Hozzáadás naptárhoz

Belvilág programsorozat 5. Az Istenivel való kötelék program Indiából

Belvilág programsorozat
 Regisztráció lezárva
 
3
Belvilag 5
Dátum: : 2016. október 12., szerda 18:00

Helyszín: Napfényház Kreatív Kulturális Műhely  |  Település: : Budapest, Magyarország

Egész életünkben azt szeretnénk, ha valaki segítene nekünk. Valaki, aki mindig ott van mellettünk, ha szükségünk van rá. Folyamatosan keresünk egy barátot, akivel megbeszélhetjük a problémáinkat, és aki csak ránk figyel.

Ez a barát a mi Istenink/a belső vezetőnk/gurunk/az Univerzum (ami a saját hited szerint természetes Neked), akivel elvesztettük a kapcsolatot vagy még nem olyan erős, mint amilyen erősnek szeretnénk, és nem tudunk hozzá mindig kapcsolódni.

A programon tanításokat veszünk át az Egység Egyetemétől, megnézzük azokat a fontos tényezőket az életünkben, melyek akadályoznak bennünket a kapcsolódásban. Megtanuljuk, hogy hogyan hívd meg, és hogyan kommunikálj az saját Isteni Jelenléteddel, a Te Legjobb Barátoddal, és hogyan kérj tőle segítséget a hétköznapokban. A haladó tréner kurzuson tanult program a gyönyörűséges program segít abban, hogy könnyen kapcsolódjunk össze a Magasabb Tudatossággal, és ne érezzük magunkat egyedül a világban. Ha az Isteni számodra egy barát, akkor az életedben minden vágyad nagyon gyorsan válik valóra.

A programokon bárki részt vehet, de javasolt a Kapcsolatok programsorozat elvégzése után részt venni, hogy egy emelkedett tudatossági szinten a legkedvezőbb hatást elérjük az életünkben.

A program ára: 4000 Ft

 

Email:
info@galikklara.com
Cím
Budapest
Márton u. 35a, Magyarország

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2016. október 12., szerda 18:00