Hozzáadás naptárhoz

JÓTÉKONYSÁGI PROGRAM: Az év lezárása és elengedése békével és szeretettel

Egyéb programok
Woman Praying And Free Bird Enjoying Nature On Sunset Background Hope Concept 34200 256
Dátum: : 2019. december 9., hétfő 18:00 - 21:45

Helyszín: MagNet Közösségi Ház

Szeretettel invitálunk Titeket az idei év végi utolsó programunkra az Ünnepek előtt, melyet 2019.12.09-én (hétfőn) rendhagyó módon tartunk. 

GYERE ÉS ENGEDD EL AZ ÉVET, ENGEDD EL A MÚLTAT, ÉS TÖLTS  VELÜNK EGY CSODÁS ESTÉT, AHOL EGY NAGYSZERŰ CÉLHOZ IS HOZZÁJÁRULHATSZ!

Ez a program régen az ajándékom volt a közösség, az emberek részére, azonban a nagyobb létszám miatt terembérlésre van szükség, így minimális hozzájárulást kérünk a programra. Szeretném továbbra is  megtartani ennek a programnak az ajándék jellegét, ezért tavaly óta JÓTÉKONYSÁGI ESTKÉNT tartjuk meg, mely során Neked is lehetőséged lesz, nem csak gyógyulni, jól érezni magad, hanem egy nemes ügyhöz is hozzájárulni. Az Egységben a hozzájárulásnak nagyon nagy szerepe van, amit úgy hívunk, hogy SEVA vagy karma jóga, amikor önzetlenül adsz valami mások részére. Amikor teszünk valamit másokért, akkor annak óriási ereje van. Sri Bhagavan azt mondja: “Ha egy lépést teszel Istenért, Isten 100 lépést tesz érted.” Tavaly majdnem 100.000 Ft-t gyűjtöttünk össze közösen, és a beteg kisfiú, akinek az ajándékát az adományokból vették, határtalanul boldog volt!

Erről a blogbejegyzés itt olvasható: https://www.csodalampa.hu/csodalampa/Besz%C3%A1mol%C3%B3k/2018-05-29_Roland

 

Csodálatos élmény volt Veletek együtt ennek a részesévé válni, így idén is A PROGRAM BEVÉTELÉT A CSODALÁMPA ALAPÍTVÁNY RÉSZÉRE JUTTATJUK EL.

Most is lehetőségetek lesz, külön is adományozni, ha szeretnétek hozzájárulni ehhez a nemes célhoz és jó karmát gyűjteni önmagatok számára. :)

AZ  ÉV LEZÁRÁSA ÉS ELENGEDÉSE BÉKÉVEL ÉS SZERETETTEL

Ez az év hozott mindenkinek nagyon szépséges dolgokat, s hozott kevésbé szépséges dolgokat is, sok-sok változást, amik sokkal erősebbé, tisztábbá, tudatosabbá tettek minket. Ahhoz, hogy tiszta célokkal, víziókkal vágjunk neki az Újévnek,  meg kell békélnünk a múltunkkal, és azzal, ami már mögöttünk van, akármilyen is volt. Ezen a programon áttekintjük az elmúlt évünket, elfogadjuk, s elengedjük azt, ami már mögöttünk van, hogy így könnyebben befogadóvá váljunk arra, amit tartogat nekünk az élet a következő évben. Ha ott a múlt, amely elevenen él benned, és még mindig ragaszkodsz hozzá, akkor nem tudnak beáramolni az új lehetőségek az életedbe, akármennyire is szeretnéd. Megháláljuk a fejlődést, az ajándékokat, amiket kaptunk! Amit adsz az életben, azt kapod vissza. Adjunk örömöt és boldogságot az embereknek magunk körül, s akkor ez tér vissza hozzánk is. A program végén a hárfa különös zenei világa segíti az elengedés folyamatát.

A zenének gyógyító ereje van, és Honyecz Ferenc hárfaművész csodálatos, saját szerzeményei támogatják a belsőnk gyógyulását, és elvezetnek Bennünket egy másik, varázslatos világba, ahol megtapasztalhatjuk a teljes nyugalmat, és a szépséges dallamokat. 

fecó kicsi

A részvételeddel pedig hozzájárulsz egy nemes célhoz!

Honyecz Ferenc együttesét itt hallgathatod meg:

The Garland Band: https://www.youtube.com/watch?v=FKbQRKicvHY 

Időpont:  2019.12.09. (hétfő) 18:00-21:45 

Terembérleti hozzájárulás: 2000 Ft/fő (melyből a fennmaradó részt a Csodalámpa Alapítványnak jutattjuk el, ahogy tavaly)

A helyszín: MagNet Közösségi Ház, Budapest 1062, Andrássy út 98.

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS A PROGRAMRA:A terem korlátozott befogadóképessége miatt a programra jelentkezni kizárólag a honlapon lehetséges a zöld "Jelentkezés" gomb használatával.

670 kicsi 2

Szeretettel várunk, hogy együtt segíthessünk!

 

 

 

Szabad férőhelyek
109
Férőhelyek száma
110
Email:
info@galikklara.com
Cím
Andrássy út 98.

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. december 9., hétfő 18:00 - 21:45