Hozzáadás naptárhoz

Kapcsolatok 2/1: A párunkkal való kapcsolat gyógyítása

Kapcsolatok programsorozat
 Regisztráció lezárva
 
104
Ic Large W900h600q100 Kapcsolatok Parkapcsolat
Dátum: : 2019. február 25., hétfő 18:00 - 21:45

Helyszín: Hunguest Hotel Platánus

 „Amikor kapcsolati problémáink vannak, akkor el kell kezdenünk kinyílni önmagunk felé, mert nem ismerünk egy óriási, hatalmas részt önmagunkból. Mindazt, amit nem néztünk meg önmagunkban, az életünk egy hatalmas részét. Ezt a hatalmas részt fel kell fedni, meg kell tapasztalni. Amma Bhagavan áldása segít abban, hogy felfedjétek és megtapasztaljátok életetek elfedett részeit.” India, Egység Egyetem

Ezen a programon szintén egy óriási jelentőséggel bíró kapcsolaton dolgozunk. Ez lehet a házastársunk, a partnerünk vagy esetleg egy olyan régi párkapcsolatunk, amelyből sérülésekkel távoztunk és ezek a sebek nem engedik a szívünk teljes kivirágzását. A párkapcsolat egy tükör, melyben leginkább felszínre kerül az összes érzésünk, legyen az pozitív vagy negatív, kellemes vagy kellemetlen.

Ez az a kapcsolat, ami igazán el tud téged vezetni ahhoz, hogy tudatában légy önmagadnak.

A program során ráláthatunk  arra, hogy honnan erednek a visszatérő párkapcsolati problémáink/mintáink/fájdalmaink, és feldolgozhatjuk, elengedhetjük ebből és más kapcsolatainkból hozott sérelmeinket, fájdalmainkat. Az program és az Egység Áldás segítségével meggyógyulhat ez a kapcsolat Benned, és elérhetjük házastársunk/párunk/volt párunk, a párkapcsolatunk teljes megértését, és megtapasztalását és elfogadjuk Őt, úgy ahogyan van.

 

A program ára: 5000 Ft/alkalom (ismétlőknek 4000 Ft)

Ismétlőnek az számot, aki már egyszer elvégezte a teljes Kapcsolatok programsorozatot.

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK:

A programsorozathoz bármikor lehet csatlakozni, és lehet egy-egy programot is elvégezni. Azonban életünkben akkor érhetünk el visszafordíthatatlan, pozitív változásokat, akkor írhatjuk felül a tudat alatt bennünket irányító és romboló programokat, ha a teljes programsorozatot elvégezzük.

A "Megtapasztalások" menüpont alatt olvashatsz megtapasztalásokat azoktól, akik már elvégezték a programsorozatot.

 

Szabad férőhelyek
96
Férőhelyek száma
200
Email:
info@galikklara.com
Cím
Hunguest Hotel Platánus

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. február 25., hétfő 18:00 - 21:45