Mező Andrea

Mező Andrea

Nagyon régóta szerettem volna írásban is megosztani milyen változásokat hozott az életembe a deeksha, örömmel teszem most, és remélem segíthetek a személyes történemmel másoknak. Szóban már nagyon sok embernek továbbadtam a megtapasztalásaimat, csodálatos megtisztulásaimat és azt az új utat, ahonnan már soha többet nem szeretnék letérni. Nem is tudnék, hiszen bár naponta vannak az életemben kihívások, nehéz helyzetek, problémák de mégis most vagyok a legboldogabb, önmagammal azonos, az életem irányítása a kezembe került, úgy érzem tényleg csak azon múlik, hogy milyen irányban szeretnék tovább lépni, nincsenek határok, meg tudom teremteni a boldogabb jövőt önmagamnak és ezáltal a családom, környezetem részére is.

Tavaly novemberben amikor egy “véletlen” telefonbeszélgetésnek köszönhetően elmentem a Kapcsolatok programsorozat – Párkapcsolati programjára, onnan indult el a változás az életemben. Aznap este egy három órás vezetett meditációs élménynek köszönhetően olyan megkönnyebbülést, tisztulást és oldást tapasztaltam a magánéleti problémámmal kapcsolatosan, hogy másnap új alapokra tudtam helyezni az életem. Megszűnt a harag, a félelem, a másik hibáztatása, szeretet és békét éreztem magamban, és bár tudom, hogy hihetetlenül hangzik elsőre, de ez egy nap alatt történt. Igaz a program alatt három órán keresztül sírtam, olyan mélyről jöttek a könnyek, hogy szinte nem is láttam a többieket, megtapasztaltam a megbocsátás és elengedés csodás érzését.

Ezt megelőzően már nagyon sokmindent kipróbáltam és volt lehetőségem komoly gyógyítókkal is találkozni, megismertem módszereket, elméletben és gyakorlatban egyaránt. De ilyen azonnal működő segítséget és megtapasztalásokat még közelről se éltem át. Innen indult a deeksha “függőség” az életemben, ami a hónapok elteltével egyre jobban beépült a mindennapjaimba,  elindult az életem tisztogatása, végig haladva a szüleimmel, önmagammal való kapcsolatok feloldásán keresztül az életemre hatással lévő összes területre.

Az elakadások az életemben kezdtek elmozdulni, fel tudtam dolgozni és el tudtam fogadni szeretett édesapám halálát, megértettem az életemben jelen lévő problémák hátterét és volt egy módszer, volt egy csapat és nem utolsó sorban egy tréner – Gálik Klára - aki segített a különböző programokon keresztül átadni az Egység Egyetem tanításait.

Teltek a hetek, hónapok és egyre mélyebbre haladtam, átalakultak a kapcsolataim, nyíltabb, őszintébb, megértőbb  lettem. Az elmúlt néhány évben úgy éreztem, hogy néha szinte megfojt a magány, rámszakadnak a terhek és csak sodortak az események. Csodálatos embereket ismertem meg a csoporton keresztül, és megtaláltam a hitem újra az életben, a gyermeki, rácsodálkozós énem újra előtört, az értékrendszerem megváltozott. A gyermekeim egy boldog, nyugodt, stabil anyukát köszönhetnek a programsorozatnak és a deekhsanak, sikerült az elmúlt néhány év zűrzavara után érzelmi biztonságot sugárzó környezetet biztosítanom nekik. A párkapcsolati kérdéskör még tisztítás alatt van, de nincs pánik, nincs harag és nincs gyülölködés, a megoldások és béke megtalálása az elsődleges szempont. Arra is rájöttem, hogy minden probléma saját magamból eredt, és addig nem lesznek változások, amíg nem nézek mélyen szembe önmagammal, a múltammal, az elakadásaimmal.

A munkámban komoly gondjaim voltak ezt megelőzően, a magánéleti válság hatására. Tavaly év végén már a kritikus szintre jutottam, komolyan el kellett gondolkodnom, mi lesz velem, mi az utam, hogyan tovább.

A bőség megteremtése programnak köszönhetően idén februártól hónapról hónapra egyre jobb eredményeket tudtam felmutatni, ami most júniusig azt eredményezte, hogy a legeredményesebb lettem a csapatban.

A munkával kapcsolatosan is nagy elhatározásra jutottam (májusi moola mantra hónap hatása), újra elkezdtem hinni és bízni magamban, bár jó eredményeket hoztam a cégnek, rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok jó helyen és elhatároztam hogy megteremtem magamnak azt a közeget és a lehetőséget, amiben a legjobban és a legboldogabban érzem magam. Itt tartok jelenleg, még várnak rám feladatok,  sok munka és erőfeszítés a céljaim eléréséért, folytatom a programokat, várom a nyári elvonulást, ahol Klári segítségével az Indiából hozott újabb módszereken keresztül még nagyobb tisztulási folyamaton fogok részt venni. Biztos vagyok abban, hogy a munkában is megtalálom az új utamat, megteremtem a lehetőségeket.

Szeretném, ha ez a módszer, és lehetőség mindenkinek a birtokában lehetne, hiszen csak így érdemes élni, csodálatos lenne a világ, ha mindenki ezen az úton indulna el. Hála Klárinak, hála az Egység Egyetemnek és Sri Bhagavannak, hogy megváltozott az életem.

< Vissza