Hozzáadás naptárhoz

VALENTIN NAPI TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAM - Fókuszban a Beteljesedett Párkapcsolat 3 programmal

Egyéb programok
 Regisztráció lezárva
 
122
Ic Large W900h600q100 Okam5z0 Kicsi
Dátum: : 2019. február 19., kedd 18:00 - 22:30

Helyszín: Hunguest Hotel Platánus

VALENTIN NAPI TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAM - FÓKUSZBAN A BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLAT 3 PROGRAMMAL 

Szeretettel invitálunk Titeket a február 19-én (kedden) tartandó Tízmilliószoros napi programunkra, melynek részleteit az alábbiakban találjátok.

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam az októberi tízmilliószoros párkapcsolati programról, és én is éreztem, hogy rendkívül erősre sikerült. Mivel a február a SZERELEM hónapja, ezért ismét a párkapcsolatot tesszük a fókuszba! Ha lemaradtál, bepótolhatod, ha részt vettél a múltkor, akkor pedig egy újabb réteget tisztíthatsz ki a párkapcsolatodat érintő tudatalatti probramokból, sérelmekből, negatív hitrendszerekből.

A legnagyobb pozitív eredmény érdekében a program előtt és után ajánlott részt venni a Kapcsolatok programsorozat programjain, tekintettel arra, hogy az első 5 programja az alapja ennek az életterületünknek.

Használd ki ennek a nagyon erőteljes napnak az erejét, hogy megtisztítsd magad azoktól a blokkoktól, téves nézőpontoktól, múltbeli sérelmektől, amik megakadályoznak abban, hogy egy BOLDOG és BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLATOD legyen, s TEREMTSD MEG MAGADNAK azt a minőséget ebben a kapcsolatban, AMIT IGAZÁN SZERETNÉL!

Ha éppen keresed a párod, vagy már megtaláltad, de úgy érzed, hogy nehézségekkel nézel szembe, vagy szeretnéd a kapcsolatodat egy magasabb szintre emelni, akkor várunk szeretettel erre a nagyon erőteljes programra. 

Az Indiából hozott gyakorlatok és a tízmilliószoros napok erejével gyorsabban manifesztálhatod (válthatod valóra) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra is igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremtenél szeretni az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.  

 

1.      PROGRAM: A BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLAT

 

A legtöbb ember szeretné megtalálni az párját a világban, egy társat, akivel megoszthatja az életét, az örömét, a szomorúságát, akivel együtt fejlődhet szeretetben és elfogadásban.Lehetséges, hogy bár tisztán látjuk, hogy milyen kapcsolatot szeretnénk, valamiért mégsem azt tapasztaljuk az életünkben, a párkapcsolatunkban. Lehetséges azonban, hogy még meg sem fogalmaztuk tisztán, hogy mit jelent számunkra a beteljesült kapcsolat, csak a múlt negatív tapasztalatai alapján próbálunk egy jobb társat találni önmagunknak. Amíg a múltbeli kapcsolataink fájdalmai még bennünk élnek, mélyen, tudat alatt, addig lehetetlen számunkra egy hosszantartó, boldog párkapcsolatot létrehozni. Az életünkre, a párkapcsolatunkra rengeteg minden van hatással, amire nem is vagyunk tudatosak, csak azt érezzük, hogy ez a része az életünknek egy lehetetlen küldetéssé vált. A rossz hírem, hogy nincsen tökéletes párkapcsolat, de a jó hír az, hogy ez egy olyan létfontosságú kapcsolat, ami által még közelebb kerülünk önmagunkhoz, meggyógyíthatjuk önmagunkat, és így a párkapcsolatunkat is egy magasabb minőségbe tudjuk emelni.

Akár a párkeresés megy nehezen, akár a meglévő párkapcsolatodat szeretnéd egy magasabb minőségbe emelni, és úgy érzed, hogy szeretnél tenni azért, hogy ez a kapcsolat egy csodálatos tapasztalás legyen az életedben, akkor gyere el erre az új programra!

Ezen a programon megnézzük azt, hogy tudatalatti szinten mi minden halmozódott fel bennünk (testi, érzelmi és mentális szinten), és ez milyen hatással van a másik emberhez történő kapcsolódásunkra. Ezen az estén csak magunkkal foglalkozunk, gyógyítjuk mindazt, ami megsérült bennünk az elmúlt évek és évtizedek során. Amikor az ember úgy dönt, hogy egy hosszantartó és szeretetteljes párkapcsolatban szeretne élni, akkor nagyon sok önmunkára van szükség ahhoz, hogy meggyógyítsa önmagát, s ez teljesen természetes módon fog elvezetni ahhoz a kapcsolathoz, amit igazán szeretne.

 

2.    PROGRAM: AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA MAHA GANAPATI YANTRÁVAL – FÓKUSZBAN A BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLAT

Az életed bármely területén léphetnek fel akadályok, melyekkel mindennap szembetalálod magad. Ez lehet párkapcsolat, család, kapcsolatok, karrier, siker, pénzügyek, egészség, stb. Lehet, hogy mindent megteszel azért, hogy boldog párkapcsolatban élj, de mégis mindig jönnek különböző akadályok, amik miatt nem találod a megfelelő párkapcsolatot, vagy ha meg is találtad, nem tud beteljesedni. Bármi, ami akadályozza a párkapcsolatod beteljesedését, az ezen a programon kitisztulhat.

Ennek a különleges indiai programnak a fő célja, hogy minden akadály elháruljon az életedből, bármilyen egyéni célod is legyen, és segít könnyen elérni a célodat. A MAHA GANAPATI Yantrán való meditáció segít eltávolítani az akadályokat az életedből (amely életterületen szükséged van rá), és segít sikeressé válni mindenben, amit csinálsz.

Ezt a programot csak az Egység Egyetemen végzett Haladó Egység Tréner vezetheti.

 

3. PROGRAM: TEREMTÉS FELSŐFOKON

A programon egy Indiából hozott nagyon erőteljes gyakorlattal megteremtjük azt, amit szeretnénk. Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK! A program végén minden résztvevő Bhagya deekshát fog kapni.

Ennek a különleges deekshának meg van a különleges ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) átalakítsa egy szerencsés időszakká, így az emberek sorsa is meg tud változni, akik befogadják ezt a deekshát.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.  

 

Időpont: 2019.02.19. (kedd) 18:00-22:30

A program ára: 5500 Ft/fő

Helyszín: HUNGUEST HOTEL PLATÁNUS, Budapest 1087, Könyves Kálmán krt. 44. (Népliget és a Nagyváradt ér metróállomások között) 

A terem székekkel lesz berendezve. 

Amit hozz magaddal: papír zsebkendő, víz   ELŐZETES BEJELENTKEZÉS A PROGRAMRA:A programra jelentkezni kizárólag a honlapon, a "Jelentkezés" gomb megnyomásával lehetséges.

 

Szabad férőhelyek
78
Férőhelyek száma
200
Email:
info@galikklara.com
Cím
Hotel Platánus

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. február 19., kedd 18:00 - 22:30