rám, azonban ekkor még egy másik módszert tanultam, gyakoroltam, amely szintén csodákat hozott az életembe, de ekkor még nem akartam keverni a dolgokat, elégedett voltam azzal a gyógyító technikával, amelyet közel 7 évig tanultam. Néhány év elteltével a tanult módszernél azt kezdtem érezni, hogy ugyan csodás és rengeteget segített, még sem teljes a kép, valami hiányzik. Ekkor lépett újra a képbe a Deeksha, egyértelmű volt számomra, hogy mennem kell, így 2016 nyarán elkezdtem járni Klári nagyszerűen felépített programsorozatára. Hétről-hétre megéltem benne a változást, minden alkalom után történt valami a kapcsolatokban, de leginkább bennem. Békésebb lettem, magabiztosabb és teljesebb, persze voltak alkalmak, amelyek kifejezetten nehezek voltak, azonban végig tudtam, hogy mindez értem van. Nem csüggedést, hanem lelkesedést okozott, hogy folytatnom kell. 2016 decemberében elmentem a 2 napos Egység Felébredés Kurzusra, próbáltam elvárások nélkül menni, teljesen leválasztani mindattól, amit eddig tanultam, nyitottan hallgatni a tanításokat és befogadni a gyakorlatokat. Titkon volt egy vágyam, még közelebb kerülni Istenhez... sikerült:)

Már a tanfolyam befejezésének napjakor elkezdődtek a visszajelzések. Aznap este mikor hazajöttem olyan ajándékok vártak, amelyekre már nagyon vágytam. Egy új laptop, egy új telefon és a következő napokban mindez folytatódott, megleptek olyan emberek, akiktől nem is számítottam rá. Régi kedves ismerősök bukkantak fel. Talán a legnagyobb változás amit a Deeksha hozott az a párkapcsolat területén jelent meg. Egy küzdelmes kapcsolatban éltem, ahol szeretet, megértés volt, de mindez sok-sok fájdalom, küzdelem kísért és nagyon sokat kellett érte tenni, hogy valamennyire működjön, inkább egy elfogadható, mintsem boldog kapcsolat. A tanfolyamon az egyik kérésem az volt Istenhez, hogy engedje meg nekem, hogy egyszer megélhessem a szerelmet, egy férfit, aki mellett lehetek Nő, és ő mellettem Férfi, aki tényleg velem szeretné az életét tervezni. Azt kértem, hogy segítsen nekem a döntésben, maradni vagy menni. Néhány nap múlva erre is megérkezett a válasz... Megjelent a Férfi az életemben, megkaptam a szerelem lehetőségét, és egy olyan életet vázol fel most nekem az élet, amelyre mindig is vágytam :) Mindemelett olyan emberekkel sodor össze az élet az elmúlt időszakban, akik szakmailag támogatnak az előrelépésben, ha elakadok valamiben, hirtelen segítséget kapok. Számomra ezt hozta a Deeksha és még csak január van...:))) Ez a módszer tényleg fantasztikus!Közelebb kerülsz Istenhez, a kapcsolatok jobbá válnak, az életedben minőségi változások történnek. Hálával tölt el, hogy sok-sok éve megismerhettem Klárit és általa kaphattam meg a csodákat!


Mező Andrea

Mező Andrea

Nagyon régóta szerettem volna írásban is megosztani milyen változásokat hozott az életembe a deeksha, örömmel teszem most, és remélem segíthetek a személyes történemmel másoknak. Szóban már nagyon sok embernek továbbadtam a megtapasztalásaimat, csodálatos megtisztulásaimat és azt az új utat, ahonnan már soha többet nem szeretnék letérni. Nem is tudnék, hiszen bár naponta vannak az életemben kihívások, nehéz helyzetek, problémák de mégis most vagyok a legboldogabb, önmagammal azonos, az életem irányítása a kezembe került, úgy érzem tényleg csak azon múlik, hogy milyen irányban szeretnék tovább lépni, nincsenek határok, meg tudom teremteni a boldogabb jövőt önmagamnak és ezáltal a családom, környezetem részére is.

Bővebben


Alpár Dávid

Alpár Dávid

A „Kapcsolatok programsorozatról”
A Deeksha, és a „Kapcsolatok programsorozat” olyan, mint egy hosszú, mély tartalmú, az elején nehezen érthető, ezért többszöri megnézést igénylő film. De aztán látjuk, és tapasztaljuk, hogy milyen gyönyörűen, érthetően, logikusan van fölépítve az egész. Előfordul, hogy nehezen állunk neki, mert tudjuk, hogy hosszú, és nehéz, de érezzük legbelül, tudjuk, hogy nagyon kell, mert sejtjük, hogy a végén fantasztikus dolgokat fog adni nekünk, és mi is csodálatos dolgokat érhetünk el a segítségével.
Én is nehezen álltam neki 2014 február 4-én, mert erős volt bennem a büszkeség, de borzasztó mélyen voltam lelkileg. Szerettem a kedvesemet, de nem tudtam élvezni az életemet, a szüleimmel folyamatos harcokban voltam. A gyenge fizetésemmel csak vergődtem. Úgyhogy minden mindegy alapon, erős daccal, és ellenállással elmentem egy Deeksha programra Klárihoz, ha jól emlékszem, a „Kapcsolatok programsorozat, „Önmagunkkal való kapcsolat gyógyítása” programra, és azóta egyértelműen kiderült, és számtalan konkrétum, eredmény bizonyítja, hogy életem egyik legjobb döntése volt emberileg. Azóta az életem gyökeresen átalakult, és anyagi téren is olyan mély felismeréseim lettek, olyan tisztulásokon megyek át folyamatosan, amik megnyitották a kapukat, és az utat, hogy megvalósítsam a pénzügyi vágyaimat. A hálám, az elfogadásom, a lelki stabilitásom hatalmas mértékben javult, ami hozzásegít, hogy élvezzem az életemet, és megvalósítsam a céljaimat.
Köszönöm, hogy elolvastál!
Alpár Dávid
2017. július 21.


Szabó Pólika

Szabó Pólika

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. Nekem nem az életemmel voltak problémáim, azzal minden rendben volt. Párkapcsolat, család, hivatás, karrier - nekem mindez meg volt/van.
Viszont belülről nagyon rosszul éreztem magam, szinte folyamatosan. Nem szerettem senkit igazán és úgy éreztem, hogy engem sem szeretnek. Folyton haragudtam valakire, bosszankodtam, képes voltam igen régi dolgok miatt is haragudni és bosszút is állni. A múlton bánkódtam vagy a jövőtől rettegtem. Úgy éreztem, hogy mindenki fenyeget és rosszat akar nekem. Borzalmas volt, mintha belül fekete lettem volna.

Bővebben


Barna Judit

Barna Judit

Azt hiszem, lehetetlen igazán megfogalmazni és visszaadni, hogy mennyire hálás vagyok neked, mennyire hálás vagyok azért, hogy megismerhettelek és rajtad keresztül a deekshát. Még nincs egy éve, hogy elkezdtem a kapcsolatok programsorozatot, elsősorban azzal a nem titkolt szándékkal, hogy imádott gyermekemmel, a nagyobb lányommal rendbe hozzam a 24 évvel ezelőtt megpecsételt sorsunkat, amit az édesapjával való válásunk okozott. Még csak 3 éves volt akkor, őszinte, ártatlan gyermekként mindent elhitt, amit mondtak neki. Innentől pokol volt az életem. 24 évnyi szenvedést kellett felülírni, amit a deekshának köszönhetően, alig több mint 10 hónap alatt sikerült is.

Bővebben


Daoda Zoltán

Daoda Zoltán

Szia Klári, el sem tudom rendesen mondani, hogy mennyire hálás vagyok neked. Megváltoztattad az életem eddigi értelmét,s olyan világba vagyok éppen csöppenve, ami eddig varázslatos. Ahogy mondtam, mindig is éreztem azt, hogy valami nem az igazi, DE napi szinten egyre jobban erősödnöm kellett ahhoz, hogy fenntartsam magam, s túl éljek. Erre rendezkedtem be és így tudtam a magam módján eddig eljutni az életemben. De nem volt az igazi, valahol belül éreztem valami betöltetlen űrt. Hálás vagyok, hogy már arra rájöttem, hogy mire kell elkezdenem figyelnem a jövőben. Még soha nem vágytam semmire úgy, mint erre az érzésre, de eddig nem hatott rám semmi. Nagyon sokat kell még tanulnom, sokat kell gyakorolnom. Deeksha-adóként egy olyan tartást kaptam, amivel az első napokban a való világban nem tudtam mit kezdeni, de néhány napot követően egy MÉLY szereteten alapuló belső egyensúly alakult ki bennem. Köszönet és Hála! Zoli


V. Bea

V. Bea

Először is nem győzök elég hálás lenni, hogy ismerhetem Klárit. Általa cseppentem bele ebbe a csodálatos világba. Néhány egy napos program után vágtam bele a deeksha adó beavatás 3 napos kurzusába. Úgy éreztem a csodát, amit az áldás ad meg kell osztanom másokkal is. A három nap alatt hihetetlen mélységekben tapasztaltam meg a saját belső világomat. Az érzelmek és a szeretet olyan intenzíven voltak jelen, hogy az valami megfoghatatlan és csodálatos élmény volt. Azóta nap mint nap tapasztalom a csodákat az életemben. A gondolataim formát öltenek a fizikai világban. Csodálatos a tudat, hogy tudok segíteni másoknak is és az Egység része lehetek. Nyugalom és béke költözött a lelkembe. Nem lettem más ember csak másképp élem meg a dolgokat, szeretettel. Maga a hely is varázslatos ahol a napfény szívecske formában árad be a szobába. Klári és Timi pedig gyönyörűséges szintre emelik a szeretet rezgéseit. Köszönöm! Ölelés: Bea


B. Ildikó

B. Ildikó

Az elmúlt pár hónapban azt érzem, hogy életem Nagy Utazása kezdődött el. Már egy ideje próbáltam kinyitni azt a hátizsákot, amit a hátamon cipelek, és benne vannak eddigi életem önmagam elől eltemetett emlékei, élményei és titkai, de nagyon nehéz feladatnak bizonyult… Tizenéves korom óta küzdöttem pánikbetegséggel, ami eleinte csak egy-két évente jelentkezett, majd mikor befejeztem a tanulmányaimat és dolgozni kezdtem, állandósult. Ez volt talán a legfőbb oka, hogy elkezdtem keresni a kiutat a nyomasztó gondolatokból, és valahol éreztem, hogy a megoldás nem a gyógyszerekben keresendő. Sok mindent kipróbáltam, de az áttörést végül egy pszichoterápia hozta meg, ahol megtanultam más szemszögből látni az életem történéseit. Egy év után a rohamok visszavonultak, és a pszichológusom és én is éreztük, hogy eljött az a pont, amikor a saját lábamra kell állnom. Tudtam, hogy egy sokkal tudatosabb időszak kezdődött el az életemben, de még nagyon sok dolgot meg akartam ismerni önmagammal kapcsolatban, ezért keresni kezdtem olyan lehetőségeket, amik lehetővé teszik számomra, hogy tovább dolgozhassak magamon. Így találtam rá a Deekshára.

Bővebben


Vajó Melinda

Vajó Melinda

Kedves Klári! A Süttőn történt elvonulás óta óriási változások történtek az életemben, szeretném megosztani veled, veletek. A 3 napos elvonulást úgy összegezném, hogy csak testileg voltam jelen, a lelkem az utazott, csodálatos tisztulások indultak meg bennem, a folyamatok alatt mérhetetlen apáthia és üresség érzés kerített a hatalmába, amit akkor nem tudtam miért történik, most már megértettem. Köszönöm, hogy megtapasztalhattam. 1 hónap alatt fenekestől felfordult az életem, beindultak a dolgok körülöttem, amik eddig csak döcögtek, vagy éppen döcögni látszottak. Felajánlottak nekem április 25.-én (előtte való nap vitted el a kéréseinket hogy Bhagavan áldását adja rá) egy Dél-Franciországi állást, egy magyar-francia családnál. Döntenem 1 nap alatt kellett, vagy 26 másik ott tobzódott mögöttem. Mérhetetlen támogatást kaptam a tágabb családomtól, mivel a kisfiamat otthon hagytam, majd csak később jön ki hozzám. Minden segített, mindenki mellettem volt és a dolgok elkezdtek automatikusan történni. Ez csengett a fülembe: "Minden automatikusan törénik, Létezés, Tudatosság, Áldás vagyok" Mindez az elvonulásról.

Bővebben


M. Diána

M. Diána

Akár három szóban is meg tudnám fogalmazni milyen hatással volt rám a deeksha: Visszaadta az életem! 2013 nyarán, egy balatoni nyaraláson hallottam róla először, ahol már végső elkeseredettségemben egy házaspár ajánlotta fel a segítségét, bátorítva, hogy ez a módszer megoldást jelenthet a régóta húzódó, egyre inkább súlyosbodó egészségügyi problémámra. Nos, így is lett! Számtalan próbálkozás után olyan életmódra bukkantam, amely támaszt nyújt a mindennapokban, megerősítésként szolgál a világszemléletem kialakításában és formálásában, illetve olyan hasznos tanácsokkal és gyakorlatokkal lát el, amely tökéletes eszköz a kiegyensúlyozott testi, lelki és szellemi állapot eléréséhez. Azelőtt hitemet és kitartásomat is elveszítve, céltalanul éltem a szürke hétköznapokat, fiatal korom ellenére kilátástalannak éreztem a helyzetem, a modern nyugati orvostudomány fittyet hányva a panaszaimra, legyintett rám, mondván ilyen fiatalon, látszólag ép testben nem produkálhatok ennyi kóros tünetet. A nyaralásból hazaérkezve azonnal belevágtam az új életembe, saját akaraterőmből újra talpra álltam, amelyben hatalmas szerepet játszott a deeksha, hiszen már az első pár alkalom után éreztette hatását, így megerősített abban, hogy a lehető legjobb úton haladok a teljes értékű élet felé! Köszönetemet és hálámat nem tudom eléggé kifejezni azoknak az embereknek, akik mindvégig támogattak és biztattak engem! Bízom benne, hogy az esetem más számára is tanulságos lehet, illetve ösztönzőleg hat azokra, akik félnek kilépni a megszokott, biztos, bár keserű rutinból! Nehezen találom a megfelelő szavakat, de azt hiszem nem létezik lehetetlen. Határ a csillagos ég! Egyik kedvenc mondásomat idézném végszóként: Nincs más hátra, mint előre! Imádom az életem! Dia


B. Kriszti

B. Kriszti

A megosztásomat valahogy kezdhetném úgy, hogy „Azon a szép augusztusi napon 2013-ban, elkezdődött az életem!”… Merthogy ez volt az a csütörtök este, amikor először találkoztam Kláriékkal és a deekshával. Éppen a nyári szabadságomat kezdtem, amikor a legjobb barátnőm hívott, hogy menjek el egy ingyenes bemutatóprogramra. Fogalmam sem volt, hogy mi vár rám, viszont nagyon szimpatikusnak tűntek Klári sorai, számos hasonlóságot véltem felfedezni az Ő deeskha előtt élete és a sajátom között. Rólam röviden annyit, hogy nagyjából anyatejjel szívtam a spiritualitást, igazán hálás vagyok azért, hogy a szüleim révén már egész kiskorom óta tudom, hogy nem csak hús-vér emberek vagyunk, akik nap mint nap felkelnek, dolgozni mennek, elvégzik a napi feladataikat és így telik el az életük, mely a halállal véget ér. Jópár dologba belekóstoltam - tanultam Feng Shuit, kineziológiát, radiesztéziát, agykontrollt, jógáztam és persze elolvastam millió és egy könyvet. Mindig azt éreztem, hogy jó-jó, de nem tökéletes.

Bővebben


P. Roland

P. Roland

Az elsődleges célom a három napos beavatással az ellenállásom feloldása volt. Az ellenállás feloldása önmagam igazi valójával szemben. Ezt a lépést én magamtól nem tudtam megtenni, elérni, mivel mindez a kegyelem által teremtődik meg. Megérkezésemkor tisztában voltam félelmeimmel, türelmetlenségemmel. Minél előbb le szerettem volna tudni ezt a három napot, aztán végre elmenni és egy jó helyen élvezni az elért boldogságot. A tökéletes helyszín mellett a csapat remeknek tűnt, így belevetettem magam a folyamatba. A gyakorlatokat többnyire ismertem korábbi Deekshával foglalkozásaim során és rengeteg olyan dolgot jegyzeteltem le, néztünk kivetítőn, amikkel már korábban találkoztam. Itt kezdődött egy igazi csoda, ami másnak semmiségnek tűnhet, de én nagyon figyelek a részletekre, minden apró látszólag lényegtelen dolgot a tanítás részeként érzékelek. A folyamat során észrevétlenül elkezdtem természetes békével részt venni minden részén a beavatásnak.

Bővebben


Sz. András

Sz. András

A világban minden az egyensúlyra törekszik, minden! Mindegy, hogy mit rakunk egy kétkarú mérleg egy-egy oldalára, ha egyeznek a súlyok, akkor a mérleg egyensúlyban van. Így van ez az embernél is, és ahhoz, hogy egyensúlyban legyünk sokszor kompenzálunk. Kompenzáljuk az önbizalomhiányt, a csalódottságot, a kishitűséget, stb. Hogyan? Nagyképűséggel, mások alázásával vagy okolásával, addikciókkal (alkohol, dohányzás, édesség, stb.), teljesítménykényszerrel, és így tovább. Nem úgy néz ki, hogy a kompenzálás a boldog, kiegyensúlyozott élet receptje. Ennek ellenére én is ezt az utat tapostam. Látszólag minden rendben volt, sok barátom volt, karrierem, voltak csajaim, sokat jártam szórakozni... A belső világom viszont sokszor szorongással teli volt, sosem elégedtem meg az elért eredményeimmel, 35 évesen a leghosszabb párkapcsolatom nem tartott tovább bő 1 évnél, romló tendenciával, és még sorolhatnám. Sok, sok éve tisztában voltam a problémákkal, de ahelyett, hogy gőzerővel kerestem volna a megoldást, a kompenzálást választottam, valamint azt gondoltam, hogy idővel „kinövöm” ezeket, de egyre nehezebben viseltem, hogy nem változom.

Bővebben


D. Szilvia

D. Szilvia

Nagyon vallásos családba születtem, amiben Isten a mindennapjaink része volt, legalábbis és én akkor így gondoltam. Aztán eltelt 30 év és én egy anya elvesztésén, a család szétesésén, egy befuccsolt házasságon és sok párkapcsolati kudarcon túl, karriert kergetve ott találtam magam Istenkép nélkül a mély gödörben érzelmileg, anyagilag lecsúszva, minden nap túlélve. Reménykedve, hogy valaki megment. Valaki más, nem én. Amúgy nem vagyok egy elveszett ember. Minden döntésemet én hoztam és sosem féltem a következményektől. Mindig kerestem a fejlődési lehetőségeket. 2008 óta, a testem jelzett, hogy baj van az életemmel és úgymond Odafentről rálöktek a spiritualitás ösvényére amely mindig vitt valamerre. Arra, amire épp szükségem volt akkor és ott, aztán jött egy újabb fejlődési lehetőség és én nem voltam lusta, tettem a dolgom. 2012-ben először egy buddhista gyógyító állított pályára, majd a sors úgy hozta, hogy eljutottam egy 10 milliószoros napra ahol először kaptam deekshát.

Bővebben


K. Klára

K. Klára

Szeretnék pár sort írni a tapasztalataimról. Bár mindannyian mások vagyunk és mindenkire másképp hat, lehet hogy találunk hasonlóságokat.Azzal a gondolattal kezdem, hogy sokkal hamarabb "regisztrálja" az agyunk, hogy "Még mindig fáj!", mint azt, hogy JÉ, már egy hete nem is érzem a fájdalmat. Erre alapozva, biztos, hogy nem teljes a felsorolás. Amikor találkoztam a Deeksha-val, már kezdtem "függő" lenni. Szinte minden este bevettem egy nyugtató tablettát, a jobb alvásom biztosítása miatt. Ez már két hete tartott, és kezdett szokásommá válni. Jelenleg, 2-3 hetente veszek be 1-1 nyugtató tablettát. Az első alkalommal, amikor a Kapcsolatok programsorozat egyik programján vettem részt, különleges megtapasztalásom volt. Csakra-tisztításnál még csak a 2. vagy 3-ik csakránál tartottunk, mikor a torkomnál nagyon erős nyomást éreztem (5-ös csakra). Ez még 2-3 alkalommal megismétlődött, majd elmúlt. Problémát okozott a szinte minden napos fájdalommal járó - 35 éve eltávolított epehólyag "helye". A fájdalom gyakorisága most már nem napi, hanem heti 1-1 alkalom, és nagyon rövid ideig tart. A fentiek miatt nagyon bizakodó lettem és elvégeztem a 21 napos Varadeeksha Mala szertartást.Volt, amikor frissebbnek, kiegyensúlyozottabbnak éreztem magam, volt amikor látszólag nem hatott rám.

Bővebben


T. Heni

T. Heni

Azóta amióta elvégeztem a Kapcsolatok programsorozatot, csak a pozitív dolgok történnek velem, minden téren, úgy érzem tudatosabb vagyok, békét érzek belül, és általában azt, hogy minden úgy jó, ahogy van. Így bármi negatív történik velem, úgy érzem, hogy minden rendben van, és majd kiderül, hogy miért is jó hogy úgy történt. Ebben az évben mostanában hetek alatt annyi jó dolog, jó élmény történik velem, mint máskor évek alatt.