Hozzáadás naptárhoz

EGYSÉGBEN ÉLNI – INGYENES BEMUTATÓ PROGRAM: Szerelem teremtése meditációval

Egyéb programok
 Regisztráció lezárva
 
136
Couple S Hand Holding Red Heart Shape Against Sea Water Background 23 2147887894
Dátum: : 2019. január 21., hétfő 18:00 - 21:45

Helyszín: Hunguest Hotel Platánus

INGYENES BEMUTATÓ PROGRAM: SZERELEM MEGTEREMTÉSE MEDITÁCIÓVAL

Téma: Szerelem, igaz szeretet megteremtése

Beszélgetünk az Egység Áldásról, a kapcsolataikról. A program kifejezetten ajánlott azoknak, akik régóta keresik az igaz szerelmet és eddig nem jártak sikerrel, azoknak, akik egy régóta húzódó kapcsolatot vagy kapcsolatokat szeretnének lezárni, és azoknak is, akik párkapcsolatban élnek, de szeretnének még nagyobb szeretetet áramoltatni a társuk felé, és megtapasztalni az igazi szeretet a kapcsolatban. (Ez csak egy bemutatkozó alkalom azoknak, akik először találkoznak a deekshával.)

Az Egység Áldás/Deeksha hatása:

A Deeksha áldásos hatása tapasztalható az életünk minden területén és életünk azon területén indít be fejlődést, ahol arra a legjobban szükség van. A rendszeres Deeksha fogadása elindítja életünket egy harmonikusabb és nyugodtabb irányba, telve leszünk életerővel és kevésbé lesznek stresszesek a hétköznapok, sokkal könnyebben nézünk szembe az életünkben felmerülő problémáinkkal.

Számtalan könyvet lehet olvasni megvilágosodott, felébredett tanítóktól, rengeteg előadást lehet meghallgatni a megvilágosodásról, és egy szebb életről, amire a szívünk mélyén mindannyian vágyunk. A mi életünket nálunk senki nem ismeri jobban és ki tudhatná nálunk jobban, hogy mi számunkra az igazság? Mindenkinek a SAJÁT IGAZSÁGÁT, A SAJÁT ÚTJÁT kell felfedeznie. Ezt meg lehet tenni vallások és ideológiák nélkül is. Az Egység arra törekszik, hogy minden ember találja meg a BOLDOGSÁGÁT, az EGYSÉGET önmagával, másokkal és egy SIKERES, SZERETETBEN ÉS BŐSÉGBEN ÉLŐ, EGÉSZSÉGES ember váljék belőle.

 Hozzájárulási díj: ingyenes, adományjellegű 

Amit hozz magaddal: polifoam, pokróc, szemkötő, kispárna, víz

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A PROGRAMRA:

Kérlek regisztrálj a programra az esemény jelentkezési űrlapjának kitöltésével! 

Olyan utazásra hívlak, ahol a saját bőrödön tapasztalhatod meg az Egység állapotot, azt az állapotot, amit minden ember keres az életében. Beszélgetünk a kapcsolatainkról, azok fontosságáról, a szenvedésünket okozó tényezőkről, s arról, hogy hogyan lehet az Egység állapotot a mindennapi életünk részévé tenni. Elmesélem a saját tapasztalataimat, és egy Indiából hozott gyakorlat segítségével lecsendesítjük az állandóan fecsegő elménket és megtapasztaljuk azt, ami éppen van

Hányszor vettük már észre, hogy a folyamatos belső fecsegésünk az életünk legszentebb pillanatait is megmérgezi? Ha szeretnéd leállítani az állandó belső zajt és megtapasztalni a belső nyugalom és csend állapotát, akkor várunk szeretettel.

 

Visszajelzések a legutóbbi bemutató programról:

"A tegnapi rendezvényeteken vettem részt este. A három beszámoló személy között volt egy lány, a “szkeptikus”. Osztom a véleményét Veled kapcsolatban.
Tetszik ahogy előadsz. Magabiztos vagy, szépen megfontoltan és gördülékeny a beszéded. Élvezetes a vezetett meditációd, a hangot." Márti

"Nagyon "profi", hiteles oktató lettél. Nagyon kedvellek és ez a segítő szándék ami benned van határtalan. És az, hogy ezt meg is tudod valósítani az a legnagyobb áldás és segítség, mankó amit egy ember kaphat, azért, hogy esélyt kapjon arra, hogy boldog lehessen. Extra szkeptikus ember lévén, nehezen hiszek el bármit is bárkinek. De a Te esetedben ez megszűnt, melyet alátámasztanak a megtapasztalásaim is, és az, hogy minden krízisnél ott voltál és mellettem álltál, Te, a hatékony módszer és a segítők :) Nagyon hálás vagyok értetek.
Szurkolok neked és tiszta szívből gratulálok a sikereidhez." Timi

"Szóval csak meg akartam írni, mint visszajelzést, hogy nagyon dolgozik és működik, és szavakkal nehezen kifejezhető , mennyire zseniális ez az egész, ésszel nagyon fel sem fogható. :)" Anna

 

Szabad férőhelyek
64
Férőhelyek száma
200
Email:
info@galikklara.com
Cím
Hunguest Hotel Platánus

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. január 21., hétfő 18:00 - 21:45