Barion Pixel

Egyéni konzultáció online

Egyéni konzultáció online

TALÁLKOZZ VELEM!

Egyéni konzultáció online

Az egyéni konzultáció során a fókusz csak rajtad van. Együtt dolgozunk a saját személyes céljaidon és azon, hogy feloldva a láthatatlan elakadásokat, egy sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb és minden életterületeden sikeres életet élhess.

TRANSZLÉGZÉS – ENERGIALÉGZÉS

Egyéni konzultációk során energialégzést használunk, ami a rebirthing, a vivation és a holotróp légzéseket takarja. Ezt hívjuk Energy Breathing/Energialégzés módszernek.

Tudósok szerint az életünk 95%-át a tudatalatti elménk irányítja, melyhez normál tudatállapotban nem férünk hozzá. Hiába próbáljuk meg tudatosan a kezünkbe venni az életünket, sokszor érezhetjük azt, hogy kudarcot vallottunk. Ahhoz, hogy tartós, pozitív változást hozzunk létre az életünkben, a tudatalatti elmére kell hatást gyakorolni, integrálni az ott lévő információkat.

Az energialégzés segít az embernek egy változó tudatállapot eléréséhez. Ebben az állapotban az ember képes megtapasztalni, meglátni olyan információkat, amik az elme nem tudatos részében találhatók. Ezeket az információkat lehetőség van az energialégzéssel integrálni és feldolgozni.

Mi történik az energialégzés során?

Az energialégzés során képesek vagyunk megfigyelni, hogyan mozognak a gondolataink érzések formájában a testünkben, és azt is, hogy a testünkben zajló érzések honnan erednek. Az energialégzés folyamata során meg tudunk szabadulni attól a problémától, amelyek az érzelmi vagy fizikai fájdalmainkat okozzák.

Segít megtisztítani a testünket és a lelkünket az korábbi érzelmi traumáktól, blokkoktól, fájdalmaktól, amelyek régóta rombolják az életünket, amik miatt nem tudjuk megtapasztalni az életet úgy, ahogyan szeretnénk. A speciális légzéstechnika segít összpontosítani, megérteni a testi érzéseinket, pihentet, és megtölt minket életerővel. Egy kiváló holisztikus és spirituális és öngyógyító módszer, mely segít megnyitni a szíved, illetve abban, hogy tudd elfogadni és szeretni önmagadat, így mások is tudjanak szeretni és elfogadni téged. 

Miben tud segíteni az egyéni konzultáció?

 • Kapcsolatok: Rendbe tudjuk hozni a családi és emberi kapcsolataidat, feldolgozhatjuk a gyerekkori traumáidat, melyek akadályozzák a kapcsolódást önmagadhoz és embertársainkhoz.
 • Párkapcsolat: Meg tudjuk előzni és meg tudjuk oldani a párkapcsolati kríziseidet
 • Szexualitás: Fejleszteni tudjuk a szexualitásodat, fel tudjuk oldani az ezzel kapcsolatos problémáidat.
 • Újjászületés/magzatkori blokkok oldása: Újjászületési folyamaton keresztül az anyaméhben szerzett negatív tapasztalatokat fel tudjuk dolgozni, s ezáltal egy teljesen új, pozitív élet megvalósítása lehetséges (Rebirthing légzéstechnika segítségével).
 • Kreativitás: Fejleszteni tudjuk a kreativitásodat, hogy meg tudd valósítani önmagadat.
 • Pénz, bőség, siker: Javítani tudjuk a pénzhez, bőséghez való viszonyodat, feloldhatjuk a régi negatív hiedelemrendszereidet és létrehozhatunk új, pozitív hiedelemrendszert, amivel be tudod vonzani azt az életet, amit szeretnél.
 • Elmúlt életek: Ráláthatunk arra, hogy az elmúlt életek milyen hatással vannak a jelen élet akadá Ez az integrálás után már nem jelent problémát a jövőben.
 • Transzgenerációs problémák: Megoldhatjuk a generációs problémáidat, feloldjuk a régóta húzódó családi mintákat.
 • Kapcsolat a kollektív tudattal/Istennel: Kialakítjuk a kapcsolatot a Felsőbb Énnel, a Kollektív Tudattal, az Univerzális Intelligenciával.
 • Tanulás, fejlődés: Magasabb eredményeket érhetsz el a tanulásban, fejlődik a memóriád, az agy kapacitása növekedhet.
 • Öngyógyítás: Felerősítjük az ember különleges, mélyen a tudatalattiban rejtőző képességeit (tisztánlátás, öngyógyító, intuitív és üzleti képességek)

Ha úgy érzed, hogy szeretnél fejlődni ennek a módszernek a segítségével, akkor várlak szeretettel az egyéni foglalkozásokon.

Gálik Klára

60-90 perc: 20.000 Ft/alkalom

90 perc-120 perc: 25.000 Ft/alkalom*

*Amennyiben először jössz hozzám, az első alkalom 120 perces és 25.000 Ft. Ezen az alkalmon megismerkedünk, részletesen átbeszéljük a problémáidat, felállítjuk a kezelési tervet és oldást is csinálunk.

Helyszín:

Az Egyéni konzultációk online, Zoom rendszer segítségével kerülnek megtartásra.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél fejlődni ennek a módszernek a segítségével, akkor várlak szeretettel az egyéni konzultáción.

Gálik Klára
okleveles légzés tréner
Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet

A ‌z életünkben számos kihívással találkoztunk a múltban, a jelenben és ez alól a jövő se kivétel, és a jövőben is fogunk. Hol jobban, hol nehezebben vettünk egy-egy akadályt a múltban, de mi lenne, ha megtanulnád, hogy hogyan tudsz magabiztosan minden helyzettel szembenézni, anélkül, hogy kibillennél az egyensúlyodból?

Az egyéni konzultációk során a fókusz rajtad van és segítek felszínre hozni a valódi elakadást jelentő problémát, hogy a jövőben bármi történjen, stressz és aggodalom nélkül, színtiszta önbizalommal helyt tudj állni, hiszen tudod: nincs előtted akadály az életben. Az egyéni konzultációk során a fókusz csak rajtad van, és a cél az, hogy közösen elérjük az általad meghatározott eredményt.

Milyen helyzetek kezelésében
tudunk neked segíteni?

ONLINE ÉLŐ KONZULTÁCIÓ

kizárólag új ügyfelek részére zoom-on keresztül

Az első konzultáció során közösen feltérképezzük és átbeszéljük a megoldandó élethelyzeted, problémáidat és elakadásaidat.

Ezt követően eldöntjük, hogy melyik stratégia és módszer mentén indulunk el, hogy támogassuk az általad kitűzött célt.

Klárihoz jelentkezni a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt vagy a support@galikklara.com címre küldött e-maillel tudsz. Az üzenetedbe írd bele, hogy az Online személyes 1. konzultáció vagy az Írásos e-mail konzultáció érdekel, válaszként pedig megküldjük a szükséges kérdőívet és a számlázási adatokat. Kérjük, ebbe az e-mailbe ne írd bele a kérésed, csak az általunk küldött kérdőívbe.

ÍRÁSOS KONZULTÁCIÓ

e-mailen keresztül

Kapcsolatok Akadémiája tagoknak 10 000 Ft.

Ez a lehetőség mindenki számára nyitott és a célja, hogy a felmerült személyes célú kérdésekre választ kapjon az érdeklődő. A kérdéstől függően lehetséges, hogy az írásos válasz helyett az élő online konzultációt ajánljuk fel. 

Természetesen a Kapcsolatok Akadémiája tagok technikai támogatása a weboldallal kapcsolatos problémák (regisztráció, jelszó, hozzáférések, stb.) továbbra is díjmentes.

Klárihoz jelentkezni a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt vagy a support@galikklara.com címre küldött e-maillel tudsz. Az üzenetedbe írd bele, hogy az Online személyes 1. konzultáció vagy az Írásos e-mail konzultáció érdekel, válaszként pedig megküldjük a szükséges kérdőívet és a számlázási adatokat. Kérjük, ebbe az e-mailbe ne írd bele a kérésed, csak az általunk küldött kérdőívbe.

COACHING KLÁRIVAL

Klári 2022-ben elvégezte a Tony Robbins és Cloe Madanes által alapított Robbins-Madanes Training coach képzését. A továbbiakban online coachinggal foglalkozik egyéni konzultáció keretén belül.

 

Klárihoz jelentkezni a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt vagy a support@galikklara.com címre küldött e-maillel tudsz. Az üzenetedbe írd bele, hogy az Online személyes 1. konzultáció vagy az Írásos e-mail konzultáció érdekel, válaszként pedig megküldjük a szükséges kérdőívet és a számlázási adatokat. Kérjük, ebbe az e-mailbe ne írd bele a kérésed, csak az általunk küldött kérdőívbe.

Légzésterápiás egyéni konzultáció

Légzésterápiás egyéni konzultációval kapcsolatban Baralovics Ildikóhoz tudtok fordulni, aki Gálik Klári 8 éves légzésterápiás tudását sajátította el, és magas szinten alkalmazza.

Klári 2023-tól nem vállal egyéni konzultációt légzésterápiával kapcsolatban.

Ildikóhoz jelentkezni a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt vagy a support@galikklara.com címre küldött e-maillel tudsz. Az üzenetedbe írd bele, hogy a légzésterápia érdekel és válaszként megküldjük Ildikó brossúráját.

Miben tud segíteni
a légzésterápia?

Kapcsolatok, párkapcsolat, szexualitás

Magzatkori, gyermekkori és transzgenerációs traumák oldása

Kreativitás, Pénz, Bőség

Öngyógyítás, egészségügyi problémák megoldása

Klári 2023-tól nem vállal egyéni konzultációt légzésterápiával kapcsolatban. 

Légzésterápiás egyéni konzultációval kapcsolatban Baralovics Ildikóhoz tudtok fordulni, akinek átadtam azt a tudást és 8 évnyi légzésterápiás tapasztalatot, amelynek segítségével tud benneteket fogadni.

Stratégiai beavatkozás és
6 emberi szükséglet coaching

Mit tartalmaz?

A Stratégiai Beavatkozás és a 6 Emberi Szükséglet Coaching (Strategy Intervention and 6 Human Needs Coaching) során olyan nemzetközileg elismert és hatékony átalakító erejű rendszert alkalmazunk, amely képessé tesz arra, hogy mindennapi lépéseket tegyél a céljaidért. Olyan stratégiákat, eszközöket kapsz a konzultációk során, amellyel képes leszel legyőzni az akadályokat és valódi és tartós változást létrehozni az életében. 

Kinek ajánlott?
Aki szeretné:

Szakembereink

Gálik Klára
stressz detox és légzés tréner, stratégiai intervenciós és 6 szükséglet coach

EGYÉNI COACHING

Baralovics Ildikó
- stressz detox és légzés tréner -
EGYÉNI LÉGZÉSTERÁPIA

Körülbelül 12 évvel ezelőtt indultam el az önismereti utamon. Ekkor még operatív vezetőként egy szállodaláncnál dolgoztam, a mindennapi stressz végül egy gerincsérvhez és egy párkapcsolati krízishez vezetett. Mindez arra ösztönzött, hogy változtassak az életemen.

Sok módszer kipróbáltam, de az igazi áttörést a légzésterápia hozta meg 2017-ben. Ekkor ismerkedtem meg a Gálik Klára által megalkotott Kapcsolatok Programsorozattal. A légzésterápia segítségével meggyógyítottam magamban az évek óta cipelt fájdalmakat, sérelmeket, meggyógyultak az emberi kapcsolataim, egyensúlyba kerültem. Jelenleg egy sokkal boldogabb életet élek. Megtaláltam azt a munkát, amelyben megélhetem a kreativitásom és megszületett bennem az a vágy is, hogy azt a sok tudást és tapasztalást, amit a saját folyamataimon keresztül átéltem, másnak is átadjam és ezzel segítsem az életútját.

2018-ban és 2019-ben jártam Indiában, ahol 2019-ben Stress Detox Tréneri képesítést szereztem, ezt követően pedig dr. Komin Vlagyimir Transzperszonális Pszichológia és Légzésintézetébe (TPLI) iratkoztam be, ahol 2020-ban végeztem légzéstrénerként. Klári mentorálása mellett 2022-ben kezdtem el egyéni konzultációkat tartani, azóta több, mint 100 órát töltöttem kliensekkel.

JELENTKEZÉS: Ildikóhoz jelentkezni a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt vagy a support@galikklara.com címre küldött e-maillel tudsz. Az üzenetedbe írd bele, hogy a légzésterápia érdekel és válaszként megküldjük Ildikó brossúráját.

Székely-Körmöczy Márton
- stratégiai intervenciós és 6 szükséglet coach -
EGYÉNI COACHING

Egész életemben szenvedélyesen kerestem a mélyreható változások elérésének lehetőségeit. Bő 30 éve indultam el aktívan az önismeret útján, rengeteg módszert kipróbáltam, sok nézőpontot ismertem meg. Napi szinten alkalmazok különböző technikákat, fókuszálva az „ismerd meg önmagad” újabb és újabb rétegeire. Több száz óra gyakorlattal rendelkezem Tony Robbins és Chloe Madanes coach iskolájának módszereit használva. Az általam alkalmazott coaching nem hétköznapi rendszer, a megismerés, feltárás, befelé utazás és fejlesztés relatíve gyorsan történik. Nagy siker számomra, ha nincs szükség rám miután végeztünk. Hozzá szeretnék járulni ahhoz, hogy egyszer önazonos emberek éljenek mindenhol a világon! Szeretnék segíteni abban, hogy a saját bölcsességed bevonásával megoldódjon, amivel most nézel szembe, és hosszú távú eszközökkel rendelkezz ahhoz, hogy az önfejlesztés mindennapos legyen az életedben!

JELENTKEZÉS: Mártonhoz jelentkezni a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt vagy a support@galikklara.com címre küldött e mailben tudsz. Az üzenetedbe írd bele, hogy a Márton-coaching érdekel és hamarosan megkeresünk a részletekkel. Amikor Klárinak nincs szabad kapacitása, automatikusan felajánljuk ezt a lehetőséget is az érdeklődőknek, ha nem szeretnének élni a várólista lehetőségével.

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek.

A tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Pszichológus, pszichoterapeuta végzettséggel nem rendelkezem. Az általam nyújtott szolgáltatások nem tartoznak a pszichológia tárgykörébe és nem helyettesítik a pszichoterápiát vagy egyéb pszichoanalitikus módszereket.

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”