Hozzáadás naptárhoz

Kapcsolatok 3: Önmagunkkal való kapcsolat gyógyítása

Kapcsolatok programsorozat
 Regisztráció lezárva
 
121
Kapcsolatok Onmagunk Ujabb
Dátum: : 2019. március 18., hétfő 18:00 - 21:45

Helyszín: Hunguest Hotel Platánus

„Minden szeretet csak önmagunk szeretetével kezdődhet. Tudd, hogy te csak azt teheted meg a másikkal, amit a magaddal is képes vagy megtenni. Ha ezt megfigyeled, felfedezed, hogy a mód, ahogy saját magadhoz kapcsolódsz, pontosan az a mód, ahogyan kapcsolódsz a másikhoz. Ha valaki elítéli és kritizálja önmagát minden gondolatáért, szóért vagy tettéért, ő bizonyára ugyanezt fogja tenni másokkal is. Ha valaki megszállottan keresi a hiányosságait és zavarja őt, akkor másokat is a hiányosságaik miatt fogja zavarni/zargatni. Amikor abbahagyjuk a háborúzást önmagunkkal és elfogadjuk magunkat úgy, ahogyan vagyunk, akkor elkezdjük szeretni önmagunkat. Békét kötünk belül és így a világgal is. Felfedezzük, hogy a szeretet az Univerzum lényege. Ez a mi igaz természetünk.” Sri Bhagavan, az Egység Egyetem alapítója

Csak azt tudjuk adni a kapcsolatainkban érzelmileg, amink van, és azt kapjuk a környezetünktől, amit mi is adunk önmagunk számára. Például, ha nem szeretjük  önmagunkat, akkor képtelenek vagyunk bárki mást is igazán szeretni. Ha nem fogadjuk el önmagunkat, akkor mások sem fogadnak el bennünket, s mi sem tudunk másokat elfogadni, ennek következményeként csak elvárás, csalódás, fájdalom és konfliktus lesz a kapcsolatainkban. A felnőtté válásunk során szépen lassan elvesztettük a kapcsolatot a belső gyermekünkkel. Sérült belső gyermekünk kihat az életünk minden területére és rombolja a kapcsolatainkat, megakadályozza a szeretet áramlását az életünkben, a kapcsolatainkban.

A program során gyógyítjuk az önmagunkkal való kapcsolatunkat, gyógyítjuk a bennünk lévő belső gyermekünket és a vele való kapcsolatunkat, ezzel elősegítve, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat úgy, ahogy vagyunk.

A program ára: 5000 Ft/alkalom (ismétlőknek 4000 Ft)

Ismétlőnek az számít, aki már egyszer elvégezte a teljes Kapcsolatok programsorozatot.

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK:

A programsorozathoz bármikor lehet csatlakozni, és lehet egy-egy programot is elvégezni. Azonban életünkben akkor érhetünk el visszafordíthatatlan, pozitív változásokat, akkor írhatjuk felül a tudat alatt bennünket irányító és romboló programokat, ha a teljes programsorozatot elvégezzük.

A "Megtapasztalások" menüpont alatt olvashatsz megtapasztalásokat azoktól, akik már elvégezték a programsorozatot.

 

Szabad férőhelyek
79
Férőhelyek száma
200
Email:
info@galikklara.com
Cím
Hunguest Hotel Platánus

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019. március 18., hétfő 18:00 - 21:45