EGY TUDATOSSÁG MEGVALÓSÍTÓK KÖRE

Egy Belső Utazás amely elvezet a Külső Gazdagsághoz

Egy olyan varázslatos utazás a Bőségbe, az Átalakulásba, a Transzcendentálisba és az Egységbe, mely gyökeresen megváltoztatja az életed.

A kurzus leírása

“A Víziónk a tudatosságban bekövetkező forradalmi változás, az Én Tudatosságból az Egys Tudatosságba. A Szenvedés Állapotából a Csodálatos Állapotba. Az Énből az Összekapcsolódásba. A Szétválasztódásból az Eggyé válásba.”

Az életet gyökeresen átalakító és varázslatos utazás a Bőségbe, az Átalakulásba, a Transzcendenciába és az Egységbe.

Az Egy Tudatosság Felébredés Kör (OCAC) egy egyedi spirituális ajándék, mely egyesíti a Forrás Ereját vagy az Istenit az Egy Tudatosság Erejével.

Ez a jelentős kurzus 4 részből áll

  1. Manifesztálsz, bőséget teremtesz és élvezed a jólét minden formáját.
  2. Változás Teremtővé válsz azáltal, hogy átalakítod a kapcsolataidat és nagyszerű vezetővé válsz. A jelenléted ereje meggyógyítja és átalakítja mások életét. Hatással vagy az élet hálójára.
  3. Misztikussá válsz. Túljutva a szenvedésen, keresztüllátsz az elkülönültség illúzióján.
  4. Filozófikus tanítóvá válsz, melynek alapja a mindennel való Egység állapota. Bölcsességgel ellátva és az Egy Tudatosságban élve, utat mutató fénnyé válsz a világ számára.

Minden egyes rész két szintből / tanfolyamból áll: kezdő és haladó.

A különleges jellemzői ennek a 8 szintű Utazásnak:

  • A Forrás vagy az Isteni helyet foglal benned és megtapasztalod a mérhetetlen áldást és bőséget.
  • Ráébredsz a Tudatosság korlátlan lehetőségeire és megtapasztalod a létezés átalakító állapotait.
  • Az utazásod az Egység legmélyebb tapasztalásában fog kicsúcsosodni: egy állapotban, mely a spirituális fejlődés tetőpontja.
  • Ahogy stabilizálódsz az Egység állapotában, a lehetőségek valósággá válnak, a létezésből elmozdulsz az életbe, és az életedet elárasztja a bőség.
  • Meditálni fogsz és Deekshat fogadsz az Arany Gömbtől a szentséges Egység Térben. Ez egy neurobiológiai változást idéz elő, mely segít abban, hogy túljuss az az Én-Tudatosság alacsonyabb állapotain és elmozdulj az Egy Tudatosság magasabb állapotaiba.
  • Az O&O Academy alapítóival történő személyes találkozás és szentséges meditációk ajándékát élvezheted.

Tanárok: Krishnaji és Preethaji vezetése alatt, az O&O Academy társ-alapítói és vezető mentorai. Az OCAC kurzust a tantesület azon tagjai tartják, akik az életüket az emberiség szolgálatára szentelték.

Jelentkezés

A kurzusra a https://www.oo.academy/one-consciousness-achievers-circle/ oldalon lehet jelentkezni.

Szervezés és tolmácsolás

Minden évben szervezünk magyar csoportot, melyre magyar nyelvű tolmácsolást biztosítunk.

Amennyiben csoport nélkül mennél és nincs szükséged tolmácsolásra, a regisztrációban, vízumban, repülőjegy vásárlásban és az oda-visszaútban igény szerint segítséget nyújtunk.

Ha szervezésben és tolmácsolásban segítségre van szükséged, itt tudod felvenni velem a kapcsolatot.
Kapcsolatfelvétel

Gyakran ismételt kérdések

Igazából bárki (keresők, családok, vállalkozók, üzlettulajdonosok és diákok) aki változást keres, átalakulást és egy új sorsot, aki nem akar berendezkedni egy közönséges életre, hanem az életet a tudatosság csodálatos állapotaiból, transzcendentális állapotaiból és megvilágosodott állapotaiból szeretné élni – amely az egy tudatosság állapotaiban jött létre, és aki a belső spirituális erőt keresi, hogy egy csodálatos életet teremtsen magának és egy jobb világot.

Az Egy Tudatosság Megvalósítók Köre egy 9 napos intenzív spirituális program.

A felébredés az erőfeszítés és a történések házassága. Az erőfeszítésed olyan messzire jut, amilyen mértékben elsajátítod a tanításokat, amelyeket a tanárok osztanak meg veled, a bepillantást megtartva és megfigyelve a belső igazságod. Ez az. Mindezen túl ez a történések birodalma. A mély misztikus folyamatok feloldják azokat az idegi kapcsolatokat, amelyek a szenvedés állapotához láncolnak. Az erőteljes deeksha-k az EKAM-ban elmozdítanak az Isteni felismerésének irányába. És a Korlátlan Tér meditáció megnyitja a tudatosságod a megvilágosodott állapotokhoz a misztikus Brahma Garba aktiválásával. Éppen ezért a felébredés egy elérés és egy ajándék is. Nem lehet másképp. Ennél fogva megtapasztalod az EKAM misztikus folyamatait és kapcsolódsz több ezer Megvalósítók Köre Társaddal, akik inspirálnak, támogatnak, hogy létrehozz egy tartós átalakulást az életedben.

Az O&O Akadémia egy spirituális kampusz. A területek spirituális szentélyként kerültek megtervezésre. Az O&O minden aspektusa úgy került kialakításra, hogy emelje a csodálatos és átalakító személyes utazást. Megtanítunk, hogy hogyan szabadítsd fel magad. A mi vállalásunk, hogy spirituális felhatalmazást hozzunk létre, ne pedig függőséget. Nem kapcsolódunk semmilyen valláshoz. Az O&O-n az ítélkezésnek semmilyen formája nincs jelen. Minden résztvevőről egyénileg gondoskodunk és mély személyes felismerésekhez és csodálatos megtapasztalásokhoz vezetjük el őket. A kurzusok után is egy család maradunk és folyamatosan lehetőségeket kínálunk, hogy elmélyítsd és kitágítsd a megtapasztalásaidat akkor is, miután hazatértél. Az O&O fejlődik és az alapítók modern bölcseletein alapszik, amiket az emberi tudatosság átalakításának szenteltek. Az O&O a bölcsesség és meditáció dinamikus iskolája a megvilágosodás eléréséért.

Az O&O nem kapcsolódik egyetlen valláshoz, vagy vallási gyakorlathoz sem. Bölcsességünk a saját belső igazságodra fókuszál, a meditációink ősi gyakorlatokon alapulnak, de nem imátságok. Az O&O Akadémia tanításai mindenki számára egyetemesek.

A program minden nap 9 órakor kezdődik és este 7-kor / 9-kor ér véget, napközben szünetekkel az étkezésre, délelőtti és délutáni teára és a személyes szükségletek kielégítésére. Minden nap bölcs tanításokat kapsz, keresztül mész meditációkon, misztikus és visszaigazoló folyamatokon, valamint a Korlátlan Tér Meditáción Krishnaji-vel, ami erőteljesen átalakítja a tudatosságodat, amikoris felébredsz a Csodálatos Állapot erejére. Nagyszerű misztikus folyamatban lesz részed az EKAM-ban – Az Egység Mezeje. Egység Áldás adóvá válsz, amelynek következtében képes leszel Egység Áldást (Deekshanak is nevezik) adni a családodnak, a szerettteidnek és a világnak.  

Az első szinten ráébredsz a bőség tudatosságra és Tudatos Teremtővé válsz, szinkronicitásokat manifesztálsz, bőséget teremtesz és élvezed a jólét minden formáját. A második szinten Változás Megtörténtetővé válsz azáltal, hogy átalakítod a kapcsolataidat és nagyszerű vezetővé válsz. A jelenléted ereje meggyógyítja és átalakítja mások életét. Hatással vagy az élet hálójára.  Felébredsz a transzcendentális állapotokra. A harmadik szinten misztikussá válsz. Túljutva a szenvedésen, keresztüllátsz az elkülönültség illúzióján. Felismered a születés és a halál valódi természetét. Felébredsz a megvilágosodott állapotokra. Filozófikus tanítóvá válsz, melynek alapja a mindennel való Egység állapota. Bölcsességgel ellátva és az Egy Tudatosságban élve, utat mutató fénnyé válsz a világ számára. A tudatosságod hatással lesz a világra.   

Eljöhetsz, ahogy vagy, felkészülés nélkül. Ugyanakkor, ha szeretnél a legtöbbet profitálni a kurzusból, ajánljuk, hogy előtte csináld otthon a SoulSync gyakorlatot. A SoulSync gyakorlásával belépsz egy szentséges térbe. Ebben a kiterjesztett tudatállapotban a szándékok valósággá válnak. A szívből jövő kívánságok beteljesülnek. Az életedet átszövik a szinkronicitások, amelyek elhozzák számodra a bőséget, szeretetet, kreativitást és a jólét minden formáját. Le tudod tölteni innen a SoulSync meditációt és lementheted mp3 formátumban, hogy tudjál gyakorolni. LETÖLTÉS A FŐOLDALON. Érdemes a kurzus előtt pár nappal mérsékeltebben étkezni. Annak érdekében, hogy felkészítsd a testedet a tudatosságodban történő változásokra, javasoljuk, hogy a kurzus előtt és közben ne fogyassz alkoholt, altatókat – kivéve természetesen az orvos által felírtakat. Legyél kipihent, fogékony és visszacsatoló.

Lesznek részek, amikor együtt kell működni a többi résztvevővel és lesz a csend és belső elmélyülés időszaka is. A csoportos munka alkalmával lesz lehetőséged együttműködni a tanároddal.

Igen, valójában arra ösztönzünk, hogy érdeklődj, kérdezz és tanulj.

Az Egy Tudatosság Megvalósítók Köre egy nyolcszintes kurzus, amelyet Krishanaji vezet – az O&O Akadémia alapítója, a szerzetesek támogatásával. A tanárok élőben tartják az egész kuzust.

Az O&O-n mindannyian szenvedélyes diákok vagyunk, akiknek egy élethosszig tartó törekvése, hogy az emberi tudatosságot átalakítsák. Legtöbbünk több mint 25 éve járja a spirituális utat és tanítja a spiritualitást. Követjük az alapítók által meghatározott kultúrát, gyakoroljuk és megosztjuk, amit közvetlenül saját magunk megtapasztaltunk.

Az árak a szerint változnak, hogy milyen szállást választasz. Az ár tartalmazza a szállást, az étkezést és a campuson belüli transzfereket. Az internet ingyenes. 

A Forrás és Szinkronicitások résztvevőknek kínálunk kedvezményt. Ha részt vettél a Forrás és Szinkronicitások Kurzuson, akkor kaptál egy ajándék vouchert, amit fel tudsz használni, amikor regisztrálsz a Felébredés Köre Kurzusokra. Több információért kérlek írj ide: info@oo.academy

A kurzust 16 éves kortól ajánljuk.

Az étel és a szállás része a beiratkozásodnak. Nemzetközi színvonalú minőségi ételt biztosítunk a résztevőknek.

Az étel, amit az O&O-n felszolgálunk, ízletes és egészséges. Az ízek széles választékát kínáljuk, miközben lehetővé tesszük a résztvevők számára, hogy élvezzék a legjobb aromákat, amelyeket India kínálni tud. Mindenféle táplálkozási igényt és ízlést ki tudunk elégíteni. Frissen elkészített vegetáriánus reggelit, ebédet és vacsorát kínálunk, amelyet naponta felszolgálunk a gyönyörű modern étkezőben. Az ételek ízletesek és táplálóak, miközben támogatják a spirituális utazásodat is, amíg velünk vagy. Elkötelezettek vagyunk annak biztosításában, hogy minden résztvevő az általa kedvelt ételeket ehesse, amelyek támogatják az utazását, amíg velünk van. Ezen felül a campus-on megtalálható a café yogi, ahol kávét, teát és snack-eket is lehet vásárolni.

Azt ajánljuk, hogy kényelmesen és egyszerűen öltözz fel – a hangsúly az egyszerűségen van. Olyan ruhát vegyél fel, ami takarja a vállakat, a mellkast és a térdeket. Nem ajánljuk a szoros, átlátszó vagy a semmit nem takaró ruhákat, mint például a rövid szoknya, harisnya, leggings, az ujjatlan vagy mélyen dekoltált felső. Fontos, hogy kényelmes, laza ruhákat viselj, amik jól lélegeznek, lehetőleg pamutból vagy más természetes anyagból készültek. Az egész kurzus alatt ezeket az öltözködési szabályokat kell követni. Fontos, hogy legyen nálad melegebb ruha (zokni, hosszúujjú póló vagy felső) is, mert a termekben és a templomban is folyamatosan megy a légkondicionálás.

Igen, a külföldi állampolgároknak kell turista vízum Indiába. 43 ország állampolgárainak már nem kell elmenni a nagykövetségre vízumért, hanem online is igényelhetik azt (e-visa), majd ennek birtokában a repülőtéren kapják meg a papír alapú vízumot. A https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html oldalon részletesen le van írva az e-vízum igénylés menete. Ha bármi egyéb kérdés merül fel ezzel kapcsolatban, kérjük, írj emailt és nagyon szívesen segítünk mindenben.

Igen. Majdnem minden nagyobb légitársaságnak vannak járatai Chennai-ba. Onnan kényelmes közvetlen transzfer járatot biztosítunk a campus-ig. Amint megérkezel a campusra, az egyik szervező elirányít a szobába és segít bármilyen felmerülő probléma esetén. A kurzusokat úgy alakítjuk, hogy legyen idő megszokni az időeltolódást és a környezetet, hogy minél jobban fel tudj készülni a kurzusra. Útmutató a Campus-hoz ésformációk az alábbi linken érhetők el: https://www.oo.academy/campus-guidelines-travel-information/

Szükség lesz egy nagyobb (fél- egy literes) vizespalackra, amit újra lehet tölteni – fontos a hidratálás az egész kurzus alatt! Toll, ceruza, jegyzettömb, papír zsebkendő, torokfájás elleni cukorka, és bármi más, amiről úgy gondolod, szükséged lehet rá.

Nem. Az O&O Academy kurzusai szigorú szerzői jogi és más szellemi tulajdonjogi védelem alatt állnak, így bármi fajta felvétel (audio és video egyaránt) készítése szigorúan tilos. Minden anyag, amit a kurzuson kapsz szintén szerzői jogi és egyéb jogi védelem alatt áll, ezeket csak te használhatod a kurzuson és utána is. Ezeket az anyagokat nem lehet fénymásolni, közösségi médiában posztolni, és semmi egyéb módon terjeszteni. Tilos fényképet vagy hangfelvételt készíteni a meditációs teremben a kurzus alatt, illetve az EKAM-ban is. Fényképet vagy hangfelvételt csak a szünetekben, a meditációs termen és az EKAM-on kívül szabad készíteni. 

Az OWAH a fotók, videók és hangfelvételek készítésének kizárólagos jogtulajdonosa az O&O Academy kurzusain, csak és kizárólag ők is használhatják fel ezeket az anyagokat promóciós célokra. Azok a résztvevők, akik nem szeretnének megjelenni ezekben az anyagokban, kérjük, az érkezésnél/regisztrációnál jelezzék ezt a szervezők felé.

Sokan úgy gondolják, könnyen megbetegedhetnek Indiában. Azonban mindenkit biztosítunk, az O&O-nak nem ez a tapasztalata. A konyhánk modern hűtő- és egyéb eszközökkel van felszerelve. A vizet folyamatosan tisztítjuk mindenhol a campus-on, még a fürdőszobában is tisztított víz folyik. Az ételeinket a lehető legnagyobb gondossággal készítjük el. Emellett rendelkezésre áll egy orvosi csapat a közelben, ha bármi probléma felmerülne.