Hozzáadás naptárhoz

INGYENES: Indiai élmények megosztása - ONLINE

Egyéb programok
 Regisztráció lezárva
 
27
Ic Large W900h600q100 Indiai
Dátum: : 2019. március 26., kedd 19:00 - 21:30

Helyszín: Online - az otthonod

INDIAI ÉLMÉNYEK MEGOSZTÁSA - INGYENES ÉS ONLINE

 

Örömmel tájékoztatlak Benneteket arról, hogy idén több indiai kurzusra szervezünk csoportokat. Szeretnénk Veletek megosztani azokat a csodálatos változásokat és élményeket, szinkronicitásokat, amik velünk történtek akkor és azóta is! :)

A tavalyi magyar csoport augusztusban érkezett meg Indiából az Egy Tudatosság Felébredési Köre (OCAC, régi nevén Journey/Utazás) 1. és 2. szintjéről. Azok, akik maradtak a 2. szinten, a kurzussal párhuzamosan részt vettek az Ekam Világbéke Fesztivál esti meditációin. Én magam pedig eltöltöttem 9 napot az Ekam – Egység Tér misztikus folyamatain, és elvégeztem az új Egy Tudatosság Tréner kurzust is.

Szeretettel hívunk, hogy tölts velünk egy csodálatos estét az otthonodból! A csapat online kapcsolódik és feltehetsz kérdéseket is az élményekkel és az idei utakkl kapcsolatban is.

Ezen az estén beszélgetünk a tapasztalásainkról, a jövő évi indiai utakról, a költségekről, fakultatív programokról és közösen imádkozunk együtt azért, hogy akinek ott van a vágy a szívében az utazásra, akkor velünk tartsanak.

Az érdeklődők és a közösség minden vasárnap este 8-kor kollektív végzi majd a Soul Sync gyakorlatot azért, hogy beteljesüljön az a szándék, hogy velünk tarthass az utazáson. Ezt a közös meditáció sorozatot 2019.03.31-én kezdjük közösen.

Amennyiben érdeklődsz a kurzusok iránt és technikai kérdéseid vannak, kérlek, hogy vegyél részt a kurzuson, mert máskor sajnos nem lesz módunk minden kérdésre egyenként választ adni.

2019-ben indul magyar csoport a Journey kurzus 1., 2. és 3. szintjére is!

Minden segítséget megadunk, amit csak tudunk, hogy minél többen részesüljenek abban a csodában, amiben nekünk volt részünk.

Az O&O Academy hivatalos honlapja: http://www.oo.academy/ 

A kurzus magyar nyelvű leírását itt olvashatod: https://galikklara.com/az-utazas-kurzusok 

Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket, hogy megoszthassuk Veletek a sok-sok csodát, amiben részünk volt, mert szeretnénk, ha ez Veletek is megtörténne!

 

A program ára: INGYENES!

AZ ESEMÉNY MINDENKI SZÁMÁRA NYITOTT!

Időpont: 2019.03.26. (Kedd) 19:00-21:30

 

Helyszín: Az otthonod vagy ahol éppen vagy

Jelentkezni a programra a zöld "Jelentkezés" gomb segítségével tudsz. Kérlek az automatikus válaszüzenetben lévő technikai információkat tekintsd tárgytalannak (pl. helyszín, mit hozz agaddal, stb.), ez egy automatikusan generált üzenet és nem tudjuk megváltoztatni.

A híváson való részvételhez kérjük, hogy töltsd le a Zoom nevű alkalmazást, melyhez a résztvevőknek elküldjük az online találkozó azonosítószámát a csatlakozáshoz.

 

 

Szeretettel várunk,

a magyar csapat

 

Szabad férőhelyek
173
Férőhelyek száma
200
Email:
info@galikklara.com
Cím
Budapest

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. március 26., kedd 19:00 - 21:30