Barna Judit

Barna Judit

Azt hiszem, lehetetlen igazán megfogalmazni és visszaadni, hogy mennyire hálás vagyok neked, mennyire hálás vagyok azért, hogy megismerhettelek és rajtad keresztül a deekshát. Még nincs egy éve, hogy elkezdtem a kapcsolatok programsorozatot, elsősorban azzal a nem titkolt szándékkal, hogy imádott gyermekemmel, a nagyobb lányommal rendbe hozzam a 24 évvel ezelőtt megpecsételt sorsunkat, amit az édesapjával való válásunk okozott. Még csak 3 éves volt akkor, őszinte, ártatlan gyermekként mindent elhitt, amit mondtak neki. Innentől pokol volt az életem. 24 évnyi szenvedést kellett felülírni, amit a deekshának köszönhetően, alig több mint 10 hónap alatt sikerült is.

Apróbb kis csodák után, (amik azért nem is olyan aprók ;) az 50. születésnapomon változott meg minden. Egész napos csalódottság után, - miszerint azt éreztem, semmi különös nem történik ezen a napon, hiába lettem 50 éves, - megajándékoztam magam, az éppen azon a napon tartott, szív kivirágzása programmal. Már a program kezdetekor, valami hihetetlen nyugalom és öröm árasztott el, abban a pillanatban, ahogy eltűntek az elvárások és átadtam magam a jelen csodás pillanatának. Csak hagytam, hogy történjen, aminek történnie kell, közben gyakran a lányomra gondoltam, neki áramoltattam szívem összes szeretetét.

A program csodálatos élményekkel teli volt, már így magában is egy fantasztikus ajándék egy szülinapra. :) Amikor vége lett, boldogságban úszva indultam haza. A telefonomat előhúzva, meglepetten vettem észre, hogy sms-em jött ... a lányomtól. Ennyi állt benne. "Szerettelek volna szóban felköszönteni, de nem sikerült. Úgyhogy így kívánok nagyon boldog születésnapot!"
Azonnal visszahívtam, és olyat hallottam, amit oly régóta már nem. Szeretetet a hangjában. Boldogan csacsogott és azt mondta, másnap átjönne. Így is történt, és akkor megkaptam a legkülönlegesebb, legszebb ajándékot, amit egy anya csak kaphat.: Szeretettel teli, őszinte ölelést. Örömömben a könnyeimmel küszködtem. Elmondhatatlan amit akkor éreztem.

Azóta is folyamatosan történnek velünk a csodák. Elhívott kabátot vásárolni, olyan igazi üzletből-üzletbe menős, mindent felpróbálós, bohóckodós, szeretettel simogatva megérintős anya-lánya vásárlásra, amiben még soha eddig nem volt vele részem. Gyakran felhív, átugrik, amikor csak ráér és megbeszéltük, hogy együtt sütjük majd meg a karácsonyi bejglit, hogy utána ő is olyat süthessen a barátjának, mert ez a világ legfinomabb bejglije. :)

Úgyhogy csak annyit mondhatok, nagyon köszönöm Klári! Nagyon köszönöm deeksha!

< Vissza