Hozzáadás naptárhoz

Tízmilliószoros napon: Szeresd önmagad - Egész napos programsorozat

Egyéb programok
 Regisztráció lezárva
 
3
Ic Large W900h600q100 Onmagunk Szeretete
Dátum: : 2016. október 22., szombat 10:00

Helyszín: Harmónia Palota  |  Település: : Budapest, Magyarország

„Az igazi boldogság önmagad és mások szeretetében rejlik." (Sri Bhagavan)

Minden ember szeretne boldog lenni, mindannyian ezt szeretnénk. Ez mozgat, ez éltet bennünket. Szeretnénk boldog családot, szépséges kapcsolatokat, szeretetet tapasztalni, egységben lenni mindennel, ami élő, belső békét és csendet, nyugalmat tapasztalni. Az életünk azonban tele van szenvedéssel, belső és külső konfliktusokkal, önmagunkkal és másokkal szemben, nem árad a kapcsolatainkban az elfogadás és az igazi szeretet, azt gondoljuk, hogy ez élet ilyen, így kell élni. Ezen a nagyon erőteljes napon, egy teljesen új meditációval és új csoportos gyakorlatokkal teszünk egy hatalmas lépést azért, hogy tudjuk tapasztalni az életet a maga teljességében, és SZERETETTEL átölelve önmagunkat, a kapcsolataink is kivirágoznak.

A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra is igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.

Az Indiából hozott gyakorlatok és a tízmilliószoros napok erejével gyorsabban manifesztálhatod (válthatod valóra) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

Mi a kulcsa annak, hogy rendbe hozzuk a kapcsolatainkat?

Sri Bhagavan: „Először is azt vedd észre, hogy amit az úgynevezett másik személy éppen gondol vagy tesz, egyáltalán nem fontos. Ami fontos, hogy mi zajlik benned. Másodsorban pedig ne próbálj meg erőfeszítést tenni azért, hogy rendbe hozd ezt a kapcsolatodat. Ez a hiba, amit folyamatosan elkövettek.

Csak annyit kell tenned, hogy dolgozz önmagadon. A valódi probléma benned van. A probléma az, hogy nem tudod, ki is vagy valójában, folyton elfutsz önmagad elől. Ha szépen lassan meglátod, ami ott van, elfogadod, elfogadod, ami ott van, beleszeretsz ebbe és nem ítéled meg, nem mondo, hogy helyes vagy helytelen, hanem csak meglátod, ami ott van, akkor minden „erőfeszítés nélkül” az kapcsolataid az emberekkel „automatikusan meggyógyulnak”, nem úgy, hogy te tettél ezért valamit, hanem automatikusan fognak rendbe jönni.

Tehát el kell mélyülnöd önmagadban és dolgoznod kell önmagadon. Nem a feleségeden, nem a férjeden, sem a fiadon, sem a lányodon. „Dolgozz önmagadon” és fogadd el önmagadat, a 90%-át fogadd el annak, amit nem szeretsz. Anélkül, hogy bármit is tennél, természetes módon, a következő pillanatban a másik személy meg fog változni. Ez a személy a válasz arra a 90%-nyi részedre, amit nem szeretsz.

 1. PROGRAM: TANÍTÁS AZ EGÓ JÁTSZMÁIRÓL

Mindannyian szeretnénk elérni és folyamatosan tapasztalni az Egység állapotot, de valamiért mégis azon vesszük észre magunkat, hogy konfliktusban vagyunk és szenvedést okozunk magunknak és a körülöttünk élőknek. Azt vesszük észre, hogy nem vagyunk képesek feltétel nélkül szeretni, hanem folyamatosan harcolunk önmagunkkal és másokkal. Harcolunk a saját dühünkkel, a saját önzőségünkkel, a saját érzéseinkkel, tetteinkkel és önmagunkkal, vagy önmagunkért harcolunk másokkal.

Ha mélyen megnézzük, akkor azt látjuk, hogy csak magunkra gondolunk, nem csak mi, hanem más ember is csak önmagáért tesz dolgokat, minden csak az ÉN-ről szól. ÉN, ÉN, és ÉN. Amíg ott az ÉN, addig nem tapasztalhatod meg az életet, az embereket, az egész világot, úgy ahogyan van.

Ezen - a haladó egység tréner kurzuson átadott - programon tanításokat veszünk át az EGÓRÓL, megvizsgáljuk az EGÓ játszmáit, amelyeket az illuzórikus ÉN védelméért folyamatosan játszunk, és ezáltal romboljuk a kapcsolatainkat az emberekkel és önmagunkkal, így okozva szenvedést magunknak és a körülöttünk élőknek.

Tudatába kerülünk ezeknek a játszmáknak, önmagunknak, s az indai gyakorlatok, meditációk, a deeksha segítségével elmélyülünk bennük, és megtanuljuk, hogy a jövőben hogyan FOGADJUK EL ezeket és váljunk tudatossá, hogyan kezeljük ezeket a játszmákat úgy, hogy elkerüljük a romboló, kényszerítő és ismétlődő hatásaikat.

2. PROGRAM: VISSZATÉRÉS ÖNMAGUNKHOZ – TELJESEN ÚJ VEZETETT MEDITÁCIÓVAL ÉS GYAKORLATOKKAL

Kapcsolatok Onmagunk Ujabb

„Minden szeretet csak önmaga szeretetével kezdődhet.” – mondja Sri Bhagavan. Vannak különböző kapcsolataink, melyek folyamatosan visszatükrözik azt, ahogyan önmagunkhoz kapcsolódunk, tükröt tartva nekünk arról, hogy mi van bennünk.

A fogantatásunktól kezdve kezd el átalakulni az önmagunkhoz fűződő kapcsolatunk, s ahogy növekszünk, folyamatosan egyre távolabb kerülünk attól, akik igazán vagyunk. A kapcsolódás önmagunkhoz elkezd feloldódni, s azt vesszük észre, hogy folyamatosan meg akarunk felelni a külvilágnak, meg akarunk változni, nem fogadjuk el magunkat, nem is ismerjük egyáltalán önmagunkat, és bántjuk magunkat, akár rossz szokásokkal, akár káros programokkal és kapcsolatokkal az életünkben. 

A program célja, hogy visszataláljunk önmagunkhoz, hogy ez a szeretetteljes kapcsolódás újra létrejöjjön, s megismerjük az igazi önmagunkat, fogadjuk el önmagunkat, szeressük és tiszteljük önmagunkat úgy, ahogyan vagyunk, TALÁLJUNK VISSZA ÖNMAGUNKHOZ. 

Ha Te elfogadod magad úgy, ahogyan vagy, akkor békében leszel önmagaddal. Ha békében vagy önmagaddal, akkor a belső béke kihat a külvilágra és körülötted is béke lesz. Akkor az életed egy csodálatosan szépséges tapasztalás lesz, olyan embereket, szituációkat vonzol magadhoz, melyben elfogadást, szeretetet és tiszteletet tapasztalsz.

A programot ARANYGÖMB ÁLDÁS kíséri, mely önmagad elfogadása, szeretete révén, a fejlődés adta lehetőséggel a szíved kivirágzását segíti elő.

3. PROGRAM: AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA MAHA GANAPATI YANTRÁVAL – FÓKUSZBAN ÖNMAGUNK SZERETETE ÉS ELFOGADÁSA

Ganesha

Az életed bármely területén léphetnek fel akadályok, melyekkel mindennap szembe találod magad. Ez lehet: család, kapcsolatok, karrier, siker, pénzügyek, egészség, stb. 

Ennek a különleges indiai programnak a fő célja, hogy minden akadály elháruljon az életedből, bármilyen egyéni célod is legyen, bármi, ami megakadályoz abban, hogy elérd. Indiából hozott csakra-tisztító meditáció után egy különleges – haladó egység tréner által vezetett - Yantra gyakorlatot végzünk el.

A gyakorlatok célja, hogy háruljanak el az akadályok, amik miatt nem kapcsolódsz önmagadhoz szeretettel, tisztelettel és megbecsüléssel és TUDD VÉGRE MAGADAT IGAZÁN, FELTÉTEL NÉLKÜL SZERETNI.

4. PROGRAM: TEREMTÉS FELSŐFOKON

A programon egy felemelt rezgésszinten visszük végig a teremtés folyamatát. Megtanuljuk, hogy hogyan kell KÉRNI az Univerzumtól/Istentől/Forrástól, hogyan teremthetjük meg a vágyainkat, azt az életet, a boldogságot, az Egységet, bármit, ami szeretnénk. Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK.

Ezzel a módszerrel és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

A program ára: 9000 Ft 

Amit hozz magaddal: polifoam, pokróc, szemkötő, kispárna, víz 

 

Email:
info@galikklara.com
Cím
Budapest
Múzeum u. 9, Magyarország

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2016. október 22., szombat 10:00