Hozzáadás naptárhoz

KAPCSOLATOK DEBRECENBEN: Szüleinkkel való kapcsolat - Egész napos programmal

Kapcsolatok programsorozat
 Regisztráció lezárva
 
14
Ic Large W900h600q100 Kapcsolatok 2
Dátum: : 2019. május 25., szombat 10:00 - 18:30

Helyszín: Debrecen

DEBRECEN ÉS NYÍREGYHÁZA KÖRNYÉKE!

INDUL A KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT!

 

NAGY ÖRÖMÖMRE SZOLGÁL, HOGY ÚJRA ELINDUL DEBRECENBEN A KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT! Egész napos és nagyon erőteljes programokkal, folyamatokkal várunk Benneteket. A programokat úgy építjük fel, hogy a teljesen kezdők is csatlakozhatnak.

TEGYÉL EGY LÉPÉST A BOLDOGSÁGODÉRT! GYERE EL ÉS TAPASZTALD MEG EZT A CSODÁLATOS MÓDSZERT, AMI MÁR NAGYON SOK ÉLETÉT VÁLTOZTATTA MEG!

Ha úgy érzed, hogy megrekedt az életed, és szeretnél elmozdulni ebből az állapotból, vagy csak egyszerűen fejlődni szeretnél a kapcsolataidban, az egészségedben, az anyagiakban, a karrieredben, vagy bármi másban, akkor szeretettel várunk! Hozd el a barátaidat is! :)

Olyan utazásra hívlak, ahol a saját bőrödön tapasztalhatod meg az Egység állapotot, azt az állapotot, amit minden ember keres az életében. Beszélgetünk a kapcsolatainkról, azok fontosságáról, a szenvedésünket okozó tényezőkről, s arról, hogy hogyan lehet az Egység állapotot a mindennapi életünk részévé tenni. Elmesélem a saját tapasztalataimat, és egy Indiából hozott gyakorlat segítségével lecsendesítjük az állandóan fecsegő elménket és megtapasztaljuk azt, ami éppen van.

Hányszor vettük már észre, hogy a folyamatos belső fecsegésünk az életünk legszentebb pillanatait is megmérgezi? Ha szeretnéd leállítani az állandó belső zajt és megtapasztalni a belső nyugalom és csend állapotát, akkor várunk szeretettel.

 

 A KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZATRÓL

Miért jött létre?

Mert az életünk összes problémája a kapcsolatainkból jön. Amikor a kapcsolataid nincsenek rendben, az látható az egész életedben. HOGYAN? „A külvilág a belvilág kivetülése”, mondja Sri Bhagavan, az Egység Egyetem egyik alapítója. Amikor nem jók a kapcsolataink, és nem dolgozunk rajtuk, akkor az elkezd hatással lenni a külvilágunkra.

 A kapcsolatok azok, amelyek a legnagyobb fájdalmat és a legnagyobb örömöt adják számunkra, hiszen a kapcsolatokban jön előtérbe az érzelmeink teljessége, legyen az negatív vagy pozitív, kellemes vagy kellemetlen. Tükörként szolgálnak és segítenek minket abban, hogy éberek legyünk önmagunkkal kapcsolatban, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz.

Miben tud segíteni?

MINDENBEN! Ahogy a legfőbb kapcsolatokat meggyógyítjuk a problémáink automatikusan megoldódnak, egyre nagyobb kapcsolódást és egységet fedezünk fel ezekben a kapcsolatokban, az élet egyre jobban beteljesítő élmény lehet. Bármilyen problémánk van: kapcsolati, pénzügyi, egészségügyi, párkapcsolati, szexuális, stb. a programsorozat arra nyújt megoldást, amire éppen szükséged van!

Olvasd el, hogy hogyan változtatta meg már az emberek életét: Megtapasztalások

KAPCSOLATOK DEBRECENBEN: A SZÜLEINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

2019.05.25. (szombat) 10:00-18:30

 

DEBRECEN 1

 

1. PROGRAM (10:00-12:00): ELŐADÁS A TUDATALATTI PROGRAMJAINK HATÁSÁRÓL ÉS MEDITÁCIÓ

Téma: Tudatos és tudatalatti elme fontossága, a tudatalatti programjaink hatása az életünkre

Sokszor érezzük azt az életben, hogy ésszel tudjuk, hogy mit kellene tennünk, azonban mégsem lépjük meg azt a lépést, vagy a régi megszokott tevékenységünket folytatjuk. Lehet ez bármi az életünkben,egyszerűen azt érezzük, hogy „valami” rákényszerít minket arra, hogy folyamatosan ugyanazt a hibát kövessük el, hogy folyamatosan ugyanazokat a bántó dolgokat tegyük, amik sem a számunkra, sem a másik számára nem előnyös. Mi ez az erő? Miért tart minket fogva? Hogyan tudunk ezen és a saját életünk minőségén gyökeresen változtatni? Hogyan tudjuk megváltoztatni ezeket a mintákat pozitív, építő mintákká tenni az életünkben? Ezekről fogunk beszélgetni, ezeket fogjuk megtapasztalni, s megismerjük a MEGOLDÁST életünk legtöbb problémájára.

 

2. PROGRAM (12:15-14:15): KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT 1/1: ÉDESANYA

Minden kapcsolatunk alapja a szüleinkkel való kapcsolatunk, s ebben a kapcsolatokban vannak a legmélyebb sebeink, amelyek tudat alatt irányítják az összes kapcsolatunkat. Amikor ezek a kapcsolatok és a fájdalmaid meggyógyulnak, akkor végre elindulsz egy olyan élet felé, amelyben nem csak létezel, amelyben nem csak menedzseled a szenvedésedet, hanem tapasztalod az élet szépségét, az igazi szeretetet és boldogságot. Mert ez az életünk értelme!

A kapcsolataink közül a legfontosabb, a legjelentőségteljesebb: a szülőkkel való kapcsolat, függetlenül attól, hogy élnek-e még vagy sem. A szüleinkkel való kapcsolatunk meghatározza mindenki mással való kapcsolatunkat. A szülő bárkit jelenthet, aki a szívedben ezt a helyet elfoglalja, aki igazán betöltötte a szülő szerepét. A szüleiddel való kapcsolat kiemelkedően fontos!

Minden kapcsolatunkban (párkapcsolat, kollégák, a Forrással/Kollektív Tudatossággal, stb.) a szüleinkkel való kapcsolat tükröződik vissza, ezért kiemelt hangsúlyt kell fektetni ennek a kapcsolatnak (édesanya, édesapa) a meggyógyítására.

A SZÜLEINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA: ÉDESANYA

Ezen a programon csak az édesanyánkkal való kapcsolaton dolgozunk, gyógyítjuk azokat a sebeket, lelki sérüléseket, amelyeket az édesanyánk okozhatott nekünk a fogantatásunktól kezdve. Kioldhatjuk a múltból rögzült mintákat, tudatalatti programokat, amelyek a mai napig hatással vannak nőként a nőiségünkre, a nőkkel való kapcsolatunkra (férfiak esetében is), nőként az önmagunkkal való kapcsolatunkra, az anyaságunkra, stb.

A édesanyánkkal való kapcsolatunk összefügg az életünkben felmerülő akadályokkal, és az egészségügyi problémáinkkal is. 

A program során ráláthatunk arra, hogy milyen csomagokat cipelünk magunkkal az édesanyánkhoz fűződő kapcsolatunkból, milyen sérüléseink, programjaink ismétlődnek az életünkben és visszük tovább a kapcsolatainkban, párkapcsolatainkban, a gyermekünkkel való kapcsolatunkban, stb., és az Egység Áldás segítségével feloldhatjuk ezeket a sérüléseket, akadályokat az életünkben

3. PROGRAM (14:45-16:45): KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT ½: ÉDESAPA

A SZÜLEINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA: ÉDESAPA

Ezen a programon csak az édesapánkkal való kapcsolaton dolgozunk, gyógyítjuk azokat a sebeket, lelki sérüléseket, amelyeket az édesapánk okozhatott nekünk a fogantatásunktól kezdve. Kioldhatjuk a múltból rögzült mintákat, amelyek a mai napig hatással vannak férfiként a férfiasságunkra, a férfiakkal való kapcsolatunkra (nők esetében is), férfiként az önmagunkkal való kapcsolatunkra, az apaságunka, az anyagi bőségünkre, az életcélunk megtalálásában, stb.

Édesapánkkal való kapcsolatunk az anyagi bőségünkre van hatással, ezért ahogy ez a kapcsolat egyre jobban gyógyul, úgy mozdulhatunk el jobb anyagi helyzetbe, az életcélunk felé.

A program során ráláthatunk arra, hogy milyen csomagokat cipelünk magunkkal az édesapánkhoz fűződő kapcsolatunkból, milyen sérüléseink, programjaink ismétlődnek az életünkben és visszük tovább a kapcsolatainkban, párkapcsolatainkban, a gyermekünkkel való kapcsolatunkban, stb., és az Egység Áldás segítségével feloldhatjuk ezeket a sérüléseket, akadályokat az életünkben.

4. PROGRAM (17:00 - 18:30) KÖZÖS SOUL SYNC GYAKORLAT BHAGYA DEEKSHÁVAL

A programon egy Indiából hozott nagyon erőteljes gyakorlattal megteremtjük azt, amit szeretnénk. Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK! A program végén minden résztvevő Bhagya deekshát fog kapni.

Ennek a különleges deekshának meg van az ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) átalakítsa egy szerencsés időszakká, így az emberek sorsa is meg tud változni, akik befogadják ezt a deekshát.

Ezt a gyakorlatot megtanuljuk és gyakoroljuk a programon, ezek után otthon is használhatod mindennap.

debrecen kicsi

 

Időpont: 2019.05.25. (szombat) 10:00-18:30

A program ára: 12.000 Ft/fő/nap 

A programra jelentkezni kizárólag a honlapon keresztül és 5000 Ft előleg megfizetésével vagy átutalásával együtt lehetséges.

Helyszín: DEBRECEN

(pontos helyszínt a jelentkezőknek küldjük)

Amit hozz magaddal: papír zsebkendő, víz

(víz, papírzsebkendő, étel egész napra, párna, polifoam-ot és pokrócot is)

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS ÉS ELŐLEG A PROGRAMRA:

A programra jelentkezni kizárólag a honlapon a "Jelentkezés" gomb segítségével lehetséges.

 

A hely befogadóképessége korlátozott, ezért az előleg befizetésének a sorrendjében tudjuk biztosítani a helyedet az kurzusra!

JELENTKEZÉSI ÉS ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK HATÁRIDEJE LEGKÉSŐBB 2019.05.20. (hétfő)!

Mielőtt utalsz, kérlek jelentkezz a weboldalon, mert ha a jelentkezés gomb még aktív, van szabad hely, ha le van már zárva, akkor betelt a kurzus. Kérlek a teljes kurzus árát NE UTALD EL, csak az említett előlegek összegét!

Előleg utalásához információk: Amennyiben nem tudunk személyesen találkozni: a számlaszámom: Gálik Klára Egyéni Vállalkozó, MKB Bank: 10300002-50602678-11103284 (A közleménybe írd be a nevedet és azt, hogy “DEBRECEN március”), ha valakit hozol magaddal, az Ő nevét is írd be!) Utalás után kérlek, hogy küldd el a számla kiállításához a címedet és a párod nevét, akivel részt veszel a kurzuson. Köszönjük! Ha céges számlát szeretnél, akkor utaláskor figyelj arra, hogy céges számláról utald  el az összeget, csak ebben az esetben tudom kiállítani a céges számlát.

Jelentkezési feltételek: A befizetett előleg lemondás esetén nem visszafizethető. A jelentkezéssel a jelentkező elfogadja a jelentkezési feltételeket. Köszönjük a megértést!

Szeretettel várunk Titeket,

Klári és a segítő csapat

 

Email:
info@galikklara.com

 

Dátumok:


  • 2019. május 25., szombat 10:00 - 18:30