Hozzáadás naptárhoz

Kapcsolatok 6: Gyermekünkkel/gyermekeinkkel való kapcsolat gyógyítása

Kapcsolatok programsorozat
 Regisztráció lezárva
 
49
Gyermekunkkel Valo Kapcsolat
Dátum: : 2019. április 23., kedd 18:00 - 21:45

Helyszín: Harmónia Palota

Szeretnénk a gyermekeinknek a legjobbat adni, azonban ez sajnos nem mindig sikerül. A negatív mentális programok, az érzelmi tölteteink, vagy a generációs programok, vagy anyagi lehetőségeink miatt lehetséges, hogy fájdalmat okoztunk a gyermekünknek? Lehetséges, hogy mi is továbbadtuk azt az "örökséget", amit a szüleinktől kaptunk? Ha szeretnéd, hogy a gyermekedben ezek a sérelmek, fájdalmak meggyógyuljanak és szeretnél megszabadulni ezektől a mintáktól, akkor tegyél egy óriási lépést érte szerdán és gyere el, gyógyítsd meg a kapcsolatodat a gyermekeddel. Ha nincs gyermeked, akkor dolgozhatsz egy hozzád közel álló gyermekkel való kapcsolatodon vagy a saját belső gyermekeddel.

Amennyiben szülők vagyunk, akkor az életünkben ez az a kapcsolat, amelyben folyamatosan azt kérdezzük magunktól: "A megfelelő dolgot tettem?" "Mit kellene tennem most?", stb. Ez az a kapcsolat, amely rendkívüli örömet és rendkívüli fájdalmat is okozhat Neked.

Amikor ránézünk az életünkre a Kapcsolatok programsorozat alatt, meglátjuk, hogy rengeteg sérülést hoztunk a gyerekkorunkból. Tudatosan vagy tudat alatt, de a gyermekeinkkel ugyanúgy bánunk, mint ahogy velünk bántak a szüleink. Ha sok öröm volt a gyermekkorban, akkor pozitív mintákat, ha sok fájdalom, akkor negatív mintákat viszünk tovább az életünkben.

Ha már van gyermekünk és nem tudtuk neki megadni neki érzelmileg, anyagilag mindazt, amit szerettünk volna, vagy a kapcsolatunk nem felhőtlen, és ez miatt konfliktus van bennünk/köztünk, akkor a program segítségével feloldhatjuk a sérüléseket, a megbántódást, ami bennünk és gyermekünkben van. Tudatunk össze van kapcsolva gyermekünk tudatával, ezért a programon történő tisztulás automatikusan kihat gyermekünkre is, így kapcsolatunk javítását segítheti elő. (A program csak azoknak ajánlott, akiknek van már gyermekük.)

Ha szeretnél BAJNOK SZÜLŐ LENNI, akkor gyere el a következő 2 napos kurzusra, és tanuld meg a SZÜLŐSÉG/NEVELÉS MŰVÉSZETÉT, hogy egy boldog gyermeket nevelj, sérülések nélkül. A következő program időpontját keresd az aktuális menüpont alatt.

A program ára: 5000 Ft/alkalom (ismétlőknek 4000 Ft)

Ismétlőnek az számít, aki már egyszer elvégezte a teljes Kapcsolatok programsorozatot.

ELTÉRŐ HELYSZÍNEN, MINT A TÖBBI PROGRAM!

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK:

A programsorozathoz bármikor lehet csatlakozni, és lehet egy-egy programot is elvégezni. Azonban életünkben akkor érhetünk el visszafordíthatatlan, pozitív változásokat, akkor írhatjuk felül a tudat alatt bennünket irányító és romboló programokat, ha a teljes programsorozatot elvégezzük.

A "Megtapasztalások" menüpont alatt olvashatsz megtapasztalásokat azoktól, akik már elvégezték a programsorozatot.

 

Szabad férőhelyek
31
Férőhelyek száma
80
Email:
info@galikklara.com
Cím
Budapest, Múzeum u. 9, 1088 Magyarország

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. április 23., kedd 18:00 - 21:45