EGYÉNI OLDÁSI LEHETŐSÉGEK

A LÉGZÉSTERÁPIA/TRANSZLÉGZÉS (Vivation és Rebirthig légzéssel)

Minden spirituális fejlődésnek az egyik legfontosabb eleme A LÉGZÉS. A légzéssegítségével tudunk javítani a fizikai állapotunkon és képesek is leszünk fenntartani ezt a jó állapotot.

VIVATION LÉGZÉS - egy univerzális önsegítő, gyógyító módszer

Vivation jelentése: AZ ÉLET ÜNNEPE. A"vivation" technikát Jim Leonard és Phil Laut (USA) fejlesztette ki. A Vivation légzéstechnika egy olyan módszer, amely egy speciális légzésritmussal segít hozzáférni az elnyomott mintáinkhoz a fizikai test szintjén, és segít megtisztítani a testünket és a lelkünket az korábbi érzelmi traumáktól, blokkoktól, fájdalmaktól, amelyek régóta rombolják az életünket, amik miatt nem tudjuk megtapasztalni az életet úgy, ahogyan szeretnénk. A speciális légzéstechnika segít összpontosítani, megérteni a testi érzéseinket, pihentet, és megtölt minket életerővel.

A Vivation légzéstechnika egy kíváló holisztikus és spirituális módszer, mely segít megnyitni a szíved, illetve abban, hogy tudd elfogadni és szeretni önmagadat, így mások is tudjanak szeretni és elfogadni téged. A Vivation légzés gyakorlat egy mély belső utazás, amely során összeköttetésbe kerülünk a Forrással/Univerzummal/Istennel, így képesek leszünk kapcsolatba lépni a valós énünkkel és életünk valódi céljával. Mély örömet ad, összeköt önmagunkkal és a Forrással. Elvisz egy mély belső utazásra, egy csatornát nyit bennünk, hogy összekapcsoljon önmagunkkal és az életünk céljával.

MIBEN TUD SEGÍTENI A LÉGZÉSTERÁPIA?

KAPCSOLATOK: Rendbe tudjuk hozni a családi és emberi kapcsolatainkat, feldolgozhatjuk a gyerekkori traumáinkat, melyek akadályozzák a kapcsolódást embertársainkhoz

PÁRKAPCSOLAT: Meg tudjuk előzni és meg tudjuk oldani a párkapcsolati kríziseinket

SZEXUALITÁS: Fejleszteni tudjuk a szexualitásunkat, megoldást találhatunk a szexuális problémákra

ÚJJÁSZÜLETÉS/MAGZATKORI BLOKKOK OLDÁSA: Újjászületési folyamaton keresztül az anyaméhben szerzett negatív tapasztalatokat fel tudjuk dolgozni, s ezáltal egy teljesen új, pozitív élet megvalósítása lehetséges (Rebirthing légzéstechnika segítségével)

KREATIVITÁS: Javítani tudunk a kreativitásunkon, meg tudjuk valósítani önmagunkat,

PÉNZ, BŐSÉG, SIKER: Javítani tudjuk a pénzhez, bőséghez való viszonyunkat, tudjuk a régi hiedelemrendszereinket törölni és új pozitív hiedelemrendszerrel bevonzani azt az életet, amit szeretnénk

ELMÚLT ÉLETEK: Ráláthatunk az elmúlt életek hatására a jelen élet akadályaira

GENERÁCIÓS PROBLÉMÁK: Generációs problémák megoldása lehetséges

KAPCSOLAT AZ ISTENNEL: Segít kialakítani a kapcsolatot a Felsőbb Énnek, a Kollektív Tudattal

TANULÁS, FEJLŐDÉS: Segít magasabb eredményeket elérni a tanulásban, fejlődik a memóriánk

ÖNGYÓGYÍTÁS: Az ember különleges, mélyen a tudatalattiban rejtőző képességeit felerősíti (tiszta látás, gyógyító és üzleti képességek)
 

EGYÉNI OLDÁSOK ÁRA:

Légzésterápia 2019. június 1-től:

60-90 perc: 12.000 Ft/alkalom*

90 perc-120 perc: 15.000 Ft/alkalom

*Amennyiben először jössz hozzám, az első alkalom 120 perces és 13.000 Ft. Ezen az alkalmon megismerkedünk, részletesen átbeszéljük a problémáidat, felállítjuk a kezelési tervet és oldást is csinálunk.

Helyszín:

Budapest, IV. kerület

Szeretettel várlak!