Hozzáadás naptárhoz

STRESS DETOX - 2 napos kurzus a stresszmentes életért

Stressz Detox
Stress Detox
Dátum: : 2019. október 12., szombat 09:00 - 2019. október 13., vasárnap 19:00

Helyszín: Budapest, 3. kerület

6 éve vagyok az Egység Egyetem trénere, ami tavaly vált O&O Akadémiává. Az O&O Akadémia alapítója, Krishnaji és Preethaji hozta létre ezt a kurzust, akik sikeres üzletemberek, boldog pár és szülők, és mellette nagyszerű spirituális vezetők. Hiteles tanítói annak, hogy minden lehetséges, ha a megfelelő tudás és az eszközök a rendelkezésünkre állnak. Ezt a kurzust azért alkották meg, hogy segítsenek, hogy segítsenek az embereknek legyőzni a legnagyobb problémát az jelenlegi életükben: A STRESSZT.

Manapság már majdnem mindenki érzi ezt. Már a gyermekek is nyomás alatt vannak és szoronganak. A Felnőttek pedig a felgyorsult világ hatására állandó rohanásban vannak és a napjuk nagyobb részét a stresszes állapotban töltik, ami hatással van összes életterületükre és a gyermekeik életére is. Elmulasztják az élet szép pillanatait, s ráadásul nem megfelelő mintát adnak tovább a következő generációnak.

Sok helyen olvasni, hogy hogyan meditáljunk, hogyan szabadulhatunk meg a stressztől, de valamiért mégis úgy érezzük, hogy nem tudjuk hosszútávon megteremteni a békés állapotunkat, és a külső körülmények nem támogatják ezt. Ez a csodálatos 2 napos kurzus betekintést ad a stresszes és a nem stresszes állapotba. Segít megérteni, hogy mi történik bennünk és hogyan tudjuk elérni, hogy legyőzzük a stresszt és fenntartsuk hosszútávon a békés (nem stresszes) állapotot az életünkben. A kurzus gyermekeknek 12 éves kor felett ajánlott.

 A STRESS DETOX KURZUS - 2 NAPOS KURZUS A STRESSZMENTES ÉLETÉRT

A Stress Detox kurzust az O&O Akadémia által képzett Egy Tudatosság Tréner tartja. Ez a kurzus egy 2 napos kurzus, amely egy ősi és holisztikus megközelítést ajánl a stressz feloldására. Szociológusok, pszichológusok, szülök, akadémikusok, tudósok – mind aggódnak az egyre növekedő stressz járványa miatt.

Az összes ezzel kapcsolatos statisztika bővelkedik a stressz sok féle megnyilvánulásában, mint a betegség, a depresszió, a gyenge teljesítmény és az öngyilkosság. Tudományosan számos leírás létezik a stressz veszélyeiről. De mi a helyzet a megoldással?

A Stress Detox kurzus az ősi megközelítés és az időtlen módszertan fenomenális kombinációja, hogy feloldjuk a stresszt a testedben, az elmédben és az érzelmeidben, valamint magában a tudatosságodban. Ez egy meditatív út, hogy méregtelenítsük magunkat a stressztől.

 

Stress Detox 2
Időpont:

2019.10.12-13. Nem bentlakásos kurzus

(szombaton 9:00-18:00 és vasárnap 09:00-19:00)

A program ára:

EARY BIRD KEDVEZMÉNY ELÉRHETŐ! 

Korai Bird kedvezmény: 2019.09.30-ig egy összegben befizetve/átutalva: 35.000 Ft/fő

Kedvezmény nélküli ár: 2019.10.01-től egy összegben befizetve/átutalva vagy 10.000 Ft-os előleges foglalással: 50.000 Ft/fő (helyszínen 40.000 Ft készpénzes fizetéssel)

JELENTKEZÉSI ÉS ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK HATÁRIDEJE LEGKÉSŐBB 2019.10.07.!

Gyermekeknek 12-18 év között egy összegben befizetve/átutalva: 25.000 Ft/fő

 

Helyszín:

Budapest, 3. kerület, Perényi Lejtő 35. - MANTRA Terem

(A pontos helyszín a résztvevők számától függ, program előtt tájékoztatjuk a résztvevőket)

A terem székekkel lesz berendezve.

Amit hozz magaddal:

kényelmes ruha, papír zsebkendő, víz, polifoam, pokróc, ülőpárna, füzet, toll és étel egész napra

 

Stress Detox 1

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS A PROGRAMRA:

A programra jelentkezni kizárólag a honlapon, a "Jelentkezés" gomb megnyomásával és a fenti határidőig elutalt kurzus díjával lehetséges.

A kedvezmény az összeg beérkezésének a dátumától függ.

A kurzus befizetéséhez/utalásához információk: Amennyiben nem tudunk személyesen találkozni, hogy átadd az összeget, akkor az alábbi számlaszámra tudod utalni: Gálik Klára Egyéni Vállalkozó, MKB Bank: 10300002-50602678-11103284 (A közleménybe írd be a nevedet és, hogy Stress Detox)

Fontos információ! A befizetett előleg lemondás esetén nem visszafizethető. Ezt a jelentkezéssel a jelentkező elfogadja. Egyedi esetben más programokon lejárható, de ezt egyeztetni szükséges a program lemondásakor. Köszönjük a megértést!

Utalás után kérlek, hogy küldd el a számla kiállításához a címedet. Köszönjük!

 

Visszajelzések a novemberi első kurzusról:

"Gyászmunkám részeként jöttem el. Természettudományos alapokon nyitottam, érdeklődve jöttem, mert nem értettem, hogy miért van a tudományos tanítások és a spirituális tapasztalások között ilyen éles határvonal. Mindkettő (tudományos kutatás és spirituális tapasztalások) a valóságból származik, szerepe és hatása bizonyított a gyakorlatban. A 2 napos stressz-kurzus mély és szép benyomást gyakorolt rám, és az itt kapott ismeretek, a végzett gyakorlatok és az ideális közösség miatt. Igazi energiamező vett itt körül, kedves és közvetlen emberek körében. Köszönet a kurzus őszinte, emberbaráti, segítőszándékú vezetéséért, ahol a 2 nap alatt is nyílt, baráti közösségre találtam." - F. Tóth Lajos (75 éves)

"Egy IGAZI stressz-detox kurzus! Azt adta, amit ígért. Köszönet ezért!" - Hajni

"3 éve megakadtam egy olyan állapotban, amely rányomta bélyegét az egészségemre, a családi és a párkapcsolatomra. 1 éve el kezdtem dolgozni magamon, de csak apró lépésekkel haladtam. Augusztus volt a vízválasztó, amikor felismertem, ez így nem mehet tovább és Klári több programjait is megtapasztaltam. Ma, az elmúlt 2 nap után úgy megyek haza, hogy tudatosan, pontosan tudom, merre vezet az utam, mik a következő lépések. Végre élek! Köszönöm Klári!"  - Attila (42 éves)

 

"Kiválóan felépített, szakmailag kifogástalan 2 nap volt. Mélységeiben érintettük a legnagyobb kihívást az életünkben, stressz kezelést, úgy, ahogy eddig még nem hallottam." - P. Adél (62 éves)

 

"Fantasztikus 2 napos stressz mentes belső utazás, élmény, tapasztalás, fejlődés. Köszönet, hála! " - Marianna (47 éves)

 

"Több béke és lelkesedés van bennem, mint 2 napja. Köszönöm!" - Jánosy Ildikó (53 éves)

 

"Rengeteg sértettséggel, dühvel és szomorúsággal a szívemben érkeztem, mert nagyon múlhatatlannak és igazságtalannak éreztem a gyermekem édesapjának viselkedését velem szemben. Azzal a szándékkal érkeztem, hogy szabadítsam magamat ezektől az érzésektől. A változás már az első nap első szünetében óriási volt. Nyugalommal, békével, megbocsátással megyek most haza. Köszönöm!"  - Orsolya (35 éves)

 

"Egész a végéig arra gondoltam, hogy ez nem lesz valami kirobbanó élmény nekem. Az utolsó 2 feladat azonban meghozta az áttörést és sikerült a félelmet és aggódást a hála és a szeretet rézésére cserélni. HÁLA!" - Cloé (39 éves)

"Egy idézet jut eszembe. A vidám nőnek vannak gondjai, csak megtanulta hogyan kezelje őket. Ezután a 2 nap után vidáman megyek haza. Hála neked és a csapatnak!" - Dina (38 éves)

"Rálátást kaptam az életem olyan pontjaira, ami eddig rejtve volt az árnyékban,  mégis hatott az életemre negatívan. Visszajelzést kaptam arról az első nap mennyi korlátozó program van bennem. Többek közt nem vagyok szerethető, meg kell felelnem azért, hogy elfogadható legyek. Második napon megtapasztaltam a csoportból jövő szeretet, elfogadás erejét. A két nap számomra transzformáló erővel hatott. "- Pál Krisztina (47 éves)


 

 

Szabad férőhelyek
17
Férőhelyek száma
30
Email:
info@galikklara.com
Cím
Perényi Lejtő 35.

 

Térkép


 

Dátumok:


  • -tól 2019. október 12., szombat 09:00 -ig 2019. október 13., vasárnap 19:00