Ősök megszabadítása Program Indiából

Meglátogatjuk az elhunyt szeretteinket, barátainkat a temetőben. Viszünk virágot és megemlékezünk azokról, akik már nincsenek velünk földi életünk során. Az Ősök megszabadítása program során megtehetjük azt, amit a legjobban szeretnénk: MEGSZABADÍTHATJUK ŐKET, KITISZTÍTHATJUK A CSALÁDI KARMÁT HÉT GENERÁCIÓRA VISSZAMENŐLEG, ELAKADT ŐSEINKET A FÉNYBE EMELHETJÜK, S LÁTHATJUK ELHUNYT SZERETTEINKET, BARÁTAINKAT BOLDOGSÁGBAN. A halál a fizikai test halála, elhunyt családtagjainkkal össze vagyunk kapcsolva. TARTS VELÜNK EZEN A NAPON, hogy őseid, elhunyt barátaid békére leljenek, és elinduljanak a fény felé.

Amikor megnézzük az életünket, láthatjuk, hogy vannak olyan problémák, amelyek akkor sem oldódtak meg, amikor már minden erőfeszítésünket beletettük. Mindent megtettünk, de a probléma még mindig fennáll. Ez lehet, hogy a nem megszabadult ősök az oka, vagy a 7 generáción átívelő karma.  Ha az ősök elhanyagoltak, biztosan problémával kell szembenéznünk az életünkben.

Megszabadításukhoz, boldoggá tételükhöz egy csodálatos és nagyon hatékony eszköz ez a program, amelyet csak az Egység Egyetemén végzett haladó tréner vezethet.

Miért fontos megszabadítani az őseinket?

- 7 generációra visszamenőleg hatnak ránk őseink karmikus tettei, amik miatt még ma is problémával szembesülünk (pl. ha dédnagyapád megharagudott a nagypapádra, akkor ennek a fájdalmát és következményeit még mindig cipeled magaddal).Amíg az ősök nem megszabadultak, addig a karma nagyon nagy hatással van az életünkre.

- Gyermeki kötelességünk segíteni az elhunyt őseinket, hogy a Fénybe menjenek, e nélkül a saját fejlődésünk nem lehet akadálymentes.

- Ha az őseink megszabadultak, akkor az áldásukat adják az életünkre, a bőségünkre, egészségünkre, kapcsolatainkra, így a problémáink automatikusan megoldódnak.

- Az őseink megszabadítása után megtanulhatjuk, hogy a haldokló családtagjainknak hogyan segíthetünk abban, hogy amikor elhagyja a földi létet, azonnal megszabaduljon, és a Fénybe menjen. (Ez az elméleti anyag csak a kurzust résztvevőknek elérhető.)