Hozzáadás naptárhoz

Újjászületés (rebirthing) transzlégzéssel - egész napos program

Egyéb programok
Ic Large W900h600q100 Jjszlets
Dátum: : 2019. október 26., szombat 10:00 - 18:00

Helyszín: Mantra Terem, Budapest

1 NAPOS PROGRAM ELMÉLETTEL ÉS ÚJJÁSZÜLETÉSI FOLYAMATTAL

Sri Bhagavan azt mondja, hogy az életünk egy program kontrollálja. Olyanok vagyunk, mint egy beprogramozott számítógép. Ez a program tartalmazza azt, hogy mi történt az előző életeinkben, a fogantatás pillanatában, mi történt miközben az anyaméhben voltunkamikor megszülettünk.. Azután az életünk első 6 éve, a korai gyermekkor következik. Ezek alkotják a programunkat. Ez a program kontrollálja az életünket, ez alakítja a pénzügyeinket, a sikereinket, az egészségünket, a kapcsolatainkat, a mindennapjainkat, az élethelyzeteinket, a döntéseinket, mindent az életünkben.

Az anyaméhben töltött időszak: a fogantatástól a születésünk utáni első 6 óra nagyon jelentőségteljes, és az ezen időszakban szerzett tapasztalatok, benyomások alakítják a jelenlegi életünket.

Mik ezek a hatások, amik érhettek minket ezen időszakban? Pár példa:

 1. A szülők nem várták a gyermeket, bizonytalanok a jövetelével kapcsolatban
 2. A szülők aggódnak a jövő miatt, az anyagiak miatt
 3. A szülők nem olyan nemű gyermeket vártak, amilyen megszületett
 4. A szülők közötti feszültség, nehézségek, amin keresztülmentek
 5. A terhesség és a születés pillanatában nehézségek léptek fel, egészségügyi problémák, azonnali beavatkozások
 6. A megszületés folyamatában ért különböző negatív hatások
 7. Elválasztottak édesanyától és nem lehettünk vele az első 6 órában, nem volt ott édesapa, hogy támogassa édesanyát, stb.

  Mindez lehet, hogy jelenleg:

 1. Téged is bizonytalanná tesz mindenben, még önmagadban sem vagy biztos
 2. Állandóan aggódsz a jövő vagy az anyagiak miatt, a félelem ott van mindenhol az életedben
 3. Nem találod a párkapcsolatodban a férfi női egyensúlyt, nem tudsz azonosulni a saját nemeddel
 4. Párkapcsolati nehézségeid vannak, nem tudsz szeretni, vagy úgy érzed, hogy téged nem szeretnek, vagy problémás kapcsolatokat vonzol az életedbe, esetleg nincs és nem is volt párkapcsolatod
 5. Nehézségek vannak az életedben, vagy mindent nagyon nehéznek érzel, megijedsz a kihívásoktól és lehet, hogy ez miatt nem tudsz sikeressé válni
 6. Szexuális jellegű problémáid vannak: orgazmus problémák, energiavesztés, szeretkezés minősége, stb.
 7. Nem tudsz kapcsolódni szeretett édesanyádhoz, problémák vannak a kapcsolatokban, magányosnak érzed magad az életedben, s azt érzed, hogy senkire sem számíthatsz, stb.

A fent felsoroltakon kívül is nagyon sok minden történhetett ezen időszak alatt Veled, amely jelenleg is formálja az életedet.

A magzatkori élményeinket normál tudatállapotban nem tudjuk felidézni és feldolgozni. Hiába vannak információink a szüleinktől, az emlékekről való beszélgetés nem segít abban, hogy mindezt tudat alatti szinten is fel tudjon oldódni és megváltozzon a program. Azért, hogy egy megváltozott tudatállapotban tudatalatti szinten fel tudjuk dolgozni és át tudjuk alakítani a programunkat, használjuk a rebirthing transzlégzést.

  MI AZ A REBIRTHING/ÚJJÁSZÜLETÉS TRANSZLÉGZÉS?

Az újjászületési módszer megteremtője Leonard Orr. A rebirthing/újjászületés légzés egy különleges tudatos légzés, amely segítségével rövid idő alatt mély változó tudatállapotot érhetünk el. Amíg élünk, lélegzünk - ez természetes. Ebből következik, hogy az életünk minősége függ a légzésünktől, így, ha képesek vagyunk megváltoztatni a légzésünket, meg tudjuk változtatni a saját életünket is.

Az újjászületési folyamat célja felidézni, újraélni a születési élményeket. Ha pszichológiailag, fizikailag, lelkileg újraéljük első lélegzetvételünket, megszabadulunk a sérülésektől, a blokkoktól, amelyek ezen időszakból származnak. Megnyílnak az emlékeink és azok a mély blokkok, negatív programok, amelyeket más módszerekkel nem lehet felismerni, megoldani. Ráláthatunk az elnyomott komplexusainkra, félelmeinkre, stresszeinkre, korlátainkra, tudatosítjuk, majd ÁTÍRHATJUK őket. 

Az újjászületés folyamat hatása azonnali változást gyakorol az életünkre. A testben és a lélekben tárolt negatív minták elkezdenek feloldódni és az életünk MINŐSÉGE ELKEZD MEGVÁLTOZNI.

Az újjászületés egy csodálatos kaland, egy nagyszerű utazás a belső világunkba. 

Ebben az utazásban fedezhetjük fel a küldetésünket, az életünk jelentését, új képességeink nyílnak, a rejtett tehetség végre kibontakozik, elmozdulnak a cél elől az akadályok és a korlátok és végre elindulunk a saját életcélunk felé.

Az újjászületés egyszerű technika, amely az élet különböző területeire gyakorol önszabályozó és önfejlesztő hatást: az egészség, a pénzügyek, a személyes kapcsolataink, a szellemi fejlődés területén, stb.

Ezen a programon lesz lehetőséged részletesen megismerni a születési/újjászületési folyamat fontosságát a mindennapi életünkben, sok elmélettel, és az elméleti tudás után a gyakorlatban is tapasztalhatod ezt a csodálatos módszert.

A rebirthing újjászületést csak végzett és okleveles légzés trénerek tarthatják. 2014.12.13-án végeztem légzéstrénerkért a Dr. Komin Vlagyimir által vezetett Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézetben. A program nem egyenlő a Kapcsolatok programsorozat: Új Sors megteremtése – 4 kosár folyamat (Újjászületés) programmal, mert ott más technikával/deekshával dolgozunk, és nincs részletes elméleti oktatás.

 

Helyszín: Mantra Meditációs Terem, Budapest 3. kerület, Perényi Lejtő 35.

A program/kurzus ára: 15.000 Ft/fő

Early bird ár elérhető 2019.10.14-ig: 12.000 Ft/fő*

*Amennyiben az összeg 2019.10.14-ig egy összegben beérkezik.

Maximum létszám: 20 fő

A kedvezmény az összeg beérkezésének a dátumától függ.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ 2019.10.20.!

A kurzus befizetéséhez/utalásához információk: Amennyiben nem tudunk személyesen találkozni, hogy átadd az összeget, akkor az alábbi számlaszámra tudod utalni: Gálik Klára Egyéni Vállalkozó, MKB Bank: 10300002-50602678-11103284 (A közleménybe írd be a nevedet és, hogy 1 napos újjászületés)

Fontos információ! A befizetett előleg lemondás esetén nem visszafizethető. Ezt a jelentkezéssel a jelentkező elfogadja. Egyedi esetben más programokon lejárható, de ezt egyeztetni szükséges a program lemondásakor. Köszönjük a megértést!

Utalás után kérlek, hogy küldd el a számla kiállításához a címedet. Köszönjük!

 A JELENTKEZÉS MENETE:

Jelentkezni a honlapon az eseménynél  „Jelentkezés” gomb segítségével tudsz. A regisztrációdat akkor tudjuk elfogadni, ha kurzs díját 2019.10.20-ig eljuttatod a részünkre!

 

 

Szabad férőhelyek
18
Férőhelyek száma
22
Email:
info@galikklara.com
Cím
Perényi Lejtő 35.

 

Térkép


 

Dátumok:


 • 2019. október 26., szombat 10:00 - 18:00