Hozzáadás naptárhoz

TÍZMILLIÓSZOROS EGÉSZ NAPOS PROGRAM - Fókuszban a Megszabadulás

Egyéb programok
 Regisztráció lezárva
 
64
Ic Large W900h600q100 Tizmisi
Dátum: : 2019. július 6., szombat 10:00 - 18:00

Helyszín: Hunguest Hotel Platánus

TÍZMILLIÓSZOROS PROGRAMSOROZAT:

FÓKUSZBAN A MEGSZABADULÁS - 4 PROGRAMMAL

Ez az alkalom most épp szombatra esik, így ISMÉT NAGYON ERŐTELJES és KÜLÖNLEGES programmal várunk Benneteket. Olyan programokat készítettem elő, melyek nagyszerű módon támogatják a Kapcsolatok Programsorozaton elért változásokat, és  kihasználva ennek a napnak a tízmilliószoros energiáit, még nagyobb erővel manifesztáljuk az a szépséges életet, amit szeretnénk: MEGSZABADULNI A MÚLT TERHEITŐL ÉS SZERETETTEL ÁTÖLELNI MAGUNKAT. A nap végén pedig közösen gyakoroljuk a Soul Sync meditációt  és BHAGYA DEEKSHA-t kap minden résztvevő!

Egy nap alatt gyógyítjuk a MÚLTAT, A JELENT ÉS A JÖVŐT, hogy végre SZABADOK LEGYÜNK!

A programokat, előképzettség nélkül is BÁRKI elvégezheti.

Használd ki ennek a nagyon erőteljes napnak az erejét, hogy megteremtsd azt, AMIT IGAZÁN SZERETNÉL!

 

1. PROGRAM: ŐSÖK MEGSZABADÍTÁSA PROGRAM INDIÁBÓL

(Haladó Egység Tréner program)

Válj szabaddá az ismétlődő és karmikus terhektől!

Amikor megnézzük az életünket, láthatjuk, hogy vannak olyan problémák, amelyek akkor sem oldódtak meg, amikor már minden erőfeszítésünket beletettük. Mindent megtettünk, de a probléma még mindig fennáll. Ennek lehet, hogy a nem megszabadult őseink az oka, vagy a 7 generáción átívelő családi karma.  Ha az őseink elhanyagoltak, boldogtalanok, és meg vannak ragadva, akkor biztosan problémával kell szembenéznünk az életünkben.

Lehet, hogy rendszeresen megemlékezünk azokról, akik már nincsenek velünk, és nem kísérnek bennünket földi életünk során. Az Ősök megszabadítása programon megtehetjük azt, amit a legjobban szeretnénk: MEGSZABADÍTHATJUK ŐKET, KITISZTÍTHATJUK A CSALÁDI KARMÁT HÉT GENERÁCIÓRA VISSZAMENŐLEG, ELAKADT ŐSEINKET A FÉNYBE EMELHETJÜK, S LÁTHATJUK ELHUNYT SZERETTEINKET, BARÁTAINKAT BOLDOGSÁGBAN. A halál a fizikai test halála, elhunyt családtagjainkkal össze vagyunk kapcsolva a tudatosságunkban. TARTS VELÜNK EZEN A NAPON, hogy őseid, elhunyt családtagjaid, barátaid békére leljenek, és elinduljanak a Fény felé.

Megszabadításukhoz, boldoggá tételükhöz egy csodálatos és nagyon hatékony eszköz ez az Indiából hozott erőteljes program.

 

 

ősök

Miért fontos megszabadítani az őseinket?

-          7 generációra visszamenőleg hatnak ránk őseink karmikus tettei, amik miatt még ma is problémával szembesülünk (pl. ha dédnagyapád megharagudott a nagypapádra, akkor ennek a fájdalmát és következményeit még mindig cipeled magaddal). Amíg az ősök nem megszabadultak, addig a karma nagyon nagy hatással van az életünkre.

-          Gyermeki kötelességünk segíteni az elhunyt őseinket, hogy a Fénybe menjenek, e nélkül a saját fejlődésünk nem lehet akadálymentes.

-          Ha az őseink megszabadultak, akkor az áldásukat adják az életünkre, a bőségünkre, egészségünkre, kapcsolatainkra, így a problémáink automatikusan megoldódnak.

-          Az őseink megszabadítása után megtanulhatjuk, hogy a haldokló családtagjainknak hogyan segíthetünk abban, hogy amikor elhagyja a földi létet, azonnal megszabaduljon, és a Fénybe menjen. (Ez az elméleti anyag csak a kurzust résztvevőknek elérhető.)

Amikor az Őseink megszabadultak, megáldják az életünket, és a következő hét generáció sorsát is pozitív módon megváltoztathatjuk.

Ezt a programot csak az Egység Egyetemen végzett Haladó Egység Tréner vezetheti.

 

2. PROGRAM: VISSZATÉRÉS  ÖNMAGUNKHOZ - új meditáció!

 

8212kicsijó

A meditáció előtt tanítással kezdünk, hogy mélyebben megértsük ezt a kapcsolatot az életünkben.

Az önmagunkkal való kapcsolatunk tükröződik vissza minden kapcsolatunkban az életünkben. Ahogyan önmagunkhoz kapcsolódunk, oly módon kapcsolódunk a világhoz is magunk körül. A fogantatásunktól kezdve értek bennünket pozitív vagy negatív hatások, melynek következtében különböző döntésekre jutottunk önmagunkkal és az élettel kapcsolatban, s ezek a mai napig ismétlődnek az életünkben, valamint a feldolgozatlan sérelmek negatív érzelmi töltetként raktározódtak el a testünkben és a tudatosságunkban.

Amíg nem oldjuk fel a bennünk lévő érzelmi tölteteket, a múltból hozott negatív és fájdalmas beidegződéseket, addig nem lehetünk szabadok. Addig a múlt irányítja az életünket, s mint egy számítógépes program, újra és újra ugyanott találjuk magunkat, egy csalódott és fájdalmas helyzetben, amiből úgy látjuk, hogy nincs kiút.

A programnak ezen részén visszatérünk az igazi lényünkhöz, és lebontjuk magunk körül azokat a gátakat, amik miatt nem tudtunk önmagunkhoz szeretettel és elfogadással kapcsolódni. Amikor szeretettel átöleljük önmagunkat, akkor a világ is átölel bennünket és úgy érezzük, hogy az egész Univerzum támogat minket.

A Jövőd a Te kezedben van, bármikor megváltoztathatod a Sorsod! Tarts velünk ezen a gyönyörűséges utazáson, hogy szabaddá válj a múltadtól és legyen egy varázslatos jövőd!

Ez a program nem egyenlő a Kapcsolatok Programsorozat: Önmagunkkal való kapcsolat gyógyítása programmal, más aspektusból gyógyítjuk önmagunkat.

 

3. PROGRAM: AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA MAHA GANAPATI YANTRÁVAL


Az életed bármely területén léphetnek fel akadályok, melyekkel mindennap szembetalálod magad. Ez lehet párkapcsolat, család, kapcsolatok, karrier, siker, pénzügyek, egészség, stb.

Lehet, hogy mindent megteszel azért, hogy boldog és teljes légy, de mégis mindig jönnek különböző akadályok, amik miatt nem találod a harmóniát és harcolsz önmagaddal.  Bármi, ami akadályozza, hogy szeresd és elfogadd önmagad úgy, ahogy vagy, az ezen a programon kitisztulhat.

Ennek a különleges indiai programnak a fő célja, hogy minden akadály elháruljon az életedből, bármilyen egyéni célod is legyen, és segít könnyen elérni a célodat. A MAHA GANAPATI Yantrán való meditáció segít eltávolítani az akadályokat az életedből (amely életterületen szükséged van rá), és segít sikeressé válni mindenben, amit csinálsz.

Ezt a programot csak az Egység Egyetemen végzett Haladó Egység Tréner vezetheti.

 

4. PROGRAM: TEREMTÉS FELSŐFOKON ÉS BHAGYA DEEKSHA

A programon egy Indiából hozott nagyon erőteljes gyakorlattal megteremtjük azt, amit szeretnénk. Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK! A program végén minden résztvevő Bhagya deekshát fog kapni.

Ennek a különleges deekshának meg van a különleges ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) átalakítsa egy szerencsés időszakká, így az emberek sorsa is meg tud változni, akik befogadják ezt a deekshát.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

Időpont: 2019.07.06. (szombat) 10:00-18:00

A program ára: 12.000 Ft/fő/egész nap/ 3 program

Helyszín: Budapest 9. kerület, Bakáts utca 5.

Amit hozz magaddal: papír zsebkendő, víz   ELŐZETES BEJELENTKEZÉS A PROGRAMRA:A programra jelentkezni kizárólag a honlapon, a "Jelentkezés" gomb megnyomásával lehetséges.

 

Szabad férőhelyek
136
Férőhelyek száma
200
Email:
info@galikklara.com
Cím
Budapest Bakáts utca 5.

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. július 6., szombat 10:00 - 18:00