Hozzáadás naptárhoz

Kapcsolatok 9: Új sors megteremtése - 4 kosár folyamat (újjászületés) - 1. csoport

Kapcsolatok programsorozat
 Regisztráció lezárva
 
25
Ujjaszuletes
Dátum: : 2019. május 20., hétfő 18:00 - 22:30

Helyszín: Harmónia Palota

Sri Bhagavan azt mondja, hogy az életünk kontrollálva van egy program által. Ez a program tartalmazza azt, hogy mi történt az előző életeinkben, a fogantatás pillanatában, mi történt miközben az anyaméhben voltunkamikor megszülettünk: természetesen születtünk-e vagy segítséggel, az első 6 órában megérintettek-e minket, vagy betettek-e inkubátorba. Azután az életünk első 6 éve, a korai gyermekkor következik. Ezek alkotják a programunkat. Ez a program kontrollálja az életünket, ez alakítja a pénzügyeinket, a sikereinket, az egészségünket, a kapcsolatainkat, a mindennapjainkat, az élethelyzeteinket, a döntéseinket, mindent az életünkben.

A 4 kosár időszaka 4 meghatározott időszak minden ember életében, amely a fogantatástól a születésünk utáni első 6 óráig. Az ebben az időszakokban ért különböző hatások, benyomások, különböző mintákat hoztak létre az életünkben, amelyek a mai napig kihatnak az életünk minden területére, s tudat alatt ezek a programok (negatív vagy pozitív) minták irányítják az életünket.

A 4 kosár időszakában a magzat nem védett a külvilágtól. A gyermek belül nem alszik, egy más, kiterjedt tudatállapotban van, mint egy jógi. A szeme zárva van, de megfigyel és magába szív mindent, ami körülötte történik. Amin az édesanya keresztülmegy, ő is ugyanazon a tapasztalásokon megy keresztül. Ha az édesanya ezen időszak alatt boldog, akkor a gyermek is boldog lesz, és az életük is könnyű lesz, ha az édesanya ezen időszak alatt nem boldog, akkor az negatív hatással lehet a gyermekre és az életükre is.

A 4 kosár időszakában kialakult problémák számos okra vezethetők vissza. Pár példa:

  1. Amikor a szülők nem biztosak abban, hogy gyermeket szeretnének, és bizonytalanságot éreznek a gyermekkel kapcsolatban, akkor a gyermek bizonytalanságot alakít ki önmagával és a saját nemével kapcsolatban. Azoknál a gyermekeknél, akik esetében felmerült az abortálás, kialakulhat egy tudatalatti gyűlölet a szülőkkel szemben.
  2. Amikor a szülők nem terveztek és egyáltalán nem akarnak gyermeket, akkor a gyermekben az egész élettel szemben ellenállás alakulhat ki.
  3. A szülők más nemű gyermeket szerettek volna, mint, amilyen született, akkor felcserélődhetnek a nemi szerepek, gyakran homoszexualitás alakul ki, és nem tud normális párkapcsolatot kialakítani (férfi-női szerepek egyensúlytalansága), s folyamatosan megfelelési kényszert érez a szülei és a többi ember felé.
  4. A 4 kosár időszaka kihatással van a szexualitásunkra, pl. orgazmus problémák, energiavesztés, szeretkezés minősége, homoszexualitás, aszexualitás, stb.
  5. Amikor a szülők aggódnak a jövő miatt a gyermekvárás időszakában, akkor a gyermek lemásolja ezt a félelmet, és egész életében félni fog a jövőtől, az anyagi gondoktól, a szüléstől, az elhagyástól és egyéb nehézségtől az életben.

Ezen a programon a deeksha/egység áldás, a rebirthing (újjászületés) légzéstechnika, és egy nagyon különleges fizikai gyakorlat segítségével végigmegyünk a fogantatásunktól kezdve a születésünk utáni első 6 óráig (4 kosár) tartó időszakon. Megtapasztalva, átélve, feldolgozva mindazt, ami történt velünk ezen időszak alatt, így törölhetjük a romboló, ismétlődő és kényszerítő erejű negatív programokat az életünkben és egy új, pozitív, kreatív, magasabb tudatosságú és minőségű, Új Sorsot hozhatunk létre.

A program ára: 5000 Ft/fő/alkalom (ismétlőknek 4000 Ft*)

Ismétlőnek az számít, aki a teljes programsorozatot legalább egyszer teltesen elvégezte (minden programon részt vett!), beleértve ezt a programot is a megelőző alkalmakkor.

A speciális esemény miatt a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a programot 4 csoportra osztottuk. A négy program ugyanaz, ezért, ha az egyikre már bejelentkeztél, kérlek ne jelentkezz a másikra, hogy mindenki részt tudjon venni!

BEJELENTKEZÉS A PROGRAMRA:

Tekintettel arra, hogy minden alkalmon maximum 25 fő vehet részt, ezért a jelentkezésedet akkor tudjuk elfogadni, ha a program teljes árát, azaz 5000 Ft-ot elutalsz az alábbi számlaszámra. Csak az utalás beérkezése után tudjuk biztosítani a helyed, hogy minden résztvevő részt tudjon venni ezen a különleges folyamaton. Amikor betelt ez a program, akkor tesszük elérhetővé a jelentkezést a következő alkalomra a weboldalon. A megértéseteket köszönjük. 

Tájékoztatási jelleggel a következő alkalmak időpontjai:

2019.05.27. (hétfő) 18:00-22:30

2019.06.05. (szerda) 18:00-22:30

2019.06.12. (szerda) 18:00-22:30

 

ERRE A PROGRAMRA A JELENTKEZÉSI ÉS ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK A HATÁRIDEJE LEGKÉSŐBB 2019.05.01. (hétfő)!

Mielőtt utalsz, kérlek jelentkezz a weboldalon, mert ha a jelentkezés gomb még aktív, van szabad hely, ha le van már zárva, akkor betelt a kurzus. 

Előleg utalásához információk: Amennyiben nem tudunk személyesen találkozni: a számlaszámom: Gálik Klára Egyéni Vállalkozó, MKB Bank: 10300002-50602678-11103284 (A közleménybe írd be a nevedet és azt, hogy “Újjászületés 1 csoport”), ha valakit hozol magaddal, az Ő nevét is írd be!) Utalás után kérlek, hogy küldd el a számla kiállításához a címedet, hogy elő tudjunk készülni a számlával, amikor megérkezel a programra. Köszönjük! Ha céges számlát szeretnél, akkor utaláskor figyelj arra, hogy céges számláról utald  el az összeget, csak ebben az esetben tudom kiállítani a céges számlát.

Jelentkezési feltételek: A befizetett előleg lemondás esetén nem visszafizethető. A jelentkezéssel a jelentkező elfogadja a jelentkezési feltételeket. Köszönjük a megértést!

 

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK:

A programsorozathoz bármikor lehet csatlakozni, és lehet egy-egy programot is elvégezni. Azonban életünkben akkor érhetünk el visszafordíthatatlan, pozitív változásokat, akkor írhatjuk felül a tudat alatt bennünket irányító és romboló programokat, ha a teljes programsorozatot elvégezzük.

A "Megtapasztalások" menüpont alatt olvashatsz megtapasztalásokat azoktól, akik már elvégezték a programsorozatot.

 

Szabad férőhelyek
Nem maradt szabad jegy az eseményre.
Férőhelyek száma
25
Email:
info@galikklara.com
Cím
Budapest, Múzeum u. 9, 1088 Magyarország

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. május 20., hétfő 18:00 - 22:30