Szabó Pólika

Szabó Pólika

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. Nekem nem az életemmel voltak problémáim, azzal minden rendben volt. Párkapcsolat, család, hivatás, karrier - nekem mindez meg volt/van.
Viszont belülről nagyon rosszul éreztem magam, szinte folyamatosan. Nem szerettem senkit igazán és úgy éreztem, hogy engem sem szeretnek. Folyton haragudtam valakire, bosszankodtam, képes voltam igen régi dolgok miatt is haragudni és bosszút is állni. A múlton bánkódtam vagy a jövőtől rettegtem. Úgy éreztem, hogy mindenki fenyeget és rosszat akar nekem. Borzalmas volt, mintha belül fekete lettem volna.

Aztán elmentem a Kapcsolatok Program-sorozatra és rögtön az első alkalommal belecsaptak a legfájóbb pontomba, az Apukámmal való kapcsolatba. Hát végig sírtam a 3 órát kvázi. Nagyon megrázó volt. Már annyit sírtam, hogy a szomszédom papírzsepijét is elhasználtam. De Ő nem sírt, úgyhogy nem volt gond. Viszont a végére annyira megkönnyebbültem, hogy azt el sem tudom mondani. Évtizedes megbántódásokat, lelkiismeret furdalásokat raktam le. Egyszerűen nem hittem volna el, ha mondják, hogy ez lehetséges. És következő héten folytatódott: a volt párkapcsolatom, Anyukám, az önmagunkkal való kapcsolat, a megszületésünk körüli történet, a gyerekünkkel való kapcsolat, mindez újabb és újabb csoda volt szó szerint hétről hétre.
Már nem csak elszenvedem az életem történéseit, hanem úgy érzem, hogy befolyásolhatom az életem, hogy van erőm befolyásolni. Nincs harag a szívembe, sőt, szó szerint egy ilyen állandó puha érzés van a szívem körül, amit fizikailag érzek.
Ami nagy különbség még, a hála. Valahogy nem voltam hálás semmiért, eszembe se jutott, hogy van ilyen érzés. De most annyira örülök mindennek. A családomnak, barátaimnak, munkatársaimnak, az egész világnak!
Nem lettem szent, nyilván még idegeskedem dolgokon, de már sokkal jobb, ahhoz képest, hogy milyen volt.
Minden kapcsolatom sokat javult. Kibékültem olyan rokonaimmal, akikkel évek óta nem beszéltem. Anyukámmal fantasztikus lett a kapcsolatunk! A gyerekeim azóta szeretnek, azelőtt csak az Apjuk létezett, én nem csinálhattam semmit velük, csak Apa, Apa! Most rajtam alszik el minden este a kislányom.
Sorolhatnám még a változásokat.
A módszer fantasztikus és nincs benne semmi "boszorkányság". Légzés, zene, irányított meditáció.
A drága Klárit pedig Isten is erre a hivatásra teremtette, nagyon támogató a jelenléte, viszont teljesen tiszteletben tartja azt a távolságot, amit a programok alatti nagyon személyes felismerések megrázó volta igényel.

< Vissza