Hozzáadás naptárhoz

JÖVŐKÉP 2019 ÚJRATÖLTVE – Tudatos Tervező™ csomaggal - 2 napos kurzus

Jövőkép kurzus
 Regisztráció lezárva
 
51
Ic Large W900h600q100 Jovokep 2019
Dátum: : 2019. január 12., szombat 10:00 - 2019. január 13., vasárnap 18:00

Helyszín: Harmónia Palota

DÖNTSD EL, HOGY EZ AZ ÉV LESZ EDDIGI ÉLETED LEGJOBB ÉVE ÉS GYERE EL, HOGY TISZTA CÉLOKKAL ÉS MEGFELELŐ ESZKÖZÖKKEL VÁLTSD VALÓRA A LEGMERÉSZEBB ÁLMAIDAT!

 

JÖVŐKÉP 2019 ÚJRATÖLTVE - 2 napos kurzus

Tudatos Tervező ™ csomaggal 

LÉGY AZ ÉLETED ALKOTÓJA!

Év elején legfőképpen, de év közben is folyamatosan tele vagyunk tervekkel: mostantól egészségesen étkezem, elkezdek sportolni, leteszem a káros szenvedélyemet, beindítom végre a vállalkozásomat, teszek egy nagy lépést a jövőmért, stb. Ilyen mondatok hangzanak el belül és kívül is egyaránt. Aztán egy kis idő múlva azon vesszük észre magunkat, hogy nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogyan szerettük volna.

Ennek több oka is lehet: 1. Nincs cél, és megfelelő fókusz, 2. Elveszítjük hosszútávon a fókuszt, 3. A tudatalatti negatív mentális programok, érzelmi töltetek, hiedelmek nem engedik, hogy sikeressé és boldoggá váljunk. Ha szeretnéd, hogy ez ne így legyen, és szeretnéd valóban megváltoztatni az életedet, végre tenni az álmaidért, akkor ez a kurzus Neked szól! EZEN A 2 NAPOS PROGRAMON MEGOLDÁST KAPSZ A PROBLÉMÁRA, bárhol legyél is elakadva az életedben!

Jómagam, 2015 óta alkalmazom, mindazokat a gyakorlatokat, eszközöket, gondolkodásmódot, amiket eddig a Jövőkép 2017 és Jövőkép 2018 kurzusokon tanítottam a résztvevőknek. Ennek eredményeképpen EGYRE SIKERESEBB éveket tudhatok magam mögött! A tavalyi évben is óriási dolgokat tűztem ki célul, és ennek a 75%-a teljesült! Új szakmát, felsőfokú nyelvvizsgát szereztem, 3 kurzust végeztem az O&O Akadémián, Egy Tudatosság Trénerré váltam, csodálatos helyekre utaztam el, a szakmai életemben és a családi kapcsolataimban is rengeteget fejlődtem, azt tudom mondani, hogy sosem éreztem magam még ennél jobban, nem csak sikeres, hanem boldog is vagyok!

Szeretnék segíteni Neked abban, hogy TE is hasonlóan tudatos, és sikeres legyél, és közelebb kerülj az álmaid  megvalósításához!

A Jövőkép kurzus egy megújításon ment keresztül és létrehoztam egy Magyarországon egyedülálló, jól és könnyen használható eszközt, a Tudatos Tervező™ önismereti csomagot, melynek használatával SOKKAL HAMARABB EL FOGOD ÉRNI A CÉLJAIDAT, MINT EDDIG!

Megvizsgáljuk a 2 nap alatt, hogy:

  • Van-e víziód? Mi a célod? Van-e célod? Hogyan találhatod meg a saját célodat? Hol szeretnél tartani egy év múlva?Van-e célod? Hogyan találhatod meg a saját célodat? Hol szeretnél tartani egy év múlva?
  • Mit kell tenned érte? Miért nem sikerült eddig elérned? Mi gátol Téged ebben?
  • Kapsz egy eszközt ahhoz, hogy minden dolgot meg tudj valósítani, amit szeretnél!
  • Mi szükség van a Kollektív Tudatosságra, Istenre? Hogyan tudod használni a segítségét, hogy beteljesítsd magad?
  • Milyen hiedelemrendszerek tartanak távol az álmodtól? Hogyan tudod ezeket átírni pozitív gondolati mintákká?Hogyan tudod ezeket átírni pozitív gondolati mintákká?
  • Milyen tudatalatti programok irányítják az életedet? Miért jutsz mindig ugyanoda, pedig már szeretnél mást az életedben?
  • Mit jelent számodra a siker, a bőség, a jólét? Miért félsz ezeket a magadénak tudni tudat alatt?
  • Hogyan veheted a saját kezedbe az életedet, hogy a dolgok ne csak véletlenül történjenek meg veled?
  • Mit nem kellene tenned, ha sikeres és gazdag szeretnél lenni?

A 2. napon egy új, egyedülálló és különleges ÚJJÁSZÜLETÉSI FOLYAMATBAN lesz részünk. Az újjászületés egy csodálatos kaland, egy nagyszerű utazás a belső világunkba. Ebben az utazásban fedezhetjük fel a küldetésünket, az életünk jelentését, új képességeink nyílnak, a rejtett tehetség végre kibontakozik, elmozdulnak a cél elől az akadályok és a korlátok, és végre elindulunk a saját életcélunk felé.

Ezen a programon lesz lehetőséged részletesen megismerni a születési/újjászületési folyamat fontosságát a mindennapi életünkben, sok elmélettel, és az elméleti tudás után a gyakorlatban is tapasztalhatod ezt a csodálatos módszert.

HOZD KI A LEGJOBBAT ÖNMAGADBÓL EBBEN AZ ÉVBEN!

Olyan egyedülálló eszközt kap minden résztvevő, ami egyelőre csak és kizárólag ezen a kurzuson lesz elérhető! Saját tapasztalatok alapján, több hónapnyi tesztelés után alkottam meg ezt az önismereti módszert, melyről a következő hetekben sokkal többet megtudhattok majd.

tuadtos tervező kép

 

Mit tud a Tudatos Tervező™?

1. Azokat az életterületeket hozza egyensúlyba, ahol arra a leginkább szükség van

2. Megsokszorozza a hatékonyságodat minden életterületen

3. Izgalmas, örömteli és egyszerű megoldás a mindennapokra

4. Mélyíti az önismereti folyamatot egész évben, minden egyes nap

5. Olyan iránytű, ami célorientált

6. Segít fókuszálni önmagadra és a céljaidra, hogy elérd a céljaidat, amit kitűztél

7. Elérheted az egész évnyi céljaidat 6 hónap vagy annál kevesebb idő alatt 

Bármilyen fókuszod lehet: párkapcsolat, karrier, egészség, spirituális fejlődés. A siker minden élet területedet érinti, ha megtanulod használni és alkalmazni az életedben az itt tanult módszereket, eszközöket!    

A LÉTSZÁM A PROGRAMRA KORLÁTOZOTT, ELŐLEG BEFIZETÉSÉVEL BIZTOSÍTHATOD A HELYEDET!

 

 

IDŐPONT: 2019.01.12-13. (szombat-vasárnap)

Nem bentlakásos kurzus

Mindkét nap 10:00-18:00 óráig tart a foglalkozás

 HELYSZÍN: HARMÓNIA PALOTA, Budapest 8. kerület, Múzeum utca 9. 

 

A PROGRAM ÁRA - KEDVEZMÉNYEK:

A kurzus ára tartalmazza tartalmazza 25% kedvezménnyel az egész éves önismereti eszköz árát!

Early Bird kedvezmény 2018.12.31-ig: 35.000 Ft/fő

20.000 Ft előleg befizetésével/átutalásával és a helyszínen 15.000 Ft fennmaradó összeg befizetésével

Kedvezmény nélküli ár: 2019.01.01-től 40.000 Ft/fő

25.000 Ft előleg befizetésével/átutalásával és a helyszínen 15.000 Ft fennmaradó összeg befizetésével


JELENTKEZÉSI ÉS ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK HATÁRIDEJE LEGKÉSŐBB 2019.01.07.! 

Mielőtt utalsz, kérlek jelentkezz a weboldalon, mert ha a jelentkezés gomb még aktív, van szabad hely, ha le van már zárva, akkor betelt a kurzus. Kérlek a teljes kurzus árát NE UTALD EL, csak az említett előlegek összegét! 

A programra jelentkezni kizárólag a honlapon keresztül a fenti a linken, és fent jelzett előleg megfizetésével vagy átutalásával együtt lehetséges.

A hely befogadóképessége korlátozott, ezért az előleg befizetésének a sorrendjében tudjuk biztosítani a helyedet az kurzusra!

Előleg utalásához információk: Amennyiben nem tudunk személyesen találkozni: a számlaszámom: Gálik Klára Egyéni Vállalkozó, MKB Bank: 10300002-50602678-11103284 (A közleménybe írd be a nevedet és azt, hogy Jövőkép 2019) Utalás után kérlek, hogy küldd el a számla kiállításához a címedet. Köszönjük! 

 

Szeretettel várunk,

Klári és a segítő csapat

 

Szabad férőhelyek
3
Férőhelyek száma
54
Email:
info@galikklara.com
Cím
Budapest, Magyarország, Múzeum utca 9.

 

Térkép


 

Dátumok:


  • -tól 2019. január 12., szombat 10:00 -ig 2019. január 13., vasárnap 18:00