Hozzáadás naptárhoz

Kapcsolatok 5: A testvérünkkel/testvéreinkkel való kapcsolat gyógyítása

Kapcsolatok programsorozat
 Regisztráció lezárva
 
65
Ic Large W900h600q100 Img 356a1220c5582b28cffe704cb62942c5 V
Dátum: : 2019. április 15., hétfő 18:00 - 21:30

Helyszín: Hunguest Hotel Platánus

A testvérünkkel való kapcsolat is egy nagyon jelentőségteljes kapcsolat, hiszen gyermekkorunktól kezdve a testvérünk az, akivel megoszthattuk a gyermekkorunkat, s annak minden tapasztalatát (jót és rosszat is), akivel lehet, hogy versengtünk édesapánk, édesanyánk szeretetéért, akire lehet, hogy irigyek vagy féltékenyek voltunk, amikor neki valami sikerült, vagy lehet, hogy megbántott minket vagy mi Őt. Vannak néhányan, akik felnőtt fejjel már nem kapcsolódnak a testvérükhöz, vagy fizikailag távolodnak el tőlük egy-egy sérelem miatt. Lehetséges, hogy egy sérelem, fájdalom, félreértés, mely a gyerekkorban alakult és a testvéreddel kapcsolatos, a mai napig nem engedi, hogy jól érezd magad csapatban, hogy értékeld, szeresd magad, úgy ahogyan vagy, s lehet, hogy ez a sérelem, ez az érzelem még a családtagjaiddal való kapcsolatodban, az önmagaddal való kapcsolatodban, a párkapcsolatodban, és még a gyerekeiddel való kapcsolatodban is túlél, és nem engedi a szívtől szívig történő szeretetteljes kapcsolódást, elfogadást. Ha van testvéred, akkor ajánlom ezt a programot, hogy megnézzük, milyen tudatalatti programok erednek a testvérünkkel való kapcsolatunkból, és átírjuk ezeket a programokat, felfedezzük a szeretetet ebben a kapcsolatban is.

A programot az én Drága Bátyám, néhai Gálik Zoltán emlékére készítettem el. Az átkelése előtt gyönyörűséges kapcsolatban váltunk el egymástól, igazán jó testvérek voltunk, s azt kívánom, hogy mindenkinek ilyen kapcsolata legyen a testvérével.

A program ára: 5000 Ft (ismétlőknek 4000 Ft)
Ismétlőnek az számot, aki már egyszer elvégezte a teljes Kapcsolatok programsorozatot.

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK:

A programsorozathoz bármikor lehet csatlakozni, és lehet egy-egy programot is elvégezni. Azonban életünkben akkor érhetünk el visszafordíthatatlan, pozitív változásokat, akkor írhatjuk felül a tudat alatt bennünket irányító és romboló programokat, ha a teljes programsorozatot elvégezzük.

Ha nem tudsz ezen az időpontokon részt venni, akkor lehetőséged van egyéni oldás keretein belül, számodra kedvező időpontban is elvégezni a programsorozatot.

A "Megtapasztalások" menüpont alatt olvashatsz megtapasztalásokat azoktól, akik már elvégezték a programsorozatot.

 

Szabad férőhelyek
135
Férőhelyek száma
200
Email:
info@galikklara.com
Cím
Könyves kálmán krt. 44

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. április 15., hétfő 18:00 - 21:30