Hozzáadás naptárhoz

Mindenszentekkor: Halottak napi Ősök megszabadítása program Indiából

Egyéb programok
Sök
Dátum: : 2019. november 1., péntek 10:00 - 13:00

Helyszín: Jóga Paradise - Újpest

MINDENSZENTEKKOR: HALOTTAK NAPI ŐSÖK MEGSZABADÍTÁSA PROGRAM

 

Úgy tartják, hogy ezen a napon nyitva van egy olyan energiakapu, ami egy évben csak egyszer nyílik ki. Ezen az erőteljes napon közvetlenül kommunikálhatsz az őseiddel, elhunyt szeretteiddel, barátaidat és segíteni tudsz neki abban, hogy bárhol is legyenek jelen pillanatban, elinduljanak a teljes megszabadulás felé. Amikor az őseink elérik a megszabadulást (szankszritül: Moksha), akkor a saját és a családunk élete örökre megváltozik és elindulunk egy teljesebb élet felé.

Amikor megnézzük az egész életünket, láthatjuk, hogy vannak olyan problémák, amelyek akkor sem oldódtak meg, amikor már minden erőfeszítésünket beletettük. Mindent megtettünk, minden megpróbáltunk, de a probléma még mindig fennáll. Ennek az egyik oka lehet az, hogy az Őseink 7 generációra visszamenőleg nem érték el a megszabadulást (Moksha), és 7 generáción keresztül van hatással ránk a (negatív) családi karmájuk. 

Amikor az Ősök megakadtak az útjuk során a megszabadulás (Moskha) felé, vagy elhanyagoltak, boldogtalanok, akkor egészen biztos, hogy különböző problémával szembesülünk mi is az életünkben.

Egy biztos, hogy ezt az életet senki nem éli túl. Az életünk során számos alkalommal szembesülünk az elmúlással. Ez a kurzus segít megértetni velünk, hogy az élet örök körforgásában hogyan tudjuk más nézőpontból szemlélni életünk ezen területét.

Sokszor elmegyünk a temetőbe és meglátogatjuk az elhunyt szeretteink, barátaink sírját. Viszünk nekik pár szál virágot és az ünnepnapokon megemlékezünk azokról, akik nem kísérnek bennünket tovább a földi világban. Beszélünk hozzájuk, megosztjuk velük az életünk történéseit, mert azt gondoljuk, hogy ott kapcsolódhatunk velük.

A TUDATOSSÁGODBAN NEM VAGY ELVÁLASZTVA AZ ŐSEIDTŐL!

Nem csak a fizikai géneket örököljük az őseinktől, hanem epigenetikailag átvesszük a fájdalmaikat, nehézségeiket, szenvedéseiket és a tetteik következményeit is (családi karma).

Lehetséges, hogy tehetünk értük valamit, hogy békére leljenek?

IGEN!

Őseink megszabadításukhoz egy csodálatos és nagyon hatékony eszköz az Indiából hozott erőteljes program, amelyet csak olyan egyén végezhet, aki beavatást kapott rá.

Miért fontos megszabadítani az Őseinket?

-          7 generációra visszamenőleg hatnak ránk Őseink karmikus tettei. Ezek miatt még a te életedben is problémával szembesülhetsz (pl. ha dédnagyapád megharagudott a nagypapádra, akkor ennek a fájdalmát és következményeit még mindig cipeled magaddal, stb.). Amíg az Ősök nem megszabadultak, addig a családi karma nagyon nagy hatással van az életünkre.

-          Gyermeki kötelességünk segíteni az elhunyt Őseinket, hogy elérjék a megszabadulást (Mokshát), e nélkül a saját fejlődésünk nem lehet akadálymentes.

-          A tudatosságunkban össze vagyunk kapcsolódva az Őseinkkel, így amikor Ők  megszabadultak, akkor az áldásukat adják az életünkre, a bőségünkre, egészségünkre, kapcsolatainkra, így a problémáink automatikusan elkezdenek megoldódni.

-          Az Őseink megszabadítása programon megtanulhatjuk, hogy a haldokló családtagjainknak/szeretteinknek hogyan segíthetünk abban, hogy amikor elhagyja a földi létet, azonnal megszabaduljon, és elérje a Mokshát. (Ez az elméleti anyag csak a kurzust résztvevőknek elérhető.)

Amikor az Őseink megszabadultak, megáldják az életünket, és a következő hét generáció sorsát is pozitív módon megváltoztathatjuk.

A programot ajánljuk újra és újra ismételni, hiszen az előző 7 generációban lévő őseink várnak a segítségünkre.

                   

Egy fantasztikus és tudományos cikk arról, hogy a felmenőinktől miket hozunk magunkkal az életünkbe: 

https://qubit.hu/2018/10/17/a-szulok-traumaja-hat-az-utodok-egeszsegere-a-rejtelyes-epigenetika?

Egy kis információ ennek a napnak a fontosságáról a magyar hagyományban:

November 1.  Mindenszentek, november 2- Halottak napja

Országos ünnep.  November 1. évek óta munkaszüneti nap. Elfogadott és köztudomású, hogy ezen a napon az ország népe felkerekedik és elhunyt szerettei sírjához járul, emlékezve ezzel az eltávozottakra. Ez a szokás, a sírok felvirágozása és koszorúval díszítése német mintára, kb. 150 éve terjedt el nálunk.

A régi szokásrend a következő volt:

Szinte minden tájon halottak napján, vagy eredeti nevén Ősök napján ünnepet tartottak. Sütöttek, főztek, a megterített asztalon helyet kaptak az ősök is, nekik is megterítettek. Az ősök számára kiporciózott ételt aztán a szegényeknek adták. Este az ablakokban gyertyák égtek, hogy az itt maradt lelkek annak fényében haza találjanak. Az asztalnál a családfő áldása hangzott, amire a ház népe áldomást ivott. A közösség este a helyiség közepére gyűlt, ahol a négy égtáj felé gyertyát tettek, megidézték az Ősök szellemét és kérték segítségüket az eljövendő időszakra. A négy égtáj gyertyájából a sokaság a saját gyertyáját meggyújtva vitte haza az ősök segítő energiáját. A közösről meggyújtott gyertya egész évben vigyázta a családot és annak minden barmát (állatát) és szántóját, mezejét. Baj esetén erről gyújtott fáklyával, gyertyával rituálét tartottak. A dió, mint a Megváltó jelképe sok helyen volt része ezeknek a napoknak: dióval sütöttek, diólevelet szedtek és bevitték a házba. (A diófakoporsó is az örök élet szimbóluma.) E napon a szabad terekre, házak kapujába, keresztutakra tökből kifaragott lámpást tettek az eltévelyedett lelkek hazasegítésére. 

(Forrás: wikipedia)

GYERE EL ÉS VÁLTOZTASD MEG AZ ÉLETED ÉS AZ UTÁNAD ÉRKEZŐ GENERÁCIÓK SORSÁT IS!

 

Helyszín: Jóga Paradise - Újpest, Budapest 1041, Istvántelki út 62.

 

A program ára: 5000 Ft

 

Szabad férőhelyek
85
Férőhelyek száma
90
Email:
info@galikklara.com
Cím
1041 Istvántelki út 62

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. november 1., péntek 10:00 - 13:00