EGYSÉG ÁLDÁS – DEEKSHA

Az Egység Áldás® egy energiaátadás, mely elindít minket a magasabb tudatossági szintek felé vezető úton. Ez a módszer nem tartozik egyetlen valláshoz sem, nem egy koncepció és nem kell megváltoztatni a meglévő hitet azért, hogy befogadjuk az áldásos hatását. A célja, hogy az egyén felébredjen a saját életének az igazságára, bármi legyen is az. Minden embert a saját fejlődésében segíti, függetlenül attól, hogy milyen érdeklődésű, spirituális, ezoterikus beállítású vagy sem. 

A spirituális ember az, aki boldog. Aki boldog, boldogságot ad másoknak, csak a boldogtalan ember ad szenvedést másoknak.

A kérdés az, hogy Te melyikhez szeretnél tartozni?

Ez az ősi technika egy neurobiológiai változást, mérhető fizikai változást hoz létre az agyban, melynek következtében az agy stresszt és konfliktust termelő részének a működése csökken és a kapcsolódás, béke és tudatosságért felelős agyi terület aktivitása pedig növekszik.

Az érzékek megszabadulnak az elme közbeavatkozásától és az egyén visszatér a természetes állapotába, ami az öröm, a szeretetet és a minden élettel való összekapcsolódottság megtapasztalása.

Az egyén tudatosságában bekövetkező változás pozitív hatással lesz az élet minden területére: egészség, bőség, kapcsolatok és spirituális fejlődés. Mindenki azt a pozitív változást tapasztalja meg, amire szüksége van.

Miért a Deeksha?

– megváltozik a nézőpontod helyzetekről, dolgokról
– fokozza a képességet a tanulásra
– megoldja a belső konfliktusokat, ami a belső békéhez és harmóniához vezet
– szeretetet hoz a kapcsolataidba, segíti a szíved kivirágzását
– gyógyítja az érzelmi fájdalmakat
– felidézi a ragaszkodást, a kapcsolatot és a kapcsolódást másokkal
– a kapcsolataid gyógyulnak, változnak
– felébreszti az együttérzést- megtölt életerővel
– gyógyítja a testet- nyugtatja a testet és enyhíti a stresszt
– segít értékelni és elfogadni a testedet
– eltávolítja azokat a blokkokat, amik gátolják a sikert
– az életed minősége teljesen megváltozik

Szeretnéd a saját bőrödön is megtapasztalni?