Hozzáadás naptárhoz

Újévi Teremtés program: Az év megteremtése (jótékonysági ajándék koncerttel)

Egyéb programok
 Regisztráció lezárva
 
90
Ic Large W900h600q100 536 Jpg Atmeretezett 1
Dátum: : 2019. január 14., hétfő 18:00 - 21:45

Helyszín: Hunguest Hotel Millenium

JÓTÉKONYSÁGI ÚJÉVI TEREMTÉS PROGRAM: Az év megteremtése, elindítása

Kezdd az évet egy jó cselekedettel, egy lelki emelkedéssel, egy csodálatos meditációval, egy nagyszerű összekapcsolódással és tegyél egy lépést a saját ösvényed, utad felé!

Ez a program régen az ajándékom volt a közösség, az emberek részére, azonban a nagyobb létszám miatt terembérlésre van szükség, így minimális hozzájárulást kérünk a programra. Szeretném továbbra is  megtartani ennek a programnak az ajándék jellegét, ezért tavaly óta JÓTÉKONYSÁGI ESTKÉNT tartjuk meg, mely során Neked is lehetőséged lesz, nem csak gyógyulni, jól érezni magad, hanem egy nemes ügyhöz is hozzájárulni. Az Egységben a hozzájárulásnak nagyon nagy szerepe van, amit úgy hívunk, hogy SEVA vagy karma jóga, amikor önzetlenül adsz valami mások részére. Amikor teszünk valamit másokért, akkor annak óriási ereje van. Sri Bhagavan azt mondja: “Ha egy lépést teszel Istenért, Isten 100 lépést tesz érted.” Tavaly majdnem 100.000 Ft-t gyűjtöttünk össze közösen a Hajléktalan Óvodának (Oltalom Karitatív Egyesület részére).

Csodálatos élmény volt Veletek együtt ennek a részesévé válni, így idén is A PROGRAM BEVÉTELÉT A CSODALÁMPA ALAPÍTVÁNY RÉSZÉRE JUTTATJUK EL.

Most is lehetőségetek lesz, külön is adományozni, ha szeretnétek hozzájárulni ehhez a nemes célhoz és jó karmát gyűjteni önmagatok számára. :)

 

AZ ÚJÉV TUDATOS MEGTEREMTÉSE

Ezzel a programmal szeretnénk elindítani közösen a következő fantasztikus évünket, megteremtve benne mindazt, amire vágyunk.  Az Új Év beköszöntével általában új fogadalmakat teszünk, ezek lehetnek apróbbak, lehetnek nagyobbak, ilyenkor az mindig úgy érezzük, hogy van elég erőnk ahhoz, hogy változtassunk az életünkön, és kipróbáljunk teljesen új dolgokat.  

Ha van az életedben olyan dolog, amit szeretnél megvalósítani a következő évben, akkor gyere el és teremtsük meg ebben a nagyon energikus erőtérben a 2019-es évet.

A programon egy indiai gyakorlat segítségével fel emeljük a rezgésszintünket, és ezen a szinten visszük végig a teremtés folyamatát. Ezzel a módszerrel és gyakorlattal gyorsabban manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

A zenének gyógyító ereje van, és Honyecz Ferenc hárfaművész csodálatos, saját szerzeményei támogatják a nyugalmas ráhangolódást a következő gyönyörűséges évre, és elvezetnek Bennünket egy másik, varázslatos világba, ahol megtapasztalhatjuk a teljes nyugalmat, és a szépséges dallamokat.

A részvételeddel pedig hozzájárulsz egy nemes célhoz!

Honyecz Ferenc együttesét itt hallgathatod meg:

The Garland Band: https://www.youtube.com/watch?v=PKFqrXaJP0g

Amennyiben szeretnél még nagyobb lépést tenni azért, hogy a jövő éved legyen életed eddigi legjobb és legsikeresebb éved, akkor szeretettel ajánlom Neked a január 12-13-án tartandó Jövőkép 2019 ÚJRATÖLTVE! kurzust, ahol 2 napon keresztül tanulunk és dolgozunk azért, hogy megvalósítsd mindazt, amit szeretnél. Most egy egyedülálló eszközt kapnak a résztvevők a programon, hogy a fókuszt egész évben önmagukon, és a kitűzött célokon tudják tartani.

 

Időpont:  2019.01.14. (hétfő) 18:00-21:45

 Hozzájárulás:1500 Ft/fő

(A bevételt az Oltalom Karitatív Egyesületen belül a Hajléktalan Óvodának ajánljuk fel)

Amit adsz az életben, azt kapod vissza. Adjunk örömöt és boldogságot az embereknek magunk körül, s akkor ez tér vissza hozzánk is.

 

Szabad férőhelyek
110
Férőhelyek száma
200
Email:
info@galikklara.com
Cím
Hunguest Hotel Millenium

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. január 14., hétfő 18:00 - 21:45