Hozzáadás naptárhoz

64 Deeksha folyamat Áldásadóknak

Programok áldásadóknak
 Regisztráció lezárva
 
7
64 Deeksha
Dátum: : 2019. június 12., szerda 18:00

Helyszín: Budapest, 3. kerület  |  Település: : Budapest, Magyarország

Gyönyörűséges belső utazásra hívlak. A 64 Deeksha folyamat legfőbb célja a tudatossági szint emelésea felébredés útjában álló akadályok oldása, a szív kivirágzása, az egység megtapasztalása, aktuális élethelyzet megoldása. Hatására megszűnnek a fölösleges aggodalmak, félelmek, teljes belső békesség, harmónia, és a belső csend tapasztalása lehetséges. Ez a folyamat lehetővé teszi a deekshaadók/áldásadok folyamatos fejlődését. A folyamat során egy meghatározott módon mindenki 64 deekshát ad és fogad is.

A program után kollektív áldást küldünk és imádkozunk azokért, akiknek szükségük van rá, ismerősökért, barátokért, családtagokért, egymásért. Ha az áldás és az ima csoportban, kollektív módon történik, megsokszorozódnak az energiák és sokkal erősebbé válnak. Imádkozunk és küldünk áldást arra is, hogy béke és szeretet legyen a Földön.

A program után pedig mindenki részesül az új Bhagya deekshából, amire most Indiában kapta a magyar csapat a beavatást. Ezt a különleges áldást azzal a szándékkal adjuk, hogy a jó szerencse áramoljon a befogadó életébe, és a múlt szerencsétlen időszaka megszakadjon és a helyébe egy szerencsés időszak következzen. Minden 64 deeksha folyamat után minden alkalommal ez egy ajándék a résztvevőknek.

A program ára: 3000 Ft

A program min. létszáma: 5 fő


Helyszín: Budapest, 3, kerület, Perényi Lejtő 35.

Amit hozz magaddal: polifoam, kispárna, pokróc és víz

 

Szabad férőhelyek
23
Férőhelyek száma
30
Email:
info@galikklara.com
Cím
Magyarország

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. július 17., szerda 18:00
  • 2019. június 12., szerda 18:00