KAPCSOLATOK 5: A TESTVÉRÜNKKEL/TESTVÉREINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

A testvérünkkel való kapcsolat is egy nagyon jelentőségteljes kapcsolat, hiszen gyermekkorunktól kezdve a testvérünk az, akivel megoszthattuk a gyermekkorunkat, s annak minden tapasztalatát (jót és rosszat is), akivel lehet, hogy versengtünk édesapánk, édesanyánk szeretetéért, akire lehet, hogy irigyek vagy féltékenyek voltunk, amikor neki valami sikerült, vagy lehet, hogy megbántott minket vagy mi Őt. Vannak néhányan, akik felnőtt fejjel már nem kapcsolódnak a testvérükhöz, vagy fizikailag távolodnak el tőlük egy-egy sérelem miatt. Lehetséges, hogy egy sérelem, fájdalom, félreértés, mely a gyerekkorban alakult és a testvéreddel kapcsolatos, a mai napig nem engedi, hogy jól érezd magad csapatban, hogy értékeld, szeresd magad, úgy ahogyan vagy, s lehet, hogy ez a sérelem, ez az érzelem még a családtagjaiddal való kapcsolatodban, az önmagaddal való kapcsolatodban, a párkapcsolatodban, és még a gyerekeiddel való kapcsolatodban is túlél, és nem engedi a szívtől szívig történő szeretetteljes kapcsolódást, elfogadást. Ha van testvéred, akkor ajánlom ezt a programot, hogy megnézzük, milyen tudatalatti programok erednek a testvérünkkel való kapcsolatunkból, és átírjuk ezeket a programokat, felfedezzük a szeretetet ebben a kapcsolatban is.

A programot az én Drága Bátyám, néhai Gálik Zoltán emlékére készítettem el. Az átkelése előtt gyönyörűséges kapcsolatban váltunk el egymástól, igazán jó testvérek voltunk, s azt kívánom, hogy mindenkinek ilyen kapcsolata legyen a testvérével.

A program ára: 5000 Ft

A következő időpontot a Programok menüpontban tudod megnézni. Az eseményt megnyitva a "Jelentkezés" gombbal tudsz jelentkezni a programra.