TALÁLKOZZ VELEM!

Egyéni konzultáció online

TALÁLKOZZ VELEM!

Egyéni konzultáció online

Az egyéni konzultáció során a fókusz csak rajtad van. Együtt dolgozunk a saját személyes céljaidon és azon, hogy feloldva a láthatatlan elakadásokat, egy sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb és minden életterületeden sikeres életet élhess.

TRANSZLÉGZÉS – ENERGIALÉGZÉS

Egyéni konzultációk során energialégzést használunk, ami a rebirthing, a vivation és a holotróp légzéseket takarja. Ezt hívjuk Energy Breathing/Energialégzés módszernek.

Tudósok szerint az életünk 95%-át a tudatalatti elménk irányítja, melyhez normál tudatállapotban nem férünk hozzá. Hiába próbáljuk meg tudatosan a kezünkbe venni az életünket, sokszor érezhetjük azt, hogy kudarcot vallottunk. Ahhoz, hogy tartós, pozitív változást hozzunk létre az életünkben, a tudatalatti elmére kell hatást gyakorolni, integrálni az ott lévő információkat.

Az energialégzés segít az embernek egy változó tudatállapot eléréséhez. Ebben az állapotban az ember képes megtapasztalni, meglátni olyan információkat, amik az elme nem tudatos részében találhatók. Ezeket az információkat lehetőség van az energialégzéssel integrálni és feldolgozni.

Mi történik az energialégzés során?

Az energialégzés során képesek vagyunk megfigyelni, hogyan mozognak a gondolataink érzések formájában a testünkben, és azt is, hogy a testünkben zajló érzések honnan erednek. Az energialégzés folyamata során meg tudunk szabadulni attól a problémától, amelyek az érzelmi vagy fizikai fájdalmainkat okozzák.

Segít megtisztítani a testünket és a lelkünket az korábbi érzelmi traumáktól, blokkoktól, fájdalmaktól, amelyek régóta rombolják az életünket, amik miatt nem tudjuk megtapasztalni az életet úgy, ahogyan szeretnénk. A speciális légzéstechnika segít összpontosítani, megérteni a testi érzéseinket, pihentet, és megtölt minket életerővel. Egy kiváló holisztikus és spirituális és öngyógyító módszer, mely segít megnyitni a szíved, illetve abban, hogy tudd elfogadni és szeretni önmagadat, így mások is tudjanak szeretni és elfogadni téged. 

Miben tud segíteni az egyéni konzultáció?

 • Kapcsolatok: Rendbe tudjuk hozni a családi és emberi kapcsolataidat, feldolgozhatjuk a gyerekkori traumáidat, melyek akadályozzák a kapcsolódást önmagadhoz és embertársainkhoz.
 • Párkapcsolat: Meg tudjuk előzni és meg tudjuk oldani a párkapcsolati kríziseidet
 • Szexualitás: Fejleszteni tudjuk a szexualitásodat, fel tudjuk oldani az ezzel kapcsolatos problémáidat.
 • Újjászületés/magzatkori blokkok oldása: Újjászületési folyamaton keresztül az anyaméhben szerzett negatív tapasztalatokat fel tudjuk dolgozni, s ezáltal egy teljesen új, pozitív élet megvalósítása lehetséges (Rebirthing légzéstechnika segítségével).
 • Kreativitás: Fejleszteni tudjuk a kreativitásodat, hogy meg tudd valósítani önmagadat.
 • Pénz, bőség, siker: Javítani tudjuk a pénzhez, bőséghez való viszonyodat, feloldhatjuk a régi negatív hiedelemrendszereidet és létrehozhatunk új, pozitív hiedelemrendszert, amivel be tudod vonzani azt az életet, amit szeretnél.
 • Elmúlt életek: Ráláthatunk arra, hogy az elmúlt életek milyen hatással vannak a jelen élet akadá Ez az integrálás után már nem jelent problémát a jövőben.
 • Transzgenerációs problémák: Megoldhatjuk a generációs problémáidat, feloldjuk a régóta húzódó családi mintákat.
 • Kapcsolat a kollektív tudattal/Istennel: Kialakítjuk a kapcsolatot a Felsőbb Énnel, a Kollektív Tudattal, az Univerzális Intelligenciával.
 • Tanulás, fejlődés: Magasabb eredményeket érhetsz el a tanulásban, fejlődik a memóriád, az agy kapacitása növekedhet.
 • Öngyógyítás: Felerősítjük az ember különleges, mélyen a tudatalattiban rejtőző képességeit (tisztánlátás, öngyógyító, intuitív és üzleti képességek)

Ha úgy érzed, hogy szeretnél fejlődni ennek a módszernek a segítségével, akkor várlak szeretettel az egyéni foglalkozásokon.

Gálik Klára

60-90 perc: 20.000 Ft/alkalom

90 perc-120 perc: 25.000 Ft/alkalom*

*Amennyiben először jössz hozzám, az első alkalom 120 perces és 25.000 Ft. Ezen az alkalmon megismerkedünk, részletesen átbeszéljük a problémáidat, felállítjuk a kezelési tervet és oldást is csinálunk.

Helyszín:

Az Egyéni konzultációk online, Zoom rendszer segítségével kerülnek megtartásra.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél fejlődni ennek a módszernek a segítségével, akkor várlak szeretettel az egyéni konzultáción.

Gálik Klára
okleveles légzés tréner
Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek.

A tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Pszichológus, pszichoterapeuta végzettséggel nem rendelkezem. Az általam nyújtott szolgáltatások nem tartoznak a pszichológia tárgykörébe és nem helyettesítik a pszichoterápiát vagy egyéb pszichoanalitikus módszereket.