JÖVŐKÉP KURZUS

csoportkép

 

DÖNTSD EL, HOGY EZ AZ ÉV LESZ EDDIGI ÉLETED LEGJOBB ÉVE ÉS GYERE EL, HOGY TISZTA CÉLOKKAL ÉS MEGFELELŐ ESZKÖZÖKKEL VÁLTSD VALÓRA A LEGMERÉSZEBB ÁLMAIDAT!

 

JÖVŐKÉP ÚJRATÖLTVE - 2 napos kurzus

Tudatos Tervező ™ csomaggal 

LÉGY AZ ÉLETED ALKOTÓJA!

Év elején legfőképpen, de év közben is folyamatosan tele vagyunk tervekkel: mostantól egészségesen étkezem, elkezdek sportolni, leteszem a káros szenvedélyemet, beindítom végre a vállalkozásomat, teszek egy nagy lépést a jövőmért, stb. Ilyen mondatok hangzanak el belül és kívül is egyaránt. Aztán egy kis idő múlva azon vesszük észre magunkat, hogy nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogyan szerettük volna.

Ennek több oka is lehet: 1. Nincs cél, és megfelelő fókusz, 2. Elveszítjük hosszútávon a fókuszt, 3. A tudatalatti negatív mentális programok, érzelmi töltetek, hiedelmek nem engedik, hogy sikeressé és boldoggá váljunk. Ha szeretnéd, hogy ez ne így legyen, és szeretnéd valóban megváltoztatni az életedet, végre tenni az álmaidért, akkor ez a kurzus Neked szól! EZEN A 2 NAPOS PROGRAMON MEGOLDÁST KAPSZ A PROBLÉMÁRA, bárhol legyél is elakadva az életedben!

Jómagam, 2015 óta alkalmazom, mindazokat a gyakorlatokat, eszközöket, gondolkodásmódot, amiket eddig a Jövőkép 2017 és Jövőkép 2018 kurzusokon tanítottam a résztvevőknek. Ennek eredményeképpen EGYRE SIKERESEBB éveket tudhatok magam mögött! A tavalyi évben is óriási dolgokat tűztem ki célul, és ennek a 75%-a teljesült! Új szakmát, felsőfokú nyelvvizsgát szereztem, 3 kurzust végeztem az O&O Akadémián, Egy Tudatosság Trénerré váltam, csodálatos helyekre utaztam el, a szakmai életemben és a családi kapcsolataimban is rengeteget fejlődtem, azt tudom mondani, hogy sosem éreztem magam még ennél jobban, nem csak sikeres, hanem boldog is vagyok!

Szeretnék segíteni Neked abban, hogy TE is hasonlóan tudatos, és sikeres legyél, és közelebb kerülj az álmaid  megvalósításához!

 

A Jövőkép kurzus egy megújításon ment keresztül és létrehoztam egy Magyarországon egyedülálló, jól és könnyen használható eszközt, a Tudatos Tervező™ önismereti csomagot, melynek használatával SOKKAL HAMARABB EL FOGOD ÉRNI A CÉLJAIDAT, MINT EDDIG!

 

Megvizsgáljuk a 2 nap alatt, hogy:

  • Van-e víziód? Mi a célod? Van-e célod? Hogyan találhatod meg a saját célodat? Hol szeretnél tartani egy év múlva?Van-e célod? Hogyan találhatod meg a saját célodat? Hol szeretnél tartani egy év múlva?
  • Mit kell tenned érte? Miért nem sikerült eddig elérned? Mi gátol Téged ebben?
  • Kapsz egy eszközt ahhoz, hogy minden dolgot meg tudj valósítani, amit szeretnél!
  • Mi szükség van a Kollektív Tudatosságra, Istenre? Hogyan tudod használni a segítségét, hogy beteljesítsd magad?
  • Milyen hiedelemrendszerek tartanak távol az álmodtól? Hogyan tudod ezeket átírni pozitív gondolati mintákká?Hogyan tudod ezeket átírni pozitív gondolati mintákká?
  • Milyen tudatalatti programok irányítják az életedet? Miért jutsz mindig ugyanoda, pedig már szeretnél mást az életedben?
  • Mit jelent számodra a siker, a bőség, a jólét? Miért félsz ezeket a magadénak tudni tudat alatt?
  • Hogyan veheted a saját kezedbe az életedet, hogy a dolgok ne csak véletlenül történjenek meg veled?
  • Mit nem kellene tenned, ha sikeres és gazdag szeretnél lenni?

A 2. napon egy új, egyedülálló és különleges ÚJJÁSZÜLETÉSI FOLYAMATBAN lesz részünk. Az újjászületés egy csodálatos kaland, egy nagyszerű utazás a belső világunkba. Ebben az utazásban fedezhetjük fel a küldetésünket, az életünk jelentését, új képességeink nyílnak, a rejtett tehetség végre kibontakozik, elmozdulnak a cél elől az akadályok és a korlátok, és végre elindulunk a saját életcélunk felé.

Ezen a programon lesz lehetőséged részletesen megismerni a születési/újjászületési folyamat fontosságát a mindennapi életünkben, sok elmélettel, és az elméleti tudás után a gyakorlatban is tapasztalhatod ezt a csodálatos módszert.

 

HOZD KI A LEGJOBBAT ÖNMAGADBÓL EBBEN AZ ÉVBEN!

Olyan egyedülálló eszközt kap minden résztvevő, ami egyelőre csak és kizárólag ezen a kurzuson lesz elérhető! Saját tapasztalatok alapján, több hónapnyi tesztelés után alkottam meg ezt az önismereti módszert, melyről a következő hetekben sokkal többet megtudhattok majd.

 

webre kép 1

 

Mit tud a Tudatos Tervező™?

1. Azokat az életterületeket hozza egyensúlyba, ahol arra a leginkább szükség van

2. Megsokszorozza a hatékonyságodat minden életterületen

3. Izgalmas, örömteli és egyszerű megoldás a mindennapokra

4. Mélyíti az önismereti folyamatot egész évben, minden egyes nap

5. Olyan iránytű, ami célorientált

6. Segít fókuszálni önmagadra és a céljaidra, hogy elérd a céljaidat, amit kitűztél

7. Elérheted az egész évnyi céljaidat 6 hónap vagy annál kevesebb idő alatt 

Bármilyen fókuszod lehet: párkapcsolat, karrier, egészség, spirituális fejlődés. A siker minden élet területedet érinti, ha megtanulod használni és alkalmazni az életedben az itt tanult módszereket, eszközöket!    

 

A januári résztvevők írták a kurzusról:

"Úgy érzem, most kaptam meg azt az erőt, ami ahhoz kell, hogy radikálisan jóvá tegyem életem minden területét." 

"A füzet zseniális! Dolgoztam már hasonlóval, kb. fél év volt mire összeállt, de a tiéd sokkal profibb. Összeszedett, professzionális, racionális, tényszerű, használható. Nagyon nagy értéket adtál!" (Róbert)

'' Már ma reggel, mikor felkeltem, több dolgot megcsináltam, mint akartam, elképesztően inspirál! Hiányzott nekem egy ilyen alapos „napló”. Köszönöm, és izgalommal várom az eseményeket és szenvedéllyel állok 2019. előtt !''( Andi )

''Sok éve már folyamatosan tervezek előre, de ez most fantasztikusan megvilágitotta, hogy mi az amit nem csináltam eddig megfelelően!(Gyöngyi) ''

"Több éve rájöttem, hogy ha jobb eredményrátát szeretnék, jobban kell szerveznem az életem. Meglepő volt a felismerés, mert BAK lévén így is ilyen rendszerezett az életem, de valahogy az „én idő” háttérbe szorult. Ezzel a füzettel végre megkaptam a kulcsot, amit évek óta egyedül nem találtam." (Claudia)

"Pár gondolat a Tudatos Tervezőről, amit Kláritól kaptam a Jövőkép 2019 kurzuson: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy egyszerű beépíteni a tanultakat a mindennapokba és még nagyobbat hazudnék, ha azt mondanám, hogy megtalálni az egyensúlyt az egészben gyorsan és könnyen megy.  Ma telt el az olyan első hónapom, aminek minden napját előre elterveztem. 

Én, a soha nem tervező...Volt bennem némi ellenállás, de a kíváncsiság nagyobb volt. Szerencsére!

Eltelt első hónap, amiben észben tartottam a napi, havi, éves céljaimat, próbáltam az életem minden fontos területét szépítgetni és igyekeztem rutinná alakítani azokat a dolgokat, amikről tudom - mert megtapasztaltam a saját bőrömön - , hogy napról napra közelebb visznek egy elégedett, kiegyensúlyozott, boldog élethez. Egy hónap alatt annyi visszaigazolást kaptam az élettől arról, hogy amit csinálok az jó, hogy néha én magam se hiszem el, hogy ez itt a valóság. Leírom a kéréseimet és teljesülnek arra az időpontra, amire szeretném. Hihetetlen! Minden napomnak adok egy fő fókuszt, aztán napközben valahogy kimegy a fejemből és este, amikor visszaolvasom, akkor jövök rá, hogy Azta! Tényleg ekörül forgott minden!

Többször éreztem azt az elmúlt hónapban, mintha elég lenne csupán leírni valamit ebbe a - számomra mágikussá nőtt - füzetbe és az valahogy megtörténik. Véletlennek tűnő dolgokról derül ki, hogy valójában a tervező füzetemmel, illetve velem összhangban történnek és fontos elemei annak a nagyszerű dolognak, ami velem történik. Néha el is felejtem, hogy én írom a füzetet, mert egy kicsit olyan, mintha a füzet írna engem :-)

Lépkedek az utamon és ha vannak is nehéz pillanatok, szinte automatikusan jön a válasz, vagy a megoldás.  Néha a semmiből tör rám a jókedv és a boldogság, ami akaratlanul is átragad a körülöttem lévőkre és olyan az egész, mintha valami szérumot hordoznék a lényemben, ami pozitívabbá optimistábbá teszi azokat is, akiket szeretek. Ahogy rendeződnek a kapcsolataim a családommal, a szüleimmel, testvéreimmel, ahogy a megértetlenséget és a haragot lassan elporlasztja a szeretet és a megértés, úgy lesznek nem csak velem, hanem egymással is kedvesebbek és megértőbbek a családtagjaim. Egy csodálatos kölcsönhatás ez, ami olyan látványosan és olyan gyorsan történik, hogy el se hinném, ha nem velem történne.

Szerettem volna egy olyan pozícióba kerülni a munkahelyemen, ami jelenleg nincs is és csodálatos módon holnapután egy egész napos esemény lesz, aminek ez lesz a fő fókusza és én leszek az esemény egyik lebonyolítója. Eltervezetem, hogy 2020-ban csatlakozom az indiai csapathoz és máris úgy alakul az anyagi helyzetem, hogy tudtam nyitni egy gyűjtögetős számlát, amire havonta félre tudok tenni annyi pénzt, amennyi pont elegendő lesz az indiai utamhoz. 10 éve szeretnék eljutni egy fesztiválra, de valahogy eddig egyszer se sikerült és most kaptam csak úgy ajándékba egy bérletet erre a fesztiválra, ráadásul még a szabadságot is gond nélkül megkaptam arra a hétre.

Ilyen csodák történnek velem és hiszem, hogy ennek a sok csodának a beindítója a jövőkép 2019 kurzus volt!

Van egy mondás, ami szerint "Aki nem lép ki az ajtón, nem ismeri meg a világot" Én ezt most egy kicsit átalakítanám, ha megengeditek: Aki belép az ajtón (a Jövőkép 2019 ajtaján), megismeri a boldogságot! Ez egy szenzációs kurzus és a Tudatos Tervezővel, amit Klári megálmodott - és amit én már "csak" mágikus füzetnek hívok - , egy olyan eszközt kaptam, amivel nincs más lehetőségem, csak kiteljesedetté és boldoggá válni. A boldogság a Tudatos Tervezővel elkerülhetetlen! " Tünde