Hozzáadás naptárhoz

EGYSÉGBEN ÉLNI – INGYENES BEMUTATÓ PROGRAM: meditációval és tanításokkal

Egyéb programok
 Regisztráció lezárva
 
110
Woman Hands Yoga Meditations And Making A Zen Symbol With Her Ha 1150 794
Dátum: : 2019. január 28., hétfő 18:00 - 21:45

Helyszín: Magnet Közösségi Ház

INGYENES BEMUTATÓ PROGRAM TANÍTÁSSAL ÉS MEDITÁCIÓVAL

Téma: Tudatos és tudatalatti elme fontossága, a tudatalatti programjaink hatása az életünkre

Sokszor érezzük azt az életben, hogy ésszel tudjuk, hogy mit kellene tennünk, azonban mégsem lépjük meg azt a lépést, vagy a régi megszokott tevékenységünket folytatjuk. Lehet ez bármi az életünkben,egyszerűen azt érezzük, hogy „valami” rákényszerít minket arra, hogy folyamatosan ugyanazt a hibát kövessük el, hogy folyamatosan ugyanazokat a bántó dolgokat tegyük, amik sem a számunkra, sem a másik számára nem előnyös. Mi ez az erő? Miért tart minket fogva? Hogyan tudunk ezen és a saját életünk minőségén gyökeresen változtatni? Hogyan tudjuk megváltoztatni ezeket a mintákat pozitív, építő mintákká tenni az életünkben? Ezekről fogunk beszélgetni, ezeket fogjuk megtapasztalni, s megismerjük a MEGOLDÁST életünk legtöbb problémájára. 

Hozzájárulási díj: ingyenes, adományjellegű 

Amit hozz magaddal: polifoam, pokróc, szemkötő, kispárna, víz

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A PROGRAMRA:

Kérlek regisztrálj a programra az esemény jelentkezési űrlapjának kitöltésével!

Az Egység Áldás/Deeksha hatása:

A Deeksha áldásos hatása tapasztalható az életünk minden területén és életünk azon területén indít be fejlődést, ahol arra a legjobban szükség van. A rendszeres Deeksha fogadása elindítja életünket egy harmonikusabb és nyugodtabb irányba, telve leszünk életerővel és kevésbé lesznek stresszesek a hétköznapok, sokkal könnyebben nézünk szembe az életünkben felmerülő problémáinkkal. 

Számtalan könyvet lehet olvasni megvilágosodott, felébredett tanítóktól, rengeteg előadást lehet meghallgatni a megvilágosodásról, és egy szebb életről, amire a szívünk mélyén mindannyian vágyunk. A mi életünket nálunk senki nem ismeri jobban és ki tudhatná nálunk jobban, hogy mi számunkra az igazság? Mindenkinek a SAJÁT IGAZSÁGÁT, A SAJÁT ÚTJÁT kell felfedeznie. Ezt meg lehet tenni vallások és ideológiák nélkül is. Az Egység arra törekszik, hogy minden ember találja meg a BOLDOGSÁGÁT, az EGYSÉGET önmagával, másokkal és egy SIKERES, SZERETETBEN ÉS BŐSÉGBEN ÉLŐ, EGÉSZSÉGES ember váljék belőle.

Olyan utazásra hívlak, ahol a saját bőrödön tapasztalhatod meg az Egység állapotot, azt az állapotot, amit minden ember keres az életében. Beszélgetünk a kapcsolatainkról, azok fontosságáról, a szenvedésünket okozó tényezőkről, s arról, hogy hogyan lehet az Egység állapotot a mindennapi életünk részévé tenni. Elmesélem a saját tapasztalataimat, és egy Indiából hozott gyakorlat segítségével lecsendesítjük az állandóan fecsegő elménket és megtapasztaljuk azt, ami éppen van.

Hányszor vettük már észre, hogy a folyamatos belső fecsegésünk az életünk legszentebb pillanatait is megmérgezi? Ha szeretnéd leállítani az állandó belső zajt és megtapasztalni a belső nyugalom és csend állapotát, akkor várunk szeretettel.

Visszajelzések a legutóbbi bemutató programról:

"A tegnapi rendezvényeteken vettem részt este. A három beszámoló személy között volt egy lány, a “szkeptikus”. Osztom a véleményét Veled kapcsolatban.
Tetszik ahogy előadsz. Magabiztos vagy, szépen megfontoltan és gördülékeny a beszéded. Élvezetes a vezetett meditációd, a hangot." Márti

"Nagyon "profi", hiteles oktató lettél. Nagyon kedvellek és ez a segítő szándék ami benned van határtalan. És az, hogy ezt meg is tudod valósítani az a legnagyobb áldás és segítség, mankó amit egy ember kaphat, azért, hogy esélyt kapjon arra, hogy boldog lehessen. Extra szkeptikus ember lévén, nehezen hiszek el bármit is bárkinek. De a Te esetedben ez megszűnt, melyet alátámasztanak a megtapasztalásaim is, és az, hogy minden krízisnél ott voltál és mellettem álltál, Te, a hatékony módszer és a segítők :) Nagyon hálás vagyok értetek.
Szurkolok neked és tiszta szívből gratulálok a sikereidhez." Timi

"Szóval csak meg akartam írni, mint visszajelzést, hogy nagyon dolgozik és működik, és szavakkal nehezen kifejezhető , mennyire zseniális ez az egész, ésszel nagyon fel sem fogható. :)" Anna

 

 

 

Szabad férőhelyek
Nem maradt szabad jegy az eseményre.
Férőhelyek száma
110
Email:
info@galikklara.com
Cím
magnet ház

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. január 28., hétfő 18:00 - 21:45