Jövőkép kurzus

Jovokep Kurzus

JÖVŐKÉP – 2 NAPOS KURZUS ÚJJÁSZÜLETÉSI FOLYAMATTAL

(2 napos tanfolyam nem bentlakással)

A januári tanfolyam óriási sikerére és a nagy érdeklődésre való tekintettel a programot megismételjük. :)

Év elején legfőképpen, de év közben is folyamatosan tele vagyunk tervekkel: mostantól egészségesen étkezem, elkezdek sportolni, leteszem a káros szenvedélyemet, beindítom végre a vállalkozásomat, teszek egy nagy lépést a jövőmért, stb. Ilyen mondatok hangzanak el belül és kívül is egyaránt. Aztán egy kis idő múlva azon vesszük észre magunkat, hogy nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogyan szerettük volna.

Ha szeretnéd, hogy ez ne így legyen, ha szeretnéd most valóban megváltoztatni az életedet és végre tenni az álmaidért, akkor ez a kurzus Neked szól!

Tavaly szilveszter éjszakán leültem Istennel beszélgetni. Írtam egy listát arról, hogy mit szeretnék a következő évben másképp csinálni és felírtam pár NAGY TERVET is. Álmokat, célokat, utazásokat, stb. Egy olyan tervet, amiről fogalmam sem volt, hogy hogyan valósítom meg, de tudtam, akartam és hittem, hogy így történik. Beletettem sok erőfeszítést és az eredmény: a lista 85%-a ki van pipálva (és még nincs vége az évnek)!

Szeretnék segíteni Nektek abban, hogy Ti is hasonlóan tudatosak legyetek és sikeresek az álmaitok, a céljaitok megvalósításában! Bármilyen álmod lehet: párkapcsolat, karrier, egészség, spirituális fejlődés, bármi.

Megvizsgáljuk a 2 nap alatt, hogy:

  • Van-e víziód? Mi a célod?
  • Mit kell tenned érte? Miért nem sikerült eddig elérned? Mi gátol Téged ebben?
  • Kapsz egy eszközt ahhoz, hogy minden dolgot meg tudj valósítani, amit szeretnél!
  • Mi szükség van a Kollektív Tudatosságra, Istenre? Hogyan tudod használni a segítségét, hogy beteljesítsd magad?
  • Milyen hiedelemrendszerek tartanak távol az álmodtól? Hogyan tudod ezeket átírni?
  • Milyen tudatalatti programok irányítják az életedet? Miért jutsz mindig ugyanoda, pedig már szeretnél mást az életedben?
  • Mit jelent számodra a siker, a bőség, a jólét? Miért félsz ezeket a magadénak tudni tudat alatt?
  • Hogyan veheted a saját kezedbe az életedet, hogy a dolgok ne csak véletlenül történjenek meg veled?
  • Mit nem kellene tenned, ha sikeres és gazdag szeretnél lenni?

A siker és a bőség életünk minden területén megjelenik. Bármi legyen a célod, akkor segítek Neked, hogy egy lépéssel közelebb kerülj hozzá.

A 2 nap során sok elméleti anyagot veszünk át a tervezéssel kapcsolatban, illetve, hogy mi az, amikre nagyon kell figyelni, mit érdemes elkerülnünk, és MIT KELL MEGTENNÜNK! Lesznek elmélkedések, feladatok, meditációk, új gyakorlatok és a 2. napon egy új, egyedülálló és különleges ÚJJÁSZÜLETÉSI FOLYAMAT (nem egyenlő a 4 kosár folyamattal), amiben először lesz részetek, és ami segíteni fog abban, hogy az év elején nagyobb erővel és tisztábban láss neki a terveid megvalósulásának!

 Mi is az újjászületés?

Az újjászületési módszer megteremtője Leonard Orr. A rebirthing/újjászületés légzés egy különleges tudatos légzés, amely segítségével rövid idő alatt mély változó tudatállapotot érhetünk el. Amíg élünk, lélegzünk - ez természetes. Ebből következik, hogy az életünk minősége függ a légzésünktől, így, ha képesek vagyunk megváltoztatni a légzésünket, meg tudjuk változtatni a saját életünket is.

Az újjászületési folyamat célja felidézni, újraélni a születési élményeket. Ha pszichológiailag, fizikailag, lelkileg újraéljük első lélegzetvételünket, megszabadulunk a sérülésektől, a blokkoktól, amelyek ezen időszakból származnak. Megnyílnak az emlékeink és azok a mély blokkok, negatív programok, amelyeket más módszerekkel nem lehet felismerni, megoldani. Ráláthatunk az elnyomott komplexusainkra, félelmeinkre, stresszeinkre, korlátainkra, tudatosítjuk, majd ÁTÍRHATJUK őket. Az újjászületés folyamat hatása azonnali változást gyakorol az életünkre. A testben és a lélekben tárolt negatív minták elkezdenek feloldódni és az életünk MINŐSÉGE ELKEZD MEGVÁLTOZNI.

Az újjászületés egy csodálatos kaland, egy nagyszerű utazás a belső világunkba. Ebben az utazásban fedezhetjük fel a küldetésünket, az életünk jelentését, új képességeink nyílnak, a rejtett tehetség végre kibontakozik, elmozdulnak a cél elől az akadályok és a korlátok és végre elindulunk a saját életcélunk felé.

Az újjászületés egyszerű technika, amely az élet különböző területeire gyakorol önszabályozó és önfejlesztő hatást: az egészség, a pénzügyek, a személyes kapcsolataink, a szellemi fejlődés területén, stb.

Ezen a programon lesz lehetőséged részletesen megismerni a születési/újjászületési folyamat fontosságát a mindennapi életünkben, sok elmélettel, és az elméleti tudás után a gyakorlatban is tapasztalhatod ezt a csodálatos módszert.

A januári programon résztvevők az alábbi visszajelzéseket adták a kurzusról:

"Úgy érzem kaptam az élethez egy használati utasítást, amit az iskolában nem tanítanak meg, pedig ezek az igazán fontos dolgok, hogy hogyan legyünk sikeresek és boldogok. Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a két napon. Az újjászületés fantasztikus élmény volt." Bettina

"Új szívet kaptam! Köszönöm! Olyan mintha eddig csak a vérkeringésem fele működött volna s most beindították volna az egészet, az újjászületést. Program, 2 nap: csodálatos volt! Sok tanítás mélyebb értelmet nyert és elindított egy csodálatos 2017 év felé! Köszönöm!" Gréta

"Nagyszerű, hogy stabil és tiszta elképzeléssel és tervekkel indulhatok az évnek. Kezdődjön így minden új év! Az energiát is megkaptam hozzá, úgyhogy alig várom a holnapot." Hajni

"Köszönöm a csodálatos élményt, amit ezalatt a két nap alatt kaptam. Hogy közelebb vitt Istenhez, még mélyebbre vitt magamban. Miután az ember elvégzi a kurzust, nem is érti, hogy élhetett eddig nélküle." Anna

"Sok új információ és segítség, amit jelentett nekem ahhoz, hogy céljaimat meg tudjam valósítani. Az újjászületési folyamat nagy megkönnyebbülést adott. Intenzív, nehéz, de nagyon fontos megtapasztalás." Miki

"Vannak kérdéseid az életeddel kapcsolatban, amikre választ akarsz. Ha Boldog, sikeres, és elégedett vagy, akkor is lehet olyan életterületed, ami fejlesztésre szorul, ha pedig nem vagy elég boldog, sikeres, és elégedett, akkor pedig nem kérdés, hogy mindenképpen megéri letesztelned a Deeksha-t egy programon keresztül. Ha a lehető legtöbbet akarsz kapni a pénzedért, a legrövidebb idő alatt, akkor ezt a két napos, „Jövőkép” kurzust javaslom, ahol megkapod Gálik Kláritól a Deeksha esszenciáját.
A megválaszolatlan kérdéseidre pedig a további programok fognak választ, megoldást adni.
A megoldást és a válaszokat akkor fogod a legerősebben megkapni, ha Te is beleteszed a maximális erődet, odaadásodat, szívedet ebbe a két napba. Csinálj mindent úgy, ahogy Klári mondja. Tedd most félre az esetleges ellenállásodat. Ha van valamilyen Istenhited, és érzel vonzalmat a spiritualitáshoz, könnyű lesz. Ha nincs semmilyen Istenhited, és szerinted a spiritualitás marhaság, nehezebb lesz beletenned minden erődet, de próbáld meg. Én is erős ellenállással kezdtem el Deeksha-zni 2014 február 1-én, de az egyik legjobb döntésem volt. Két napról van szó csupán, de hidd el, olyat kapsz, amit már régóta kerestél.
Sok sikert!" Alpár Dávid