O&O AKADÉMIA

Egy filozófiai és meditációs iskola az

EGY TUDATOSSÁGÉRT

AZ ÉBERSÉG, A SZABADSÁG ÉS A SZENTSÉGESSÉG ÚTJA

Ez az út a felfedezésről szól. Azért jött létre, hogy támogatást kapj ahhoz, hogy felfedezd a benned rejlő igazi erőt és a belső békét.

Miért más az O&O?

Az O&O-nál a bölcsesség, a folyamatok és a gyakorlatok az életből származnak, az Alapítók tapasztalataiból és felismeréseiből. Az Alapítók nem támogatják a vak hit vagy a dogma útját, a szenvedés megszüntetése vagy a megvilágosodás felé. Ez az út egyesíti magában az Isteni Erejét és a Tudatosság Erejét. A “Megszabadító Bölcsesség és a Közvetlen Tapasztalás” egyesítése.

A két mentális állapotunk

A Csodálatos Állapot

A csodálatos állapot azt jelenti, amikor az ember a szeretet, hála, öröm, könnyedség, kreativitás, kiváncsiság, növekedés és elismerés érzéseiben időzik. Ez az az állapot, ahol a dolgokat kihívásként tapasztaljuk, és nem problémaként. Ebben az állapotban válik lehetővé számunkra, hogy szeressünk, növekedjünk, tanuljunk, alkossunk, megtapasztaljuk a boldogságot és felszabadítsuk a teljes potenciálunkat. Ebben az állapotban gyakrabban leszünk sikeresek.

A Szenvedés Állapota – A Stresszes Állapot 

Az elme szenvedő állapota azt jelenti, amikor stresszesnek, depressziósnak, túlterheltnek, frusztráltnak érzed magad és félelmet tapasztalsz. A stressz gyakran kapcsolódik a félelmeinkhez. Sokszor úgy érezzük magunkat, mintha csapdában lennénk vagy sarokba szorítva. Ez az állapot megakadályoz bennünket abban, hogy élvezzünk azokat a pillanatokat az  életünkben, amiket élveznünk kellene, mivel túl vagyunk terhelve a stresszes és a félelemmel teli érzelmeinkkel. Ez az állapot, amelyben bizonytalanságot tapasztalunk.

Egy tudatosság

Ami nyilvánvaló, hogy mindenki szereti a Csodálatos Állapotot. Ez az az állapot, amelyben megtapasztaljuk örömet a családunkkal, barátainkkal és a szeretteinkkel együtt. Mindenki a Csodálatos Állapotban szeretne élni. De vannak különböző okok, amiért nem tesszük, igaz? Határidőink vannak, a gyerekeket kell fuvarozni, házimunka, amit el kell végeznünk. Aggódunk a munkánk biztonsága és albérletünk miatt. Vajon tényleg ezek az igazi okai annak, hogy nem a Csodálatos Állapotban élünk? Tényleg szükséges aggódnunk? Lehetséges, hogy vannak határidők, elvisszünk a gyermeket az iskolában, elvégezzük a házimunkát, s mindez idő alatt a Csodálatos Állapotban vagyunk?

A világhírű spirituális vezetők szerint képesek vagyunk úgy élni, hogy lépést tartunk a felelősségeinkkel, miközben egy boldog létállapotban időzünk.

Alapítók

Az O & O Academy-t  a világhírű spirituális  vezetők két generációja hozta létre, Sri Amma és Sri Bhagavan a fiúkkal és menyükkel, Krisnajival és Preethajival. Az iskola a tudatosság átalakításáért jött létre, melynek vezetését Krishnaji és Preethaji, akiket modern filozófus bölcseknek tekintenek, látja el.

Az O&O Academy  keresői mélyreható, átalakító, belső utazásra indulnak az “Én Tudatosság”-ban lévő életből az “Egy Tudatosság”-ba. Az Egy Tudatosságra való felébredés útján az élet bőséggel telik meg, a lehetetlenek valósággá válnak, a kapcsolatok szeretettel telnek meg és a szervezeteket/vállalatokat pedig a spirituális vízió irányítja. 

Híres tanítványok

Tony Robbins

“A legtöbb embernek én vagyok a tanítványa. Én az Ő tanítványa vagyok.”

Tony Robbins Krishnajiről

“Hoztam egy döntést, a legfontosabb döntést az életben. Az élet túl rövid ahhoz, hogy szenvedjek, és a csodálatos állapotban fogok élni mindennap.”

Lewis Howes

Nézd meg a lenti interjúkat, amiket Lewis Howes készített az alapítókkal.

Usher

Usher a The Four Sacred Secrets/A Négy Szentséges Titok könyvről:
“Nagyon szerencsés vagyok, hogy abban a kiváltságban lehet részem, hogy közvetlenül tanulhatok Preethaji-től és Krishnaji-től, és nagyon boldog vagyok, hogy megoszthatom ezt a könyvet veled most, tudván, hogy egy erőteljes tanulmányt tartasz a kezedben. Ha követed az útmutatásaikat, meg tudod tanulni, hogy hogyan szabadulj meg az énközpontú gondolkodástól, amit “normálisnak” tartunk és lelépsz az egységbe. Megéri.”

Hugh Jackman

“Abban a kiváltságban volt részünk, hogy megtapasztaljuk az Egység Áldást és az Egység tanításait, amelyek elmélyítették a megértésünket arról, hogy mit kell beépítenünk minden kapcsolatunkba.”

Forrás: O&O Academy www.oo.academy

Légy Te is a részese ennek az utazásnak!

Az Új Év megteremtése – Jótékonysági program koncerttel

Hunguest Hotel Platánus 2020.01.13. 2 000 Ft

KEZDD AZ ÉVET EGY JÓ CSELEKEDETTEL, EGY LELKI EMELKEDÉSSEL, EGY CSODÁLATOS MEDITÁCIÓVAL, EGY NAGYSZERŰ ÖSSZEKAPCSOLÓDÁSSAL ÉS TEGYÉL EGY LÉPÉST A SAJÁT UTAD […]

Join Now

Ingyenes Bemutató Program: Szerelem Megteremtése meditációval

Magnet Közösségi Ház 2020.01.20. INGYENES

INGYENES EGYSÉGBEN ÉLNI BEMUTATÓ PROGRAM Szerelem Megteremtése meditációval Szeretettel invitálunk Titeket a január 20-án (hétfőn) tartandó ingyenes, bemutató programunkra, melynek fókusza az […]

Join Now

Ingyenes Bemutató Program: Tudatalatti programjaink hatása az életünkre

Magnet Közösségi Ház 2020.01.27. INGYENES

INGYENES EGYSÉGBEN ÉLNI BEMUTATÓ PROGRAM Előadással és meditációval Előadás témája: A tudatos és tudattalan elme működése, tudattalan programjaink hatása az életünkre. Szeretettel […]

Join Now

Kezdd el most!