Hozzáadás naptárhoz

Kapcsolatok 1/1: A szüleinkkel való kapcsolat gyógyítása: Édesanya

Kapcsolatok programsorozat
 Regisztráció lezárva
 
151
Kapcsolat Edesanya
Dátum: : 2019. február 4., hétfő 18:00 - 21:45

Helyszín: Hunguest Hotel Platánus

Ezen a programon csak az édesanyánkkal való kapcsolaton dolgozunk, gyógyítjuk azokat a sebeket, amelyeket az édesanyánk okozhatott nekünk a fogantatásunktól kezdve, kioldhatjuk a múltból rögzült mintákat, amelyek a mai napig hatással van nőként a nőiségünkre, a nőkkel való kapcsolatunkra (férfiak esetében is), nőként az önmagunkkal való kapcsolatunkra, az anyaságunkra, stb.

Ráláthatunk arra, hogy milyen csomagokat cipelünk magunkkal ebből a kapcsolatokból, milyen sérüléseink, programjaink ismétlődnek az életünkben és visszük tovább a kapcsolatainkban, párkapcsolatainkban, a gyermekünkkel való kapcsolatunkban, stb., valamint feloldhatjuk ezeket a sérüléseket, akadályokat az életünkben.

Minden kapcsolatunkban (párkapcsolat, Istenivel való kapcsolat, stb.) a szüleinkkel való kapcsolat tükröződik vissza, ezért kiemelt hangsúlyt kell fektetni ennek a kapcsolatnak (édesanya, édesapa) a meggyógyítására.

A édesanyánkkal való kapcsolatunk állapota összefügg az életünkben lévő akadályokkal, és az egészségügyi problémáinkkal is. A program megújult meditációval és gyakorlatokkal bővült, így a szüleinkkel való program sokkal erőteljesebbé vált, ezért az ismétlőket is szeretettel várjuk! :)

A program ára: 5000 Ft/alkalom (ismétlőknek 4000 Ft*)

Ismétlőnek az számít, aki már egyszer elvégezte a teljes Kapcsolatok programsorozatot.

Amennyiben nem tudsz jelentkezni a programra, mert lezártuk a regisztrációt, kérlek írj e-mailt az info@galikklara.com címre és felveszünk a várólistára. Megoldjuk, hogy mindenki részt tudjon venni a programon, ezért ahogy lesz lemondás, értesítünk. Kérlek, hogy ne gyere a helyszínre bejelentkezés nélkül vagy, ha nem kaptál írásban visszaigazolást. Köszönjük!

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK:

A programsorozathoz bármikor lehet csatlakozni, és lehet egy-egy programot is elvégezni. Azonban életünkben akkor érhetünk el visszafordíthatatlan, pozitív változásokat, akkor írhatjuk felül a tudat alatt bennünket irányító és romboló programokat, ha a teljes programsorozatot elvégezzük.

A "Megtapasztalások" menüpont alatt olvashatsz megtapasztalásokat azoktól, akik már elvégezték a programsorozatot.

 

Szabad férőhelyek
49
Férőhelyek száma
200
Email:
info@galikklara.com
Cím
Budapest, Könyves Kálmán krt. 44.

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. február 4., hétfő 18:00 - 21:45