PROGRAMOK ÁLDÁSADÓKNAK

 

64 DEEKSHA FOLYAMAT CSAK DEEKSHA-ADÓKNAK 

Gyönyörűséges belső utazásra hívlak. A 64 Deeksha folyamat legfőbb célja a tudatossági szint emelésea felébredés útjában álló akadályok oldása, a szív kivirágzása, az egység megtapasztalása, aktuális élethelyzet megoldása. Hatására megszűnnek a fölösleges aggodalmak, félelmek, teljes belső békesség, harmónia, és a belső csend tapasztalása lehetséges. Ez a folyamat lehetővé teszi a deekshaadók/áldásadok folyamatos fejlődését. A folyamat során egy meghatározott módon mindenki 64 deekshát ad és fogad is.

 

A MUKTHI DEEKSHA FOLYAMAT CSAK DEEKSHA-ADÓKNAK

A Mukthi Deeksha folyamat egy nagyon szentséges és ősi folyamat Indiából, az Egység Egyeteméről. A csak áldásadóknak elérhető folyamat során az áldásadók a felébredésre és a megvilágosodásra fogadják aMukthi Deekshát. A Mukthi jelentése: megszabadulás, megvilágosodás.

A Sri Bhagavan, az Egység Egyetem egyik alapítója, azt mondja, hogy a felébredett állapot a mi természetes állapotunk, amikor pontosan úgy tapasztaljuk a valóság természetét, ahogyan az van. A Mukthi folyamat célja, hogy a speciális deeksha hatására változások történjenek az agyban és eljussunk ebbe a csodálatos állapotba, s boldog emberré, felébredetté, majd megvilágosodottá váljuk. 

Az „Felébredett” állapotában az élet megtapasztalása:

  • az elkülönülés érzése nélkül,
  • konfliktusok nélkül,
  • az elme közbeavatkozása nélkül,
  • az elme csacsogása nélkül,
  • ellenállás nélkül,
  • az öröm és a boldogság állapotában történik.

Minden embernek saját definíciója van a megvilágosodásról (és az téves is lehet), ezért Sri Amma Bhagavan jobban szereti használni a „Felébredett” szót, amikor leírja a Mukthi állapotot.

A felébredett állapot az, amikor teljesen szabad vagy az elmétől, de ez nem azt jelenti, hogy elveszíted az intelligenciádat vagy a gondolkodás képességét. Ez az állapot nem a memória hiánya. Az elméd még mindig ott lesz és működik is, de más többé nem a rabszolgája leszel az elmédnek, hanem te leszel a főnök. Kutatások igazolják, hogy a memória és az agy teljesítménye növekszik az erőteljes deekshák hatására, és a gondolkodás képességét nagymértékben növeli.

A Mukthi deeksha folyamat a deekshaadók számára otthon egyedül is elvégezhető gyakorlat, de ha úgy érzed, hogy számodra a csoportos gyakorlás könnyebb, és a csoport energiája jobban hozzájárul a fejlődésedhez, akkor csatlakozz hozzánk, hogy együtt emelkedjünk. :)

 

EGYSÉG BHAKTI YOGA FOLYAMAT CSAK DEEKSHA-ADÓKNAK

A bhakti jelentése: odaadás, az istenség iránti áhítatos odaadás, feltétlen szeretet. Egy gyönyörű indiai folyamat tánccaltanítássalelmélkedéssel, és közvetlenül az Istenitől fogadott áldással.

A program célja a felébredést gátló elmekötelek elvágása, ezáltal a felébredés és a szív virágzása, valamint a Jelenléttel való kapcsolat erősödése, mélyülése. Felébredettként végezve a folyamatot a Bhakti Yoga tovább erősíti az Istenivel/Jelenléttel való kapcsolatot, és tovább emeli a tudatosságot.