Kapcsolatok Programsorozat®

A programokra jelentkezni az adott esemény megnyitása után a jobb oldalon található zöld "jelentkezés" gombra kattintva lehetséges!
Köszönöm, hogy így jelentkezel!

Jövőbeni események

2 jövőbeni esemény

Az életünk összes problémája a kapcsolatainkból jön. Amikor a kapcsolataid nincsenek rendben, az látható az egész életedben. HOGYAN? „A külvilág a belvilág kivetülése”. Amikor nem jók a kapcsolataink, és nem dolgozunk rajtuk, akkor az elkezd hatással lenni a külvilágunkra.

Életünk során számos kapcsolathoz kapcsolódunk, mint a szüleinkkel való kapcsolathoz, a házastársunkkal való kapcsolathoz, a gyermekeinkkel, a barátainkkal, a munkahelyi kollégákkal való kapcsolathoz, és sok máshoz. A kapcsolatok azok, amelyek a legnagyobb fájdalmat és a legnagyobb örömöt adják számunkra, hiszen a kapcsolatokban jön előtérbe az érzelmek teljessége, legyen az negatív vagy pozitív, kellemes vagy kellemetlen. Tükörként szolgálnak és segítenek minket abban, hogy éberek legyünk önmagunkkal kapcsolatban.

Ahogy a legfőbb kapcsolatokat meggyógyítjuk a problémáink automatikusan megoldódnak, egyre nagyobb kapcsolódást és egységet fedezünk fel ezekben a kapcsolatokban, az élet egyre jobban beteljesítő élmény lehet.

Ez egy beszéd nélküli, csak gyakorlatokból álló, intenzív mélységekbe hatoló intenzív programsorozat. A (3-4 vagy 5 órás) programokon jól felépített gyakorlatok egymásutánjával a kapcsolataink még nem ismert mélységű megtapasztalása lehetséges.

„Minden törekvésünk arra, hogy megváltoztassuk az életünket haszontalan, hacsak nem hozzuk rendbe és gyógyítjuk meg a kapcsolatainkat.”
Sri Amma Bhagavan

04
jún.
2018
2018. június 4., hétfő 18:00
Harmónia Palota - Budapest, Magyarország
Ezen a programon a rebirthing/újjászületés légzéstechnika segítségével végigmegyünk a születésünkön.
11
jún.
2018
2018. június 11., hétfő 18:00
Harmónia Palota - Budapest, Magyarország
Ezen a programon a rebirthing/újjászületés légzéstechnika segítségével végigmegyünk a születésünkön.