Hozzáadás naptárhoz

Kapcsolatok 2/2: Boldog Párkapcsolat - Generációs minták

Kapcsolatok programsorozat
 Regisztráció lezárva
 
114
Ic Large W900h600q100 Kapcsolatok Generacios Parkapcsolat
Dátum: : 2019. március 11., hétfő 18:00 - 21:45

Helyszín: Hunguest Hotel Platánus

„Amikor kapcsolati problémáink vannak, akkor el kell kezdenünk kinyílni önmagunk felé, mert nem ismerünk egy óriási, hatalmas részt önmagunkból. Mindazt, amit nem néztünk meg önmagunkban, az életünk egy hatalmas részét. Ezt a hatalmas részt fel kell fedni, meg kell tapasztalni. Amma Bhagavan áldása segít abban, hogy felfedjétek és megtapasztaljátok életetek elfedett részeit.”
India, Egység Egyetem

A program a Kapcsolatok programsorozat: Párunkkal való kapcsolat gyógyításának a folytatása. Ezen a programon még mindig az óriási jelentőséggel bíró kapcsolaton, a párkapcsolaton dolgozunk, de már más megközelítésből.

A program során mélyebben foglalkozunk a családunkból, szüleinktől, előző generációkból hozott párkapcsolati mintáinkkal, karmikus hatásokkal, melyek lehet, hogy évtizedek vagy évszázadok óta meghatározzák a párkapcsolatunkat, és az abban betöltött minőségünket, szerepeinket. 

A tudatalatti minták, mentális programok feldolgozása után lehetővé válik az, hogy megéld az igazi női és férfi minőségedet a párkapcsolatodban, és egy olyan minőségű párkapcsolatod legyen, amelyre mindig is vágytál, amelyben becsülve, szeretve és tisztelve vagy.

A program ára: 5000 Ft/alkalom (ismétlőknek 4000 Ft)

Ismétlőnek az számot, aki már egyszer elvégezte a teljes Kapcsolatok programsorozatot.

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK:

A programsorozathoz bármikor lehet csatlakozni, és lehet egy-egy programot is elvégezni. Azonban életünkben akkor érhetünk el visszafordíthatatlan, pozitív változásokat, akkor írhatjuk felül a tudat alatt bennünket irányító és romboló programokat, ha a teljes programsorozatot elvégezzük.

A "Megtapasztalások" menüpont alatt olvashatsz megtapasztalásokat azoktól, akik már elvégezték a programsorozatot.

 

Szabad férőhelyek
86
Férőhelyek száma
200
Email:
info@galikklara.com
Cím
Hunguest Hotel Platánus

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. március 11., hétfő 18:00 - 21:45