Egyéni konzultáció online

TALÁLKOZZ VELEM!

Egyéni konzultáció online

Az egyéni konzultáció során a fókusz csak rajtad van. Együtt dolgozunk a saját személyes céljaidon és azon, hogy feloldva a láthatatlan elakadásokat, egy sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb és minden életterületeden sikeres életet élhess.

TRANSZLÉGZÉS – ENERGIALÉGZÉS

Egyéni konzultációk során energialégzést használunk, ami a rebirthing, a vivation és a holotróp légzéseket takarja. Ezt hívjuk Energy Breathing/Energialégzés módszernek.

Tudósok szerint az életünk 95%-át a tudatalatti elménk irányítja, melyhez normál tudatállapotban nem férünk hozzá. Hiába próbáljuk meg tudatosan a kezünkbe venni az életünket, sokszor érezhetjük azt, hogy kudarcot vallottunk. Ahhoz, hogy tartós, pozitív változást hozzunk létre az életünkben, a tudatalatti elmére kell hatást gyakorolni, integrálni az ott lévő információkat.

Az energialégzés segít az embernek egy változó tudatállapot eléréséhez. Ebben az állapotban az ember képes megtapasztalni, meglátni olyan információkat, amik az elme nem tudatos részében találhatók. Ezeket az információkat lehetőség van az energialégzéssel integrálni és feldolgozni.

Mi történik az energialégzés során?

Az energialégzés során képesek vagyunk megfigyelni, hogyan mozognak a gondolataink érzések formájában a testünkben, és azt is, hogy a testünkben zajló érzések honnan erednek. Az energialégzés folyamata során meg tudunk szabadulni attól a problémától, amelyek az érzelmi vagy fizikai fájdalmainkat okozzák.

Segít megtisztítani a testünket és a lelkünket az korábbi érzelmi traumáktól, blokkoktól, fájdalmaktól, amelyek régóta rombolják az életünket, amik miatt nem tudjuk megtapasztalni az életet úgy, ahogyan szeretnénk. A speciális légzéstechnika segít összpontosítani, megérteni a testi érzéseinket, pihentet, és megtölt minket életerővel. Egy kiváló holisztikus és spirituális és öngyógyító módszer, mely segít megnyitni a szíved, illetve abban, hogy tudd elfogadni és szeretni önmagadat, így mások is tudjanak szeretni és elfogadni téged. 

Miben tud segíteni az egyéni konzultáció?

 • Kapcsolatok: Rendbe tudjuk hozni a családi és emberi kapcsolataidat, feldolgozhatjuk a gyerekkori traumáidat, melyek akadályozzák a kapcsolódást önmagadhoz és embertársainkhoz.
 • Párkapcsolat: Meg tudjuk előzni és meg tudjuk oldani a párkapcsolati kríziseidet
 • Szexualitás: Fejleszteni tudjuk a szexualitásodat, fel tudjuk oldani az ezzel kapcsolatos problémáidat.
 • Újjászületés/magzatkori blokkok oldása: Újjászületési folyamaton keresztül az anyaméhben szerzett negatív tapasztalatokat fel tudjuk dolgozni, s ezáltal egy teljesen új, pozitív élet megvalósítása lehetséges (Rebirthing légzéstechnika segítségével).
 • Kreativitás: Fejleszteni tudjuk a kreativitásodat, hogy meg tudd valósítani önmagadat.
 • Pénz, bőség, siker: Javítani tudjuk a pénzhez, bőséghez való viszonyodat, feloldhatjuk a régi negatív hiedelemrendszereidet és létrehozhatunk új, pozitív hiedelemrendszert, amivel be tudod vonzani azt az életet, amit szeretnél.
 • Elmúlt életek: Ráláthatunk arra, hogy az elmúlt életek milyen hatással vannak a jelen élet akadá Ez az integrálás után már nem jelent problémát a jövőben.
 • Transzgenerációs problémák: Megoldhatjuk a generációs problémáidat, feloldjuk a régóta húzódó családi mintákat.
 • Kapcsolat a kollektív tudattal/Istennel: Kialakítjuk a kapcsolatot a Felsőbb Énnel, a Kollektív Tudattal, az Univerzális Intelligenciával.
 • Tanulás, fejlődés: Magasabb eredményeket érhetsz el a tanulásban, fejlődik a memóriád, az agy kapacitása növekedhet.
 • Öngyógyítás: Felerősítjük az ember különleges, mélyen a tudatalattiban rejtőző képességeit (tisztánlátás, öngyógyító, intuitív és üzleti képességek)

Ha úgy érzed, hogy szeretnél fejlődni ennek a módszernek a segítségével, akkor várlak szeretettel az egyéni foglalkozásokon.

Gálik Klára

60-90 perc: 20.000 Ft/alkalom

90 perc-120 perc: 25.000 Ft/alkalom*

*Amennyiben először jössz hozzám, az első alkalom 120 perces és 25.000 Ft. Ezen az alkalmon megismerkedünk, részletesen átbeszéljük a problémáidat, felállítjuk a kezelési tervet és oldást is csinálunk.

Helyszín:

Az Egyéni konzultációk online, Zoom rendszer segítségével kerülnek megtartásra.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél fejlődni ennek a módszernek a segítségével, akkor várlak szeretettel az egyéni konzultáción.

Gálik Klára
okleveles légzés tréner
Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet

A

Az életünkben számos kihívással találkoztunk a múltban, a jelenben és ez alól a jövő se kivétel, és a jövőben is fogunk. Hol jobban, hol nehezebben vettünk egy-egy akadályt a múltban, de mi lenne, ha megtanulnád, hogy hogyan tudsz magabiztosan minden helyzettel szembenézni, anélkül, hogy kibillennél az egyensúlyodból?

Az egyéni konzultációk során a fókusz rajtad van és segítek felszínre hozni a valódi elakadást jelentő problémát, hogy a jövőben bármi történjen, stressz és aggodalom nélkül, színtiszta önbizalommal helyt tudj állni, hiszen tudod: nincs előtted akadály az életben. Az egyéni konzultációk során a fókusz csak rajtad van, és a cél az, hogy közösen elérjük az általad meghatározott eredményt.

MILYEN HELYZETEK KEZELÉSÉBEN TUDUNK SEGÍTENI?

KONZULTÁCIÓ KLÁRIVAL

ONLINE ÉLŐ KONZULTÁCIÓ kizárólag új ügyfelek részére zoom-on keresztül

Kedvezményes ár = 30 perc 15 000 Ft. (bruttó)

Az első konzultáció során közösen feltérképezzük és átbeszéljük a megoldandó élethelyzeted, problémáidat és elakadásaidat.

Ezt követően eldöntjük, hogy melyik stratégia és módszer mentén indulunk el, hogy támogassuk az általad kitűzött célt.

ÍRÁSOS KONZULTÁCIÓ e-mailen keresztül

Kedvezményes ár = 10.000 Ft (bruttó)*
Kapcsolatok Akadémiája tagoknak 30% kedvezmény jön le az árból.

Ez a lehetőség mindenki számára nyitott és a célja, hogy a felmerült személyes célú kérdésekre választ kapjon az érdeklődő. A kérdéstől függően lehetséges, hogy az írásos válasz helyett az élő online konzultációt ajánljuk fel. 

Természetesen a Kapcsolatok Akadémiája tagok technikai támogatása a weboldallal kapcsolatos problémák (regisztráció, jelszó, hozzáférések, stb.) továbbra is díjmentes.

JELENTKEZÉS: Klárihoz jelentkezni a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt vagy az info@galikklara.com címre küldött e-maillel tudsz. Az üzenetedbe írd bele, hogy az Online személyes 1. konzultáció vagy az Írásos e-mail konzultáció érdekel, válaszként pedig megküldjük a szükséges kérdőívet és a számlázási adatokat. Kérjük, ebbe az e-mailbe ne írd bele a kérésed, csak az általunk küldött kérdőívbe.

COACHING KLÁRIVAL

Klári 2022-ben elvégezte a Tony Robbins és Cloe Madanes által alapított Robbins-Madanes Training coach képzését. A továbbiakban online coachinggal foglalkozik egyéni konzultáció keretén belül.

Klári 2023-tól nem vállal egyéni konzultációt légzésterápiával kapcsolatban.

Légzésterápiás egyéni konzultációval kapcsolatban Baralovics Ildikóhoz tudtok fordulni, aki Gálik Klári 8 éves légzésterápiás tudását sajátította el, és magas szinten alkalmazza.

JELENTKEZÉS: Ildikóhoz jelentkezni a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt vagy az info@galikklara.com címre küldött e-maillel tudsz. Az üzenetedbe írd bele, hogy a légzésterápia érdekel és válaszként megküldjük Ildikó brossúráját.

LÉGZÉSTERÁPIA

MIBEN TUD SEGÍTENI A LÉGZÉSTERÁPIA?

Kapcsolatok, párkapcsolat, szexualitás 

 • Rendbe tudjuk hozni a családi és emberi kapcsolataidat.
 • Meg tudjuk oldani vagy előzni a párkapcsolati kríziseidet.
 • Fel tudjuk oldani a szexuális problémáik okait.

Magzatkori, gyermekkori és transzgenerációs traumák oldása

 • Fel tudjuk dolgozni az anyaméhben szerzett negatív tapasztalatokat. 
 • Feloldhatjuk  a gyerekkori traumáidat,
 • Megszabadulhatsz a generációs problémádtól és  régóta húzódó családi mintáktól.

Kreativitás, Pénz, Bőség

 • Fejleszteni tudjuk a kreativitásodat, hogy meg tudd valósítani önmagadat.
 • Javítani tudjuk a pénzhez, bőséghez való viszonyodat, átdolgozni a negatív hitrendszereidet.
 • Bőséget hozhatsz létre életed minden területén.

Öngyógyítás, egészségügyi problémák megoldása

 • Feloldjuk az elraktározódott érzelmi tölteteket és megtanulod kezelni az érzelmeidet.
 • Megtalálhatod az okát és a megoldását az egészségügyi problémiádnak.

 

Klári 2023-tól nem vállal egyéni konzultációt légzésterápiával kapcsolatban. 

Légzésterápiás egyéni konzultációval kapcsolatban Baralovics Ildikóhoz tudtok fordulni, akinek átadtam azt a tudást és 8 évnyi légzésterápiás tapasztalatot, amelynek segítségével tud benneteket fogadni.

STRATÉGIAI BEAVATKOZÁS ÉS 6 EMBERI SZÜKSÉGLET COACHING

Mit tartalmaz?

A Stratégiai Beavatkozás és a 6 Emberi Szükséglet Coaching (Strategy Intervention and 6 Human Needs Coaching) során olyan nemzetközileg elismert és hatékony átalakító erejű rendszert alkalmazunk, amely képessé tesz arra, hogy mindennapi lépéseket tegyél a céljaidért. Olyan stratégiákat, eszközöket kapsz a konzultációk során, amellyel képes leszel legyőzni az akadályokat és valódi és tartós változást létrehozni az életében.

Kinek ajánlott?
Aki szeretné:

 • megérteni a viselkedését, érzelmeit és maga mögött hagyni a régi rossz szokásokat,
 • kilépni az állandó mókuskerékből és létrehozni a munka és magánélet között egyensúlyt,
 • felfedezni és megélni a legfontosabb értékeket az életében,
 • átírni a korlátozó belső történeteket,
 • létrehozni egészséges határokat az életében,
 • létrehozni olyan szokásokat és rutinokat, amivel rendkívüli teljesítményt lehet elérni stb.

SZAKEMBEREINK

Gálik Klára - stressz detox és légzés tréner, stratégiai intervenciós és 6 szükséglet coach

EGYÉNI COACHING

Baralovics Ildikó - stressz detox és légzés tréner

EGYÉNI LÉGZÉSTERÁPIA

Körülbelül 12 évvel ezelőtt indultam el az önismereti utamon. Ekkor még operatív vezetőként egy szállodaláncnál dolgoztam, a mindennapi stressz végül egy gerincsérvhez és egy párkapcsolati krízishez vezetett. Mindez arra ösztönzött, hogy változtassak az életemen.

Sok módszer kipróbáltam, de az igazi áttörést a légzésterápia hozta meg 2017-ben. Ekkor ismerkedtem meg a Gálik Klára által megalkotott Kapcsolatok Programsorozattal. A légzésterápia segítségével meggyógyítottam magamban az évek óta cipelt fájdalmakat, sérelmeket, meggyógyultak az emberi kapcsolataim, egyensúlyba kerültem. Jelenleg egy sokkal boldogabb életet élek. Megtaláltam azt a munkát, amelyben megélhetem a kreativitásom és megszületett bennem az a vágy is, hogy azt a sok tudást és tapasztalást, amit a saját folyamataimon keresztül átéltem, másnak is átadjam és ezzel segítsem az életútját.

2018-ban és 2019-ben jártam Indiában, ahol 2019-ben Stress Detox Tréneri képesítést szereztem, ezt követően pedig dr. Komin Vlagyimir Transzperszonális Pszichológia és Légzésintézetébe (TPLI) iratkoztam be, ahol 2020-ban végeztem légzéstrénerként. Klári mentorálása mellett 2022-ben kezdtem el egyéni konzultációkat tartani, azóta több, mint 100 órát töltöttem kliensekkel.

JELENTKEZÉS: Ildikóhoz jelentkezni a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt vagy az info@galikklara.com címre küldött e-maillel tudsz. Az üzenetedbe írd bele, hogy a légzésterápia érdekel és válaszként megküldjük Ildikó brossúráját.

Székely-Körmöczy Márton - stratégiai intervenciós és 6 szükséglet coach

EGYÉNI COACHING

Egész életemben szenvedélyesen kerestem a mélyreható változások elérésének lehetőségeit. Bő 30 éve indultam el aktívan az önismeret útján, rengeteg módszert kipróbáltam, sok nézőpontot ismertem meg. Napi szinten alkalmazok különböző technikákat, fókuszálva az „ismerd meg önmagad” újabb és újabb rétegeire.

Több száz óra gyakorlattal rendelkezem Tony Robbins és Chloe Madanes coach iskolájának módszereit használva.

Az általam alkalmazott coaching nem hétköznapi rendszer, a megismerés, feltárás, befelé utazás és fejlesztés relatíve gyorsan történik. Nagy siker számomra, ha nincs szükség rám miután végeztünk.

Hozzá szeretnék járulni ahhoz, hogy egyszer önazonos emberek éljenek mindenhol a világon! Szeretnék segíteni abban, hogy a saját bölcsességed bevonásával megoldódjon, amivel most nézel szembe, és hosszú távú eszközökkel rendelkezz ahhoz, hogy az önfejlesztés mindennapos legyen az életedben!

JELENTKEZÉS: Mártonhoz jelentkezni a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt vagy az info@galikklara.com címre küldött e mailben tudsz. Az üzenetedbe írd bele, hogy a Márton-coaching érdekel és hamarosan megkeresünk a részletekkel. Amikor Klárinak nincs szabad kapacitása, automatikusan felajánljuk ezt a lehetőséget is az érdeklődőknek, ha nem szeretnének élni a várólista lehetőségével.

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek.

A tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Pszichológus, pszichoterapeuta végzettséggel nem rendelkezem. Az általam nyújtott szolgáltatások nem tartoznak a pszichológia tárgykörébe és nem helyettesítik a pszichoterápiát vagy egyéb pszichoanalitikus módszereket.