Hozzáadás naptárhoz

Kapcsolatok 7: A testünkkel való kapcsolat gyógyítása

Kapcsolatok programsorozat
 Regisztráció lezárva
 
79
Ic Large W900h600q100 Yoga
Dátum: : 2019. április 29., hétfő 18:00 - 21:45

Helyszín: Hunguest Hotel Platánus

Az emberek többsége nem fogadja el magát. Nem fogadja el a testét, a lelkét, a gondolatait, az egészségügyi állapotát, stb. Az egészség nem a betegség ellentéte. A betegség az egység hiánya a testben. Mit üzen számunkra a testünk a betegségekkel és hogyan kommunikál velünk, ha odafigyelünk rá? Ahhoz, hogy csodás kapcsolataink legyenek, el kell fogadnunk a testünket, békében kell lennünk önmagunkkal! Ha a test nem egészséges, akkor a felébredés sem lehetséges. A testünkön keresztül tapasztaljuk a világot, ha betegek vagyunk, akkor az egység megtapasztalása sem lehet teljes. A testünk az eszköz ahhoz, hogy tapasztaljuk az örömöt és a boldogságot a Földön, és a kapcsolatainkban. Mennyire vagy testtudatos, egészségtudatos? Tisztában vagy-e azzal, hogy mit teszel a testeddel?

A program során harmonizáljuk a kapcsolatunkat a testünkkel. A harmonizáció segítségével tudatába kerülhetünk annak, hogy milyen a kapcsolatunk a testünkkel, mely a lelkünk otthona. S a test elárulja, hogy mit tegyünk azért, hogy egészségesebb legyen, s segítse az utunkat az egészséges, teljesebb élet, a felébredés felé.

(A program mellé ajánlott részt venni az Indában tanult Egészség/Arogya deeksa programon, mely a 2019.05.18-án tartandó tízmilliószoros napon lesz megtartva)

A program ára: 5000 Ft/alkalom (ismétlőknek 4000 Ft)

Ismétlőnek az számít, aki már egyszer elvégezte a teljes Kapcsolatok programsorozatot.

Amennyiben nem tudsz jelentkezni a programra, mert lezártuk a regisztrációt, kérlek írj e-mailt az info@galikklara.com címre és felveszünk a várólistára. Megoldjuk, hogy mindenki részt tudjon venni a programon, ezért ahogy lesz lemondás, értesítünk. Kérlek, hogy ne gyere a helyszínre bejelentkezés nélkül vagy, ha nem kaptál írásban visszaigazolást. Köszönjük!

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK:

A programsorozathoz bármikor lehet csatlakozni, és lehet egy-egy programot is elvégezni. Azonban életünkben akkor érhetünk el visszafordíthatatlan, pozitív változásokat, akkor írhatjuk felül a tudat alatt bennünket irányító és romboló programokat, ha a teljes programsorozatot elvégezzük.

A "Megtapasztalások" menüpont alatt olvashatsz megtapasztalásokat azoktól, akik már elvégezték a programsorozatot.

 

Szabad férőhelyek
121
Férőhelyek száma
200
Email:
info@galikklara.com
Cím
Könyves Kálmán krt. 44.

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. április 29., hétfő 18:00 - 21:45