Hozzáadás naptárhoz

TÍZMILLIÓSZOROS EGÉSZ NAPOS PROGRAM - Fókuszban a Bőség, Egészség és a Forrás

Egyéb programok
 Regisztráció lezárva
 
55
Tízmisi Kicsi
Dátum: : 2019. május 18., szombat 10:00 - 18:00

Helyszín: Hunguest Hotel Platánus

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMOK – FÓKUSZBAN A BŐSÉG, EGÉSZSÉG ÉS A FORRÁSSAL VALÓ KAPCSOLAT!

Szeretettel invitálunk Titeket a május 18-án (szombaton) tartandó egész napos Tízmilliószoros napi program sorozatunkra, melynek részleteit az alábbiakban találjátok.

Ez az alkalom most épp szombatra esik, így 4 NAGYON ERŐTELJES programmal várunk Benneteket. Olyan programokat készítettem elő, melyek amúgy is kiegészítései a Kapcsolatok Programsorozatnak, de így kihasználva ennek a napnak a tízmilliószoros energiáit, még nagyobb erővel manifesztáljuk, amit szeretnénk: BŐSÉG, EGÉSZSÉG ÉS AZ ISTENIVEL VALÓ KAPCSOLAT kurzusok Indiából és a nap végén közös Soul Sync és BHAGYA DEEKSHA!

A programokat a Kapcsolatok program sorozattól függetlenül, előképzettség nélkül is BÁRKI elvégezheti.

Használd ki ennek a nagyon erőteljes napnak az erejét, hogy megteremtsd azt, AMIT IGAZÁN SZERETNÉL!

 

1. PROGRAM: BŐSÉG KURZUS/WEALTH DEEKSHA INDIÁBÓL

(Egység Tréner program)

Ez a program a Kapcsolatok programsorozat: Bőséggel való kapcsolat programmal szorosan összefügg és kiegészíti azt.

 

bőség kicsi

 

„Nincsen semmi baj a vágyaid beteljesítésével. Az a legkönnyebb módja a fejlődésnek, ha be tudod teljesíteni a vágyaidat. Azonban a fejlődésnek számos módja van. Meg is tagadhatod minden vágyadat és olyanná válhatsz, aki feladta mindenét. De az Egység több vágyat teljesít. A vágyaid megvalósítása a fejlődés legkönnyebb módja. A bőségteremtés egyáltalán nem rossz. A bőség megteremtése valójában mindenkinek segít. A bőségteremtés beteljesedéshez vezet. A beteljesedés átalakuláshoz vezet. Az átalakulás a Szabadsághoz vezet. A Szabadság a Felébredéshez vezet. A Felébredés pedig az Isten felismeréshez vezet. Ha tehát te a bőség megteremtésére fókuszálsz, akkor egy Spirituális Sadhanat (gyakorlatot) végzel éppen.” Sri Bhagavan, Egység Egyetem

Sokan tévesen azt gondolják, hogy a spirituális élet nem fér össze a bőséggel, és azok, akik belső utat járnak, azoknak nélkülözniük kell. Sokan olyan szegény körülmények között nőttek fel, hogy azt gondolják tévesen, hogy az élet a nélkülözésről szól.

Az Egység Egyetem célja, hogy minden ember boldog legyen, s bőségben éljen, hogy BETELJESÍTSE ÖNMAGÁT.

A program során tanításokat veszünk át az Egység Egyetemtől a bőségről: hogyan tudjuk a bőség segítségével megvalósítani az álmainkat, hogyan segítjük a saját jó létünkkel a társadalom jólétét is, melyek azok a dolgok, illetve korlátozó hiedelmek, amelyek gátolhatják a jólét beáramlását az életünkbe, melyek azok a törvények, amelyek a bőségünket irányítják.

Ennek a tudásnak a birtokában folyamatosan tudjuk ellenőrizni az életünkben, hogy hol lehetünk elakadva akkor, amikor nem úgy áramlik a bőség, ahogy kellene, és tudatosan ki tudjuk javítani ezeket az elakadásokat.

Ha szeretnél az anyagi helyzetedben elmozdulást, változást és emelkedést, akkor  vegyél részt ezen a programon. Az Indiában tanult, nagyon program és a különleges Egység Áldás/Deeksha fogadása lehetővé teszi a bőség tudatosságunk emelkedését, a jólét beáramlását az életünkbe, mind anyagi, mind érzelmi, mentális és spirituális területen.

Ha épp vállalkozást indítasz vagy szeretnéd fellendíteni az anyagi helyzetedet, szeretnéd megvalósítani a vágyaidat, vagy Indiába szeretnél jönni/menni, akkor várunk erre a nagyon erőteljes programra.

Ezt a programot csak az Egység Egyetemen végzett Egység Tréner vezetheti.

 

2. PROGRAM: EGÉSZSÉG KURZUS/AROGYA DEEKSHA INDIÁBÓL

(Egység Tréner program)

Ez a program a Kapcsolatok programsorozat: Testünkkel való kapcsolat programmal szorosan összefügg és kiegészíti azt.

 

hand 2308932 1920

 

Tudtad, hogy az emberi test képes 100-120 évig élni? Akkor miért vagyunk betegek? Te tényleg igazán szereted és elfogadod a tested? Boldog van vele és benne? Tudatos vagy az életmódod illetően? Tudatos vagy az érzelmeidet illetően? Te meddig és milyen minőségben szeretnéd élni az életedet? Gyere el és tegyél egy lépést a hosszú és boldog egészséges életedért és tanuld meg, hogy miképp tudsz test tudatosan élni.

Ha egészségügyi problémáid vannak, és szeretnél meggyógyulni, vagy egy ismerősnek, családtagodnak van bármilyen betegsége, és szeretnél segíteni neki, vagy szeretnél nagyobb egészség tudatosságot, ahhoz, hogy hosszú és egészséges életed legyen, akkor ez a program Neked szól.

Az Arogya jelentése: egészség. A jó egészség több tényező eredménye, a belső és külső világunk is hat rá. Ennek a program célja az egész testünk, az elménk és érzelmeink helyreállítása, hogy a lehető legjobb állapotba kerülj. Amikor egészséges A testünk, akkor tapasztalhatjuk meg igazán az életet, a beteljesült létállapotot.

A program során tanításokat veszünk át az Egység Egyetemtől az egészségről: melyek azok a kapcsolataink és azok az élet területek, amelyek miatt megbetegszünk, ráláthatunk arra, hogy milyen valódi okok rejtőznek a betegségeink mögött. Ennek a tudásnak a birtokában folyamatosan tudjuk ellenőrizni az életünkben, hogy miért betegszik meg a testünk, és hogyan és mit tegyünk a gyógyulásunkért (nem csak a külvilágunkban).

A különleges Egység Áldás/Deeksha segítségével elindulhatunk egy nagyobb egészség tudatosság felé, így ennek következményeként rendeződhetnek a testi, lelki, és érzelmi egészségügyi problémáink.

A programot 3 különböző szándékkal tudod elvégezni:

  • ·  Amennyiben egészségügyi problémád van, annak gyógyulására
  • ·  Amennyiben egészséges vagy, maradj továbbra is egészséges
  • ·  Bármelyik ismerősöd, családtagod gyógyulása érdekében

      3. PROGRAM: AZ ISTENIVEL/FORRÁSSAL VALÓ KÖTELÉK KURZUS INDIÁBÓL

​ (Haladó Egység Tréner program)

forrás kicsi

 

Egész életünkben azt szeretnénk, ha valaki segítene nekünk. Valaki, aki mindig ott van mellettünk, ha szükségünk van rá. Folyamatosan keresünk egy barátot, akivel megbeszélhetjük a problémáinkat, és aki csak ránk figyel. Ez a barát a mi Forrásunk/Istenink/Kollektív Tudat/a Belső Vezetőnk/Gurunk/az Univerzum (ami a saját hited szerint természetes Neked), akivel elvesztettük a kapcsolatot vagy még nem olyan erős, mint amilyen erősnek szeretnénk, és nem tudunk hozzá mindig kapcsolódni.

Sokan azt gondolják, hogy ahhoz, hogy az Isteni Jelenlét ott legyen a mindennapokban, reggeltől estig meditálni kell, a fizikai dolgokat, a munkát, a kapcsolatokat hanyagolni kell, s egy életen át tartó gyakorlással lehet csak elérni az Isten felismerést. A program során kitisztíthatjuk ezeket a téves hiedelmeket és megtalálhatjuk azt a módot, ahogyan a számodra legkényelmesebben tudsz az Isteni Jelenléthez kapcsolódni, megtapasztalni az életedben, bárhol is legyél, bármit is csinálj.

A programon tanításokat veszünk át az Egység Egyetemétől, megnézzük azokat a fontos tényezőket az életünkben, melyek akadályoznak bennünket a kapcsolódásban. Megtanuljuk, hogy hogyan hívd meg, és hogyan kommunikálj a saját Forrásoddal, az Isteni Jelenléteddel, a Te Legjobb Barátoddal, és hogyan kérj tőle segítséget a hétköznapokban.

A haladó tréner kurzuson tanult gyönyörűséges program segít abban, hogy könnyen kapcsolódjunk össze a Forrással/Istenivel/Kollektív Tudattal/Magasabb Tudatossággal, és ne érezzük magunkat egyedül a világban. Ha az Isteni számodra egy barát, akkor az életedben minden vágyad nagyon gyorsan válik valóra.3. PROGRAM: TEREMTÉS FELSŐFOKON ÉS BHAGYA DEEKSHA

A programon egy Indiából hozott nagyon erőteljes gyakorlattal megteremtjük azt, amit szeretnénk. Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK! A program végén minden résztvevő Bhagya deekshát fog kapni.

Ennek a különleges deekshának meg van a különleges ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) átalakítsa egy szerencsés időszakká, így az emberek sorsa is meg tud változni, akik befogadják ezt a deekshát.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.  

 

Időpont: 2019.05.18. (szombat) 10:00-18:00

A program ára: 12.000 Ft/fő/egész nap/ 4 program

Helyszín: HUNGUEST HOTEL PLATÁNUS - Budapest terem

Budapest 1087, Könyves Kálmán krt. 44.

A terem székekkel lesz berendezve.

Amit hozz magaddal: papír zsebkendő, víz

(ha szeretnél lefeküdni a meditáció után, hozhatsz magaddal polifoam-ot és pokrócot is)

Amit hozz magaddal: papír zsebkendő, víz   ELŐZETES BEJELENTKEZÉS A PROGRAMRA:A programra jelentkezni kizárólag a honlapon, a "Jelentkezés" gomb megnyomásával lehetséges.

 

Szabad férőhelyek
145
Férőhelyek száma
200
Email:
info@galikklara.com
Cím
Könyves Kálmán krt. 44.

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. május 18., szombat 10:00 - 18:00