STRESSZ DETOX - 2 NAPOS KURZUS

6 éve vagyok az Egység Egyetem trénere, ami tavaly vált O&O Akadémiává. Az O&O Akadémia alapítója, Krishnaji és Preethaji hozta létre ezt a kurzust, akik sikeres üzletemberek, boldog pár és szülők, és mellette nagyszerű spirituális vezetők. Hiteles tanítói annak, hogy minden lehetséges, ha a megfelelő tudás és az eszközök a rendelkezésünkre állnak. Ezt a kurzust azért alkották meg, hogy segítsenek, hogy segítsenek az embereknek legyőzni a legnagyobb problémát az jelenlegi életükben: A STRESSZT.

Manapság már majdnem mindenki érzi ezt. Már a gyermekek is nyomás alatt vannak és szoronganak. A Felnőttek pedig a felgyorsult világ hatására állandó rohanásban vannak és a napjuk nagyobb részét a stresszes állapotban töltik, ami hatással van összes életterületükre és a gyermekeik életére is. Elmulasztják az élet szép pillanatait, s ráadásul nem megfelelő mintát adnak tovább a következő generációnak.

Sok helyen olvasni, hogy hogyan meditáljunk, hogyan szabadulhatunk meg a stressztől, de valamiért mégis úgy érezzük, hogy nem tudjuk hosszútávon megteremteni a békés állapotunkat, és a külső körülmények nem támogatják ezt. Ez a csodálatos 2 napos kurzus betekintést ad a stresszes és a nem stresszel állapotba. Segít megérteni, hogy mi történik bennünk és hogyan tudjuk elérni, hogy legyőzzük a stresszt és fenntartsuk hosszútávon a békés (nem stresszes) állapotot az életünkben. A kurzus gyermekeknek 12 éves kor felett ajánlott.

 A STRESS DETOX KURZUS - 2 NAPOS KURZUS A STRESSZMENTES ÉLETÉRT

A Stress Detox kurzust az O&O Akadémia által képzett Egy Tudatosság Tréner tartja. Ez a kurzus egy 2 napos kurzus, amely egy ősi és holisztikus megközelítést ajánl a stressz feloldására. Szociológusok, pszichológusok, szülök, akadémikusok, tudósok – mind aggódnak az egyre növekedő stressz járványa miatt.

Az összes ezzel kapcsolatos statisztika bővelkedik a stressz sok féle megnyilvánulásában, mint a betegség, a depresszió, a gyenge teljesítmény és az öngyilkosság. Tudományosan számos leírás létezik a stressz veszélyeiről. De mi a helyzet a megoldással?

A Stress Detox kurzus az ősi megközelítés és az időtlen módszertan fenomenális kombinációja, hogy feloldjuk a stresszt a testedben, az elmédben és az érzelmeidben, valamint magában a tudatosságodban. Ez egy meditatív út, hogy méregtelenítsük magunkat a stressztől.

 

stress detox 2

 

stress detox 1