D. Szilvia

D. Szilvia

Nagyon vallásos családba születtem, amiben Isten a mindennapjaink része volt, legalábbis és én akkor így gondoltam. Aztán eltelt 30 év és én egy anya elvesztésén, a család szétesésén, egy befuccsolt házasságon és sok párkapcsolati kudarcon túl, karriert kergetve ott találtam magam Istenkép nélkül a mély gödörben érzelmileg, anyagilag lecsúszva, minden nap túlélve. Reménykedve, hogy valaki megment. Valaki más, nem én. Amúgy nem vagyok egy elveszett ember. Minden döntésemet én hoztam és sosem féltem a következményektől. Mindig kerestem a fejlődési lehetőségeket. 2008 óta, a testem jelzett, hogy baj van az életemmel és úgymond Odafentről rálöktek a spiritualitás ösvényére amely mindig vitt valamerre. Arra, amire épp szükségem volt akkor és ott, aztán jött egy újabb fejlődési lehetőség és én nem voltam lusta, tettem a dolgom. 2012-ben először egy buddhista gyógyító állított pályára, majd a sors úgy hozta, hogy eljutottam egy 10 milliószoros napra ahol először kaptam deekshát.

Magát az energiát akkor nem éreztem, de rögtön begyorsultak az események az életemben. Elvégeztem Klári Kapcsolatok Programsorozatát és ott éreztem először, hogy nagyon komoly fizikai dolgok történnek a testemben az indiai gyakorlatok során. Végre nem elméletekről hallgattam előadást, hanem fizikai Valóságról nyertem személyes megtapasztalást.

Ahogy egyre mélyebben haladtam a lelkem bugyraiba úgy változott az életem, a párkapcsolatom, a tapasztalásaim és a hitem, ami egyre csak erősödött mert Isten végig ott volt csak én nem láttam, nem éreztem, nem hittem el. A munkámra kértem Áldást, és mintha a nehézségeket valaki egy seprűvel takarította volna el, csakúgy megtörténtek a dolgok. Félelmeimet egyre könnyebb volt hátrahagynom. Egyre többször ültem le, hogy megérkezzek a Jelenlétbe és egyre nőtt bennem a belső béke. Már nem akartam küzdeni, hanem úgy döntöttem szembenézek azokkal a dolgokkal, amik életem kihívásai, elfogadom és megszeretem őket, mert azok is hozzám tartoznak. Na, ilyenkor történik a Változás. Most is ez történik. Mert a Változás örök.

< Vissza