Hozzáadás naptárhoz

VISSZATÉRÉS ÖNMAGUNKHOZ haladó elvonulás áldásadóknak

Programok áldásadóknak
 Regisztráció lezárva
 
7
Ic Large W900h600q100 Halado Elvonulas 1
Dátum: : 2019. június 19., szerda 10:00 - 2019. június 23., vasárnap 15:00

Helyszín: Martonvásár

VISSZATÉRÉS ÖNMAGUNKHOZ - ÚJ ÉS ERŐTELJES FOLYAMATOKKAL
haladó elvonulás csak áldásadóknak

 haladó elvonulás 2

Szeretettel várlak Titeket ezen a csodálatos 5 napos belső utazáson, melynek célja, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz. Ezen az elvonuláson ÖNMAGUNKRA helyezzük a fókuszt.
 
Egész évben rohanunk, dolgozunk, kapkodunk, ha van családunk, akkor a családot szem előtt tartva próbálunk életünk minden egyes területén megfelelni. Ez a pár nap most arról szól, hogy nyugalomban, békében befelé tekintünk, és azzal a személlyel foglalkozunk, akiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni.  A rohanó mindennapok mellett nincs időnk elcsendesedni, befelé figyelni, és folyamatosan azt várjuk, hogy a környezetünkben élők szeressenek, törődjenek velünk, gondoskodjanak rólunk. De vajon mi mindezt megadjuk-e önmagunknak?  Megadjuk-e önmagunknak azt az odafigyelést, melyet másoknak adunk, megteszünk-e magunkért is olyan dolgokat, amiket másokért teszünk?
 
„Minden szeretet csak önmaga szeretetével kezdődhet.” – mondja Sri Bhagavan. Vannak különböző kapcsolataink, melyek folyamatosan visszatükrözik azt, ahogyan önmagunkhoz kapcsolódunk, tükröt tartva nekünk arról, hogy mi van bennünk.
 
Az elvonulás célja, hogy végre önmagadban, csak és kizárólag önmagaddal legyél. Ismerd meg önmagad, törődj önmagaddal, szeresd és tiszteld önmagad úgy, ahogyan vagy. Ha Te elfogadod magad úgy, ahogyan vagy, akkor békében leszel önmagaddal. Ha békében vagy önmagaddal, akkor a belső béke kihat a külvilágra is, és körülötted is béke lesz. Akkor az életed egy csodálatosan szépséges tapasztalás lesz.
 
 
MIÉRT GYERE EL?
 
Az 5 nap során lesz részed mindennap jógában, tréneri és haladó egység tréneri tanításokban Indiából, melyek csak ezen a kurzuson érhetők el, mély belső folyamatokban új vezetett meditációkkal, Indiából hozott különböző sadhanákban/spirituális gyakorlatokban (mantrázás, transzlégzés, elmélkedés, yantra, stb.), mouna-ban (csendben, beszéd nélkül), mindennapi jógagyakorlásban, vegetáriánus ételekben, és egység áldásban (deekshában), melyek a tudatosságod emelkedését és önmagad szeretetét segítik elő.

haladó elvonulás 3

SIVANANDA JÓGA

A tanítások és meditációk mellett nagy szerepet kap ebben a pár napban a jógagyakorlás. Nem baj, ha még nem jógáztál, úgy lesznek összeállítva a gyakorlatok, hogy mindenki számára kellemes és hasznos legyen a közös gyakorlás. A Sivananda jóga 5 fő fogalom köré épül: helyes testgyakorlás, helyes légzés, helyes táplálkozás, pozitív gondolkodás és meditáció, így teljesen illeszkedik az elvonulás témájába.

JELENTKEZÉS AZ ELVONULÁSRA:

Amennyiben nem vagy még áldásadó és szeretnél Te is részesülni egy csodás belső utazásban, akkor szeretettel várunk a legközelebb a Húsvéti Egység Felébredés Kurzuson 2019. április 19-21. között. A programon haladó tanítások lesznek, ezért csak áldásadók/deekshaadók részére szól ez a program.


Időpont: 2019.06.19-23.  (szerdától-vasárnapig)

Elvonulással, bentlakással, teljes ellátással

Helyszín: Martonvásár

Részvételi díj: 49.000.- kurzus díja/5 nap + 18.000 Ft teljes ellátás/5 nap + 12.000 Ft szállás/4 éjszakára

Maximum 14 főt tudunk kényelmesen elszállásolni, ezért kérlek, minél hamarabb jelezd a részvételi szándékodat.

Amennyiben szeretnél részt venni ezen a programon, akkor minél hamarabb írásban jelezd a szándékodat az alábbi linken és legkésőbb 2018.06.10-ig juttasd el hozzám a 30.000 Ft előleget (készpénzben), hogy biztosítsuk a helyed.

JELENTKEZÉSI ÉS ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK HATÁRIDEJE LEGKÉSŐBB 2019.06.10. (HÉTFŐ)!

Mielőtt utalsz, kérlek jelentkezz a weboldalon, mert ha a jelentkezés gomb még aktív, van szabad hely, ha le van már zárva, akkor betelt a kurzus. Kérlek a teljes kurzus árát NE UTALD EL, csak az említett előlegek összegét!

Amennyiben nem tudunk személyesen találkozni, utalhatod is az előleget az alábbi számlaszámra: Gálik Klára Egyéni Vállalkozó, MKB Bank: 10300002-50602678-11103284 (A közleménybe írd be a nevedet és azt, hogy “HALADÓ ELVONULÁS JÚNIUS”), ha valakit hozol magaddal, az Ő nevét is írd be!) Utalás után kérlek, hogy küldd el a számla kiállításához a címedet és a párod nevét, akivel részt veszel a kurzuson. Köszönjük! Ha céges számlát szeretnél, akkor utaláskor figyelj arra, hogy céges számláról utald  el az összeget, csak ebben az esetben tudom kiállítani a céges számlát.

Jelentkezési feltételek! A befizetett előleg lemondás esetén nem visszafizethető. A jelentkezéssel a jelentkező elfogadja a jelentkezési feltételeket. Köszönjük a megértést!

 

Szabad férőhelyek
7
Férőhelyek száma
14
Email:
info@galikklara.com

 

Dátumok:


  • -tól 2019. június 19., szerda 10:00 -ig 2019. június 23., vasárnap 15:00