Hozzáadás naptárhoz

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMSOROZAT - Fókuszban a Kapcsolódás

Egyéb programok
Ic Large W900h600q100 Buddha Kapcsolodas
Dátum: : 2019. november 18., hétfő 18:00 - 22:30

Helyszín: Hunguest Hotel Platánus

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAM:

FÓKUSZBAN A KAPCSOLÓDÁS 3 PROGRAMMAL

Szeretettel invitálunk Titeket a november 18-án (hétfőn) tartandó Tízmilliószoros napi programunkra, melynek részleteit az alábbiakban találjátok.

Használd ki ennek a nagyon erőteljes napnak az erejét, hogy megtisztítsd magad azoktól a blokkoktól, téves nézőpontoktól, múltbeli sérelmektől, amik megakadályoznak abban, hogy KAPCSOLÓDNI TUDJ önmagadhoz és másokhoz, s TEREMTSD MEG MAGADNAK azt a minőséget ebben a kapcsolatban, AMIT IGAZÁN SZERETNÉL!

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMOK – FÓKUSZBAN A KAPCSOLÓDÁS

Az Indiából hozott gyakorlatok és a tízmilliószoros napok erejével gyorsabban manifesztálhatod (válthatod valóra) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra is igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremtenél szeretni az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.

 

kapcsolódás

 

1. PROGRAM: KAPCSOLATOK PROGRAM A SZÍVBÉLI KAPCSOLÓDÁSÉRT

 (Haladó egység tréner program)

Az év végén már minden a Karácsonyról szól, a szeretet ünnepére készül mindenki, megtöltjük a bevásárlóközpontokat és ajándékokért kutakodunk, amiknek a szeretteink, barátaink örülnének, s mi is örülünk, hogy adhatunk. De tudunk-e a családunkhoz igazán szívtől szívig kapcsolódni?

Érezted-e már azt, hogy a családod, a szeretteid körében is magányos vagy? Lehet, hogy külsőleg béke van köztetek, de benned különböző gondolatok, és érzések vannak, amelyek miatt nem tudsz felhőtlenül boldog lenni? Vagy lehet, hogy már megszakítottál velük minden kapcsolatot a veszekedések, fájdalmak, megbántódásaid miatt? 

Az életünkben lévő legtöbb probléma a kapcsolatainkból jön, lehet ez bármelyik kapcsolat az életünkben, az anyukánk, az apukánk, a testvérünk, önmagunk, stb. Mindegyik kapcsolat egy tükör a számunkra. Azonban a problémáinkat legtöbbször a külvilágban próbáljuk megoldani, s nem is járunk hosszútávon sikerrel. Mert a probléma alapvetően BENNÜNK van, AZT KELL MEGGYÓGYÍTANI.

A program célja, hogy helyrehozzuk a saját programunkat és ezáltal meggyógyítsuk a kapcsolatainkat (akár csak egy konkrét kapcsolatra fókuszálva is, aki lehet bárki az életedből). Tanításokat veszünk át arról, hogy mik akadályoznak bennünket abban, hogy kapcsolódjunk a másik emberhez, és hogyan tudunk közelebb kerülni szeretteinkhez, barátainkhoz.

Ha van az életben egy olyan kapcsolat is, amelyen hiába dolgoztál, hiába próbáltad meggyógyítani, mégsem sikerült, akkor mindenképp javasolt részt venned ezen a programon. 

Ez a nagyon erőteljes indiai haladó egység tréneri program segít abban, hogy a csodás kapcsolataink legyenek, amelyekben képesek legyünk felfedezni a szeretetet.


2. PROGRAM: AZ EGÓ JÁTSZMÁI

Mindannyian szeretnénk békében élni, állandóan az ok nélküli örömöt és a feltétel nélküli állapotot tapasztalni. Szeretnénk elérni azt a megvilágosodott állapotot, mint Buddha, Jézus, Krishna, stb., de valamiért mégis azon vesszük észre magunkat, hogy újra a szenvedés állapotában vagyunk. Azon kapjuk magunkat, hogy nem vagyunk képesek feltétel nélkül szeretni, hanem folyamatosan azt látjuk,és érezzük, hogy minden gondolatunk csak önmagunk körül forog, csak magunkra gondolunk. Mindig csak ÉN, ÉN, és ÉN. Amíg ott ez az állandó megrögzött ÉNközpontúság, addig nem tapasztalhatod meg az életet, úgy ahogyan az van, és nem tudsz kapcsolódni az emberekhez, sem a világhoz önmagad körül.

Ezen - a haladó egység tréner kurzuson átadott - programon tanításokat veszünk át az EGÓRÓL, megvizsgáljuk az EGÓ játszmáit, amelyeket az illuzórikus ÉN védelméért folyamatosan játszunk, és ezáltal fokozatosan romboljuk le a kapcsolatainkat az emberekkel és önmagunkkal, így okozva tartós szenvedést magunknak és a körülöttünk élőknek.

Ezen a programrészen tudatába kerülünk ezeknek a játszmáknak, elfogadjuk önmagunkat és megtanuljuk, hogy a jövőben hogyan váljunk tudatossá, hogyan kezeljük ezeket a játszmákat úgy, hogy elkerüljük a romboló, kényszerítő és ismétlődő hatásaikat. 

 

3. PROGRAM: TEREMTÉS FELSŐFOKON

 

A programon megtanuljuk és közösen elvégezzük azt a nagyon erőteljes gyakorlatot, mely segít nekünk abban, hogy stresszmentesebbek legyünk, kapcsolódni tudjuk a Forrásunkhoz/Kollektív Tudatossághoz és megteremtsük a szívünk a vágyát.

Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK! A program végén minden résztvevő Bhagya deekshát fog kapni.

Ennek a különleges deekshának meg van a különleges ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) feloldja és behívja a jószerencsét, bőséget az életünkbe.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is. 

 

 

Időpont: 2019.11.18. (hétfő) 18:00-22:30

A program ára: 5500 Ft

Helyszín: HUNGUEST HOTEL PLATÁNUS,

Budapest 1087, Könyves Kálmán krt. 44.  

A terem székekkel lesz berendezve.

Amit hozz magaddal: papír zsebkendő, víz, papucs, kényelmes ruha

  

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS A PROGRAMRA:

 A programra jelentkezni kizárólag a honlapon A "Jelentkezés" gomb használatával lehetséges:

Szeretettel várunk Titeket,

Klári és a segítő csapat

 

Szabad férőhelyek
147
Férőhelyek száma
150
Cím
Könyves Kálmán krt. 44.

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. november 18., hétfő 18:00 - 22:30