KAPCSOLATOK 3: ÖNMAGUNKKAL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

„Minden szeretet csak önmagunk szeretetével kezdődhet. Tudd, hogy te csak azt teheted meg a másikkal, amit a magaddal is képes vagy megtenni. Ha ezt megfigyeled, felfedezed, hogy a mód, ahogy saját magadhoz kapcsolódsz, pontosan az a mód, ahogyan kapcsolódsz a másikhoz. Ha valaki elítéli és kritizálja önmagát minden gondolatáért, szóért vagy tettéért, ő bizonyára ugyanezt fogja tenni másokkal is. Ha valaki megszállottan keresi a hiányosságait és zavarja őt, akkor másokat is a hiányosságaik miatt fogja zavarni/zargatni. Amikor abbahagyjuk a háborúzást önmagunkkal és elfogadjuk magunkat úgy, ahogyan vagyunk, akkor elkezdjük szeretni önmagunkat. Békét kötünk belül és így a világgal is. Felfedezzük, hogy a szeretet az Univerzum lényege. Ez a mi igaz természetünk.” Sri Bhagavan, az Egység Egyetem alapítója

Csak azt tudjuk adni a kapcsolatainkban érzelmileg, amink van, és azt kapjuk a környezetünktől, amit mi is adunk önmagunk számára. Például, ha nem szeretjük  önmagunkat, akkor képtelenek vagyunk bárki mást is igazán szeretni. Ha nem fogadjuk el önmagunkat, akkor mások sem fogadnak el bennünket, s mi sem tudunk másokat elfogadni, ennek következményeként csak elvárás, csalódás, fájdalom és konfliktus lesz a kapcsolatainkban. A felnőtté válásunk során szépen lassan elvesztettük a kapcsolatot a belső gyermekünkkel. Sérült belső gyermekünk kihat az életünk minden területére és rombolja a kapcsolatainkat, megakadályozza a szeretet áramlását az életünkben, a kapcsolatainkban.

A program során gyógyítjuk az önmagunkkal való kapcsolatunkat, gyógyítjuk a bennünk lévő belső gyermekünket és a vele való kapcsolatunkat, ezzel elősegítve, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat úgy, ahogy vagyunk.

A program ára: 5000 Ft/fő/alkalom

A következő időpontot a Programok menüpontban tudod megnézni. Az eseményt megnyitva a "Jelentkezés" gombbal tudsz jelentkezni a programra.