Hozzáadás naptárhoz

Kapcsolatok 8: A bőséggel való kapcsolat gyógyítása

Kapcsolatok programsorozat
 Regisztráció lezárva
 
80
Boseg 4
Dátum: : 2019. május 6., hétfő 18:00 - 21:45

Helyszín: Hunguest Hotel Platánus

Sokan tévesen azt gondolják, hogy a spirituális élet nem fér össze a bőséggel, és azok, akik belső utat járnak, azoknak nélkülözniük kell. Sokan olyan szegény körülmények között nőttek fel, hogy azt gondolják tévesen, hogy az élet a nélkülözésről szól, vagy azt látták a szülőktől, hogy csak kemény munka árán lehet pénzt keresni, s tudat alatt ezek a programok nem engedik, hogy bőségben, jólétben éljünk. Lehet, hogy előző életünkben tettünk olyan dolgot, amik ebben az életünkben akadályozzák a pénzügyeinket.

A bőséggel való kapcsolatunk gyógyítása segít abban, hogy képesek legyünk kapcsolódni a bőség forrásához, és meg tudjuk teremteni magunk számára azt a bőséget, amire szükségünk van. A bőség nem csak anyagi bőséget jelent, hanem elegendő időt, pihenést, szabadságot az életünkben, a kapcsolatainkban, stb. A program során ráláthatunk és átalakíthatjuk a bőséggel kapcsolatos téves és korlátozó hiedelmeinkre, koncepcióinkra, amelyek bekorlátozzák a felénk áramló bőség befogadását.

(A program mellé ajánlott részt venni a májusi tízmilliószoros napon (2019.05.18-án) tartandó Indiában tanult nagyon erőteljes Bőség programon)

A program ára: 5000 Ft/alkalom (ismétlőknek 4000 Ft)

Ismétlőnek az számít, aki már egyszer elvégezte a teljes Kapcsolatok programsorozatot.

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK:

A programsorozathoz bármikor lehet csatlakozni, és lehet egy-egy programot is elvégezni. Azonban életünkben akkor érhetünk el visszafordíthatatlan, pozitív változásokat, akkor írhatjuk felül a tudat alatt bennünket irányító és romboló programokat, ha a teljes programsorozatot elvégezzük.

A "Megtapasztalások" menüpont alatt olvashatsz megtapasztalásokat azoktól, akik már elvégezték a programsorozatot.

 

Szabad férőhelyek
120
Férőhelyek száma
200
Email:
info@galikklara.com
Cím
Könyves Kálmán krt. 44.

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. május 6., hétfő 18:00 - 21:45