A Szülőség Művészete 2 napos kurzus

Szeretettel invitállak Titeket erre a csodálatos kurzusra, amelyet 2014 óta tanítok azoknak a szülőknek, akik szeretnék tudatosan és boldogan felnevelni a gyermeküket.

Gyerek KisbabaMinden szülő vágya, hogy a gyermekét boldogságban nevelje fel, megadjon neki mindent, amire szüksége van, és hogy egy csodálatos élete legyen. Azonban a legtöbb szülő annyira elfoglalt a saját életével, a saját problémáival, az állandó rohanással, hogy nem is veszi észre, hogy teljesen tudattalanul neveli (programozza) a gyermekét egy olyan életre, amit lehetséges, hogy nem is szeretne neki.

Ez a kurzus egy olyan utazás, ahol ráébredsz arra, hogy mit jelent az igazi szülőség, a tudatos gyermeknevelés, ahol önmagad kivirágzásán keresztül képes leszel a gyermekedet szeretettel táplálni, gyakorlati útmutatásokat kapsz ahhoz, hogy az önismereti munkádat, hogyan tudod megfelelően alkalmazni  a gyermeknevelésben, hogy ezáltal EGY BAJNOK SZÜLŐ VÁLJON BELŐLED. 

Mindannyian szeretnénk valami maradandót hagyni a világban. Akinek gyermeke van, bizonyára csodálatos jövőt szeretne a gyermekének, szeretné, ha a gyermeke boldog, sikeres, egészséges és beteljesedett legyen. Azonban nem vagyunk teljesen tudatában annak, hogy a gyermekünk sorsára, jövőjére milyen óriási hatással vagyunk! Nem csupán a gondoskodás, a megfelelő iskoláztatás, amit adunk a gyermeknek, hanem a gyermek egész életének az alakulása a szülők kezében van. Amíg az emberek nem tanulják meg, hogy hogyan hozhatnak létre boldog életet és nagyszerű gyermekkort a gyermekeiknek ezen a Földön, addig sajnos csak a saját meg nem oldott problémáikat, a meg nem oldott konfliktusaikat, boldogtalanságukat, szeretetlenségüket adják tovább a gyermekeik számára, s majd egy napon az ő gyermekeik is ezt adják tovább a következő generációnak.

Álljunk meg egy pillanatra! Tegyük fel magunknak a következő kérdést: TÉNYLEG EZT AKAROM A GYERMEKEMNEK? Ezt a küzdelmet, az állandó harcot önmagammal és a külvilággal? BIZTOS VAGYOK ABBAN, HOGY NEM EZT SZERETNÉD A GYERMEKEDNEK! Akkor viszont kérlek, hogy olvass tovább.

Amikor ránézünk az életünkre, látjuk, hogy rengeteg sérülést hoztunk a gyerekkorunkból. Tudatosan vagy tudat alatt, de a gyermekeinkkel ugyanúgy bánunk, mint ahogy velünk bántak a szüleink. Ha sok öröm volt a gyermekkorban, akkor pozitív mintákat, ha sok fájdalom, akkor negatív mintákat viszünk tovább az életünkben. A saját fogantatásunktól kezdve különböző lenyomatok, minták vannak, amik az életünket irányítják. Ahhoz, hogy igazán boldog életünk legyen, a szüleinkkel való kapcsolatnál kell kezdeni. Amikor mindezt felismerjük az életünkben, akkor vannak különböző módszerek arra, hogy begyógyítsuk a sebeinket és rendbe hozzuk a kapcsolatot a szüleinkkel. De mit tegyünk akkor, ha gyermeket szeretnénk, és nem szeretnénk, ha ugyanazokon a fájdalmakon és traumákon menne keresztül, amin nekünk kellett? Mit tegyünk, hogy megóvjuk a gyermeket a sérülésektől és a negatív mintáktól? Mit tegyünk, ha egy boldog életet szeretnénk neki szánni, amelyben sikeressé tud válni?

MEG KELL TANULNUNK A SZÜLŐSÉG MŰVÉSZETÉT. HOGYAN?

  • Megkapod a segítséget ahhoz, hogy a gyermeked különböző növekedési fázisaiban milyen változások várhatók, és hogyan kezeld azokat(születés utáni első 6 órától 21 éves koráig). Hogyan adjunk nekik megfelelő felfogást, pozitív programokat, kondíciókat, hogy sikeresek és boldogok legyenek
  • Megtanuljuk, hogy hogyan tervezzük meg a saját gyermekünket még a fogantatás előtt. Megtudjuk azt is, hogy hogyan hat a gyermek életére, ha nem tervezett gyermek, és hogyan tudjuk kijavítani ezt a programot.
  • Készen kell állnunk a szülőségre, mielőtt gyermekünk lesz. Mielőtt orvos leszel, elsajátítod az orvostudományt, mielőtt mérnök leszel, megtanulod a mérnökséget, ugyanígy mielőtt szülővé válsz, meg kell tanulnod A SZÜLŐSÉG MŰVÉSZETÉT
  • Részletesen átvesszük, hogy a fogantatástól kezdve min megy keresztül az anyaméhben a gyermek, és mit kell tennünk annak érdekében, hogy csodás tapasztalatai legyenek a 4 kosárban(fogantatástól a születés utáni első 6 óráig). Megtanítjuk, hogy hogyan programozzuk be, hogy a gyermekünknek egy csodálatos élete legyen!
  • Ha már van gyermeked, de még nem volt ismert számodra ez a tudás, akkor is van lehetőséged a saját, és a gyermeked lenyomatait, mintáit gyógyítani. Ahogy Te részt veszel ezen a kurzuson, úgy gyógyulnak be a saját sebeid, és a gyermekednek okozott sérülések is, így a kurzus után már képes leszel egy boldogabb jövőt teremteni a gyermekednek, ami mindenszülő álma.

Ez az a kapcsolat, amelyben folyamatosan azt kérdezzük magunktól: "A megfelelő dolgot tettem?" "Mit kellene tennem most?", stb. Ez az a kapcsolat, amely rendkívüli örömet és rendkívüli fájdalmat is okozhat Neked. Szeretettel várunk a programra akkor is, ha van már gyermeked, akkor is, ha még csak tervezitek a babát, és akkor is, ha egyáltalán nem tervezel gyermeket, hiszen akkor is segítheted a környezetben élő szülőket és gyermekeket ezzel a tudással. 

Ez a kurzus egy csodálatos ajándék a világnak, melyet az indiai Egység Egyeteme (most már O&O Academy) tett elérhetővé, azzal a céllal, hogy egy boldogabb, harmonikusabb, egy teljesen új világot teremtsen, mely a szereteten és az együttérzésen alapszik. A program nem tartozik egyetlen valláshoz sem. A kurzust kizárólag az Egység Egyetem által képzett Haladó Egység Trénerek vezethetik. A 2 napos kurzus mindenki számára nyitott. Ez egy elméleti kurzus, ahol az elméleti tudás mellett indiai módszerekkel tapasztalhatod meg a tanultakat. Az indiai Egység Egyetem egy spirituális iskola, aminek egyetlen fókusza, hogy boldog emberi lényeket hozzon létre a Földön, ami által boldog családok keletkeznek, s ami által egy boldogabb emberiség élhet a Földön.

A 2 nap tananyaga az indiai Jeevashram Iskola alapjára épül, melyben Anandagiri és Samadarshini - az O&O Academy és One Word Academy tanárai - is felnőttek.

IDŐPONT:

 A kurzus következő időpontjait a Programok menüpontban tudod ellenőrizni.

A hely befogadóképessége korlátozott, ezért az előleg befizetésének a sorrendjében tudjuk biztosítani a helyedet az kurzusra!

Előleg utalásához információk: 2018.10.15-ig 10.000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani a helyed. Amennyiben nem tudunk személyesen találkozni: a számlaszámom: Gálik Klára Egyéni Vállalkozó, MKB Bank: 10300002-50602678-11103284 (A közleménybe írd be a nevedet és azt, hogy SZÜLŐSÉG)

Utalás után kérlek, hogy küldd el a számla kiállításához a címedet. Köszönjük!

 Amit hozzatok magatokkal: jegyzetfüzet, toll, polifoam, pokróc, kényelmes ruha, szemkötő vagy sál a szemedre, víz, étel, amit a nap folyamán elfogyasztasz.

VISSZAJELZÉSEK A KURZUSRÓL:

"Még nincsen gyermekem, és nagyon örülök ennek az ajándéknak, hogy ilyenkor találkoztam ezzel! És hallgatva az éreztem, hogy  az én gyermekkorom is gyógyult, pl. rámutatott, mi mindenért lehetek hálás." Dóra

"Nagyon hasznos volt, sok dolgot másképp látok már. Azt sajnálom, hogy nem a kisfiam születése előtt jártam itt. De sosem késő, meggyógyítani a múltat és teljesíteni egy csodás jövőt. Köszönöm." Gergely

"Mindenképp ajánlom mindenkinek, aki gyereket szeretne, de nem csak bármilyen gyereket, hanem egy csodálatos és különleges gyereket, aki igazi áldás lesz az emberiségnek. Ők fogják biztosítani a jövőt, ez a mi felelősségünk. Csodásan éreztem magam és várom, hogy élőben is hasznosíthassam ezt a tudást. Köszönöm." Ágnes

"Mindenkinek ajánlom, gyermekes és gyermektelennek is egyaránt. Nekem felismerést hozott a kurzus. Most már tudom, hogy mindent elrontottam, amit lehet és csak remélem, hogy rendbe tudom hozni. Köszönöm Klárinak a lehetőséget, hogy a Deeksha-t, amit közvetít, mindenben segített és még fog az elkövetkező időben." Judit

"Nagyon szuper volt, sok felismerést hozott önmagammal kapcsolatban, a nevelt lányom és az én helyzetemről. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy boldog gyermekek népesítsék be a földet. Köszönöm." Sándor

A Szülőség Művészete Kurzus

A programokra jelentkezni az adott esemény megnyitása után a jobb oldalon található zöld "jelentkezés" gombra kattintva lehetséges!
Köszönöm, hogy így jelentkezel!

Jövőbeni események

Mostanában nincsenek események