Barion Pixel

Kapcsolatok Programsorozat®

Kapcsolatok Programsorozat®, ahol az
érzelmi transzformáció történik

A ‌z életünkben a legtöbb probléma a gyerekkorunkra vezethető vissza. Amikor megszületünk védtelenek vagyunk, nem tudunk magunkról gondoskodni és a szüleink feladata, hogy érzelmileg és fizikailag teljesítsék a szükségleteinket. Amikor a gyermek szükségletei nem teljesülnek teljesen vagy egyáltalán, érzelmileg nem kap támogatást, segítséget, nem érzi a biztonságot, akkor ugyanezt fogja tapasztalni egész életében az összes kapcsolatában, és magával is pontosan ezt fogja tenni.

Életünk kezdete

Életünk első 6-7 évében szivacsként szívjuk magunkba a körülöttünk lévő emberek szavait, tetteit, hitrendszereit, vakon hiszünk a szüleinknek és számunkra ők lesznek a példaképek. Kérdés nélkül elhisszük amit mondanak rólunk vagy az életről és igaznak véljük, így ugyanabban a korlátozott gondolatokban éljük az életünket, ahogyan ők tették. Mivel másoljuk őket, ezért lemásoljuk azt is, ahogyan ők birkóztak meg a nehézségekkel. Ha kiabáltak egymással, mi is kiabálunk majd a másikkal, ha alkoholhoz nyúltak, akkor mi is ahhoz fogunk nyúlni, mert ezt láttuk és elhittük, hogy így kell megoldani a problémákat. Ezek az másolt/örökölt programok és igaznak vélt meggyőződések a tudatalattiból fogják szabotálni az életünket. Ezzel csak az a probléma, hogy mivel tudat alatt vannak ezek az információk, nem vesszük észre, hogy mi történik velünk, csak szenvedünk és boldogtalanok leszünk, állandóan problémáink lesznek és az egész életet egy húsdarálónak tapasztaljuk.

Életünk programja

Az ember olyan, mint egy beprogramozott számítógép, kb. 21 éves korunkra elkészül a tudatalatti program, ami később automatikusan irányítja az életünket. Folyton ugyanolyan helyzetben találjuk magunkat, ugyanazok a gondolatok, érzelmek ismétlődnek az életünkben és nem értjük, hogy miért nem tudunk sokszor a legnagyobb erőfeszítéseink ellenére sem kilépni ebből a számunkra kedvezőtlen mintából, problémákból, ami belső szenvedéshez fog vezetni.

A tudatalatti programjaink életünk 95%-át irányítják és 2 milliószor erőteljesebb, mint a tudatos elme. Tehát ezért nem vezet hosszútávú eredményre, amikor fejből, tudatosan (5%-ból) javítani szeretnénk az életünkön.

A tudatalattink tartalmazza:

Érzelmeink

Gyerekkorunktól kezdve nem igazán tanította meg senki számunkra, hogy hogyan kezeljük az érzelmeinket. Átvesszünk a szüleink megküzdési módjait és hasonló módon bánunk önmagunkkal. Az igazság az, hogy egész életünkben elnyomunk bizonyos érzéseket, amiket nem akarunk megtapasztalni és magunkhoz szeretnénk bevonzani pozitív érzéseket. Azt gondoljuk, hogy ha rossz érzéseink vannak, rosszak vagyunk (ahogy elhittük ezt gyerekkorunkban) és folyton harcolunk magunkkal. Mindig jók akarunk lenni, jól érezni magunkat. Elmenekülünk bizonyos érzések elől, elnyomjuk őket és ezzel az a baj, hogy nem szabadulunk meg tőlük, hanem konzerváljuk őket a tudatalattinkba. Ami azt jelenti, hogy amikor egy erős érzelmi hatás ér minket, akkor a fel nem dolgozott érzelmi töltetből reagálunk és olyan dolgokat teszünk vagy mondunk, amikkel kárt okozunk a kapcsolatban vagy szabotáljuk a boldogságunkat. Nem tudatosan tesszük, hanem a meg nem tapasztalt negatív érzések ily módon törnek utat maguknak. Ezért kell megtanulnunk az érzéseinkkel egy holisztikus módon bánni és nem elnyomni őket, mert sajnos nagyobb kárt tudnak okozni, mint gondolnánk. Pl. ha mindegyik párkapcsolatban ugyanaz az érzés tör a felszínre, pedig a partner újra és újra más, akkor nagy a valószínűsége, hogy van ott egy meg nem tapasztalt érzelem, ami újra és újra ugyanazt az eseményt hozza létre, hogy az érzést végre megtapasztaljuk teljesen.

Kapcsolataink

A kapcsolataink állapota meghatározza a boldogságunkat. Nem lehetünk addig boldogok, amíg a gyerekkorunkat nem dolgoztuk fel, nem bocsátottunk meg a szüleinknek, nem szabadultunk meg a negatív eseményektől, amik történtek velünk. Költözhetünk bármilyen messzire a világban, a szüleinkhez, a családunkhoz, az önmagunkhoz fűződő viszonyunk ott él bennünk, nem tudunk elmenekülni előlük. A legfontosabb kapcsolatainkat meg kell gyógyítanunk. Ez nem azt jelenti, hogy felmentjük azokat az embereket, akik bántottak bennünket, hanem azt jelenti, hogy elfogadjuk a múltat, hiszen megváltoztatni nem tudjuk és felelősséget vállalunk a saját gyógyulásunkért. A gyógyulás a mi érdekünk, mert a mi életünk válik pokollá vagy menyországgá, ez attól függ hogyan döntünk. Minden ember rendelkezik traumákkal az életében, ez nem kérdés. A kérdés az, hogy mit kezdünk velük? A traumákat, az érzelmi sebeket nem lehet osztályozni, hogy kisebb vagy nagyobb, mert mindenki szubjektív éli át, van aki önvédelemből nem is emlékszik rá, de ez nem azt jelenti, hogy ott minden rendben van. A gyógyulás ott kezdődik, amikor eldöntöm, hogy meggyógyítom önmagam.

MINDEN ÉRZELEM AMIT 100%-OSAN MEGTAPASZTALUNK ÖRÖMMÉ VÁLIK.

Az érzelmi transzformáció

A Kapcsolatok programsorozat egyedülálló és speciális folyamatai adják meg az igazi transzformációt. Transzformáció nélkül a változás nem lehet tartós, visszatérnek az ismétlődő érzések, gondolatok, korlátozó hitrendszerek és az önsorsrontó cselekedetek. Az élő vezetett programokon különleges és biztonságos technikákkal visszamegyünk ahhoz az eseményhez az életünkben, ahol befejezetlenül maradt egy érzelmi töltet vagy egy illogikus döntést hoztunk önmagunkról, az emberekről és az életről és megtapasztaljuk teljesen, tehát feloldjuk. Amikor az érzelem feloldódik, képesek vagyunk látni a másik ember nézőpontját, megtapasztaljuk az igazságot és a felszabadulás megtörténik. Ennek következtében a kapcsolatokból eltűnik a neheztelés, felváltja az elfogadás és a szeretet. Az élet értelme pedig a szeretet és a boldogság megtapasztalása, ennek ad zöld utat a Kapcsolatok programsorozat.

Miért egyedülálló a Kapcsolatok Programsorozat®?

A Kapcsolatok programsorozat 2021-től csak és kizárólag a Kapcsolatok Akadémiájában elérhető az aktív tagoknak.

A programok előtti érzéseik:

Szomorúság 63%
Elégedetlenség 68%
Szorongás 66%
Bizonytalanság 66%
Kimerültség 45%
Reménytelenség 55%
Frusztráció 62%
Álmatlanság 43%
Harag, düh 48%

A programok után ilyen mértékű javulást érzékeltek:

Szomorúság 9%
Elégedetlenség 5%
Szorongás 11%
Bizonytalanság 11%
Kimerültség 4%
Reménytelenség 4%
Frusztráció 2%
Álmatlanság 2%
Harag, düh 9%

Milyen változásokat fogsz magadon tapasztalni?

Optimizmus
növekedése
0%
Elégedettség
növekedése
0%
Boldogság
növekedése
0%
Hálaérzet
növekedése
0%
Produktivitás
növekedése
0%
Harmónia
növekedése
0%

Kutatási eredmények: a fenti adatok mutatják, hogy a 2020-ban végzett kérdőív alapján a programokon résztvevők hány százaléka tapasztalta a fent látott százalékos változásokat magukon.

Visszajelzések

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”